1、Section Warm up & Lesson 1ComprehendingA卷 阅读理解ABusiness award for FabiolaBorn in Spain, Fabiola Arredondo was unknown just a few years ago.But now she has won an award offered by the US.As leading financial newspaper, as Europes Most Influential Businesswoman.As managing director of Yahoo!, she took
2、 the organization from a tiny operation to a big worldwide company.Juggler(玩杂耍的人) breaks world recordOn 1516th July, Ricardinho Neves (Brazil) juggled a regulation football nonstop for 19 hours 15 minutes 31 seconds with her feet, legs and head, without the ball ever touching the ground at the Los A
3、ngeles Convention Centre, California, US.A.The record time for ball control by a woman is 7 hours 5 minutes 25 seconds.Super grandmother safety homeAfter battling many terrifying moments, Jennifer Murray is now safely back and celebrating becoming the first woman to circle the globe alone by helicop
4、ter.“My goal was to create a world record and have an adventure,” she said.“However, I didnt want to do this without raising money for charity as well.” Her journey raised over one million euros(欧元) for a charity.Another first for HalleActress Halle Berry had made history by becoming the first Afric
5、an American to win an Oscar for Best Actress, following her performance in Monsters Ball.Born in Ohio, Berry had a tough childhood, but success as beauty queen at the age of seventeen gave her the opportunity to escape.She was the first African American to present the US.A. in the Miss World Competi
6、tion.However, she has also received warm praise for her acting skills.【解题导语】本文是一篇应用文。文章介绍了在不同领域获得成功的四位女性。1What do we know about Fabiola?AShe was born in the United States.BShe was welcome in Europe for years.CShe led her team at Yahoo! to success.DShe worked for a financial newspaper.C解析:细节理解题。根据Bus
7、iness award for Fabiola部分中介绍的As managing director of Yahoo!, she took the organization from a tiny operation to a big worldwide company.可知,Fabiola领导着她的团队走向成功。2Who is a football performer?AFabiola Arredondo.BRicardinho Neves.CJennifer Murray. DHalle Berry.B解析:细节理解题。根据Juggler(玩杂耍的人) breaks world recor
8、d部分中介绍的Ricardinho Neves (Brazil) juggled a regulation football nonstop for 19 hours 15 minutes 31 seconds以及小标题中的Juggler可知, Ricardinho Neves是个花式足球表演者。3What can we learn about Jennifers global journey?AIt was always safe.BIt made a world record.CIt cost one million euros.DIt was sponsored by a charity
9、.B解析:推理判断题。根据Super grandmother safety home 部分中介绍的Jennifer Murray is now safely back and celebrating becoming the first woman to circle the globe alone by helicopter可知, Jennifer创造了世界纪录。BI still clearly remember that day. I was on the side of the road for about four hours with my big jeep. I put signs
10、 in the windows that said,“Need a jack(千斤顶)”As I was about to give up, a truck stopped and a man got off. He looked at the situation, made a judgment and went back to take a jack. After about two hours, we finished the job with sweats. We were both dirty. His wife took a large bottle of water for us
11、 to wash our hands. I tried to put $20 in the mans hand, but he wouldnt take it, so I went to give it to his wife quietly. I asked their little girl where they lived. She said they lived in Mexico. They were in Oregon now, so Mommy and Daddy could pick cherries for the next few weeks. After that, th
12、ey were going to pick peaches and then go home. After I said goodbye and started going back to my jeep, the girl ran to me and handed me a tamale(玉米粽子) for lunch. I thanked them again and walked back to my jeep. When I opened the tamale, what did I find inside? My $20! I ran to the truck and the guy
13、 rolled down his window. He started shaking his head, smiled and said in English“Today you, tomorrow me.” Then he drove away, with his daughter waving to me from the back. This family, working on a seasonal basis where time is money, took a couple of hours to help a stranger while others passed by q
14、uietly. Since then Ive helped many people like the Mexican family. I didnt accept their money. Every time I was able to help, I felt as if I was putting something in the bank. 【解题导语】本文叙述了“我”的车子出现了问题,一个墨西哥家庭无私地帮助了“我”的故事。在他们的影响下,“我”也开始无私地帮助别人了。4From the passage we can know that Athe Mexican man couldn
15、t speak EnglishBthe authors jeep broke down on the roadCthe Mexican family came to Oregon for a visitD$20 was a small amount for the Mexican familyB解析:细节理解题。根据第一段的I was on the side of the road for about four hours with my big jeep. I put signs in the windows that said,“Need a jack(千斤顶)”可知,作者的车坏了。5Wh
16、y did the author hand the money quietly to the mans wife?ABecause the Mexican man had refused to accept it.BBecause the Mexican mans wife neednt wash her hands.CBecause the Mexican man was busy washing his hands.DBecause the Mexican mans wife was in charge of money at their home.A解析:细节理解题。根据第三段的I tr
17、ied to put $20 in the mans hand, but he wouldnt take it, so I went to give it to his wife quietly. 可知,那个墨西哥男人不要作者的钱,所以作者想秘密地给那个男人的妻子。故选A项。6The Mexican man helped the author because he thought that Ait was completely wrong for others to pass by quietlyBit was quite easy to help the author repair the
18、jeepCit was possible that everyone might get into troubleDthe author was a polite stranger and deserved the helpC解析:推理判断题。根据第四段的He started shaking his head, smiled and said in English :“Today you , tomorrow me.”可知,他认为今天你遇到困难,明天我可能遇到困难,大家都可能遇到困难。故选C项。7What can we infer from the passage?AThe Mexican f
19、amily lived a richer life than the author. BWhat made the author cry was the tamale given by the girl.CThe Mexican family did seasonal work in Oregon last year. DThe author was inspired to help others by the Mexican family.D解析:推理判断题。根据最后两段的内容可知,作者在这个墨西哥家庭的影响下也开始经常帮助别人。故选D项。CTexting walkers arent jus
20、t an annoyance to other walkers, Australian researchers armed with movie specialeffects technology have determined scientifically that theyre threats to themselves.Using motioncapture technology similar to that used for films, researchers concluded that texting while walking not only affects balance
21、 but also the ability to walk in straight line.“Some people like checking emails while walking to work in the morning,” said the study coauthor Hoorn, “but they may not know it has a serious effect on the safety of themselves.” Other facts have also proved this. A tourist from Taiwan walked off a pi
22、er near Melbourne last month while checking Facebook, bringing a sudden and icy end to a penguinwatching visit. Another person who was too wrapped up in his phone to notice dangers walked straight into the fountain in front of a shopping mall.The Australian study involved 27 volunteers, a third of w
23、hom admitted having knocked into objects while texting. They were asked to walk 8.5 meters three timesonce without phones, once while reading text and once while writing text, when eight cameras recorded their actions.They found the volunteers using the phone walked slower, and, more seriously, they
24、 locked their arms and elbows in like “robots”, which forced their heads to move more, throwing themselves off balance. “In a pedestrian(步行的) environment, inability to maintain a straight path would be likely to increase potential for traffic accidents,” said Mr. Hoorn. “The best thing to do is to s
25、tep aside and stop, or keep off the phone.”Authorities worldwide have taken note. Signs on Hong Kongs subway system advise passengers in three languages to keep their eyes off their phones. Police and transport authorities have highlighted the danger in Singapore, where the Straits Times newspaper r
26、ecently declared cellphonedistracted road crossing as “bad habit No. 2” contributing to the rising number of road deaths. Some US.states, including New York and Arkansas, are considering bans on what theyre calling phone jaywalking.【解题导语】短信是人们平时交流的方式,但是走路的时候发短信,往往会带来一系列交通安全问题。所以有些国家为了避免交通安全事故的发生,就走路
27、发短信进行了立法。8According to the passage, people texting while walking usually Ado not influence other walkersBdo harm to their eyesCput themselves in dangerDcan still walk straightC解析:细节理解题。根据第二段中的Some people like checking emails while walking to.have also proved this.可知,一边走路一边编辑短信对人们的安全有影响,会使人处于危险之中。9Wh
28、ich of the following words has the closest meaning to “wrapped up” in Paragraph 2?AabsentmindedBannoyedCconfused DabsorbedD解析:词义猜测题。根据第二段中的Another person who was too wrapped up in his phone to notice dangers walked straight into the fountain in front of a shopping mall.可知,这个人径直走进了购物中心前的喷泉中,由此可知他太专注于
29、自己的手机而没有注意到危险。10About the Australian study, we know that Athe volunteers using phones while walking moved normallyBten volunteers admitted having bumped into things while textingCthe volunteers were divided into three groups during the studyDtexting walkers are exposed to greater possibility of traf
30、fic accidentsD解析:细节理解题。根据第四段的In a pedestrian(步行的) environment, inability to maintain a straight path would be likely to increase potential for traffic accidents可知,边走路边编辑短信使步行者不能直线行走,增加了他们遭遇交通事故的可能性。11The last paragraph suggests that Aactions have been taken against texting while walkingBHong Kongs s
31、ubway system forbids texting walkers to take the trainCNew York has made laws to ban phone jaywalkingDcellphonedistracted road crossing is considered the worst habit in SingaporeA解析:推理判断题。根据最后一段中的Authorities worldwide have taken note. Signs on Hong Kongs subway system advise passengers in three lang
32、uages to keep their eyes off their phones.可知,很多地方已经针对这种现象采取了行动。 七选五Laurie Ann Eldridge was a 39yearold single mom.She was working on her front yard garden when she noticed something strangeher flowers were blooming early.1. In the car was an elderly woman named Angeline Pascucci who was on her way t
33、o the mall 60 miles away.At the same moment that Eldridge noticed Pascucci got stuck on the track, she heard the unmistakable sound of a train drawing near.Suddenly, this peaceful gardening moment became a common scene in a terrible action movie.Because of the turn in the track, the engineer of the
34、train couldnt see the car stuck on the rails, and Pascucci obviously couldnt save herself at that second.2. Its important to know that Eldridge had a disabling back injury and hadnt run in 10 years, but she was sure that she didnt have enough time to walk to Pascucci.3. When Pascucci saw Eldridge, s
35、he was so frightened that she thought Eldridge wouldnt move her slightly out of the soontobe destroyed car.4 Eldridge had to reach through the car window, unlock the door, and move the old lady out of her car.The two rolled down an embankment(路堤) like mismatched lovers in a romantic comedy.The train
36、 came by soon after and slammed(猛撞) the car off the tracks.5. Eldridge, on the other hand, would later receive a Carnegie Hero Fund Award for her heroism and patience with the elderly.ASo Eldridge ran.BWhat happened next was more thrilling.CUnfortunately, Pascucci was injured badly.DPascucci was unh
37、urt and grateful to Eldridge.EEldridge was too frightened to know what to do next.FAlso, there was a car stuck on the railroad track near her house.GThe only person who knew a terrible tragedy was about to happen was Eldridge.【解题导语】本文是一篇记叙文,主要介绍了一个单身妈妈营救一个即将被火车撞到的车主的故事。1F解析:此空设于段中,与前一句形成递进关系,介绍Eldri
38、dge发现的第二个异常之处。2G解析:前文讲火车司机看不到汽车,Pascucci也无法自救,G项意为唯一知道灾难要发生的人就是Eldridge,符合语境。3A解析:此空设于段中,与前一句形成因果关系,介绍Eldridge跑着去营救Pascucci的事情。4B解析:此空设于段首,是一个总结句,介绍Eldridge如何帮助Pascucci摆脱危险。5D解析:此空设于段中,承上启下,介绍这一危急事件的结果。B卷 阅读理解In the old days, you had to go looking for horror.Now, you can just wake up and glance at a
39、ny social media site, and a large group of it will be waiting for you.Thats where Google Chrome extension(扩展程序) Sadblock comes in.It helps you out by cleaning up sad and very annoying news from your social media feeds.Sadblock will help you take back control of your social feeds, according to the ex
40、tensions website.It does this by allowing you to block(拦截) certain types of posts from your social media.Current categories include sad stories, political posts, climate change posts, and those that include common words related to these categories.Sadblocks range allows you to block upsetting politi
41、cal content, or videos of abused animals, or stories about certain stars.You can download Sadblock for free from the Chrome Web Store.The extensions multisite approach appears to be a step up from other blockers, most of which exist for one service only and require you to add in your own blacklisted
42、 keywords.For example, Tumblr Savior allows users to block their feed, but users must add words they want to see blocked by hand, like“death”Basically, Sadblock is intended to help people take a mental break away from the constant arrival of horrible information.Its not intended to help people ignor
43、e reality.Psychologist Dr.Graham Davey said that negative news can significantly change an individuals mood.Viewing negative news means that youre likely to see your own personal worries as being more threatening and serious, and when you do start worrying about them, youre more likely to find your
44、worries difficult to control.Sadblock does reduce what you see thats troubling.And though the extension is imperfect, its important to recognize that Sadblock is still an incredibly useful tool for people who need to continue to engage with social media for work or companionship and want to protect
45、their mental health while doing so.【解题导语】本文主要介绍了一个屏蔽负面信息的程序Sadblock的功能、作用和前景。1What is the main function of Sadblock?ATo update particular posts.BTo help find horrible news.CTo control your social media.DTo avoid some negative news.D解析:细节理解题。根据第一段It helps you out by cleaning up sad and very annoying
46、news from your social media feeds.可知, Sadblock的主要功能是屏蔽负面信息。2Sadblock is special compared with other blockers because Ait can only be used onceBit helps users to ignore realityCit is available on many websitesDit needs to add keywords by handC解析:细节理解题。根据第三段The extensions multisite approach appears to
47、 be a step up from other blockers可知,与其他同类产品相比,Sadblock的特别之处在于它可以应用于许多网站。3We can learn from Dr.Daveys words that viewing negative news Ais of no significanceBcan be mentally harmfulCmakes people become kinderDis a habit that is hard to controlB解析:推理判断题。根据第四段Viewing negative news means that youre like
48、ly to see your own personal worries as.difficult to control.可知, 负面信息有害心理健康。4What is the authors attitude towards Sadblock?ANegative. BFavorable.CIndifferent. DUncertain.B解析:观点态度题。根据最后一段its important to recognize that Sadblock is still an incredibly useful tool for people可知, 本文作者对Sadblock这个程序持赞赏态度。 完
49、形填空I was on a flight to New York. The first half of the hourlong flight was joyful. We were 1 a sandwich and a drink for breakfast. Ten minutes later, we 2 into a huge thunderstorm.Suddenly, daylight 3 night, and lightning flashed from all the 4 . People got frightened as the plane shook violently.
50、Bags, 5 gifts, and clothing fell from overhead lockers. Sandwich plates flew through the air, and halffinished 6 fell onto passengers heads. People screamed and 7 The airplane began to dive. From my 8 in the back, I could see into the cockpit(驾驶舱) down the aisle (通道) . We were falling 9 . Peoples sh
51、outs and the noise of the plane suddenly went 10 My mother was no longer by my side, 11 I was no longer in the plane. I was still trapped into my seat , at a(n) 12 of about 10,000 feet. I was alone. And I was falling. The seat belt 13 my body was so tight that I couldnt breathe. Before I felt fear,
52、I lost consciousness(意识). 14 I came to life, I found myself on all fours in a jungle.I felt 15 I was still alive. I decided to try my best to get out of here. So I didnt give up. I kept moving until it got dark.The next morning, I 16 and still no one had turned up. I no longer had the 17 to struggle
53、 to my feet because of hunger. But I told myself I couldnt stop moving.At dawn I heard voices. I was imagining them, I thought. But the voices 18 closer. Three men came across me. When they saw me, they stopped in 19 “Im a girl who was in a crash,” I said in Spanish. “My name is Julianne.” The three
54、 men delivered me to safety. You see nothing is impossible if you 20 trying.【解题导语】作者在本文中讲述了自己乘坐的飞机坠落,而自己幸运生还的故事。1A.addedBattended Cshowed DservedD解析:早餐时给“我们”端上的是三明治和饮料。serve端上饭菜。2A.slid BhappenedCflew DbrokeC解析:十分钟后,“我们”飞进了一个大的雷暴中。fly的过去式是flew。3A.took to Bgot toCturned into Dcontributed toC解析:突然,白天变
55、成了黑夜。由上文可知答案。turn into变成。4A.directions BwaysCsides DpointsA解析:闪电在四面八方。all the directions 四面八方。5A.packed BdesignedCdecorated Dtidied A解析:打包的礼物。pack打包。6A.coffee BdrinkCwater DjuiceB解析:还没有喝完的饮料掉到乘客的头上。上文提到过三明治和饮料。7A.spoke BwhisperedCcried Dlaughed C解析:人们哭喊着尖叫着。cry喊叫。8A.seat BfloorCchair Dsofa A解析:飞机开始俯
56、冲。从“我”后面的座位上,“我”能看到驾驶舱的通道。9A.down BawayCback Dfast D解析:“我们”在迅速地下降。10A.quick BflatCsilent DblackC解析:人们的喊声和飞机的噪音突然变成了沉默。silent沉默的。11A.so BandCfor DorB解析:妈妈不再在“我”身边,“我”也不再在飞机上了。此处表示并列。12A.base BareaCaltitude DairC解析:“我”仍旧被困在座位上,在大约一万英尺的高度。altitude高度。13A.around BonCabove DbyA解析:绕着“我”身体的安全带那么紧以至于“我”不能呼吸。
57、around周围的。14A.While BWhenCUntil DSince B解析:当“我”醒来时,“我”发现自己四脚朝天躺在丛林里。15A.cautious BpositiveCcurious DluckyD解析:“我”感到幸运,“我”还活着。lucky幸运的。16A.stood BroseCsat DwokeD解析:第二天早上,“我”醒来,仍旧没有人出现。17A.power BstrengthCforce Denergy B解析:因为饥饿,“我”没有力气挣扎着站起来。strength力气。18A.took Bgrew Ctried DgotD解析:但是这声音变得更近了19A.fright
58、 BshockCwonder DamusementB解析:当他们看到“我”时,他们吃惊地停下了。shock震惊。20A.make BkeepCstay DbearB解析:你会明白如果你一直努力没有什么是不可能的。keep doing sth.一直做某事。 语法填空I was able to experience the real Corsica(科西嘉岛) through the generosity of complete strangers.It was my last day in Corsica,and I had woken up early 1. (catch) the 6 am.
59、 sunrise at the pier(码头)As I walked back into the town,I saw an old woman and 2. (hear) her shouting,“Do you want to come up?”Without hearing my response,she repeated 3. (loud) the invitation in broken English,and then shouted out her door code.I went to her apartment later and we chatted 4. a while
60、.She introduced herself as Marie,and when I told her I was flying out that evening,she said,“Ah!But you will still be here for lunch?”So at 12 oclock,I found myself at the bar underneath her apartment,where I then spent the afternoon drinking wines,5. (eat) fantastic homemade Corsican food,and laugh
61、ing with Maries rude 6. friendly,Corsican fishermen friends.These men were regular 7. (customer);this lunchtime meeting was a daily routine and they accepted me as 8. member of the bar family.When I eventually had to leave,Marie gave me a bottle of wine,9. was made by herself.Without doubt,meeting w
62、ith Marie that early morning had led to a 10. (wonder) experience that I would never forget.【解题导语】作者在科西嘉岛旅行的最后一天感受到了当地人的热情,为这次旅行画上了一个圆满的句号。1to catch解析:考查非谓语动词。这里用带to的动词不定式作状语表示目的。2.heard解析:考查动词的时态。and前后句子的时态一致,根据前面的I saw an old woman可知此空需填hear的过去式heard。3loudly解析:考查副词。此空所填的词修饰前面的动词repeated,副词修饰动词,因此应
63、该填loud的副词形式loudly。4for解析:考查介词。for a while意为“一会儿”。5eating解析:考查非谓语动词。and连接三个并列的动词短语作spent的宾语补足语。spend time (in) doing sth.意为“花费时间做某事”。6but解析:考查连词。此空前面的rude和空后的friendly词意相反,所以此空需填but表转折。7customers解析:考查名词。根据前面的These men可知主语为复数,所以此空需填customers。8a解析:考查冠词。a member of意为“的一员”,考查不定冠词。9which解析:考查关系代词。which在这里引导非限制性定语从句,指代前面的a bottle of wine。10wonderful解析:考查形容词。根据文章大意可知这是一次美好且难忘的经历。