收藏 分享(赏)

2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT 6 AT ONE WITH NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC

上传人:a**** 文档编号:418338 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:6 大小:79.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT 6 AT ONE WITH NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC_第1页
第1页 / 共6页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT 6 AT ONE WITH NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC_第2页
第2页 / 共6页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT 6 AT ONE WITH NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC_第3页
第3页 / 共6页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT 6 AT ONE WITH NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC_第4页
第4页 / 共6页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT 6 AT ONE WITH NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC_第5页
第5页 / 共6页
2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册课时作业:UNIT 6 AT ONE WITH NATURE 第三课时 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.DOC_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业18Developing ideasAYasmin Eisenhauer, a teacher at Lowell School, told her class last fall that they were going to make the trees on their school grounds talk.“What? How are we going to do this?” thought Lusya Mae Engen, a student in Yasmins class.But the kids soon learned what t

2、heir teacher meant.“Were trying to get people to talk with the trees through technology,” said Lusya.First, the students picked their own trees.Then, each student had to learn all about his or her tree, like how tall it was, how the trees leaves felt and looked, and during what season it flowered.To

3、 get all the information, they used the Internet and some math.Next, the students wrote what they had learned about their trees and they recorded their own voices talking as if they were their trees, telling people all about who they were.That was the technology part.“It was really cool to connect t

4、echnology with nature,” said Azur Walla, another student in the class.The kids named their trees things like Dog “N” Woods, Harlo Tree or Freddy.They also added their own creative voices to the project, and asked people looking at the trees to sing a song in their shade(阴凉处) or give the trees a hug(

5、拥抱)“My name is Charlotte.I was given this name by my friend Brooke.She is really nice and tries to visit me every day.What is your name?” Then “Charlotte” tells the listener all about her leaves, and how big she is.She ends by saying:“I hope you come back to visit me because of course I cant come to

6、 you.”The project took a whole year to complete.The kids met about once a week to work on it.Now visitors can visit the Lowell school grounds during offschool hours and take the tree tour with their cell phones by calling a phone number that is on a sign next to 22 trees.文章大意:本文是说明文。文章主要介绍了一所学校的学生在老

7、师的引导下如何让树“说话”。1How did Lusya feel when she heard what her teacher said?ADisappointed. BSurprised.CWorried. DExcited.答案:B解析:推理判断题。根据第二段的“What? How are we going to do this?”可知,Lusya听到老师说的话后感到很吃惊。2According to the text, Charlotte is _.Athe tree Brooke pickedBa visitor to Lowell SchoolCthe organizer of

8、the projectDBrookes classmate and friend答案:A解析:细节理解题。根据倒数第二段的I was given this name by my friend Brooke. tells the listener all about her leaves等信息可知,Charlotte是Brooke选中的一棵树。3To carry out the project, the students have to _.Abecome very creativeBimprove their math skillsCknow a lot about new technolog

9、yDbe quite familiar with their trees答案:D解析:细节理解题。根据第五段的had to learn all about his or her tree可知答案。4We can infer from the text that _.ALowell School has 22 trees in totalBYasmin Eisenhauer is a crazy teacherCthe project will last for a couple of yearsDthe students were interested in the project答案:D解析

10、:推理判断题。根据倒数第四段的really cool以及倒数第三段的描述可推知,学生们对这个项目感兴趣。BNatural disasters are often the headlines of newspapers.There have been floods, earthquakes, volcanoes, wildfires, snowstorms and so on.People often find themselves in the middle of one of these disasters and have their lives completely destroyed.

11、But it doesnt have to be that way for you and your family.There are several important steps that you can take to help you and your family reduce the damage.The most important thing is to develop a plan.Discover just what disasters you can expect in your area and think how to best prepare for them.Ev

12、ery city, family, and home has different threats(威胁) and dangers.It is up to you to evaluate(评估) your situation and come up with a proper plan.Share responsibilities(责任) with everyone.You are going to have to work together as a team! Every family member should know what to do, where to go, and how t

13、o get there.Everyone also needs to know how they will communicate about their locations and their condition to the family.Make sure that all family members know how to text because sending a text will often work when voice calls wont.Have a survival kit(救生包) ready at all times.There should be one in

14、 your car, your home, even one at your office.Rotate(更换) the food and water in it every 6 months.Also check batteries and the functions of flashlights, radios, and other batteryoperated equipment in it.Make sure you know how to use all the tools.Unfortunately, natural disasters dont wait for you to

15、be prepared enough before they strike.They usually happen suddenly when you least expect them.But do the right things for you and your family by getting prepared in advance, and you will never be sorry.文章大意:本文介绍了人们在自然灾难发生前应做的一些准备工作,以便能够在灾难中求生。5According to Paragraph 1, natural disasters _.Acan be se

16、en anywhereBhappen frequentlyCcause little damageDare paid no attention to答案:B解析:推理判断题。根据第一段第一句话“自然灾难经常是报纸上的头条新闻”,可推知自然灾难经常发生,故选B。6According to the text, in order to reduce the damage we should, most importantly, _.Aask others for helpBmake a proper planCshare responsibility with everyoneDhave a sur

17、vival kit ready at any time答案:B解析:细节理解题。根据第一段最后一句话和第二段第一句话可知B项为正确答案。7The underlined word “text” in the third paragraph probably means “_”Ato send a text messageBto make a phone callCto find out a textDto read a text aloud答案:A解析:词义猜测题。由下文中的because sending a text will often work when voice calls wont可

18、知,text在这里是发送文本信息的意思,故A项是正确答案。8What is the authors purpose in writing the text?ATo list different kinds of natural disasters.BTo explain how to know disasters in advance.CTo teach family members how to work together in a disaster.DTo tell readers how to prepare for natural disasters.答案:D解析:写作意图题。本文作者

19、主要告诉读者如何在自然灾难来临前做好准备。根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Most people have a hard time studying effectively(有效地). 1.G The following are some tips on how to study effectively.Consider the place and the time.When you wish to study effectively, consider the place and the time. 2.D You can study at

20、the place in which you are most comfortable.This will actually help you focus as you can associate(将联系起来) the time and place every time you study.You can actually make it a habit to study at the usual place and time.3AMost of the time, people believe that coffee is the best drink to take while study

21、ing.They think coffee can actually keep them awake.It is true that coffee helps in keeping you awake, but coffee also has negative effects. 4.E Water is always the best drink while studying.Take breaks.It is very important that you take a break before you feel tired and begin to lose your concentrat

22、ion(注意力) completely.Regular breaks can actually help you keep your concentration. 5.F If you think you need longer breaks, then it is best that you do so.AWater helps a lot.BArrive at school on time.CYou are allowed to drink water in class.DIt is always best to study at the same time and place.EIt c

23、an slow down your memory and increase your anxiety.FThe length of breaks may depend on the persons ability to focus.GNo matter how hard they try, some things always take their attention away.在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。How can we know that the birds we see in the South in the winter are the same on

24、es that come north in the spring? Once John JAudubon, a bird 1.lover (love), wondered about this.Every year he 2.watched (watch) a pair of little phoebes nesting in the same place.He decided to put tiny silver bands(箍) on 3.their legs.The next spring, the birds 4.with the bands came back in the very

25、 same place.The phoebe, as it was learned, spent winter 5.where/wherever it was warm enough to find food.Today there are hundreds of birdbanders all over America.The government of the US has 6.a special birdbanding department that makes all the birdbands.The birds wont get 7.hurt (hurt) by the bands

26、, which are made of aluminium and are very light.Each band has a special number.8.On each band are these words:“Inform Fish and Wildlife Service, Washington, DC.”Anyone who finds a dead bird with a band on its legs 9.is asked (ask) to send the band to Washington with a note 10.telling (tell) where the bird was found.In this way naturalists add to their knowledge of the habits and needs of birds.高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1