收藏 分享(赏)

2020年高中英语Module1LifeintheFutureSectionⅡIntroduction.doc

上传人:a**** 文档编号:400090 上传时间:2025-11-30 格式:DOC 页数:7 大小:2.30MB
下载 相关 举报
2020年高中英语Module1LifeintheFutureSectionⅡIntroduction.doc_第1页
第1页 / 共7页
2020年高中英语Module1LifeintheFutureSectionⅡIntroduction.doc_第2页
第2页 / 共7页
2020年高中英语Module1LifeintheFutureSectionⅡIntroduction.doc_第3页
第3页 / 共7页
2020年高中英语Module1LifeintheFutureSectionⅡIntroduction.doc_第4页
第4页 / 共7页
2020年高中英语Module1LifeintheFutureSectionⅡIntroduction.doc_第5页
第5页 / 共7页
2020年高中英语Module1LifeintheFutureSectionⅡIntroduction.doc_第6页
第6页 / 共7页
2020年高中英语Module1LifeintheFutureSectionⅡIntroduction.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Introduction & Reading and VocabularyLanguage Points课时作业.单句语法填空1(2019江苏盐城月考)Im still working on my project.Oh, youll miss the deadline.Time is running (run) out.2The boss commanded that the work (should) be finished(finish) before 5 pm.3You can take as many books as you like here for they ar

2、e free of charge.4In my opinion, more importance should be attached to developing (develop) students ability to solve problems.5I had no alternative but to report (report) him to the police.6He lay in bed, with his eyes fixed(fix) on the roof and wondering what to do next.7Wherever you go, you will

3、find many kind people who want to help others.8To keep the town clean,the truck loaded (load) with garbage is prevented from entering to town.9He was arrested (arrest) when the policeman found drugs in his bag.10If he promises to do something, he will do it, so you can rely on his helping (help) you

4、 when you are in trouble.单句改错1No one can say for surely what they were talking about because they held the meeting secretly.surelysure2Hurry up. Time is running out of.去掉of3You can rely on that our teacher will give us help.that前加it4Her son was charged for cheating by the police, which made it diffi

5、cult for her to go to sleep.第一个forwith5Jack went out to play football,with all his homework finishing. finishingfinished.阅读理解What will the house of the future look like? Could it have gardens on its walls, or a pool with fish for dinner? Architects believe that they are all possibilities.The only th

6、ing for sure is that the houses will be as green as possible.The tree houseMany architects in the world would like to build a “tree house”Like a leaf, the surface of the house collects sunlight during the day.The energy can be used to heat water, produce electricity, and even create fresh air for th

7、e home.The “root” of the house is deep under the ground so that it can control the homes temperature.The Lizard(蜥蜴) houseLike a lizard, changing color with the weather is the most important design of a lizard house.When its in the bright sun, the cover of the house will turn dark to protect it from

8、strong heat.During dark days, it turns white and takes in as much light and heat as possible to produce energy.Meals at homeThis design is perhaps as much about the future of food production as architecture(建筑风格)It has gardens on the outside wall of the house.People can plant tomatoes, carrots and g

9、reen tea on them.So every day in the morning, you just need to walk outside and collect your meals.Learning from the pastLooking to the future isnt the only way to be green.Sometimes, ancient techniques(古老的技术) can also help cut down energy use.For example, a chimney(烟囱) can be a useful air condition

10、er because it is easier for hot air to flow out of the chimney.【解题导语】本文以举例子的方式猜想了未来房子的样式,并预测未来房屋会越来越环保。1What is the best title of the passage? AGreen Houses of the FutureBThe Greener, the BetterCHow to Build Green HousesDChanges of the Houses解析:选A标题归纳题。本文主要预测了未来环保的房子。故选A项。2We can heat water, produce

11、 electricity or create fresh air for the home _.Awith the root of a leafBwith the energy from sunlightCwith the soil under the groundDwith gardens on its walls解析:选B细节理解题。根据The tree house中的内容可知, 房子的表面可以吸收阳光, 这些太阳能被用来加热水、发电甚至制造新鲜的空气。故选B项。3The passage seems to tell us that meals at home in the future _

12、.Awill be more deliciousBneed more cooksCcost as much as possibleDwill be greener解析:选D推理判断题。根据Meals at home中的内容可知, 家里的菜都是自己种的, 所以更绿色环保。故选D项。4The last kind of the house is different from others because _.Ait looks the same as an old houseBit makes less use of natural materialsCit gets the idea from a

13、ncient techniquesDit is easier for hot air to flow out of the house解析:选C推理判断题。根据最后一段的第二句以及上文可知, 其他的房子都和过去的技术没有关系, 而最后一种房子的设计是以过去的技术为基础的。故选C项。.完形填空When I was in my second year of senior high school, a girl called Jeanie in my class made a big name for herself.She had successfully _1_ the interviews f

14、or a famous womens university in the US.A.On hearing the news, I told the girl that I _2_ her very much.Then, she _3_ at me and said the words I will never _4_ .“You can also do it! If you have _5_, you realize them.You see, _6_ action, dreams are still dreams.If you _7_ , the dreams will come true.

15、”Her words gave me so much _8_ .She encouraged me to take action to achieve my dreams.From then on, I spent a lot of time _9_ an article for competitions.It was a really _10_ for me, not only for my writing but also a _11_ of my courage.After several days hard work, I finished it.Even though I lacke

16、d _12_ , I still handed it in.I knew it was the only _13_ that may make my dreams come true.But day in and day out, I _14_ waiting and waiting, yet I heard nothing.I was very _15_ then.One day, however, a classmate of mine _16_ to an English newspaper and said _17_ , “Mary, your _18_ is in the newsp

17、aper! Is that your article? ”My heart beat heavily.With shock and joy, I _19_ the newspaper.The thing I thought was _20_ had really happened.【解题导语】如果你有梦想, 你就可以去实现它们。如果你去尝试, 就可以实现它们。在一个女孩这样的鼓励下, 作者坚持不懈地努力, 最终实现了自己的梦想。1A.begunBgivenCattendedDpassed解析:选D根据句意可知, 她成功地通过了一所著名的女子大学的面试。pass an interview“通过面

18、试”。2A.lovedBadmiredCcongratulatedDthanked解析:选B根据下文她对作者鼓励的话可知,作者在言谈之间流露出羡慕之情。3A.smiledBaimedClaughedDshouted解析:选A在对别人说出鼓励的话语时, 应该是微笑着的。smile at sb.“向某人微笑”, 符合语境。aim at“旨在”; laugh at“嘲笑”; shout at“朝大声喊叫”。4A.doubtBunderstandCforgetDaccept解析:选C对自己影响非常大的话, 应该不会轻易忘记。5A.designsBdemandsCactionsDdreams解析:选D结

19、合上下文可知, 接下来都是在说梦想的问题, 故选D项。6A.intoBbyCwithoutDwith解析:选C根据句意“没有行动, 梦想永远都只是梦想, 如果你去尝试, 就可以实现它们”可知,填without“没有”。7A.tryBlikeCworkDlive解析:选A结合上一句话“没有行动, 梦想永远都只是梦想”, 接下来就会提到“去尝试, 就可以实现它们”。由此可知,填try“尝试”。8A.painBinspirationCsurpriseDadvice解析:选B根据下文的“encouraged”可知,她的话给了“我”很大的鼓舞(inspiration)。9A.seekingBreciti

20、ngCreadingDpreparing解析:选D结合下文可知,作者写了一篇文章参加比赛, 故用prepare.for.固定用法, 意思是“为做准备”。10A.shockBturnCchallengeDsuccess解析:选C结合下一段的第一句可知,写作对作者来说是hard work, 故选challenge, 意为“困难,挑战”。11A.testBriskCpartDreward解析:选A比赛对作者不仅是写作方面的挑战, 也是对勇气的一种检验。test“检验”;risk“冒险”; part“部分”; reward“回报”。12A.selfrespectBselfconfidenceCenth

21、usiasmDdream解析:选B根据第二段那个女孩鼓励作者实现梦想以及最后一句提到的写文章参加比赛对作者的写作和勇气都是挑战可知, 作者是缺乏自信的。故选B项。13A.wayBsuggestionCquestionDpurpose解析:选A根据句意可知,作者认为这也许是实现梦想的唯一的方法。way“方法”; suggestion“建议”; question“问题”; purpose“目的”。14A.hatedBkeptCmeantDremembered解析:选B根据时间状语“day in and day out”可知,作者一直坚持等, 故用keep doing sth.“一直做某事,持续做某

22、事”。15A.worriedBsurprisedCdisappointedDashamed解析:选C自己写的东西石沉大海, 没有任何消息, 作者自然感到失望。16A.wroteBexplainedCreturnedDpointed解析:选D四个词都能和to搭配, 但是根据语境“我的一个同学指着报纸对我说”可知,选D项, 意为“指着”。17A.proudlyBhopelesslyCexcitedlyDangrily解析:选C看到报纸上有自己同学的名字, 应该感到很兴奋。只有C项表示“兴奋地”。18A.nameBwritingCreportDdiary解析:选A通常报纸上发表一篇文章会把作者的名字

23、写上。19A.picked outBpicked upCmade outDmade up解析:选B当同学告诉自己这一消息时, 作者当然会先接过(pick up)报纸看看。20A.incorrectBimpossibleCinterestingDspecial解析:选B根据句意“我原以为不可能的事情竟然变成了现实”可知,选B项。.短文改错(2019全国卷)Ive had many dreams since I was a child. Now my dream is to opens a cafe. Though it may appear simple, it required a lot o

24、f ideas and efforts. What I want is not just an ordinarily cafe but a very special one. I want my cafe have a special theme such as like “Tang Dynasty”. In the cafe, customers will enjoy yourselves in the historical environment what is created for them. If I succeed in manage one, I will open more.

25、I wish to have a chain of cafes in many different city. Each of my cafes will have a different theme and an unique style.答案:Ive had many dreams since I was a child. Now my dream is to a cafe. Though it may appear simple, it a lot of ideas and efforts. What I want is not just an cafe but a very speci

26、al one. I want my cafe have a special theme such as “Tang Dynasty”. In the cafe, customers will enjoy in the historical environment is created for them. If I succeed in one, I will open more. I wish to have a chain of cafes in many different . Each of my cafes will have a different theme and unique style.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1