收藏 分享(赏)

2021届高考英语大一轮复习 课时作业7 Unit 4 Cyberspace(含解析)北师大版.doc

上传人:a**** 文档编号:371999 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:7 大小:43KB
下载 相关 举报
2021届高考英语大一轮复习 课时作业7 Unit 4 Cyberspace(含解析)北师大版.doc_第1页
第1页 / 共7页
2021届高考英语大一轮复习 课时作业7 Unit 4 Cyberspace(含解析)北师大版.doc_第2页
第2页 / 共7页
2021届高考英语大一轮复习 课时作业7 Unit 4 Cyberspace(含解析)北师大版.doc_第3页
第3页 / 共7页
2021届高考英语大一轮复习 课时作业7 Unit 4 Cyberspace(含解析)北师大版.doc_第4页
第4页 / 共7页
2021届高考英语大一轮复习 课时作业7 Unit 4 Cyberspace(含解析)北师大版.doc_第5页
第5页 / 共7页
2021届高考英语大一轮复习 课时作业7 Unit 4 Cyberspace(含解析)北师大版.doc_第6页
第6页 / 共7页
2021届高考英语大一轮复习 课时作业7 Unit 4 Cyberspace(含解析)北师大版.doc_第7页
第7页 / 共7页
亲,该文档总共7页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业7.阅读理解AReturns & Refund GuaranteeThe “Returns & Refund Guarantee” is a promise provided by sellers for every item they sell on DH. When you receive an item that was bought and paid for on our site, and you find it is not as described or is of low quality, you can contact the seller to resolve th

2、ese problems. DHgate will offer additional assistance if the seller is not cooperative.ScopeThe following points should not be included in the “Returns & Refund Guarantee”:The seller didnt make any promise.The seller can provide evidence to prove the items are as described.You didnt contact the sell

3、er within the promised time.You have released the payment to the seller before asking DHgate for help.Sellers are able to set up the following promises:Returning items for any reasonBuyers can return items for a refund within a specific date which has been set up by sellers, such as 3 days, and 7 da

4、ys from the day when the items are received. The items receiving date is the date that is indicated on the shipping carriers official website. Buyers should prepay any return shipping cost, which will be given back to the buyers after the seller receives the items as long as the items are returned i

5、n the same exact condition as when they were delivered.Returns or Refunds accepted if the product has quality issuesBuyers can return the items for a refund when they are not as described or possess quality issues by communicating directly with the seller. The seller is responsible for the return sh

6、ipping cost.Buyers can get a refund and keep the items when the items are not as described or possess quality issues by negotiating directly with sellers.本文是应用文。文章介绍了国内DHgate网上交易平台的退货退款保证制度。1Who can get additional assistance from DHgate in the guarantee?AThe buyers in physical stores.BThe buyers on

7、DH.CThe sellers on DH.DBoth the buyers and the sellers.答案:B解析:细节理解题。根据题干中的关键词“additional assistance”定位到第一段尾句。依据此句可知,如果卖方不合作,DHgate将提供额外的协助。故选B。2Which situation is within the scope of the guarantee?AThe seller didnt make any promise.BThe buyer has paid the seller in advance.CThe buyer asked for help

8、within the promised time.DThe seller proves that there is nothing wrong with the item.答案:C解析:细节理解题。依据Scope部分中的“You didnt contact the seller within the promised time”可知,与此情况相反时是在保证范围内的,即买家在承诺期限内求助是可以享受保证服务的,故选C。3Which of the following is true according to the passage?ANot all the sellers make promise

9、s.BDHgate sometimes will pay the buyers.CSellers should prepay return shipping cost.DThe buyer cant keep the items after getting a refund.答案:A解析:推理判断题。根据Scope部分中的第一条“The seller didnt make any promise”可知,卖方没有做出承诺时不包括在退货退款保证范围内,据此可推知,不是所有卖方都做出承诺,故选A。BBeing “young” is associated with all the good thing

10、s in lifebeauty, hope, and energy. But youth also has negative associationsimpulsiveness, troublemarking, and irresponsibility. This negative side seems to be what society focuses on more, which is why young people have mostly been considered as idle and difficult.But when it comes to Generation Zth

11、ose born between 1995 and 2010this_stereotype doesnt seem to apply anymore.In Japan, for example, Gen Zers are less likely to buy on impulse, but take into consideration more a products true value. “Theyre looking at the companies, not just the products,” Masahiko Uotani, CEO of Japanese cosmetics c

12、ompany Shiseido, told Bloomberg. “Theyre asking, Are they really delivering value to the society? Are they promoting diversity and inclusiveness?”Gen Zers are also more grounded than weve expected them to be. According to a recent survey by Bank of America, more than half of young adults aged betwee

13、n 18 and 23 said they were planning to buy a house within five years. And theyre not just saying itthey are willing to make sacrifices for it, including getting a second job and saving money for a down payment instead of spending it on a vacation.“Despite their young age, this group is pragmatic and

14、 actively planning for their future,” DSteve Boland, head of Consumer Lending at Bank of America, told USA Today. “They have a clear vision of how they are willing to help themselves in order to make it happen.”Social issues are also at the center of concern of Gen Zers, who take themselves as a cha

15、nging force of the world. In India, for example, young people who have just reached the voting age are eager to vote for a new leader who is capable of solving problems that matter the most to them, including pollution, unemployment and womens safety.As a Gen Zer yourself, what is your plan for the

16、future?本文是一篇说明文。Z一代是指在1995年和2010年之间出生的人,这一代人在消费方面比较理智。他们比我们想象中更理性、务实,他们对未来有清晰的设想,这颠覆了人们对年轻人的传统看法。4What do the underlined words “this stereotype” in paragraph 2 refer to?ABeing young is good.BGen Zers are born after 1995.CThe traditional poor impressions on the youth.DThe associations with young peop

17、le.答案:C解析:指代关系题。根据第一段第二、三句可知,社会更关注与年轻人相关的负面情况,通常,年轻人被认为是懒散的和难相处的。结合画线部分所在句可知,此处表述这种刻板印象不再适用于Z一代。故画线部分指的是上文提到的人们对年轻人的传统的、糟糕的印象,故选C。5We can infer from the third paragraph that _.AGen Zers in Japan are pickyBGen Zers are selfcenteredCGen Zers care little about productsDGen Zers are wise when shopping答案

18、:D解析:推理判断题。根据第三段的内容,尤其是“Gen Zers are less likely to buy on impulse.Theyre looking at the companies, not just the products”可知,Z一代不太可能冲动购物,他们会更多地考虑产品的真正价值,由此可推知,Z一代在购物时是明智的,故正确答案为D。6Whats DSteve Bolands attitude to the Gen Zers?AApproving. BNegative.CIndifferent. DCritical.答案:A解析:推理判断题。根据题干中的关键词D.Stev

19、e Boland定位到文章第五段,根据该段内容可知,D.Steve Boland认为尽管Z一代很年轻,但这代人务实且积极地规划他们的未来,他们有清晰的设想并愿意努力去实现它;由此可推知,D.Steve Boland对于Z一代是持赞同的态度的,故正确答案为A。7Which of the following words may best describe the Gen Zers?AConfident and independent.BVisionary and responsible.CPersistent and downtoearth.DActive and creative.答案:B解析:

20、推理判断题。根据文章倒数第三段可知,Z一代会积极规划他们的未来并努力实现自己的设想,由此可知,他们是有远见的;又根据倒数第二段的内容,尤其是第一句“Social issues are also.of the world”可知,社会问题也是Z一代关注的中心,并且他们认为自己是改变世界的力量,由此可推知Z一代是有责任感的。故正确答案为B。.完形填空Trees have always held much attraction for people. They are the _1_ and biggest life form on our planet and one of the most bea

21、utiful. As a direct _2_ with thousands of years of history, trees appear in many religions and have _3_ artists over the years.When I was a child I _4_ a science fiction story that made me think about trees in a new way. In the story, _5_ from an advanced civilization come to our planet and their sp

22、aceship _6_ in the middle of a forest. The aliens (外星人) have a long _7_ with the trees of the forest and then leave, _8_ to think that the inhabitants (居民) of Earth are noble, intelligent and peaceful.Trees _9_ a lot about being part of a community and how cooperation is better for a society than _1

23、0_. Scientists are only just beginning to understand how it all _11_, but we now know that trees growing together share all of the available resources with each other. So, strong trees in a good _12_ will share food and water with _13_ trees that receive less sunlight. By _14_, a community of trees

24、makes itself stronger. The _15_ of giant redwood trees, for example, grow together under the ground. Its as if they are _16_ hands. This means that they are _17_ stronger when there are heavy winds or floods.We all acknowledge that trees are _18_ for the environment and the survival of our _19_. Per

25、haps they have even more to _20_ us in the future.树木总是能吸引人们的关注,它们古老又美丽,是艺术家们的灵感来源;树木之间的团结协作使它们更强大。此处,树木对环境和地球的生存都极其重要。1A.kindest BoldestCheaviest Dfittest答案:B解析:根据第2空后的“thousands of years of history”可知,树木是地球上最古老的生命形式。故选B。2A.link BleagueCculture Dagreement答案:A解析:根据第3空前的“trees appear in many religions

26、”并结合语境可推知,树木作为一个直接的纽带出现在许多宗教里,故选A。3A.governed BsponsoredCinspired Dtricked答案:C解析:根据语境可知,树木也赋予艺术家们灵感。C项意为“赋予灵感”,故选C。A项意为“统治”;B项意为“赞助”;D项意为“欺骗”。4A.took in Bcame acrossCset aside Dkept up答案:B解析:根据空后的“a science fiction story”可知,“我”小时候偶然读到一篇科幻故事。B项意为“偶然发现”,故选B。A项意为“吸入,理解”;C项意为“留出”。5A.workers Bresearchers

27、Cvisitors Dinvaders答案:C解析:根据下文中的“an advanced civilization” “their spaceship”以及“The aliens (外星人)”可知,这里表示的是来自先进文明的访客(visitors)。invader“侵略者”。6A.lands BdropsCflies Dshoots答案:A解析:根据上题的解析以及空后的“in the middle of a forest”可知,外来的飞船降落(lands)在森林中间。7A.translation BwordCcooperation Dconversation答案:D解析:根据第8空后的“thi

28、nk”并结合语境可推知,外星人之所以有这样的认识,是因为他们与森林里的树木进行了一次长谈。故选D。8A.curious BhappyCdesperate Dgrateful答案:B解析:根据下文中的“noble, intelligent and peaceful”可以推测出那些外星人在离开时,应该是开心的。故选B。C项意为“绝望的”。9A.get BknowCafford Dsend答案:B解析:根据第11空后的“trees growing together share all of the available rescources”可知,树木在成长的过程中,会分享所有可以得到的资源。由此可以

29、推测出,树木知道(know)自己是整个群体的一部分,并知道合作如何比竞争(competition)对一个群体更好。10A.regulation BmanagementCcompetition Dconstruction答案:C解析:参见上题解析。11A.learns BendsCgrows Dworks答案:D解析:根据语境可知,这里表示科学家才刚刚开始去了解树木之间的互相合作是怎样运作的。12A.position BmannerCrank Dmodel答案:A解析:根据第13空后的“that receive less sunlight”可知,强壮的树木所处的位置应该是好的。故选A。C项意为“

30、等级,排”。13A.lower BslowerCweaker Dcheaper答案:C解析:根据第12空前的“strong trees”和语境可知,这里指的是那些较弱小的树木。故选C。14A.pulling back Bbringing upCfighting back Dteaming up答案:D解析:根据上文中的“being part of a community”“cooperation”以及“share”可推知,此处表示通过合作,整个树木群体就会使自己变得更加强大。team up意为“合作”,故选D。pull back“撤退”;bring up“提出,养育”;fight back“还

31、击,抑制住”。15A.branches BfruitsCleaves Droots答案:D解析:根据该句中的“grow together under the ground”可知,这里表示的是树根。故选D。16A.holding BclappingCwaving Draising答案:A解析:根据上文中的“grow together”可知,树根在地下相互缠绕生长,它们好像手拉着手。故选A。B项意为“拍”。17A.nearly BreallyConly Dmerely答案:B解析:根据第14、16小题的解析可知,因为树木互相协作、分享资源,并且树根也相互缠绕生长,这样就使得整个群体面对强风和洪水时真正地更加强大。故选B。18A.popular BsuitableCvital Dnormal答案:C解析:根据上文表述的树木可以抵御强风和洪水并结合常识可知,此处表示我们都承认树木对环境和地球的生存都至关重要(vital)。19A.city BcountryCcontinent Dplanet答案:D解析:参见上题解析。20A.offer BtakeCpay Dstudy答案:A解析:根据语境可知,树木已经为人类做出了巨大的贡献,也许未来它们会给予人类更多的恩惠。故选A。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1