收藏 分享(赏)

2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC

上传人:a**** 文档编号:392165 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:9 大小:143KB
下载 相关 举报
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第1页
第1页 / 共9页
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第2页
第2页 / 共9页
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第3页
第3页 / 共9页
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第4页
第4页 / 共9页
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第5页
第5页 / 共9页
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第6页
第6页 / 共9页
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第7页
第7页 / 共9页
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第8页
第8页 / 共9页
2020-2021学年英语北师大版必修3课时作业:UNIT 7 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含解析.DOC_第9页
第9页 / 共9页
亲,该文档总共9页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业3Lesson 3The Sea World.单词拼写1How much discount (折扣) will you give me for the coat if I buy it?2Being your own boss is one of the attractions (吸引人的地方) of owning your own business.3Researchers in this field have made some important new discoveries (发现)4Parents should educate (教育) their children to

2、behave well.5Some fish can grow to a length (长) of four feet.6If you warm ice it will melt (融化) into water.7We swam across the river measuring (量起来) five thousand kilometres wide.8Its a trick (把戏) to take in customers.9Mr Green is energetic (有活力的) though he is in his seventies.10The computer can pro

3、vide us with a lot of uptodate (最新的;现代的) information.单句语法填空1The snake usually reaches a length (long) of 100 cm.2I dont think Tommys measurement (measure) makes any sense.3The opportunity to travel is one of the main attractions (attract) of this job.4New discoveries (discover) suggest that trade be

4、tween Europe and Asia along the Silk Road probably began many centuries earlier than once thought.5My grandfather is as energetic (energy) as a young man and hates sitting around doing nothing all day.6We all believe in good, free education (educate) for our children.7These goods will be sold at a d

5、iscount.8Its important for the figures to_be_updated (update) regularly.9Fred got very angry when the other boys played tricks on him and hid his clothes while he was swimming.10I like this jacket better than that one, but it costs almost three times as much.单句改错1I sat in my room for a few minutes w

6、ith my eyes fixing on the ceiling.fixingfixed2Some villagers reported a huge snake, measured over two meters long, was found dead in a nearby cave.measuredmeasuring3There were three times as more people as I expected.moremany4Along the road there is a tree every a few meters.去掉第二个a5Its apparently ra

7、re for anyone to have two legs the same long.longlength.选词填空watch out for; play a trick on; at a discount; take measures; on the other hand; less than1Watch_out_for the dog!2You are to go to bed and keep quiet, kids. Our guests are arriving in less_than 5 minutes.3We will continue to take_measures t

8、o increase our imports.4If they do not treat us, we can play_a_trick_on them.5My sister can buy all books at_a_discount because she works in a bookstore.6On the one hand, I want to change my job, but on_the_other_hand,_I have to rely on my present job to make a living.完成句子1Sound travels nearly five_

9、times_as_fast_in_the_water_as in the air.声音在水中的传播速度差不多是在空气中传播速度的五倍。2It is high time that we should take_measures_to_protect the endangered animals.是我们采取措施保护濒危动物的时候了。3The square looks more beautiful with_all_the_lights_on.所有的灯都亮时,广场显得更加美丽。4A train would pass through there every_few_minutes at that ti

10、me of day.每天那个时候每隔几分钟就会有火车经过那里。5Watch_out_for cars when you get off the bus.下车的时候,当心来往车辆。.完形填空The journey my daughter Cathy has had with her swimming is as long as it is beautiful.Cathy suffered some terrible _1_ in her early childhood. After years of regular treatment, she _2_ became healthy.Two ye

11、ars ago, while Cathy was watching the Olympics, a dream came into her sweet little headto be a swimmer. Last summer, she wanted to _3_ out local swim team. She practiced hard and finally _4_ it. The team practice, _5_ , was a tough start. She coughed and choked and could hardly _6_ her first few wee

12、ks. Hearing her coughing bitterly one night, I decided to _7_ her from it all. But Cathy woke me up early next morning, wearing her swimsuit _8_ to go! I told her she shouldnt swim after a whole nights coughing, but she refused to _9_ and insisted she go.From that day on, Cathy kept swimming and did

13、nt _10_ a single practice. She had a _11_ intention within herself to be the best she could be. My tenyearold was growing and changing right before my eyes, into this _12_ human being with a passion and a mission. There were moments of _13_ of course: Often she would be the last swimmer in the race.

14、 It was difficult for Cathy to accept that she wasnt a _14_ever. But that didnt stop her from trying.Then came the final awards ceremony at the end of the year. Cathy didnt expect any award but was still there to _15_ her friends and praise their accomplishments. As the ceremony was nearing the end,

15、 I suddenly heard the head coach _16_, “The highest honor goes to Cathy!” Looking around, he continued, “Cathy has inspired us with her _17_ and enthusiasm. _18_ skills and talents bring great success, the most valuable asset(财富)one can hold is the heart.”It was the greatest _19_ of my daughters lif

16、e. With all she had been _20_ in her ten years, this was the hour of true triumph(成功)这是一篇记叙文。作者讲述女儿在童年遭受病痛之苦,在接受治疗好转之后,决心做一个游泳选手,虽然身体不适,还是坚持训练,虽然经常是比赛的最后一名,但是一直不放弃。最后教练的一番话给予Cathy莫大的鼓励和肯定。1A.failure BpressureCloss Dillness答案:D解析:根据下文的“treatment”可知,Cathy在童年的时候,得了可怕的疾病。A.失败;B.压力;C.损失;D.疾病。故选D。2A.usual

17、ly BfinallyCfirstly Dfrequently答案:B解析:根据上文“After years of regular treatment”可知,她最后健康了。A.通常;B.最后;C.首先;D.经常。故选B。3A.improve BtrainCjoin Dcontact答案:C解析:根据上文“a dream came into her sweet little head”可知,她想加入我们当地的游泳队。A.提高;B.训练;C.参加;D.联系。故选C。4A.increased BfoundCcreated Dmade答案:D解析:根据上文“She practiced hard”可知,

18、她最后做到了。A.增加;B.发现;C.创造;D.使得。make it做到,成功。故选D。5A.however BthereforeCotherwise Dinstead答案:A解析:根据下文“was a tough start”可知,然而,游泳队的训练是个艰难的开始。A.然而;B.因此;C.否则;D.代替。故选A。6A.use BsurviveCsave Dwaste答案:B解析:根据上文“She coughed and choked”可知,她咳嗽,窒息,在前几个星期几乎不能挺过来。A.使用;B.从(困难中)挺过来; C拯救;节约;D.浪费。故选B。7A.pull BtellChide Dfi

19、re答案:A解析:根据“Hearing her coughing bitterly one night”可知,我决定阻止她训练。A.拉;B.告诉,辨别;C.躲藏;D.解雇。pull sb.from阻止某人,故选A。8A.afraid BnervousCready Dfree答案:C解析:根据“wearing her swimsuit”可知,她穿着泳衣准备走。A.害怕的;B.紧张的;C.准备好的;D.免费的,自由的。故选C。9A.take off Bset offCgive up Dshow up答案:C解析:根据“I told her she shouldnt swim after a who

20、le nights coughing”可知,她拒绝放弃,坚持要走。A.脱下,起飞;开始流行;B.启程,引发;C.放弃;D.出现。故选C。10A.attend BmissCban Dstart答案:B解析:根据“kept swimming”可知,Cathy坚持训练,没有错过一次训练。A.参加;B.错过;C.禁止; D开始。故选B。11A.rich BweakCfirm Dkind答案:C解析:根据上文Cathy坚持训练,没有错过一次训练可知,她的内心有坚定的意志。A.富有的;B.虚弱的;C.坚定的; D好心的。故选C。12A.trusted BdeterminedCexperienced Dem

21、barrassed答案:B解析:根据下文“with a passion and a mission”可知,“我”十岁的女儿成长为一个有决心的人。A.信任的;B.有决心的;C.有经验的; D尴尬的。故选B。13A.frustration BdelightCexcitement Dsurprise答案:A解析:根据下文“Often she would be the last swimmer in the race”可知,她也有挫败的时候。A.沮丧,挫败;B.高兴;C.兴奋;D.惊讶。故选A。14A.beginner BlearnerCpartner Dwinner答案:D解析:根据上文“the l

22、ast swimmer”可知,要Cathy接受她不是获胜者很难。A.初学者;B.学习者;C.伙伴;D.获胜者。故选D。15A.cheer on Bcompete withCrespond to Drun after答案:A解析:根据下文“praise their accomplishments”可知,Cathy在那里为队友加油鼓劲。A.向欢呼,为鼓劲加油;B.和竞争;C.回应;D.追赶。故选A。16A.admitting BexplainingCannouncing Dwhispering答案:C解析:根据下文总教练说的话,可知,这里是指总教练宣布。A.承认;B.解释;C.宣布;D.低语,耳语

23、。故选C。17A.humor BwillChonesty Dwisdom答案:B解析:根据“enthusiasm”可知,教练说:是Cathy用她的意志力和热情激励了我们。A.幽默;B.意愿,意志力;C.诚实;D.智慧。故选B。18A.Although BSinceCOnce DBecause答案:A解析:根据下文“the most valuable asset (财富)”可知,虽然技巧和才能带来巨大成功,但是一个人能拥有的最珍贵的财富是有心。A.虽然;B.自从;C.一旦;D.因为。故选A。19A.discovery BchoiceCinfluence Dmoment答案:D解析:根据上一段内容

24、可知,教练说这番话的时候是“我”女儿生活中最好的时刻。A.发现;B.选择;C.影响;D.时刻。故选D。20A.through BunderCacross Daround答案:A解析:句意:这是十年她经历的真正成功的荣誉。A.通过(内部),经历;B.在下面;C.穿过(表面);D.在周围。故选A。.短文改错This year, our school called on us students to make a good use of our time and do some socially practice during the holiday, so I found a job and be

25、gan to work in a small restaurant. I thought it was easy, and it turned out to be a hard one by a matter of fact. I spend the whole morning washing dish and setting tables. I didnt have lunch until it was two in the afternoon. After lunch, I immediately began to work again, does the same things until 11 pm. It took myself more than ten hours a day to work there! However, through the hard work, Ive come to understand the value of hard work. Ive also realized what difficult it is my parents to support the family. Therefore, I am now determined to study harder to repay my parents.答案

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1