收藏 分享(赏)

山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc

上传人:a**** 文档编号:358220 上传时间:2025-11-28 格式:DOC 页数:29 大小:120.50KB
下载 相关 举报
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第1页
第1页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第2页
第2页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第3页
第3页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第4页
第4页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第5页
第5页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第6页
第6页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第7页
第7页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第8页
第8页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第9页
第9页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第10页
第10页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第11页
第11页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第12页
第12页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第13页
第13页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第14页
第14页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第15页
第15页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第16页
第16页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第17页
第17页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第18页
第18页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第19页
第19页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第20页
第20页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第21页
第21页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第22页
第22页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第23页
第23页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第24页
第24页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第25页
第25页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第26页
第26页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第27页
第27页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第28页
第28页 / 共29页
山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析).doc_第29页
第29页 / 共29页
亲,该文档总共29页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、山东省菏泽市第一中学2020-2021学年高一英语下学期期末考前模拟试题(含解析)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听对话,选择正确答案。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Where are the two speakers?A. At a bus station.B. In a shop.C. At an airport.【答案】C【解析】【原文】M: Which gate should I go to for flight 30, please?W: Gate 20.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the

2、man most probably?A. A bus driver.B. A shop owner.C. A postal worker.【答案】C【解析】原文】W: Excuse me, sir. Im going to send this package to London. Whats the postage for it?M: Let me see. Its one pound and fifty.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the man mean?A. He likes tennis more than baseball.B. He likes b

3、aseball more than tennis.C. Baseball isnt a fun game to him.【答案】A【解析】【原文】W: Does baseball look like a fun game to you?M: Yes but I really prefer tennis to baseball.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What are the speakers talking about?A. Some classmates.B. The holiday plan.C. The party.【答案】B【解析】【原文】W: What are yo

4、u going to do during the Spring Festival?M: Ill stay at home for most of it, but Ill visit some old classmates before it ends.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What will the man do first this afternoon?A. Play basketball.B. Go shopping.C. Do some cleaning.【答案】C【解析】【原文】W: Are you going to play basketball this aft

5、ernoon, David?M: No, I think Ill do some cleaning, then watch TV for an hour and go shopping with my mother.第二节(共15小题;每小题1.5分;满分22.5分)听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. Where does the conversation take place?A. In a restaurant.B. At a school.C. In a hotel.7. What is the man doing?A. Visiting a fr

6、iend.B. Looking for a room.C. Decorating a room.【答案】6. C 7. B【解析】【原文】M: A friend told me I might find a room here.W: Yes. We have a lot of rooms for you.M: How much do you ask for a room?W: $25.00 a week, but you cant have visitors.M: Fine. Would it be OK to look at the room now?W: Could you come ba

7、ck later? Its time for our dinner.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. What do we know about Jean?A. She is speaking to Tony.B. She is listening to the disc.C. She isnt at home now.9. Why does the man call Jean?A. To ask Jean to return his disc.B. To borrow a disc from Jean.C. To ask Jean to go to

8、school.【答案】8. C 9. A【解析】【原文】W: Hello! This is Mary speaking.M: Hello! This is Tony, Jeans classmate. Could I speak to Jean?W: Im sorry shes not in at the moment. Can I take a message for you?M: Sure. Please tell her to bring the disc she borrowed from me to school. I need to use it tomorrow.W: OK. A

9、nything else?M: No. Thank you very much.W: Youre welcome.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】10. What does the man do?A. A manager.B. A teacher.C. A doctor.11. Why does the man have to leave?A. His lessons are bad.B. He misses his parents.C. His wife is in poor health.12. What are the students like?A

10、. Hard-working.B. Active.C. Poor.【答案】10. B 11. C 12. B【解析】【原文】W: What do you think of the students in our class?M: I love them. They are so lovely.W: They love you too. They said your lessons were very interesting.M: When I first came into the classroom, all the students were looking at me and smile

11、d at me.W: It seems they began loving you at the very beginning.M: Right. They are also active. They like to talk about everything with me.W: That is why you became friends with them.M: I really dont want to leave. But my wife is in poor health.W: They will be missing you.M: I will miss them too.听下面

12、一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】13. What is the relationship between the two speakers?A. Husband and wife.B. Shopkeeper and customer.C. Mother and son.14. How much will the woman pay for the lemons?A. 10 cents.B. 30 cents.C. 40 cents.15. What did the man suggest buying?A. Apples.B. Lemons.C. Waterme

13、lons.16. How does the woman deal with her goods?A. Take them home by herself.B. Ask the man to send them to her home.C. Ask her friend to send them to her home.【答案】13. B 14. C 15. C 16. B【解析】【原文】M: Hello, Sarah. What do you want today?W: Quite a lot. I need one pound of potatoes, three bottles of mi

14、lk, a dozen eggs, two pounds of corn and one pound of tomatoes.M: Do you need any fruit? Our fruit is very fresh today.W: How much are the lemons?M: Lemons are three for ten cents.W: Are they juicy? I want to use them for juice.M: They are ripe and juicy, so are the watermelons.W: No, I dont want wa

15、termelons. Theyre not in season yet. Just give me twelve lemons.M: Very well. Anything else?W: I also need a loaf of bread.M: All right.W: And a box of chocolates. Any brand will do.Can you send this order to my house this afternoon?M: Certainly!W: Thanks. How much will that be? Ill give you a chequ

16、e.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】17. Where did Alice Walker attend her second college?A. Eatonton.B. Atlanta.C. New York.18. What does her husband do?A. A lawyer.B. A teacher.C. A poet.19. How old was Alice Walker when she first met Langston Hughes?A. 20.B. 21.C. 22.20. What did Alice Walker think

17、 of Langston Hughes?A. Kind and helpful.B. Great but mean.C. Brave and famous.【答案】17. C 18. A 19. C 20. A【解析】【原文】Alice Walker makes her living by writing. And her poems, short stories, and novels have won many prizes for her. She was born in Eatonton, Georgia. She went to public schools there, and t

18、hen to college in Atlanta before coming to New York to attend another college, from which she graduated in 1966. For a time she lived in Jackson, Mississippi, with her lawyer husband and little daughter. Once she met with Langston Hughes, a great American poet. She promised that she would write a bo

19、ok for children someday. She was twenty-two years old that year. He was kind and gave Alice Walker a lot of books. His kind help gave her lots of courage and she was very thankful to him. So far, Alice Walker has written a number of books and become famous.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)

20、阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处 的最佳选项。AWant to explore new cultures, meet new people and do something worthwhile at the same time? You can do all the three with Global Development Association(GDA). Whatever stage of life youre at, wherever you go and whatever project you do in GDA, youll create p

21、ositive changes in a poor and remote community(社区).We work with volunteers of all ages and backgrounds. Most of our volunteers are aged 17-24. Now we need volunteer managers aged 25-75. They are extremely important in the safe and effective running of our programmes. We have such roles as project ma

22、nagers, mountain leaders, and communication officers.Depending on which role you choose, you could help to increase a communitys access to safe drinking water, or help to protect valuable local cultures. You might also design an adventure challenge to train young volunteers.Not only will you help ou

23、r young volunteers to develop personally, youll also learn new skills and increase your cultural awareness. You may have chances to meet new people wholl become your lifelong friends.This summer we have both 4-week and 7-week programmes:CountrySchedule4-week programmes7-week programmesAlgeria5 Jul.

24、1 Aug.20 Jun. 7 Aug.Egypt24 Jul. 20 Aug.19 Jun. 6 Aug.Kenya20 Jul. 16 Aug.18 Jun. 5 Aug.South Africa2 Aug. 29 Aug.15 Jun. 2 Aug.GDA ensures that volunteers work with community members and local project partners where our help is needed. All our projects aim to promote the development of poor and rem

25、ote communities.There is no other chance like a GDA programme. Join us as a volunteer manager to develop your own skills while bringing benefits to the communities.Find out more about joining a GDA programme:Website:www.glodeve.orgEmail:humanresourcesglodeve.org21. What is the main responsibility of

26、 volunteer managers?A. To seek local partners.B. To take in young volunteers.C. To carry out programmes.D. To foster cultural awareness.22 The programme beginning in August will operate in _.A. EgyptB. AlgeriaC. KenyaD. South Africa23. The shared goal of GDAs projects to _.A. explore new culturesB.

27、protect the environmentC. gain corporate benefitD. help communities in need【答案】21. C 22. D 23. D【解析】【分析】本文是一则广告。Global Development Association(GDA)致力于积极的改变贫穷和偏远的社区,在这里能探索新的文化,结识新朋友,同时做一些有价值的事。文章为GDA招募志愿者并介绍了今年夏天的具体项目。【21题详解】细节理解题。题干问管理人员的主要职责是什么。根据第三段中Depending on which role you choose, you could he

28、lp to increase .,or help to project.You might also design.可知,根据岗位不同,管理人员可以帮助增加小区的饮用水,可以规划地方文化,可以设计挑战项目培训年轻的志愿者,从这些内容上可以判断出其主要职责是执行项目计划。故选C。【22题详解】细节理解题。题干问八月份开始的这个项目将在哪里开展。根据这个表格中4-week programmes中的最后一个South Africa 2 Aug29 Aug,可知八月在南非开始,答案选D。【23题详解】细节理解题。题干问GDA的所有项目的共同目的是什么。根据第一段youll create positiv

29、e changes in a poor and remote community.和倒数第二段中All our projects aim to promote the development of poor and remote communities可知,其目标就是促进偏远贫穷区域的发展,即帮助有需要的社区。故选D。BFor Canaan Elementarys second grade in Patchogue, N.Y., today is speech day, and right now its Chris Palaezs turn. The 8-year-old is the jo

30、ker of the class. With shining dark eyes, he seems like the kind of kid who would enjoy public speaking.But hes nervous. “Im here to tell you today why you should should” Chris trips on the “-ld,” a pronunciation difficulty for many non-native English speakers. His teacher, Thomas Whaley, is next to

31、 him, whispering support. “Vote for me ” Except for some stumbles, Chris is doing amazingly well. When he brings his speech to a nice conclusion, Whaley invites the rest of the class to praise him.A son of immigrants, Chris stared learning English a little over three years ago. Whaley recalls(回想起) h

32、ow at the beginning of the year, when called upon to read, Chris would excuse himself to go to the bathroom.Learning English as a second language can be a painful experience. What you need is a great teacher who lets you make mistakes. “It takes a lot for any student,” Whaley explains, “especially f

33、or a student who is learning English as their new language, to feel confident enough to say, I dont know, but I want to know.”Whaley got the idea of this second-grade presidential campaign project when he asked the children one day to raise their hands if they thought they could never be a president

34、. The answer broke his heart. Whaley says the project is about more than just learning to read and speak in public. He wants these kids to learn to boast(夸耀) about themselves.“Boasting about yourself, and your best qualities,” Whaley says, “is very difficult for a child who came into the classroom n

35、ot feeling confident.”24. What made Chris nervous?A. Telling a story.B. Making a speech.C. Taking a test.D. Answering a question.25. What does the underlined word “stumbles” in paragraph 2 refer to?A. Improper pauses.B. Bad manners.C. Spelling mistakes.D. Silly jokes.26. We can infer that the purpos

36、e of Whaleys project is to _.A. help students see their own strengthsB. assess students public speaking skillsC. prepare students for their future jobsD. inspire students love for politics27. Which of the following best describes Whaley as a teacher?A. Humorous.B. Ambitious.C. Caring.D. Demanding.【答

37、案】24. B 25. A 26. A 27. C【解析】【分析】本文属于记叙文。文章讲述了纽约一所小学二年级的老师树立信心,看到自己的优点,发起一项总统竞选演讲活动。【24题详解】细节理解题。根据第一段today is speech day和本段最后一句with shining dark eyes, he seems like the kind of kids who would enjoy public speaking. 以及第二段第一句But hes nervous.可知,Chris眼睛黑亮,似乎是那种喜欢公共演讲的孩子,但是他却很紧张,故可知Chris是因为做演讲紧张,故选B。【25

38、题详解】词义猜测题。根据第二段“Im here to tell you today why you should should” Chris trips on the “-ld,” a pronunciation difficulty for many non-native English speakers.以及后文except for some stumbles, Chris is doing amazingly well.可知,Chris发ld比较困难,这对于英语不是母语的学习者来说都是一个困难,总体来说Chris做得出奇的好。根据前文可知,ld发音困难,故推知是有些结巴,停顿不准确,故选

39、A。【26题详解】推理判断题。根据倒数第二段Whaley says the project is about more than just learning to read and speak in public. He wants these kids to learn to boast about themselves.以及最后一段“Boasting about yourself, and your best qualities,” Whaley says, “is very difficult for a child who came into the classroom not fee

40、ling confident.”可知,这个课程不仅仅教孩子阅读以及公共演讲,还要让孩子学会夸耀自己,而夸耀自己对于那些进入教室没有信心的学生来说很困难,故可知Whaley老师这么做是为了帮助学生认识自己的优势,培养自信,故选A。【27题详解】推理判断题。根据倒数第二段Whaley got the idea of this second-grade presidential campaign project when he asked the children one day to raise their hands if they thought they could never be a p

41、resident.和最后一段He wants these kids to learn to boast about themselves.可知,当他有一天问学生认为自己当不了总统请举手的时候,想到了一个想法,这个课程就是帮助学生树立自己的信心,故可以看出这位老师很关心学生的成长。A. Humorous幽默的;B. Ambitious有雄心壮志的;C. Caring关心的;D. Demanding要求高的。故选C。CWe humans are a curious species As NASA says on its website,Humans are driven to explore th

42、e unknown, discover new worlds, push the boundaries of our scientific and technical limits,and then push further And space exploration is where wee been pushing our furthest curiosityThe year 2019 began with two pieces of exciting space exploration news On Jan 3, China landed a spacecraft,Change 4,o

43、n the moons far sidethe side we cant see from Earthfor the first time in human history And according to a report published on Jan 9 in Nature, scientists from the Canadian Hydrogen Intensity Mapping Experiment (CHIME) detected repeated radio signals from a galaxy 1.5 billion light years away, possib

44、ly sent by intelligent aliensHowever, what,s even more exciting than the news is the fact that whenever speaking of space exploration, we forget our political and cultural differencesthe things that so obsess usWhen you go into space, you become part of this overall collective (集体)called humanity, K

45、en Liu, ChineseAmerican scifi writer and translator,told Quartz website Youre no longer Chinese, American, Russian Your culture is left behind Youre now just humanity with a capital H This magic has worked all the way along our journey into space When US astronaut Neil Armstrong (19302012)became the

46、 first human to set foot on the moon in 1969, for example,he told the world: Thats one small step for man, one giant leap for mankind, Now, with Change 4 touching down on new moon territory, Chinas aim is to help scientists from around the world find out more about Earths only satellite And with the

47、 discovery of the CHIME astronomers, we re one step closer to answering a common question in science: Are humans alone in the universe?Its true that we are a curious species But instead of being curious about the unknown, perhaps were really more eager to push further our own human boundaries and li

48、mits28. Which of the following is the discovery of the CHIME scientists?A. A galaxy with intelligent aliensB. Repeated radio signals sent by intelligent aliensC. Repeated radio signals from a distant galaxyD. Radio signals from a galaxy several years ago29. Why does the author quote Ken Lius words ?

49、A. To introduce the famous writer, Ken LiuB. To show that in space we are just humanityC. To emphasize that culture is not importantD. To introduce the things that obsess us very much30. What does the author intend to do in paragraph 6?A. Further confirm his opinionB. Add some background information

50、C. Summarize the previous paragraphsD. Introduce a new topic for discussion31. Whats the main idea of the text?A. China takes the lead in space explorationB. Humans are not alone in the universeC. Space exploration is a common cause of mankind,D. Humans desire to push the boundaries of scientific li

51、mits【答案】28. C 29. B 30. A 31. C【解析】【分析】这是一篇说明文。本文主要讲述太空探索是人类共同的事业,这里没有政治、国家的边界,只有人类这一概念。【28题详解】细节理解题。根据文章第三段最后一句 scientists from the Canadian Hydrogen Intensity Mapping Experiment (CHIME) detected repeated radio signals from a galaxy 1.5 billion light years away, possibly sent by intelligent aliens可

52、知来自加拿大氢强度测绘实验(CHIME)的科学家检测到来自15亿光年外星系的重复无线电信号,可能是由智能外星人发出的。由此可见,来自遥远星系的重复无线电信号。故选C。【29题详解】推理判断题。根据文章第五段第一句 When you go into space, you become part of this overall collective (集体)called humanity, Ken Liu, ChineseAmerican scifi writer and translator,told Quartz website Youre no longer Chinese, America

53、n, Russian Your culture is left behind Youre now just humanity with a capital H 可知华裔美国科幻作家兼翻译家刘肯(Ken Liu)在Quartz网站上说:当你进入太空时,你会成为这个被称为人性的整体集体的一部分你不再是中国人、美国人、俄罗斯人你的文化被抛在了脑后你现在只是人性的一个大写字母H由此可见,作者引用Ken Liu的话是为了证明在太空中我们只是人类。故选B。【30题详解】推理判断题。根据文章第六段最后一句And with the discovery of the CHIME astronomers, we

54、re one step closer to answering a common question in science: Are humans alone in the universe?可知随着编钟天文学家的发现,我们离回答科学中的一个常见问题又近了一步:宇宙中只有人类吗?进一步证实他的观点。故选A。【31题详解】主旨大意题。根据这篇文章大意可知,本文主要讲述太空探索是人类共同的事业,这里没有政治、国家的边界,只有人类这一概念。故选C。DWhat makes us happy?There has long been a notion that money buys happiness. H

55、owever, although“we really, really tried that for a couple of generations, it didnt work,”said Francine Jay, author of The Joy of Less, A Minimalist Living Guide: How to Declutter, Organize, and Simplify Your Life.Thanks to a travel-inspired revelation(启发),Jay has been happily living a simpler life

56、for 12 years.“I always packed as lightly as possible, and found it delighting to get by with just a small carry-on bag,”she told CNN.“I thought if it feels this great to travel lightly, how amazing would it be to live this way? I wanted to have that same feeling of freedom in my everyday life.”Jay d

57、ecided to get rid of all her unnecessary possessions and live with just the essentials.“I wanted to spend my time and energy on experiences, rather than things.”Jay is a follower of a movement called“minimalism(极简主义)”. Growing numbers of people have been attracted to this life-style all over the wor

58、ld. Minimalists are typically progressive and concerned about the environment, Leah Watkins, a lead researcher at Otago University in New Zealand, told Stuff magazine in March.But many simply experienced unhappiness caused by owning too many possessions. Depression with the materialism of our world

59、isnt new. English romantic poet William Wordsworth summed up how dispiriting(令人消沉的)this was back in 1802, at the beginning of the industrial age, when he wrote:“Getting and spending, we lay waste our powers”. His preference was to go back to nature. Closer to our own times, the hippies(嬉皮士)of the 19

60、60s also sought to“drop out”of modern life.And for many minimalists, their key is to unload. Without objects, they“believe people are forced more and more into the present moment and thats where life happens,”wrote Stuff. But does simplicity ever feel like a sacrifice?“Its eliminating the excessunus

61、ed items, unnecessary purchasesfrom your life. Well, I may have fewer possessions, but I have more spaceMinimalism is making room for what matters most,”said Jay.And“the real questions”,according to Duane Elgin, US social scientist, are“what do you care about?”and“What do you value?”He told CNN:“Its

62、 important for people to realize minimalism isnt simply the amount of stuff we consume. Its about our families, our work, our connection with the larger world, our spiritual dimension. Its about how we touch the whole world. Its a way of life.”32. What was the authors main purpose in writing the tex

63、t?A. To argue whether money buys happiness.B. To recommend one of Francine Jays books.C. To explore the trend of minimalism.D. To give tips on how to lead a happy life.33. What inspired Francine Jay to live a simple life?A. A book she came across.B. A follower of minimalism she met on a trip.C. The

64、pleasure she enjoyed from travelling lightly.D. Her desire to keep up with modern life.34. According to Leah Watkins, a typical minimalist tends to _.A. be in love with materialismB. like saving and visiting nature oftenC. be disappointed with his or her current lifeD. be environmentally friendly an

65、d live with fewer things35. Which of the following would Duane Elgin probably agree with?A. Minimalism is a healthy lifestyle that is in conflict with modern lifeB. Minimalism means people have to sacrifice some pleasure to live simplyC. Minimalism limits peoples freedom to enjoy their lives to the

66、fullest.D. Minimalism enables people to reflect on what truly counts in their lives.【答案】32. C 33. C 34. D 35. D【解析】【分析】这是一篇说明文。文章探讨了极简主义思潮,全世界越来越多的人被极简主义的生活方式所吸引。极简主义认为,回归自然,减去生活中不必要的东西,有助于人们变得更快乐。【32题详解】推理判断题。根据最后一段Its important for people to realize minimalism isnt simply the amount of stuff we co

67、nsume. Its about our families, our work, our connection with the larger world, our spiritual dimension.(人们必须认识到极简主义不仅仅是我们消费的东西的数量。它关乎我们的家庭,我们的工作,我们与更广阔世界的联系,我们的精神层面。)及上下文可知作者写文章的主要目的是探讨极简主义思潮。故选C项。【33题详解】细节理解题。根据第二段Thanks to a travel-inspired revelation,Jay has been happily living a simpler life for

68、 12 years.(多亏了一个旅游启示录,Jay 12年来一直快乐地过着简单的生活。)及下文I always packed as lightly as possible, and found it delighting to get by with just a small carry-on bag. I thought if it feels this great to travel lightly, how amazing would it be to live this way? I wanted to have that same feeling of freedom in my e

69、veryday life.(我总是尽量轻装上阵,只带一个小提包就过得很愉快。我想如果轻装上阵感觉这么好,这样生活会有多奇妙?我想在我的日常生活中有同样的自由感。)可知轻松地享受旅行的乐趣激发了Jay过着简朴的生活。故选C项。【34题详解】细节理解题。根据第四段Minimalists are typically progressive and concerned about the environment, Leah Watkins, a lead researcher at Otago University in New Zealand, told Stuff magazine in Marc

70、h.(Otago University的首席研究员Leah Watkins今年3月在接受Stuff magazine的采访时表示,极简主义者通常是进步的,并且他们关心环境。)可知典型的极简主义的行为对环境友好,并且他们生活时用的东西较少。故选D项。【35题详解】推理判断题。根据倒数第二段And“the real questions”,according to Duane Elgin, US social scientist, are“what do you care about?”and“What do you value?”(美国社会科学家Duane Elgin认为,“真正的问题”是“你关心

71、什么?”和“你看重什么?”)及最后一段中的Its important for people to realize minimalism isnt simply the amount of stuff we consume. Its about our families, our work, our connection with the larger world, our spiritual dimension.(人们必须认识到极简主义不仅仅是我们消费的东西的数量。它关乎我们的家庭,我们的工作,我们与更广阔世界的联系,我们的精神层面。)可以推理得知Duane Elgin认为极简主义使人们能够反

72、思他们生活中真正重要的东西。故选D项。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项 中有两项为多余选项。Lots of people find it hard to get up in the morning, and put the blame on the alarm clock. In fact, the key to easy morning wake-up lies in resetting your body clock. _36_Heres how to make one._37_ In order to ma

73、ke a change, you need to decide why its important. Do you want to get up in time to have breakfast with your family, get in some exercise, or just be better prepared for your day? Once you are clear about your reason, tell your family or roommates about the change you want to make.Rethink mornings.

74、Now that you know why you want to wake up, consider re-arranging your morning activities. If you want time to have breakfast with your family, save some time the night before by setting out clothes, shoes, and bags. _38_ Thats a quarter-hour more you could be sleeping if you bought a coffee maker wi

75、th a timer.Keep your sleep/wake schedule on weekends. If youre tired out by Friday night, sleeping in on Saturday could sound wonderful. But compensating on the weekends actually feeds into your sleepiness the following week, a recent study found. _39_Keep a record and evaluate it weekly. Keep track

76、 of your efforts and write down how you feel. After youve tried a new method for a week, take a look at your record. _40_ If not, take another look at other methods you could try.A. Find the right motivation.B Get a sleep specialist.C. Stick to your set bedtime and wake-up time, no matter the day.D.

77、 And consider setting a second alarm.E. A better plan for sleep can help.F. If the steps you take are working, keep it up.G. Reconsider the 15 minutes you spend in line at the cafe to get coffee.【答案】36. E 37. A 38. G 39. C 40. F【解析】【分析】本文是说明文。文章介绍了如何制定睡眠计划,让我们早上更容易起床。【36题详解】根据空格前句“Lots of people fin

78、d it hard to get up in the morning, and put the blame on the alarm clock. In fact, the key to easy morning wake-up lies in resetting your body clock. (很多人发现早上很难起床,把责任推到闹钟上。事实上,早上容易醒来的关键在于重置你的生物钟)”可知,本文介绍的早上容易醒来的方法。E项意为“更好的睡眠计划会有所帮助。”能够承接上文,更好的睡眠计划能够帮助你重置生物钟,使你在早晨容易醒来,且能够引起下文,下文介绍了如何制定更好的睡眠计划。故选E。【37

79、题详解】根据空格后句“In order to make a change, you need to decide why its important. Do you want to get up in time to have breakfast with your family, get in some exercise, or just be better prepared for your day? (为了做出改变,你需要决定为什么它很重要。你是想及时起床和家人一起吃早餐,做些运动,还是只是为了更好地准备你的一天?)”可知,本段告诉我们需要为早晨起床找到一个原因。A项意为“找到正确的动机

80、。”能够概括段落主旨,我们应该为起床找到正确的动机,下文的“have breakfast with your family, get in some exercise, or just be better prepared for your day”都是对“motivation”的举例。故选A。【38题详解】根据空格后句“Thats a quarter-hour more you could be sleeping if you bought a coffee maker with a timer. (如果你买了一个带计时器的咖啡机,你可以多睡一刻钟)”可知,本段介绍的是对早晨时间的具体安排。

81、G项意为“重新考虑一下你在咖啡馆排队买咖啡的15分钟。”能够承接上文,你要思考早晨的时间安排,考虑到你在咖啡馆排队买咖啡需要15分钟,所以如果你买了一个带计时器的咖啡机,你可以多睡15分钟。故选G。【39题详解】根据段落主旨句“Keep your sleep/wake schedule on weekends. (在周末保持你的睡眠/起床时间表)”可知,本段介绍的是在周末也要保持你的睡眠和起床的时间表。根据空格前句“But compensating on the weekends actually feeds into your sleepiness the following week, a

82、 recent study found. (但是最近的一项研究发现,周末的补觉实际上会在接下来的一周里加剧你的困倦)”可知,研究发现,周末的补觉会在接下来的一周里加剧你的困倦。C项意为“坚持你设定的睡觉时间和起床时间,不管是哪一天。”选项内容符合主旨,且能够承接上文,正因为补觉会加剧你的困倦,所以我们要坚持设定的睡觉时间和起床时间,不管是不是周末。故选C。【40题详解】根据段落主旨句“Keep a record and evaluate it weekly. (做好记录,每周评估一次)”可知,本段介绍的是要评估我们制定的睡眠计划。根据空格后句“If not, take another look

83、 at other methods you could try. (如果没有,再看看你可以尝试的其他方法)”可知,如果计划无效,我么可以再尝试其他方法。F项意为“如果你采取的措施奏效了,那就坚持下去。”选项内容符合主旨,介绍了评估的作用,且选项中的“If the steps you take are working”和下文的“If not”形成对照关系。故选F。第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最 佳选项。Finding Home“I hate New Orleans! I w

84、anna go home!” I _41_ to my mother as we moved boxes. _42_, going home was not easy because my home was 1, 100 miles away.I was born and _43_ in northern Virginia. Virginia was my home, and I never expected that to _44_ In 2014, my family experienced a tragedy (悲剧), so my parents decided to move to

85、my moms hometown of New Orleans.Only three months after my parents made the _45_ to move, I found myself moving boxes into our new house. My announcement to my mother that I _46_ the new environment was partly motivated by how hot it was, but it was mostly due to the fact that I felt like my entire

86、life had been turned upside down. 1,100 miles away from everyone and everything I had ever known, I was _47_. To make matters worse, I was starting high school in two weeks. Beginning high school is a scary _48_ on its own.I spent my first few months in New Orleans, _49_ wanting to go home to Virgin

87、ia. But after a few months of missing home, I _50_ that I had a choice. I could continue thinking about how much I missed my old home, _51_ I could start trying to build a new home right here. I chose the latter.As soon as I stopped giving all my _52_ to how much I missed Virginia, I was able to beg

88、in accepting the love that people were already giving me. I joined some clubs at school, which gave me the chance to make friends. My neighbor taught me how to cook some New Orleans food, and I found a wonderful _53_ of fellow cooks and neighbors. Overall, I seized every possible opportunity to _54_

89、 myself and to rebuild my life.Because of my resilience (复原力) in creating a new home for myself and the _55_ that people have shown to me, home is right here.41. A. announcedB. repliedC. turnedD. pointed42. A. ThereforeB. InsteadC. HoweverD. Besides43. A. trainedB. raisedC. promotedD. fed44. A. deve

90、lopB. continueC. existD. change45. A. commandB. suggestionC. excuseD. decision46. A. preferredB. missedC. hateD. imagined47. A. surprisedB. frightenedC. delightedD. relieved48. A. performanceB. regionC. presentationD. experience49. A. partlyB. badlyC. slightlyD. hardly50. A. realizedB. rememberedC.

91、observedD. complained51. A. andB. butC. orD. so52. A. attentionB. patienceC. trustD. confidence53. A. generationB. communityC. raceD. school54. A. teachB. acceptC. judgeD. better55. A. beliefB. freedomC. loveD. interest【答案】41. A 42. C 43. B 44. D 45. D 46. C 47. B 48. D 49. B 50. A 51. C 52. A 53. B

92、 54. D 55. C【解析】【分析】这是一篇记叙文。作者和父母搬到了新奥尔良。他厌恶这个地方,后来得到了当地人的关爱,最终决定把这里当作自己的家。【41题详解】考查动词词义辨析。句意:“我讨厌新奥尔良!我想回家!”当我们搬箱子的时候,我向妈妈宣布。A. announced 宣布;B. replied 回答;C. turned 转变;D. pointed 指出。根据“I hate New Orleans! I wanna go home!”可知,想妈妈“宣布”。故选A。【42题详解】考查副词词义辨析。句意:然而,回家并不容易,因为我的家在1100英里之外。A. Therefore 因此;B.

93、 Instead 相反,反而;C. However 然而;D. Besides另外。根据第一句“I hate New Orleans! I wanna go home!”和空格后的going home was not easy because my home was 1, 100 miles away.可知,前后是一种“转折”关系。故选C。【43题详解】考查动词词义辨析。句意:我在北弗吉尼亚出生并长大。 A. trained 训练;B. raised 抚养,提高,举起;C. promoted 促进,提升;D. fed喂养。 根据下文的Virginia was my home可知,作者在弗吉尼亚

94、“长大”。故选B。【44题详解】考查动词词义辨析。句意:弗吉尼亚是我的家,我从没想过我会改变。A. develop 开发,进步;B. continue 继续;C. exist存在;D. change改变。 根据第4空前后的内容I never expected和In 2014, my family experienced a tragedy (悲剧), so my parents decided to move to my moms hometown of New Orleans.可知,作者并没想“改变”。故选D。【45题详解】考查名词词义辨析。句意:在我父母做出搬家决定后仅仅三个月,我就开始把

95、箱子搬进我们的新家。A. command 命令,指挥;B. suggestion 建议;C. excuse 借口;D. decision决定。 根据第5空后的I found myself moving boxes into our new house.可知,作者一家在“决定”后搬家。固定搭配:make a decision“做出决定”。故选D。【46题详解】考查动词词义辨析。句意:我对母亲说我讨厌新环境,部分原因是它太热了,但主要是因为我觉得我的整个生活都被颠覆了。A. preferred 更喜欢;B. missed 错过,想念;C. hate 厌恶;D. imagined 想象。根据第6空后

96、的the new environment was partly motivated by how hot it was, but it was mostly due to the fact that I felt like my entire life had been turned upside down.可知,作者“厌恶”新家。故选C。【47题详解】考查形容词词义辨析。句意:在距离我所熟悉的人和事1100英里之外的地方,我感到害怕。A. surprised感到吃惊的;B. frightened感到害怕的;C. delighted感到高兴的;D. relieved感到宽慰的。根据第7空前的1

97、,100 miles away from everyone and everything I had ever known,可知,此处指作者“感到害怕”。故选B。48题详解】考查名词词义辨析。句意:开始高中生活本身就是一段可怕的经历。A. performance表现,表演;B. region地区;C. presentation描述,展示;D. experience经历。根据第8空前后Beginning high school is a scary 和on its own可知,高中“经历”是艰难的。故选D。【49题详解】考查副词词义辨析。句意:我在新奥尔良度过了头几个月,非常想回到弗吉尼亚的家。

98、A. partly部分地,在一定程度上;B. badly非常;C. slightly稍微;D. hardly几乎不。根据第9空前后的内容my first few months in New Orleans和wanting to go home to Virginia.可知,作者“非常”想家。故选B。【50题详解】考查动词词义辨析。句意:但是在几个月的思念之后,我意识到我有一个选择。A. realized 意识到;B. remembered 记得;C. observed 观察;D. complained 抱怨。根据第8空后的I had a choice可知,此处指作者“意识到”有个选择。故选A。

99、【51题详解】考查并列连词。句意:我可以继续思考我有多想念我的老房子,或者我可以开始尝试在这里建一个新家。A. and 和;B. but 但是;C. or 或者;D. so所以。 根据第11空后的I chose the latter.可知,作者是在两个抉择中做出的选择。故选C。【52题详解】考查名词词义辨析。句意: 当我不再关注我有多想念弗吉尼亚时,我开始接受人们已经给予我的爱。A. attention 注意力,关注;B. patience 耐心;C. trust 信任;D. confidence信心。 根据第12空后的how much I missed Virginia, I was abl

100、e to begin accepting the love that people were already giving me.可知,作者不再“关注”想家这件事。故选A。【53题详解】考查名词词义辨析。句意:我的邻居教我做一些新奥尔良的食物,我发现了一个很棒的厨师和邻居社区。A. generation 世代;B. community 社区;C. race种族;D. school 学校。根据第13空前的My neighbor taught me how to cook some New Orleans food可知,作者找到一个好“社区”。故选B。【54题详解】考查动词词义辨析。句意: 总之,

101、我抓住每一个可能的机会来完善自己,重建我的生活。A. teach 教;B. accept 接受;C. judge 判断;D. better胜过,改善。 根据第14空后的myself and to rebuild my life.可知,作者要开始新生活,“改善”自己。故选D。【55题详解】考查名词词义辨析。句意:因为我为自己创造了一个新家的韧性和人们对我的爱,家就在这里。A. belief 信仰;B. freedom 自由;C. love爱; D. interest兴趣。根据第15空后的people have shown to me, home is right here.可知,作者在新地方得到

102、了人们的“爱”。故选C。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入 1 个适当的单词或括号内单词的正确形式。The worlds first 5G-enabled railway station is _56_ its way! China Mobile Shanghai and tech giant Huawei jointly made _57_ announcement on Monday that they will start the construction of 5G network in Shanghai Hongqiao Railway sta

103、tion, making the station the worlds first to build upon a 5G system. It _58_ (expect) to realize a deep indoor 5G coverage inside the station by the end of 2020 when travelers will be able to enjoy _59_(variety) 5G network-based services. _60_ (use) the super fast 5G WiFi, people can download a movi

104、e in less than 20 _61_ (second) in the crowded station.A 5G network in the railway station will be part of the effort _62_ (promote) the digital economy development in Shanghai. Just as Peter Zhou, chief marketing officer for Huawei Wireless Network Product Line, once _63_(say), “The railway station

105、s of the future may be more intelligent than we can _64_ (possible) imagine.While 4G changes our life, 5G will change the society,_65_ means using 5G technology to connect everything, such as robotics, cars, and so on. It will make the world fully digitalized and intelligent.【答案】56. on 57. an 58. is

106、 expected 59. various 60. Using 61. seconds 62. to promote 63. said 64. possibly 65. which【解析】【分析】这是一篇说明文。本文主要讲的是世界上第一个启用5G的火车站即将在上海虹桥火车站建成的相关情况。【56题详解】考查介词。句意:世界上第一个启用5G的火车站即将建成!结合句意表示“在进程之中,在.的路上”短语为on its way。故填on。【57题详解】考查冠词。句意:周一,中国移动上海分公司和科技巨头华为公司联合宣布,他们将开始在上海虹桥火车站建设5G网络,使该站成为世界上第一个建立在5G系统之上的车

107、站。结合句意此处表示“宣布”短语为make an announcement that。故填an。【58题详解】考查动词时态语态。句意:预计到2020年底,车站内将实现深度室内5G覆盖,届时旅客将能够享受各种基于5G网络的服务。结合句意表示“预计”句型为it is expected to do sth。故填is expected。【59题详解】考查形容词。句意同上。修饰后文名词services应用形容词various,表示“各种各样的”。故填various。【60题详解】考查非谓语动词。分析句子结构可知use在句中应用非谓语动词形式,与逻辑主语people构成主动关系,故用现在分词作状语。且句首

108、单词首字母要大写。故填Using。【61题详解】考查名词的数。second表示“秒”为可数名词,由20修饰应用复数形式。故填seconds。【62题详解】考查非谓语动词。句意:火车站的5G网络将是促进上海数字经济发展努力的一部分。分析句子结构可知promote在句中应用非谓语动词形式,此处作名词the effort的后置定语应用不定式。故填to promote。【63题详解】考查动词时态。根据上文once“曾经”可知此处应用一般过去时。故填said。【64题详解】考查副词。此处修饰动词imagine应用副词possibly,表示“可能地”。故填possibly。【65题详解】考查定语从句。此处

109、为非限制性定语从句,修饰前面整句话,且从句缺少主语,that不能引导非限制性定语从句,故用关系代词which来引导。故填which。写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)66. 你校正在组织英语作文比赛。请以身边值得尊敬和爱戴的人为题,写一篇短文参赛,内容包括:1. 人物简介;2. 尊敬和爱戴的原因。注意:1. 词数100左右;2. 短文题目和首句已为你写好。The person I respectWe have a lot of respectable people around us._【答案】One possible version:The person I respectWe

110、have a lot of respectable people around us. They may be our teachers, parents or one of our elders. As for me, my father is the person I respect most. My father is a teacher who loves his work and his students very much. He works very hard every day but he will also spare some time to accompany me a

111、nd share many funny things with me about his work. When I come across the problems of learning in my study, my father will listen to me patiently and encourage me to overcome the difficulties bravely. He achieved a lot in his work, respected by his students. So, in my mind my father is the person I

112、respect most and I love him deeply.【解析】【分析】这是一篇应用文。要求学生以身边值得尊敬和爱戴的人为题,写一篇短文参赛。【详解】第一步:审题体裁:提纲类作文时态:根据提示,时态应为一般现在时为主,兼用一般过去时和一般将来时。结构:总分法要求:1.人物简介:2.尊敬和爱戴的原因。第二步:列提纲 (重点词组)respectable;as for me;spare;accompany;patiently; overcome;bravely第三步:连词成句1. We have a lot of respectable people around us.2. They

113、 may be our teachers, parents or one of our elders.3. As for me, my father is the person I respect most.4. My father is a teacher who loves his work and his students very much.5. He works very hard every day but he will also spare some time to accompany me and share many funny things with me about h

114、is work.6. When I come across the problems of learning in my study, my father will listen to me patiently and encourage me to overcome the difficulties bravely.7. He achieved a lot in his work, respected by his students.8. So, in my mind my father is the person I respect most and I love him deeply.第

115、四步:连句成篇1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second And then, Finally, In the end, At last2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition As well as, not onlybut (also), including,3.表转折对比关系:while, meanwhile, However, On the contrary, but, Although+clause(从句), In spite o

116、f+n/doing,On the one hand,On the other hand Some,while others,as for, sothat 4.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰。第五步:润色修改【点睛】文章结构合理,思路清晰,使用了恰当的连接词及词组使行文连贯,如“who,and”,也运用了一些高级词汇和表达,如“respectable;as for me;spare;accompany;patiently; overcome;brave

117、ly”以及定语从句“My father is a teacher who loves his work and his students very much.”、状语从句“When I come across the problems of learning in my study, my father will listen to me patiently and encourage me to overcome the difficulties bravely.”等,增加了文章的亮点,体现了学生较高的英语学科素养。第二节读后续写67. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之

118、构成一篇完整的短文。Mei Mei frowned (皱眉) as she helped her mother and father set out the cooking supplies in the shiny steel kitchen. Her family had just moved here from San Francisco, having bought a small restaurant, which was set to open in the next few days.“Moving here was a stupid idea. I have lost all

119、my friends in San Francisco. What should I do now?” Mei Mei grumbled(抱怨), mostly to herself.“Whats that?” Her mother asked, opening a box and lifting out several pots and a wok(炒锅).“Nothing.” Mei Mei said. The girl had been complaining about the move, but her parents had made the decision and were n

120、ow too busy getting ready for the grand opening to listen to her complaints.The first few days at her new school hadnt been easy, either. She found it hard to talk to people she didnt know, and it seemed like the students hadnt even noticed her. Mei Mei sighed and got back to washing dishes.On the d

121、ay of the grand opening, Mei Meis parents were all smiles, welcoming customers into the restaurant, brightly decorated in gold and red. Even Mei Mei was in a good mood as she rushed around, seating guests, handing out menus, and pouring tall glasses of water. This was a big day for her family.At one

122、 of the tables sat a family with two daughters who were about Mei Meis age. As she filled their glasses, Mei Mei realized the twins were in her class. Mei Mei lowered her head so her long hair covered her face, and she turned away from the table. Mei Meis mother found her soon after, in the kitchen

123、loading the dishwasher.“Honey, what are you doing back here? We need you out front with the customers.”Paragraph 1:“Mom. I dont want to be out there!”_Paragraph 2:Mei Mei put a handful of cookies into a small plate and left the kitchen._【答案】One possible version:Paragraph1:“Mom, I dont want to be out

124、 there!” Mei Mei whispered, as if to ask her mother not to let herself face the awkward situation. “Why?” her mother asked. “They are my classmates and I dont want to greet them in this situation.” “You shouldnt be afraid. Maybe this is your chance to meet them. Go ahead and get them these cookies,

125、too.” Mei Mei hesitated and accepted her mothers suggestion. Paragraph 2:Mei Mei put a handful of cookies into a small plate and left the kitchen. She served them the cookies, and the twins recognized Mei Mei. They greeted her warmly. And they talked a lot about Mei Meis family. It was the first tim

126、e since she had been there that she had talked to anyone other than her family. Mei Mei found that she was accepted. From then on, the twins often came to the restaurant for dinner, and Mei Mei became good friends with them.【解析】【分析】这是一篇记叙文。本文的主人公是梅梅,讲述了梅梅一家刚从旧金山搬到不熟悉的地方,梅梅很不适应,她发现很难与不认识的人交谈,而且学生们似乎根

127、本没有注意到她。而梅梅家里餐厅开业的那天,梅梅也去帮忙,结果遇到了班上的同学和父母来吃饭,梅梅转身离开了餐桌躲进了厨房。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容:“Mom. I dont want to be out there!”(“妈妈。我不想待在那儿!”)可知,第一段可描写梅梅和妈妈在厨房里的对话,梅梅向妈妈解释不想出去的原因,妈妈进行劝导鼓励梅梅走出厨房,主动与同学接触。由第二段首句内容:Mei Mei put a handful of cookies into a small plate and left the kitchen.(梅梅把一把饼干放在一个小盘子里,离开了厨房。)可知,第

128、二段可描写梅梅走出厨房并用饼干招待同学,同时可描写她与同学之间的愉快相处以及这次相处对她产生的影响。2.续写线索:阐述原因妈妈鼓励用饼干招待愉快交谈相处成为好朋友3.词汇激活行为类.低声阐述:whisper/ mumble.犹豫:hesitate/ in hesitation.交谈相处:meet/ greet(warmly)/ talk/ chat with sb. 情绪类害怕担心:be afraid/ fear to do【点睛】高分句型高分句型1. It was the first time since she had been there that she had talked to anyone other than her family. 这是她来到这里后第一次和家人以外的人交谈。(本句采用了“It was the+序数词+that +主语+had done”的固定句式,意为“某人第几次做某事”,句中since she had been there为时间状语从句)高分句型2.Mei Mei found that she was accepted.梅梅发现自己被接受了。(宾语从句的运用)

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1