收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ— Warming UpPre-readingReading & Comprehending习题(含解析)新人教版必修3.docx

上传人:a**** 文档编号:408499 上传时间:2025-11-30 格式:DOCX 页数:5 大小:19.77KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ— Warming UpPre-readingReading & Comprehending习题(含解析)新人教版必修3.docx_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ— Warming UpPre-readingReading & Comprehending习题(含解析)新人教版必修3.docx_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ— Warming UpPre-readingReading & Comprehending习题(含解析)新人教版必修3.docx_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ— Warming UpPre-readingReading & Comprehending习题(含解析)新人教版必修3.docx_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ— Warming UpPre-readingReading & Comprehending习题(含解析)新人教版必修3.docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit3TheMillionPoundBankNoteSectionWarmingUp,Pre-reading,Reading&Comprehending课后篇巩固提升一、单句填空1.You didnt bother me. the contrary,I like your company.答案On2.Jack could not account his foolish mistake.答案for3.Tom was about to close the window his attention was caught by a bird.答案when4.The fact is they wen

2、t to Shanghai by plane,which accounts for their early arrival.答案that5.Most importantly,parents should choose proper ways to bring their children.答案up6. is your fault to make such a foolish mistake at such an important party.答案It7.(base) on the results and data in the questionnaire,the new book took

3、Professor Gu two years to complete.答案Based8.Jims father didnt permit him (join)the school football team.答案to join9.While (wander) around on the street,the beggar caught sight of a purse lying on the ground.答案wandering10.I found that Jane (seat) at the desk,doing her homework carefully.答案was seated二、

4、同义句转换1.A:To tell you the truth,I forgot all about your request.B:,I forgot all about your request.答案To be honest2.A:The heavy snow was the reason why he was late for class.B:The heavy snow his being late for class.答案accounted for3.A:I came across the first letter to my wife while tidying my books.B:

5、I found the first letter to my wife while tidying my books.答案by accident4.A:While listening to the teacher,the student looked at the blackboard without moving his eyes.B:While listening to the teacher,the student the blackboard.答案stared at三、完成句子1.日本市场占该公司收入的35%。The Japanese market 35% of the company

6、s income.答案accounts for2.要是你想用浴室,就用吧。If you want to use the bathroom,.答案go ahead3.你能允许我们今天下午在这个房间里开个会吗?Will you this room for a meeting this afternoon?答案permit us to use4.他是由他姨妈带大的。He by his aunt.答案was brought up四、阅读理解A(2019全国高考)OPENINGSANDPREVIEWSAnimalsOutofPaperYolo!Productions and the Great Grif

7、fon present the play by Rajiv Joseph,in which an origami(折纸术)artist invites a teenage talent and his teacher into her studio.Merri Milwe directs.In previews.Opens Feb.12.(West Park Presbyterian Church,165 W.86th St.212-868-4444.)TheAudienceHelen Mirren stars in the play by Peter Morgan,about Queen E

8、lizabeth of the UK and her private meetings with twelve Prime Ministers in the course of sixty years.Stephen Daldry directs.Also starring Dylan Baker and Judith Ivey.Previews begin Feb.14.(Schoenfeld,236 W.45th St.212-239-6200.)HamiltonLin-Manuel Miranda wrote this musical about Alexander Hamilton,i

9、n which the birth of America is presented as an immigrant story.Thomas Kail directs.In previews.Opens Feb.17.(Public,425 Lafayette St.212-967-7555.)OntheTwentiethCenturyKristin Chenoweth and Peter Gallagher star in the musical comedy by Betty Comden and Adolph Green,about a Broadway producer who tri

10、es to win a movie stars love during a cross-country train journey.Scott Ellis directs,for Roundabout Theatre Company.Previews begin Feb.12.(American Airlines Theatre,227 W.42nd St.212-719-1300.)【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了二月份有四部要演出的戏剧。1.What is the play by Rajiv Joseph probably about?A.A type of art.B.A t

11、eenagers studio.C.A great teacher.D.A group of animals.答案A解析细节理解题。由题干RajivJoseph定位到AnimalsOutofPaper部分,根据本段中的“.inwhichanorigamiartistinvitesateenagetalentandhisteacherintoherstudio.”可知,这部戏剧是关于折纸艺术的。故选A项。2.Who is the director of TheAudience?A.Helen Mirren.B.Peter Morgan.C.Dylan Baker.D.Stephen Daldry

12、.答案D解析细节理解题。根据TheAudience部分中的“StephenDaldrydirects.”可知,StephenDaldry是TheAudience的导演。3.Which play will you go to if you are interested in American history?A.AnimalsOutofPaper.B.TheAudience.C.Hamilton.D.OntheTwentiethCentury.答案C解析细节理解题。根据Hamilton部分中的“.inwhichthebirthofAmericaispresentedasanimmigrantst

13、ory.”可知,如果对美国历史感兴趣可以观看Hamilton。BMark Twain left school when he was twelve.He had little school education.In spite of this,he became the most famous writer of his time.He made millions of dollars by writing.His real name is Samuel Langhorne Clemens,but he is better known all over the world as Mark Tw

14、ain,his pen name.Mark Twain was born in 1835 and he was not a healthy baby.In fact,he was not expected to live through the first winter.But with his mothers tender care,he managed to survive.As a boy,he caused much trouble for his parents.He used to play jokes on all of his friends and neighbours.He

15、 didnt like to go to school,and he constantly ran away from home.He always went in the direction of the nearby Mississippi.He was nearly drowned nine times.After his fathers death in 1847,Mark Twain began to work for a printer,who only provided him with food and clothing.Then,he worked as a printer,

16、a riverboat pilot and later joined the army.But shortly after that he became a miner.During this period,he started to write short stories.Afterwards he became a full-time writer.In 1870,Mark Twain got married.In the years that followed he wrote many books including TomSawyer in 1876,and HuckleberryF

17、inn in 1884,which made him famous,and brought him a great fortune.Unfortunately,Mark Twain got into debts in bad investments(投资)and he had to write large numbers of stories to pay these debts.In 1904,his wife died,and then three of their children passed away.At the age of 70,his hair was completely

18、white.He bought many white suits and neckties (领带).He wore nothing but white from head to foot until his death on April 21,1910.4.Mark Twain was in his childhood.A.a naughty boyB.a good studentC.a handsome boyD.a strong boy答案A解析细节理解题。由第二段马克吐温小时候的表现可知,他小时候很淘气。5.Mark Twain began to write short stories

19、 when he .A.was at schoolB.was in the armyC.worked for a printerD.was a miner答案D解析细节理解题。由第三段第三、四句话“Butshortlyafterthathebecameaminer.Duringthisperiod,hestartedtowriteshortstories.”可知,马克吐温在当矿工的时候开始写短篇小说。6.Mark Twains wife died .A.after she gave birth to three childrenB.after Mark Twain had diedC.befo

20、re three of her children diedD.at the same time with her children答案C解析细节理解题。由倒数第二段最后一句话“In1904,hiswifedied,andthenthreeoftheirchildrenpassedaway.”可知,他的妻子是在他的三个孩子去世之前去世的,故选C项。7.Before his death,Mark Twain .A.became a white manB.was in low spiritsC.liked to buy all kinds of clothesD.had nothing on答案B解

21、析推理判断题。根据文章最后两段的介绍可知,马克吐温晚年负债累累,后来妻子死了,三个孩子也相继死去,他从头到脚穿着白色。由此可知,他当时的情绪很低落。五、语篇填空Mark Twain,1. famous American writer and speaker,spent his boyhood along the Mississippi River,and three of his most famous 2.(novel)describe people along this great river.The author loved the river so much 3. even his p

22、en name came from the river.Being poor,Twain dropped out of school 4. the age of twelve and looked for work.Over the next two decades he 5.(work)as a printer,a riverboat pilot,a soldier and a newspaper reporter to support the family.6. was said that his first successful story was about a 7.(jump)fro

23、g contest.And his works became extremely famous for the description of common people and the way they talked,8.(especial)for his humour.As a result,he became very rich with his works.9.,the last years of his life were filled with sad events:the deaths of his wife and children,the loneliness and the loss of much money.For these,his writings lost most of their humour and became sad like him.Yet he is still regarded as one of the best 10.(know)writers in the world.答案1.a2.novels3.that4.at5.worked6.It7.jumping8.especially9.However10.known

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1