1、Unit 1 A land of diversity单元加餐练.完形填空Theres being a good neighbor, and then theres going the extra mile. And in one Massachusetts neighborhood, the neighbors are pulling out all the stops.Two years ago, about a _1_ after Samantha was born, Glenda and Raphael Savitz learned their daughter was _2_. “Sh
2、e was the first deaf person my husband and I had known,” Glenda, 33, told the Boston Globe. “So its a surprise. _3_. But I think Im someone whos like: OK. What do we do? Shes a week old. Were going to be learning sign language. There was no _4_ that it was going to be important to her development an
3、d her _5_.”But the Savitz family werent the only ones who learned how to sign. Over 20 residents of their neighborhood in the town of Newton are also learning sign language. The residents _6_ an instructor on their own and _7_ gathered together in a living room to learn the language. The neighbors d
4、esire to learn to _8_ with Samantha is something that the Savitz family find extremely _9_.“One of the most emotional issues having her is that I really learned about how much support and how much love there is here,” Glenda said. “People are _10_ so much time and energy to learn a(n) _11_ language
5、because theyre dying to talk to my little girl. I dont have _12_ for that.”Baby Sam already has friends all over the neighborhood. Henry Marshall, a 19yearold Harvard freshman, told the Globe that Sam _13_ with her childsize basketball hoop as he shoots hoops on his adultsize one. While he plays, sh
6、e copies his movements and _14_ the words for “play” and “friend”“Its a special neighborhood,” Raphael Savitz told the Globe. “Its just a really _15_ place.”本文为记叙文。Savitz夫妇生了一个耳聋的孩子,为了孩子的成长与发展,他们决定去学手语。而小区里的多位邻居为了能够与这个孩子交流,也自发地定期学手语,共同为这个孩子创造一个充满爱的环境。1A.day Bweek Cyear Dmonth答案:B解析:根据下文Shes a week o
7、ld.可知答案为B。2A.deaf Bblind Churt Ddull答案:A解析:根据下文She was the first deaf person my husband and I had known可知答案为A。3A.Embarrassed BAwesome CUnbearable DUnexpected答案:D解析:根据前句So its a surprise.可知是出乎预料的,故选D。4A.point Bchance Cquestion Dpossibility答案:C解析:对于生下来就耳聋的女儿来说,父母学习手语毫无疑问对她的发展和成长来说是很重要的。There is no que
8、stion that.毫无疑问。5A.work Bstudy Cplay Dgrowth答案:D解析:根据语境以及and前的her development,可以推断出此处应为“成长”,故选D。6A.hired Bsent Ctrained Dassisted答案:A解析:结合语境可知,居民们自己花钱雇了一位老师。所以选A。7A.suddenly Bregularly Cimmediately Drandomly答案:B解析:根据语境应该是定期聚集在一起学习手语,故答案为B。regularly定期。8A.share BstayCassociate Dcommunicate答案:D解析:这里nei
9、ghborss desire to learn to _8_ with Samantha与11空后的theyre dying to talk to my little girl对应,此处应为talk to的同义表达,故选D。9A.interesting Bsurprising Ctouching Ddemanding答案:C解析:根据文章主旨以及下文I dont have _12_ for that.可知,邻居的这种关爱令Savitz一家非常感动。故选C。10A.looking for Bgiving up Cputting in Drelying on答案:C解析:根据空后so much t
10、ime and energy to learn可知,此处应为投入时间和精力。put in投入。11A.oral Bforeign Clocal Duseless答案:B解析:foreign在此处意为“陌生的;不熟悉的”。为了与孩子交流而学习的手语,对于邻居来说是陌生的。12A.ideas Bwords Cchoices Dsuggestions答案:B解析:根据上文something that the Savitz family find extremely touching可知,此处表达感动得无法言表。13A.plays Blives Chelps Ddeals答案:A解析:根据下文Whil
11、e he plays, she copies his movements可知此处应该选择A。14A.writes Breads Csigns Dsays答案:C解析:Baby Sam是聋哑儿,所以应该是用手势表达(sign),故选C。15A.challenging Bimportant Cusual Dwelcoming答案:D解析:由全文内容可知,这是一个令人感到惬意的社区。故选D。welcoming令人感到惬意的。.阅读理解Marian Bechtel sits at West Palm Beachs Bar Louie counter by herself,quietly reading
12、 her ebook as she waits for her salad.What is she reading?None of your business! Lunch is Bechtels “me”time.And like more Americans,shes not alone.A new report found 46 percent of meals are eaten alone in America.More than half (53 percent)have breakfast alone and nearly half (46 percent)have lunch
13、by themselves.Only at dinnertime are we eating together anymore,74 percent,according to statistics from the report.“I prefer to go out and be out.Alone,but together,you know?” Bechtel said,looking up from her book.Bechtel,who works in downtown West Palm Beach,has lunch with coworkers sometimes,but l
14、ike many of us,too often works through lunch at her desk.A lunchtime escape allows her to keep a boss from tapping her on the shoulder.She returns to work feeling energized.“Today,I just want some time to myself,”she said.Just two seats over,Andrew Mazoleny,a local videographer,is finishing his lunc
15、h at the bar.He likes that he can sit and check his phone in peace or chat up the barkeeper with whom hes on a firstname basis if he wants to have a little interaction(交流)“I reflect on how my days gone and think about the rest of the week,” he said.“Its a chance for selfreflection.You return to work
16、 recharged and with a plan.”That freedom to choose is one reason more people like to eat alone.There was a time when people may have felt awkward about asking for a table for one,but those days are over.Now,we have our smartphones to keep us company at the table.“It doesnt feel as alone as it may ha
17、ve before all the advances in technology,” said Laurie Demeritt,whose company provided the statistics for the report.本文是一篇说明文。主要介绍了现在多数美国人喜欢独自一人吃饭,他们喜欢这种独处带来的自由。1What are the statistics in Paragraph 2 about?AFood variety. BEating habits.CTable manners. DRestaurant service.答案:B解析:推理判断题。根据第二段中的大部分人独自吃
18、早饭或午饭,一起吃晚饭的数据可知,这是对美国人的饮食习惯进行了调查,故答案为B。2Why does Bechtel prefer to go out for lunch?ATo meet with her coworkers.BTo catch up with her work.CTo have some time on her own.DTo collect data for her report.答案:C解析:细节理解题。根据第三段中的“I just want some time to myself (我只是想给自己一点儿时间)”可知,Bechtel更喜欢出去吃午饭的原因是想拥有自己的时间
19、,故答案为C。3What do we know about Mazoleny?AHe makes videos for the bar.BHes fond of the food at the bar.CHe interviews customers at the bar.DHes familiar with the barkeeper.答案:D解析:推理判断题。根据第四段“.chat up the barkeeper with whom hes on a firstname basis if he wants to have a little interaction(交流)”中的be on
20、a firstname basis的意思是“关系好,可以直呼其名”,由此可知 Mazoleny与酒吧老板很熟,故答案为D。4What is the text mainly about?AThe trend of having meals alone.BThe importance of selfreflection.CThe stress from working overtime.DThe advantage of wireless technology.答案:A解析:主旨大意题。根据第一、三、四段的例子、第二段的数据以及最后一段中的第一句“That freedom to choose is
21、 one reason more people like to eat alone.”可知,本文主要说了独自用餐已经逐渐成为一种趋势,故答案为A。.读后续写On a cold windy day, a poor boy tried to pay his way through school by selling goods door to door.Wandering on the street, he was not a successful seller.Whats worse, he found that he only had one dime(十分硬币)left.His empty
22、stomach reminded him constantly that for days he hadnt eaten anything.He had no choice but to beg for a meal at the next house.Hesitantly he knocked at the door, thinking about what to say when it opened.However, he lost his nerve when a lovely young woman opened the door.“What can I do for you?” as
23、ked the young woman.The boy paused for a while.“Would you please give me some.a drink of water?” the boy dare not look directly into her eyes. She looked at the bony boy and thought he might need something to give himself energy so she brought him a glass of milk. His head rising and small hands tak
24、ing the cup, he drank it up slowly, and then asked, “How much do I owe you?”“You dont owe me anything,” she replied with a warm smile on her face.“My mother has taught me never to accept pay for a kindness.” Deeply moved, he said sincerely, “Then I shall thank you from the bottom of my heart.”As How
25、ard Kelly left that house, he felt stronger physically.It also increased his faith in God and the whole human race.As a matter of fact, he was about to give up and quit before that point.Years later the young woman became critically ill.However, the local doctors were unable to give her the effectiv
26、e medical treatment.Finally they sent her to a hospital in the big city, where specialists can be called in to cure her rare disease.Among those famous specialists, Dr Howard Kelly was called in for the consultation. When he heard the name of the town she came from, a strange light filled his eyes.I
27、mmediately, he rose and went down through the hospital hall into her room.注意:1所续写短文的词数应为150左右;2续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。答案Paragraph 1:Dressed in his doctors gown, he went in to see her. He saw her lying on the bed and recognized her at once.Her lovely face looked pale.He went back to the consultation ro
28、om and determined to do his best to save her life.From that day on, he gave special attention to her case.Luckily, after a long struggle, the battle was won.Dr Kelly requested the business office to pass the final bill to him for approval.He looked at it and then wrote something on the side.Paragrap
29、h 2:The bill was sent to her room. Hesitantly she took it.She was afraid to open it because she was sure that it would take the rest of her life to pay it off.Finally she opened it, on the side of which a note caught her attention.She read these words, “Paid in full with a glass of milk.” signed by Dr Howard Kelly.Tears of joy flooded her eyes as she prayed silently, “Thank you, God.”