收藏 分享(赏)

2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc

上传人:a**** 文档编号:406540 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:17 大小:100.50KB
下载 相关 举报
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第1页
第1页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第2页
第2页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第3页
第3页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第4页
第4页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第5页
第5页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第6页
第6页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第7页
第7页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第8页
第8页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第9页
第9页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第10页
第10页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第11页
第11页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第12页
第12页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第13页
第13页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第14页
第14页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第15页
第15页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第16页
第16页 / 共17页
2019年七年级英语下学期综合检测卷二新版人教新目标版.doc_第17页
第17页 / 共17页
亲,该文档总共17页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、2019年七年级英语下学期综合检测卷一、单项选择(8分)1(1分)It _ sweet. Is it sugar?Yes. You are right.A.tastesB.soundsC.looksD.feels2(1分)When is Ginas birthday?It is _ August.A.inB.onC.atD.of3(1分)Can you sing _ dance?I can sing.A.butB.andC.orD.then4(1分)I get up _. Im never late _ school.A.late; toB.early; toC.late; forD.earl

2、y; for5(1分)IsMissGreenintheoffice?No, she _ tothelibrary.A.goesB.wentC.hasbeenD.hasgone6(1分)Nancy _ us a report as soon as she _ tomorrow.How great! I will be there.A.gives; is arrivingB.gives; will arriveC.will give; arrivesD.gives; arrives7(1分)Our teacher is very strict _ us _ our homework.A.in; i

3、nB.with; withC.in; withD.with; in8(1分)A dog suddenly appeared and _ Peter while he was walking in the village.A.biteB.bitesC.is bitingD.bit二、完形填空(10分)9(10分)从所给的选项中选出恰当的一项补全对话。Jack: Good afternoon, Dale!Dale: 1, Jack!Jack: 2today?Dale: 3. And you?Jack: Im OK, thanks. Whats this in English?Dale: Oh. 4

4、 a pencil. Its my pencil.Jack: Spell it, please.Dale: P-E-N-C-I-L.Jack: 5?Dale: Its red.Jack: Thank you.Dale: Thats OK.(1)A.Good morningB.Good afternoonC.How are youD.Good evening(2)A.How are youB.HelloC.How old are youD.How do you do(3)A.Im 13B.Im fine, thanksC.ThanksD.Not bad(4)A.ItB.ThisC.ItsD.Th

5、at(5)A.What color is itB.Whats thisC.How are youD.Whats that三、阅读理解(22分)10(6分) Zhang Peng is a good student. On weekdays, he gets up at six in the morning. He has breakfast at home. Then he reads English from 6:30 to 7:00. He goes to school at seven. He has four classes in the morning. He has lunch a

6、t school, but on Sundays, he has lunch at home with his family. He has 3 classes in the afternoon. He leaves school at 5:00. He often has supper at home. In the evening, he sometimes (有时) watches TV. Sometimes he does his homework. He goes to bed at ten oclock every day.(1)When does Zhang Peng get u

7、p on weekdays?A.At five forty.B.At six.C.At six thirty.D.At seven.(2)What does he do from 6:30 to 7:00?A.He has breakfast.B.He goes to school.C.He reads English.D.He goes home.(3)Where does he have lunch on Sundays?A.At home.B.At school.C.In a store.D.At his grandparents home.(4)Does he sometimes wa

8、tch TV in the evening?A.No, he doesnt.B.No, he cant.C.Yes, he does.D.I dont know.(5)What time does he go to bed?A.At 6:30 p.m.B.At 7:00 p.m.C.At 5:00 p.m.D.At 10:00 p.m.11(8分) We had a terrible school trip last week. Some students were late. Then we waited half an hour for the school bus, but it did

9、nt arrive. Finally, our teacher took us to take the subway. It took over an hour. When we arrived at the zoo, we were all tired and hungry. We wanted to see dolphins, but there werent any. There were some really smart seals (海豹), but we didnt see the show because we arrived too late. We forgot our c

10、ameras, so we didnt take any photos. Then it started to rain, and no one had an umbrella. We didnt see many animals because of the rain. So we went for lunch. So we ate hamburgers. My friends also had some ice-cream. But I didnt have any, because I dont like it. I wanted French fries, but there were

11、nt any in the shop. They were sold out! Finally we went back to school. We were wet, tired and stressed out. I didnt enjoy my school trip at all.(1)Why did the teacher take the students to take the subway?A.Because the students didnt want to have the trip.B.Because the school bus didnt arrive.C.Beca

12、use the students didnt like taking the school bus.D.Because the students didnt take cameras.(2)The students were_when they arrived at the zoo.A.excitedB.happyC.tiredD.lucky(3)What animal show was there at the zoo?A.Dolphin show.B.Seal show.C.Monkey show.D.Panda show.(4)How was the weather after they

13、 arrived at the zoo?A.Sunny.B.Cloudy.C.Windy.D.Rainy.(5)What did the writer think of the school trip?A.Terrible.B.Great.C.Not bad.D.Fun.12(8分) Look at the photo. Its a photo of Mr. Browns family. The old man is Tom Brown. He is Mr. Browns father. Mr. Brown is a worker (工人). His wife (妻子), Helen Brow

14、n, is a teacher. They have two daughters. They are Lucy and Lily. Lucy and Lily have a cousin, Mark. Marks parents love them very much.(1)The old man is Lily and Lucys _.A.fatherB.uncleC.grandfatherD.cousin(2)The Browns have two _.A.sonsB.daughtersC.brothersD.sisters(3)Lucy has _.A.a friendB.a broth

15、erC.a sisterD.two sisters(4)Marks father is Lucy and Lilys _.A.uncleB.fatherC.brotherD.grandfather(5)Lucys father is a _.A.doctorB.workerC.teacherD.parents四、七选五(10分)13(10分) The purpose of students who come to school is to study. If we dont know this, we would waste the time or money. 1. 2. Because i

16、n the morning, the air is fresh and our minds are clear. For that reason, we can get good results. When we study, we must he patient. 3. We should not read the next until we have learned the first one well. When we are studying, we must put our hearts into the book. We cannot finish reading without

17、getting anything from the book we are reading. 4. If we cant understand something well, write it down and ask our teachers or parents, brothers or friends, in any possible ways. 5 and then our knowledge can be used well. Though there are many ways for studying, the above mentioned (提到的) will be help

18、ful if we can keep them in heart.A.The following are good ways for studyingB.Students often study at schoolC.If we dont understand a text well, we must read it againD.We must always ask whyE.Students want go to school in the futureF.We must know knowledge completelyG.The best time for studying is mo

19、rning五、补全对话(5分)14(5分)A: Hello, 1?B: Darren? Im sorry hes not at home now. 2?A: Oh, this is Mark.B: Hi, Mark. 3?A: Yes, please. Please tell Darren that the movie READY PLAYER ONE is on at the cinema. If he wants to see it, please call me back. 4.B: OK, call you back on 87826543. Got it.A: 5.B: No pro

20、blem. Bye.A.Who are youB.Who is thatC.Thanks a lotD.You are welcomeE.Can I take a messageF.Can I speak to DarrenG.My phone number is 87826543六、选词填空(10分)15(10分)works, hungry, year, makes, Sunday, food, week, stay, have, happy, much, same What do the people usually do on weekends? Some people like to

21、at home, but others like to go out for a walk or play football. Mr. Smith hard in a factory during the . On weekends, he usually does the thing. On Saturday, he washes his car and on , he goes with his family to a village by car. His uncle and aunt a farm there. It isnt a big one, but there is alway

22、s to do on the farm. The children help with the animals and give them some . Mr. and Mrs. Smith help in the field. At the end of the day, they are all and Mr. Smiths aunt them a big meal.七、书面表达(15分)16(15分) 三年的初中生活就要结束,崭新的高中学习即将到来。回顾过去,你一定有许多成功的喜悦与失利的遗憾;展望未来,你肯定有美好的憧憬和实实在在的打算。请你以“UnforgettableMemorie

23、s”为题,给英文报纸21stCentury“青春校园”栏目写一篇80词左右的征文。 注意:1. 内容要包含对过去的回忆(学业有成、爱好特长、师生情谊以及一些遗憾)和对未来的憧憬。 2. 文中不要出现你的真实姓名和学校名称; 3. 文章的开头已给出,不计入总词数。UnforgettableMemories Howtimeflies! _答案一、单项选择1【答案】A【解析】考查动词辨析。句意:味道很甜。它是糖吗?是的。你说对了。taste 品尝起来;sound 听起来;look 看起来;feel 感觉上。根据空格后面的 sweet 可知此处用 taste 符合语境。故选A。2【答案】A【解析】考查

24、介词。句意:吉娜的生日是什么时候?在八月。August 八月,月份前面用介词 in,故选A。3【答案】C【解析】考查连词。句意:你会唱歌还是会跳舞?我会唱歌。but 但是,表示转折;and 并且,表示并列;or 还是,表示选择;then 然后;根据语境可知选C。4【答案】D【解析】考查副词及介词。句意:我起得很早。我上学从不迟到。迟到 be late for,固定搭配;根据题干中的 never late 可知是早起,用 early。故选D。5【答案】D【解析】考查现在完成时及动词词组。句意:格林小姐在办公室吗?没有,她去图书馆了。have been to 去过某地,已经回来,而 have go

25、ne to 去了某地,还未回来;根据 IsMissGreenintheoffice 和答语 No 判断这里说的应该是去某地了,这里用 have gone。故选D。6【答案】C【解析】考查时态。句意:南希明天一到就会给我们做报告。太棒了!我到时会去。as soon as 一就,引导时间状语从句,当陈述还未发生的事情,主句使用一般将来时,从句使用一般现在时。根据语境可知选C。7【答案】D【解析】考查介词。句意:我们的老师对我们的家庭作业很严格。be strict in sth. /be strict with sb. 对严格;第一个空后是 us 要用介词 with,排除AC;第二个空后是 our

26、homework 要用介词 in。故选D。8【答案】D【解析】考查时态。句意:当彼得在这个村里步行时,一只狗出现了,并且咬了彼得。and 连接并列结构,前面是动词过去式,故后面也用动词过去式 bit。故选D。二、完形填空9【答案】(1)B (2)A (3)B (4)C (5)A 【解析】1. 根据 Good afternoon, Dale! 可知第二个人也应该说 Good afternoon,故选B。2. 从下文的 And you? 看出是询问“你好吗”,故选A。3. How are you? 的回答通常是 Im fine, thanks。故选B。4. 根据 Whats this in Eng

27、lish?(这用英语怎么说)可知回答是 Its,故选C。5. 根据答语 Its red. 可知是问“是什么颜色的”,故选A。三、阅读理解10【答案】(1)B (2)C (3)A (4)C (5)D 【解析】1. 细节理解题。根据第一段 On weekdays he gets up at six in the morning. 可知,平日里他在早上六点起床。故选B。2. 细节理解题。根据第一段 Then he reads English from 6:30 to 7:00. 可知,他6:30到7:00读英语。故选C。3. 细节理解题。根据 but on Sundays he has lunch

28、at home with his family 可知,他周日在家吃午饭。故选A。4. 细节理解题。根据 In the evening he sometimes watches TV. 可知,晚上他有时看电视。故选C。5. 细节理解题。根据 He goes to bed at ten oclock every day. 可知,他每天十点钟睡觉。故选D。11【答案】(1)B (2)C (3)B (4)D (5)A 【解析】1. 细节理解题。根据短文第一行 Some students were late. Then we waited half an hour for the school bus,

29、 but it didnt arrive. Finally, our teacher took us to take the subway. 可知校车没来,故选B。2. 细节理解题。根据 When we finally arrived at the zoo, we were tired and hungry. 可知很累,故选C。3. 细节理解题。根据 There were some really smart seals (海狮), but we didnt see the show because we arrived too late. 可知有海狮表演,故选B。4. 细节理解题。根据 The

30、n it started to rain. 可知下雨了,故选D。5. 细节理解题。根据短文开头 We had a terrible school trip last weekend. 可知这次学校旅行很糟糕,故选A。12【答案】(1)C (2)B (3)C (4)A (5)B 【解析】本文主要讲述了布朗克先生的一张全家福。照片上有 Brown 夫妇,以及他们的父亲 Tom,还有他们的两个女儿,以及两个女儿的表兄弟,文章还介绍了 Brown 夫妇的职业情况。1. 根据文中内容 The old man is Tom Brown. He is Mr. Browns father. 可知 Tom 是

31、Brown 的父亲,而下文 His wife (妻子), Helen Brown, is a teacher. They have two daughters. They are Lucy and Lily. 可知 Brown 夫妇的女儿是 Lucy 和 Lily,故 Tom 是她们的爷爷。故选C。2. 根据文中内容 His wife (妻子), Helen Brown, is a teacher. They have two daughters. 可知 Brown 夫妇有两个女儿。故选B。3. 根据文中内容 They have two daughters. They are Lucy and

32、 Lily. 可知 Brown 夫妇有两个女儿,Lucy 和 Lily,所以 Lucy 有一个姐妹。故选C。4. 根据文中内容 Lucy and Lily have a cousin, Mark. 可知 Mark 是 Lucy 的表兄弟,那么 Mark 的父亲应该是 Lucy 的 uncle。故选A。5. 根据文章内容 Mr. Brown is a worker (工人). 可知 Brown 是 Lucy 的父亲,他是一个工人。故选B。四、七选五13【答案】(1)A (2)G (3)C (4)D (5)F 【解析】本文主要介绍了4种高效的学习方法:学习最好的时间是早晨;我们学习时必须要有耐心;

33、当我们学习的时候,我们必须全身心地投入;我们必须总是问“为什么”。1. 下文是介绍学习好办法,可知此句是:以下是学习的好方法。结合句意和选项可知选A。2. 根据下文 Because in the morning, the air is fresh and our minds are clear. For that reason, we can get good results.(因为在早晨,空气清新,我们的头脑清醒。因为这个原因,我们可以得到好的结果。)可知谈论“学习最好的时间是早晨。”结合句意和选项可知选G。3. 根据上文 We should not read the next until

34、we have learned the first one well.(在我们学好第一课之前,不应该读下一课。)可知上文是:如果我们不能很好地理解课文,我们必须再读一遍。结合句意和选项可知选C。4. 根据下文 If we cant understand something well, write it down and ask our teachers or parents, brothers or friends, in any possible ways.(如果我们不能很好地理解某事,写下来,以任何可能的方式问我们的老师或父母、兄弟或朋友。)可知本段主要讲述“我们必须总是问“为什么”。 结

35、合句意和选项可知选D。5. 根据下文 and then our knowledge can be used well(这样我们的知识就能被很好地利用)可知上文是“我们必须完全了解知识。” 结合句意和选项可知选F。五、补全对话14【答案】(1)F (2)B (3)E (4)G (5)C 【解析】本文是两个人打电话的内容。马克想找达伦通话,可是达伦不在家,他的家人帮马克捎了信。1. 根据答语 Darren? 可知,提到了 Darren? 这个人,上一句说我能找一下 Darren 吗。故选F。2. 根据答语 Oh, this is Mark. 可知,问句肯定是说“你是谁”。故选B。3. 根据答语 Y

36、es, please. Please tell Darren that the movie READY PLAYER ONE is on at the cinema. 可知,是说告诉 Darren 电影上映了这件事,让对方转达,所以问句是“我能帮你捎个信吗”。故选E。4. 根据答语 OK, call you back on 87826543. Got it. 可知,重复了一遍电话号码,上一句是在说电话号码。故选G。5. 根据对话可知,上面别人帮自己捎了信,所以这里应该表示感谢。故选C。六、选词填空15【答案】stayworksweekdaysameSundayhavemuchfoodhungr

37、ymakes【解析】1. stay at home 待在家。句意:一些人喜欢待在家,但是其他人喜欢出去散步或者踢足球。2. work hard 努力工作。句意:工作日期间,Smith先生在一家工厂努力工作。3. 句意:工作日期间,Smith先生在一家工厂努力工作。weekday 工作日。4. same 同样的。句意:周末,他经常做同样的事情。5. Sunday 周日。句意:周六他洗自己的车,周日他和家人开车去乡村。6. have 有。句意:他的叔叔和婶婶在那里有一间农场。7. 句意:农场不大,但是有很多事情要做。there is much to do 有很多事情要做,根据be动词is可知宾语是

38、不可数名词,故用much。8. 句意:孩子们帮忙给动物们喂食。food 食物。9. 句意:一天工作之后,他们都感觉很饿,Smith先生的婶婶做了一桌美味的食物。hungry 饿的。10. 句意:一天工作之后,他们都感觉很饿,Smith先生的婶婶做了一桌美味的食物。make 制作。七、书面表达16【答案】 How time flies! Three years passed in a blink. Lots of memories left in my head. Teachers, classmates, hard work and above all friendship stay in m

39、ind. Looking back, I have gone through either the joy of success or the pains of failure. Teachers are friendly to us in life and always strict with us in study. Classmates and friends help me so much. With their help Ive made great progress. But Im a careless boy. And I always make mistakes which c

40、an be avoided. Senior middle school life is a new beginning and it gives me a chance to overcome my shortcomings. As it is said, It is not our abilities that show what we truly are, it is our choice. The two-month holiday will also provide me the freedom to think over and make up my mind to do it better in the future. And I believe I can do it.【解析】详见答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1