1、.单词拼写1.Its hard to describe in words the feelings of anxious(焦急的)parents.2.English differs (不同)from French in this respect.3.The sun appears around the horizon(地平线)each morning and makes it all possible.4.I majored(主修)in English at college.5.Who gets the extra (额外的)dessert at dinner?6.You must not k
2、eep pets in college accommodation(住处).7.Youll have an uncomfortable (不舒服的)feeling if you sit there alone.8.Is this all your luggage (行李)?.选词填空maximum,routes,straight,altitude,accommodation,luggage,optional,fit,uncomfortable,porters Hiking trips can be 1.uncomfortable and even dangerous.However,at Ad
3、venture 2000 the people there understand the needs of hikers.All the guides have much experience and they know all the best 2.routes and best places to camp.As well as the group guide,all teams have cooks and 3.porters,who carry your 4.luggage,which means that you can simply enjoy the experience.The
4、 people there also think good arrangements are important.In Beijing and Lhasa,they have 5.accommodation in comfortable hotels.If you dont want to go 6.straight home after the hiking,you have 7.optionalchoices.There is a trip to Western China or you can spend some time on the coast.There is a Class A
5、 hikeyou have to be 8.fit.There are walks of six to eight hours,with a maximum 9.altitude of over 5,000 metres.Hikes are between October and May and 10.maximum group size is 15 people.单项填空1.Two strong young men decided to enter the cave,where they expected to experience an/a_.A.event B.ventureC.adve
6、nture D.expectation【解析】选C。event表示“事件,大事”之意;adventure表示“奇遇,冒险”;venture表示“投机”;expectation“期望”。根据题意可知C项为最佳选项。2.Do you know when your boss started his business and how his career_?A.set up B.opened upC.grew up D.took off【解析】选D。take off此处的意思是“(事业)腾飞”。set up搭建,建立;open up打开,翻开;grow up成长,长大。3.What did you m
7、ajor_ at university?A.at B.on C.in D.about【解析】选C。句意为:你在大学里主修什么课程?major in表示“主修某一课程”。4.I like the sun,especially when the sun appears above the_.A.horizon B.horizontal C.ground D.background【解析】选A。句意为:我喜欢太阳,尤其是当它出现在地平线上的时候。horizon“地平线”;horizontal“水平线”;ground“地面”;background“背景”。根据句意可知,此题答案为A。5.Peter re
8、ceived a letter just now_ his grandma would come to see him soon.Asaid Bsays Csaying Dto say【解析】选C。his grandma would come to see him soon.部分作定语修饰a letter,letter和后面的动词之间是逻辑上的主谓关系,所以用现在分词作后置定语。6.A brilliant idea occurred to him,_ to his research in the lab.A.while devoting B.while devoting himself C.w
9、hile he was devoted D.while devoted【解析】选C。此题容易使人想到while的省略句式,但是前后两句话的主语分别是a brilliant idea和he,故不能使用省略形式。7.My friend_ his surprise when he learned his_ hadnt arrived for such a long time.A.expressed;luggage B.expressed;luggagesC.took;luggageD.took;luggages【解析】选A。express ones surprise意思是“表示惊讶”;luggage
10、“行李”,是不可数名词。8.The new hotel can_ 3,000 tourists.A.contain B.holdC.volume D.accommodate【解析】选D。句意为:这个新旅馆能够接纳3,000名游客。contain“包含,包括”;hold“容纳”;volume“容量”,是名词;accommodate“提供住处”。9.I prefer_ at home to_ outside.A.staying;playing B.to stay;playC.staying;play D.to stay;playing【解析】选A。“宁愿做而不愿做”可表达为prefer doing
11、 sth.to doing或prefer to do.rather than do.或would rather do.than do.。10.Why dont you put the meat in the fridge?It will _ for several days.A.be stayed B.stayC.be staying D.have stayed【解析】选B。考查状态动词stay的用法。句意为:你为什么不把肉放到冰箱里呢?这样肉能保存几天(不变质)。stay为状态动词,该词没有进行时态,可以排除C项,由于stay为不 及 物 动 词 故 没 有 被 动 语 态,排 除 A项。由
12、 句 意 可 知“stay”尚未发生,不可以用完成时态。11.I _ about what I should do next,so I still have no plan in my mind.A.think B.am thinkingC.will think D.has thought【解析】选B。考查动作动词的用法。句意为:我一直在考虑下一步该做什么,所以脑子里还没有计划。think about意为“思考,考虑”,可用进行时态,表示暂时的情况。12.These oranges taste_.A.good B.wellC.to be good D.to be well【解析】选A。考查状态
13、动词taste的用法。taste作系动词,后面要跟形容词作表语。The Erie Canal was the first important national waterway built in the US.It crossed New York from Buffalo on Lake Erie Troy to Albany on the Hudson River.It joined the Great Lakes with the Atlantic Ocean.The canal served as a route over which industrial goods could fl
14、ow into the west,and materials could pour into the east.The Erie Canal helped New York develop into the nations largest city.The building of the canal was paid for entirely by the state of New York.It cost$7,143,789,but it soon gained its price many times over.Between 1825,when the canal was opened,
15、and 1882,when toll charges(过运河费)were stopped,the state collected$121,461,891.For a hundred years before the Erie was built,people had been talking about a canal which could join the Great Lakes and the Atlantic Ocean.The man who planned the Erie Canal and carried the plan through was De Witt Clinton
16、.Those who were against the canal laughingly called it“ClintonsDitch(沟)”.Clinton talked and wrote about the canal and drew up plans for it.He and Governor Morris went to Washington in 1812 to ask for help for the canal,but they were unsuccessful.Clinton became governor of New York in 1817,and shortl
17、y afterwards,on July 4,1817,broke ground for the canal in Rome,N.Y.The first part of the canal was completed in 1820.As the canal grew,towns along its course developed fast.The length of the canal is 363 miles.1.We can see that the Erie Canal_.A.joined the Great Lakes togetherB.crossed New York from
18、 north to southC.played an important part in developing New York CityD.was the first waterway built in the US【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段最后一句The Erie Canal helped New York develop into the nations largest city 及全段内容,可推知此题答案为C。2.It can be inferred that_ into the Atlantic Ocean.A.the Great Lakes flowB.the Hud
19、son River flowsC.Lake Erie flowsD.the Erie Canal flows【解析】选B。推理判断题。根据文章第一段第二句和第三句:运河from Buffalo on Lake Erie Troy to Albany on the Hudson River 横跨了New York 把the Great Lakes和the Atlantic Ocean联系起来了可推知此题答案为B。3.Which of the following is true according to the passage?A.The Erie Canal brought profits of
20、 over$114,000,000.B.Its 363 miles from the Great Lakes to the Atlantic Ocean.C.The West was more advanced than the East when the canal was built.D.Many other states helped New York build the canal.【解析】选A。推理判断题。通过比较文章第二段第二句It cost$7,143,789 和第二段最后一句中的.the state collected$121,461,891可推知此题答案为A。4.Which
21、of the following is true according to the passage?A.Clinton broke ground for the canal at both ends.B.Clinton started building the canal before he became governor.C.All parts of the canal were completed at the same time.D.Construction of the canal took eight years.【解析】选D。推理判断题。根据文章最后一段第一句中的.on July 4,1817,broke ground for the canal in Rome,N.Y.和第二段第三句中的 Between 1825,when the canal was opened.可推知此题答案为D。