收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc

上传人:a**** 文档编号:410503 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:16 大小:138.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第1页
第1页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第2页
第2页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第3页
第3页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第4页
第4页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第5页
第5页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第6页
第6页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第7页
第7页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第8页
第8页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第9页
第9页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第10页
第10页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第11页
第11页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第12页
第12页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第13页
第13页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第14页
第14页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第15页
第15页 / 共16页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Under the sea单元综合课时随堂精练(含解析)新人教版选修7.doc_第16页
第16页 / 共16页
亲,该文档总共16页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3 Under the sea1、OPENINGS AND PREVIEWSAnimals Out of Paper Yolo!Productions and the Great Griffon present the play by Rajiv Joseph,in which an origami(折纸术)artist invites a teenage talent and his teacher into her studio. Merri Milwe directs. In previews. Opens Feb.12.(West Park Presbyterian Chur

2、ch,165 W.86th St.212-868-4444.)The Audience Helen Mirren stars in the play by Peter Morgan,about Queen Elizabeth II of the UK and her private meetings with twelve Prime Ministers in the course of sixty years. Stephen Daldry directs. Also starring Dylan Baker and Judith Ivey. Previews begin Feb.14.(S

3、choenfeld,236 W.45th St.212-239-6200.)Hamilton Lin-Manuel Miranda wrote this musical about Alexander Hamilton,in which the birth of America is presented as an immigrant story. Thomas Kail directs. In previews. Opens Feb.17.(Public,425 Lafayette St.212-967-7555.)On the Twentieth Century Kristin Cheno

4、weth and Peter Gallagher star in the musical comedy by Betty Comden and Adolph Green,about a Broadway producer who tries to win a movie stars love during a cross-country train journey. Scott Ellis directs,for Roundabout Theatre Company. Previews begin Feb.12.(American Airlines Theatre,227 W.42nd St.

5、212-719-1300.)1. What is the play by Rajiv Joseph probably about?.A.A type of art.B.A teenagers studio.C.A great teacher.D.A group of animals.2. Who is the director of The Audience?A. Helen Mirren.B. Peter Morgan.C. Dylan Baker.D. Stephen Daldry.3. Which play will you go to if you are interested in

6、American history?A. Animals Out of Paper.B. The Audience.C. Hamilton.D. On the Twentieth Century.2、The Boy Made it! One Sunday, Nicholas, a teenager, went skiing at Sugarloaf Mountain in Maine. In the early afternoon, when he was planning to go home, a fierce snowstorm swept into the area. Unable to

7、 see far, he accidentally turned off the path. Before he knew it, Nicholas was lost, all alone! He didnt have food, water, a phone, or other supplies. He was getting colder by the minute. Nicholas had no idea where he was. He tried not to panic. He thought about all of the survival shows he had watc

8、hed on TV. It was time to put the tips he had learned to use. He decided to stop skiing. There was a better chance of someone finding him if he stayed put. The first thing he did was to find shelter from the freezing wind and snow. If he didnt, his body temperature would get very low, which could qu

9、ickly kill him. Using his skis, Nicholas built a snow cave. He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle. Then he piled branches on top of himself, like a blanket, to stay as warm as he could. By that evening, Nicholas was really hungry. He ate snow and drank water from a nearby

10、stream so that his body wouldnt lose too much water. Not knowing how much longer he could last, Nicholas did the only thing he couldhe huddled(蜷缩) in his cave and slept. The next day, Nicholas went out to look for help, but he couldnt find anyone. He followed his tracks and returned to the snow cave

11、, because without shelter, he could die that night. On Tuesday, Nicholas went out again to find help. He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him. After two days stuck in the snow, Nicholas was saved. Nicholas might not have survived this snowstorm had it not been for TV. He h

12、ad often watched Grylls survival show Man vs. Wild. Thats where he learned the tips that saved his life. In each episode(期节目) of Man vs. Wild. Grylls is abandoned in a wild area and has to find his way out. When Grylls heard about Nicholas amazing deeds, he was super impressed that Nicholas had made

13、 it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.1.What happened to Nicholas one Sunday afternoon?A.He got lost.B.He broke his skis.C.He hurt his eyes.D.He caught a cold.2.How did Nicholas keep himself warm?A.He found a shelter.B.He lighted some branches.C.He kept on

14、skiingD.He built a snow cave.3.On Tuesday, Nicholas _.A.returned to his shelter safelyB.was saved by a searcherC.got stuck in the snowD.stayed where he was4.Nicholas left Grylls a very deep impression because he _.A.did the right things in the dangerous situationB.watched Grylls TV program regularly

15、C.created some tips for survivalD.was very hard-working3、 Daniel Anderson, a famous psychologist, believes its important to distinguish televisions influences on children from those of the family. We tend to blame TV, he says, for problems it doesnt really cause, overlooking our own roles in shaping

16、(塑造) childrens minds. One traditional belief about television is that it reduces a childs ability to think and to understand the world. While watching TV, children do not merely absorb words and images (影像). Instead, they learn both explicit(明确的) and hidden meanings from what they see. Actually, chi

17、ldren learn early the psychology of characters in TV shows. Furthermore, as many teachers agree, children understand far more when parents watch TV with them, explaining new words and ideas. Yet, most parents use an educational program as a chance to park their kids in front of the set and do someth

18、ing in another room. Another argument against television is that it replaces reading as a form of entertainment. But according to Anderson, the amount of time spent watching television is not related to reading ability. TV doesnt take the place of reading for most children; it takes the place of sim

19、ilar sorts of recreation, such as listening to the radio and playing sports. Things like parents educational background have a stronger influence on a childs reading. “A childs reading ability is best predicted by how much a parent reads.” Anderson says. Traditional wisdom also has it that heavy tel

20、evision-watching lowers IQ (智商) scores and affects school performance. But here, too, Anderson notes that no studies have proved it. In fact, research suggests that its the other way around. “If youre smart young, youll watch less TV when youre older,” Anderson says. Yet, people of lower IQ tend to

21、be lifelong television viewers. For years researchers have attempted to show that television is dangerous to children. However, by showing that television promotes none of the dangerous effects as conventionally believed, Anderson suggests that television cannot be condemned(受谴责) without considering

22、 other influences.1.By watching TV, children learn _.A.images through wordsB.more than explicit meaningsC.more about images than wordsD.little about peoples psychology2.Which of the following is most related to childrens reading ability?A.Radio-listeningB.Television-watchingC.Parents reading listD.P

23、arents educational background3.Anderson believed that _.A.the more a child watches TV, the smarter he isB.the younger a child is, the more he watches TVC.the smarter a child is, the less likely he gets addicted to TVD.the less a child watches TV, the better he performs at school4.What is the main pu

24、rpose of the passage?A.To advise on the educational use of TV.B.To describe TVs harmful effects on children.C.To explain traditional views on TV influences.D.To present Andersons unconventional ideas.4、 Daniel Anderson, a famous psychologist, believes its important to distinguish televisions influen

25、ces on children from those of the family. We tend to blame TV, he says, for problems it doesnt really cause, overlooking our own roles in shaping childrens minds. One traditional belief about television is that it reduces a childs ability to think and to understand the world. While watching TV, chil

26、dren do not merely absorb words and images (影像). Instead, they learn both explicit and hidden meanings from what they see. Actually, children learn early the psychology of characters in TV shows. Furthermore, as many teachers agree, children understand far more when parents watch TV with them, expla

27、ining new words and ideas. Yet, most parents use an educational program as a chance to park their kids in front of the set and do something in another room. Another argument against television is that it replaces reading as a form of entertainment. But according to Anderson, the amount of time spent

28、 watching television is not related to reading ability. TV doesnt take the place of reading for most children; it takes the place of similar sorts of recreation, such as listening to the radio and playing sports. Things like parents educational background have a stronger influence on a childs readin

29、g. “A childs reading ability is best predicted by how much a parent reads.” Anderson says.Traditional wisdom also has it that heavy television-watching lowers IQ (智商) scores and affects school performance. But here, too, Anderson notes that no studies have proved it. In fact, research suggests that

30、its the other way around. “If youre smart young, youll watch less TV when youre older,” Anderson says. Yet, people of lower IQ tend to be lifelong television viewers. For years researchers have attempted to show that television is dangerous to children. However, by showing that television promotes n

31、one of the dangerous effects as conventionally believed, Anderson suggests that television cannot be condemned without considering other influences.1.By watching TV, children learn _.A.images through wordsB.more than explicit meaningsC.more about images than wordsD.little about peoples psychology2.A

32、n educational program is best watched by a child _.A.on his ownB.with other kidsC.with his parentsD.with his teachers3.Which of the following is most related to childrens reading ability?A.Radio-listeningB.Television-watchingC.Parents reading listD.Parents educational background4.Anderson believed t

33、hat _.A.the more a child watches TV, the smarter he isB.the younger a child is, the more he watches TVC.the smarter a child is, the less likely he gets addicted to TVD.the less a child watches TV, the better he performs at school5.What is the main purpose of the passage?A.To advise on the educationa

34、l use of TV.B.To describe TVs harmful effects on children.C.To explain traditional views on TV influences.D.To present Andersons unconventional ideas.5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。The jobs of the future have not yet been invented._. By helping them develop classic skills that will serve

35、 them well no matter what the future holds.1.CuriosityYour children need to be deeply curious._. Ask kids, “What ingredients (配料)can we add to make these pancakes even better next time ?” and then try them out. Ingredients make the pancakes better? What could we try next time? 2. CreativityTrue crea

36、tivity is the ability to take something existing and create something new._There are a dozen different things you can do with them. Experimenting with materials to create something new can go a long way in helping them develop their creativity.3.Personal skillsUnderstanding how others feel can be a

37、challenge for kids. We know whats going on inside our own head, but what about others? Being able to read people helps kid from misreading a situation and jumping to false conclusions._. “Why do you think shes crying?” “Can you tell how that man is feeling by looking at his face?” “If someone were t

38、o do that to you, how would you feel?”4. Self Expression_there are many ways to express thoughts and ideas music, acting, drawing, building, photography. You may find that your child is attracted by one more than another.A. Encourage kids to cook with you.B. And we cant forget science education.C. W

39、e can give kids chances to think about materials in new ways.D. So how can we help our kids prepare for jobs that dont yet exist?E. Gardening is another great activity for helping kids develop this skill.F. We can do this in real life or ask questions about characters in stories.G. Being able to com

40、municate ideas in a meaningful way is a valuable skill.6、阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Since childhood Id been accustomed to a life where I would be afraid of everything. I saw myself as an insecure and 1 individual. But then, all too suddenly, something 2 , and over a p

41、eriod of 6 months I firmly managed to 3 one of my diets, and lost 30 pounds. This 4 me from overweight straight down to underweight. The 5 taught me that I could change myself. I heard about a public speaking 6 going on at my university, and for the first time, I actually managed to 7 the courage to

42、 go there. It was 8 . For the first time I shared my story in front of dozens of people 9 judging me, and suddenly all the 10 fears about speaking publicly started 11 . This taught me I could get rid of my 12 . My road to change, from that point on, went from a(n) 13 to a neat and orderly highway, a

43、nd I started changing rapidly. Using the fact that I could get rid of my fears, I started working on them one by one. My fear of 14 strangers, my fear of asking simple 15 I should “make 16 of by myself”, my fear of hanging out with people. All of them were gone. And I still continue to 17 to this da

44、y without 18 . At the end, my weakness of being socially incompetent for so long became my 19 as it taught me how to change, as I now fight to become far better than the 20 , and the absolute best I can be.1.A.unconfidentB.dissatisfiedC.surprisedD.thoughtful2.A.missedB.jumpedC.polishedD.struck3.A.ac

45、count forB.apply forC.stick toD.see to4.A.producedB.broughtC.exposedD.introduced5.A.failureB.adventureC.experienceD.connection6.A.organizationB.instructionC.ideaD.event7.A.gatherB.observeC.attractD.balance8.A.offeringB.liberatingC.blindingD.confusing9.A.impatientlyB.hopefullyC.potentiallyD.cheerfull

46、y10.A.temporaryB.comfortableC.limitedD.random11.A.acceleratingB.disappearingC.removingD.convincing12.A.fearsB.urgesC.appointmentD.anger13.A.chanceB.orderC.momentD.mess14.A.treatingB.witnessingC.greetingD.remembering15.A.occasionsB.questionsC.purposesD.promises16.A.senseB.notesC.funD.knowledge17.A.pr

47、ogressB.promoteC.complainD.research18.A.exampleB.discoveryC.stopD.information19.A.feelingB.heightC.contributionD.strength20.A.typicalB.averageC.extraD.precious7、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 British children generally learn how to ride a bike at a young age after _(teach) by their parents. Howeve

48、r, that rule doesnt apply _me. Its not my dads faulthe tried to teach me. One of my earliest _(memory) is falling from my bike and getting my legs hurt. I definitely didnt want to repeat that. Time passed and _I couldnt ride a bike never affected my life in high school because I lived close enough t

49、o walk to school. I never felt like I was missing out _I couldnt go on a bike ride with my friends in Byron Bay because I was only confident that I could ride in_straight line. So when the opportunity came up _(cycle) the wall of Xian, I wanted to prove to _(me) that I could do it. With the help of

50、a friend, Igot on the bike. However, I had absolutely no idea how to start! I was instructed to push off with one foot hard It _(sound) simple but just would not happen, I fell off and landed _(heavy) on the ground before hitting a Chinese tourist. At 22 years old, I finally learnt how to ride a bik

51、e.8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:把错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均匀仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。My father and I stayed at the south lake Hotel for a week when we visit Beijing last month. It is in t

52、he downtown area, but it is easy to go to anywhere from the hotel by public transport .We lived in a comfortably double-room with a big bath. What I liked best were the free high-speed Internet connection in the room. I checked my email messages every day. I also shared for my friend many photos tak

53、ing in Beijing. The food was wonderful with reasonable prices, and we enjoyed several local dish.It is such great hotel that I would recommend it to any friend of me who is going to Beijing.9、2009年6月5日,墨西哥举办了一年一度的“世界环境日”的纪念活动。请根据如下表格,写一篇介绍“世界环境日”的100词左右的英语短文。名称世界环境日时间每年的6月5日历史1972年,为了纪念斯德哥尔摩人类环境大会(t

54、he Stockholm Conference on the Human Environment)的开幕而设立目的提醒全世界注意人类活动对环境的危害;要求各国政府在这一天开展各种活动来强调保护和改善人类环境的重要性2009年世界主题地球需要你联合国际力量,应对气候变化(Your Planet Needs You! Unite to Combat Climate Change)2009年中国主题及目的减少污染行动起来(Reduce Pollution Take Action) 引导公众关注污染防治,积极参与节能减排(energy-saving and emission reduction)写作内

55、容:1.以上表格的所有内容;2.你对设立“世界环境日”的看法。_ 答案以及解析1答案及解析:答案:1.A; 2.D; 3.C解析:1.细节理解题。根据话剧Animals Out of Paper的Productions and the Great Griffon present the play by Rajiv Joseph, in which an origami artist invites a teenage talent and his teacher into her studio.可知,Rajiv Joseph创作的话剧是关于折纸的一种艺术。故选A。2.细节理解题。根据话剧The

56、 Audience的Stephen Daldry directs.可知,本剧是Stephen Daldry导演的。故选D。3.细节理解题。根据话剧Hamilton 的Li-Manuel Miranda wrote this musical about Alexander Hamilton in which the birth of America is presented as an immigrant story.可知,话剧Hamilton的主题是美国的诞生,由此可知,如果你对美国历史感兴趣,你可以看这部话剧。故选C。 2答案及解析:答案:1.A; 2.D; 3.B; 4.A解析:1.本文是

57、一篇记叙文。一个名叫尼古拉斯的青少年在山里滑雪时迷了路,他运用在电视上看到的求生知识,冷了用树枝当毛毯,饿了吃雪充饥,喝小溪里的水来补充体内的水分。在经历了重重困难之后,遇到了救援人员,最终获救。细节理解题。根据第一段第四句“Before he knew it, Nicholas was lost.可得出答案。2.细节理解题。由第四段第一、二句可知他用滑雪橇做了一个雪洞来取暖。他没有找到避难所,故A项排除。他把树枝盖在身上而不是点燃取暖,故B项不正确。3.细节理解题。由倒数第三段第三、四、五句可知,周二尼古拉斯又去寻求帮助,走了大约一英里后,遇到了救援人员。他总算在被困两天之后获救。4.推理判

58、断题。由文章最后一段可知格里尔斯听说尼古拉斯的出色表现后,对他相当地认可,因为他比谁都清楚在那种环境下求生要做出多大的努力,故可以推断A项内容正确。【长难句分析】When Grylls heard about Nicholas amazing deeds, he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.当格里尔斯听到关于尼古拉斯的奇妙经历之后,他对尼古拉斯能够成功脱险这件事印象极为深刻,因为

59、没有人比他更能理解尼古拉斯要多么努力才能生存下来。本句为复合句。when引导时间状语从句,since引导原因状语从句。 3答案及解析:答案:1.B; 2.D; 3.C; 4.D解析:1.细节理解题.根据第二段的Instead,they learn both explicit and hidden meanings from what they see.可知孩子们通过看电视,可以学到显性和隐藏的意义,因此不仅仅学到隐藏的意思.故选B.2.细节理解题.根据第三段的Things like parents educational background have a stronger influence

60、 on a childs reading.可知父母的教育背景对孩子的阅读有很强的影响.故选D.3.细节理解题.根据第四段的If youre smart young, youll watch less TV when youre older如果你年轻聪明,当你年龄大些的时候就会看电视看得越来越少.可知越是聪明的孩子越不沉迷于看电视,故选C.4.推理判断题.根据最后一段的Anderson suggests that television cannot condemned without considering other influences.Anderson认为不应该按照常规,不考虑电视的其他影

61、响而去谴责电视故推断这篇文章的目的是呈现Anderson打破常规的想法,故选D. 4答案及解析:答案:1.B; 2.C; 3.D; 4.C; 5.D解析:1.事实细节题。根据第二段第三句“Instead,they learn both explicit and hidden meanings from what they see. 可知答案。2.推理判断题。根据文章第二段倒数第二句“Furthermore, as many teachers agree,children understand far more when parents watch TV with them, explainin

62、g new words and ideas. ”可以推断出答案。3.事实细节题。根据文章第三段倒数第二句“Things like parents educational background have a stronger influence on a childs reading. 可知答案。4.推理判断题。根据文章第四段第四句Anderson所说“If youre smart young,youll watch less TV when youre older, 可以推断出答案。5.主旨大意题。整篇文章讲述的都是Anderson关于看电视对孩子的影响所提出的非传统的观点。故选D。 5答案及

63、解析:答案:DACFG解析: 1. D 提示:根据前一句 The jobs of the future have not yet beeninvented.(未来的工作还没有发明出来。),所以我们也不知道它们究竟是什么样子的,更谈不上让我们的孩子为之做好准备,我们能做的就是让我们的孩子练好传统的技能。2.A提示:根据下文内容可知,本段讲述的是做饭,A项符合语境。3.C提示:前文提到了创造力,C项中 think about materials in new ways与此相关,故选C。4.F提示:根据下面的三个问题和F中ask questions可知,F项符合 上下文语境。5.G提示:根据下文中

64、music,acting, drawing,building, photography 可知,这些都是我们表达自己思想的有效方法,故G项符合上下文语境。 6答案及解析:答案:1.A; 2.D; 3.C; 4.B; 5.C; 6.D; 7.A; 8.B; 9.C; 10.D; 11.B; 12.A; 13.D; 14.C; 15.B; 16.A; 17.A; 18.C; 19.D; 20.B解析:1.语境说作者从小害怕一切,因此这里表示作者觉得自己缺乏安全感,不自信。根据语境的be afraid of, insecure和选项判断选A表示“不自信的”。2.前文说作者的害怕和不自信,下文提到作者的

65、一次转变,因此这里用strike表示“袭击;突然遭遇”,但是突如其来地发生了一件事。3.语境提到“六个月的时间,一个食谱”,因此这里说的是作者在六个月时间里饮食方面坚持只使用某一种食谱,用stick to表示“坚持”。4.语境说的是这次经历使作者的体重迅速下降,用bring表示“使处于某种状态”。5.前面说的作者减肥的故事是作者自己的一次“体验,经历”,因此选C。6.语境表示作者得知在自己就读的大学附近有演讲活动,用event表示“重大活动;赛事”。7.这里说的是作者战胜自己的恐惧,鼓足勇气去演讲的现场,因此用gather表示“聚集”。8.下文说作者在几十人面前分享自己的故事,看来作者去现场并

66、且参与了演讲活动,这个活动让作者战胜了束缚自己的恐惧心理,因此选B表示“解放”。9.从作者的角度看,这是一个演讲活动,面对的听众可能在内心评判作者演讲的好坏,用副词potentially表示“可能;潜在地”。10.本句说的是作者先前提到的自己的不自信和缺少安全感,说那些恐惧心理都是随意出现的,没有任何理由,因此用random表示“胡乱的;任意的”。11.这里说的是作者那些恐惧心理都被自己战胜了,因此选B表示“消失”12.本句总结全段内容,作者这样战胜了自己的恐惧心理,因此选A。13.D本空名词指文章开头提到的作者总是缺乏安全感,做事没信心这些情况,mess表示“一团糟”符合句意,说作者当初那种

67、状态下的生活是一团糟,与下文的neat and orderly呼应。14.从语境和选项看,这里用greet表示“打招呼”,作者当初不敢与陌生人打招呼。15.这里表示不敢“问问题”,因此选B。16.从语境和搭配看,这里用make sense of表示“弄清楚,弄懂”。原先的作者不敢问问题,害怕别人说这些问题自己想一想就能明白。17.从语境的to this day判断,这里说的是作者一直在取得进步,因此选A表示“进步”18.这里用without stop表示“不停止”。19.与前面的my weakness呼应选D,作者的这些弱点如今成为作者的长处与强项。20.里说的是作者要努力做到比常人更好,因此

68、用average表示“平均的,普遍的”。 7答案及解析:答案:being taught; to; memories; that; until/till; a; to cycle; myself; sounded; heavily解析:1.being taught 介词after后面用动名词作宾语,句子的主语 British children和teach之间是被动关系,所以此处用动名词的被动式,故填being taught。2. to固定搭配:apply to适用于,故填to。3.memories句意:我最早的记忆之一是.。one of后用名词复数形式,故填memories。4.that句意:我

69、不能骑自行车从来没影响我高中的生活。此处是that引导的主语从句。5.until/till句意:我从来没有觉得我错过了什么,直到我不能和我的朋友在Byron Bay骑自行车。根据句意可知填until/till。6.a此处指在一条直线上。故填a。7.to cycle此处是动词不定式作后置定语,故填to cycle。8.myself句意:我要向自己证明我可以。故填myself。9.sounded句意:这听起来很简单。sound“听起来”,在此处是选系动词,根据句意可知用一般过去时态,故填sounded。10.heavily副词修饰动词,故填heavily。 8答案及解析:答案:My father

70、and I stayed at the south lake Hotel for a week when we Beijing last month. It is in the downtown area, it is easy to go to anywhere from the hotel by public transport .We lived in a double-room with a big bath. What I liked best the free high-speed Internet connection in the room. I checked my emai

71、l messages every day. I also sharedmy friend many photos in Beijing. The food was wonderful with reasonable prices, and we enjoyed several local .It is such great hotel that I would recommend it to any friend of who is going to Beijing.解析:1.第一句:visitvisited。考查时态。因为句中有明确的表示过去的时间状语last month,所以visit要用

72、过去式。故把visit改为visited。2. 第二句:butso/and。考查连词。根据上下文的逻辑关系可知,此处为因果关系,而不是转折关系,故把but改为so。也可以理解成顺承关系,把but改为and。3.第二句:去掉anywhere前的to。 考查介词。anywhere为副词,其前不需用介词。故去掉to。4. 第三句:comfortablycomfortable。考查形容词。此处应该用形容词修饰后面的名词double-room。故把comfortably改为comfortable。5.第四句:werewas。 考査主谓一致。根据句子结构可判断出What I liked best是主语从句

73、。一般来说,主语从句视为单数,故应用was。6. 第六句:forwith。考查介词。短语share with sb. sth.的意思是“和某人分享某物/事”。故把for改为with。7.第六句:takingtaken。 考査非谓语动词。根据句子结构可判断出,此处在句子中作定语,修饰photos,又因take与photos是动宾关系,故用过去分词taken。8. 第七句:dishdishes。考査名词复数。 dish在此表示“菜肴”,为可数名词,前面有several修饰,故用复数形式。9.第八句:such后加a。 考査冠词。hotel为可数名词单数,且此处表泛指,故要在其前加上a。10. 第八句

74、:memine。考查代词。此处是双重所有格,of后应该用名词性物主代词mine。 9答案及解析:答案: Every year on June 5 people all over the world take part in World Environment Day(WED). The day was first established in 1972 in memory of the opening of the Stockholm Conference on the Human Environment. It is intended to remind the world to be aw

75、are of the harm that human activities do to the environment and calls on the governments to organize varieties of activities to stress the importance of protecting and improving human environment. The world theme for WED 2009 is Your Planet Needs You!Unite to Combat Climate Change while the Chinese

76、theme is Reduce PollutionTake Action. The Chinese government hopes the public will realize the importance of the pollution control and prevention and take an active part in energy-saving and emission reduction. I think it very necessary to celebrate World Environment Day which can make people pay more attention to protecting the environment in their daily activities.解析:

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1