收藏 分享(赏)

2021版高考英语增分大一轮人教版精练:选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:357704 上传时间:2025-11-28 格式:DOC 页数:5 大小:38KB
下载 相关 举报
2021版高考英语增分大一轮人教版精练:选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共5页
2021版高考英语增分大一轮人教版精练:选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共5页
2021版高考英语增分大一轮人教版精练:选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共5页
2021版高考英语增分大一轮人教版精练:选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共5页
2021版高考英语增分大一轮人教版精练:选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 5Travelling abroad.阅读(2019山东临沂模拟)If you follow these insider tips,your photos will look like you had the place to yourself at the popular tourist attractions.Vatican Museums:Vatican CityThe Vatican draws more than five million people each year,and queues can reach four hours during peak season.

2、Christie Hudson,senior communications manager at Expedia,recommends,choosing a skip-the-line tour.“This not only lets you avoid the ticket counter,but also includes the use of a private partner entrance.” Extra time to visit the Sistine Chapel?Yes!Bamboo Forest:Kyoto,JapanBamboo Forest is the most w

3、orthy sight in Kyoto.If youre longing to enjoy the pathways and take pictures in total quietness,Kyoto Arashiyama Travel Guide recommends hitting the famous Bamboo Grove Path as early in the morning as possiblethink 7 a.m.if youre up for it.Dont miss these hidden treasures you can only witness in Ja

4、pan.Chichen Itza:Yucatn,MexicoHome to El Castillo and the Temple of the Warriors,Chichen Itza is a must-see.Want to beat the rush?Schedule an early tour that takes place before a site opens to the public.Led by an archaeologist guide,its full of fascinating insights and factswithout tons of pack-wea

5、ring tourists.Louvre Museum:Paris,FranceThe Louvre is one of the most popular museums on the planet.If waiting around in line to get in isnt the way you prefer to spend your time in Paris,consider purchasing a reserved ticket.This will give you entry to the pyramid within a half-hour window.The Louv

6、re is also open until 9:45 p.m.on Wednesdays and Fridays,if youre up for some late-night art visits.1.What is recommended at Vatican Museums by Christie Hudson?A.Queuing four hours.B.Jumping the waiting line.C.Taking a skip-the-line tour.D.Visiting the Sistine Chapel.2.Which of the following are ava

7、ilable for early tourists to avoid the rush?A.Vatican Museums and Bamboo Forest.B.Chichen Itza and Bamboo Forest.C.Bamboo Forest and Louvre Museum. D.Chichen Itza and Louvre Museum.3.Who might this passage be intended for?A.Visitors interested in museums.B.Guides at the tourist attractions.C.People

8、at the ticket counter. D.Tourists to beat the rush.语篇解读:本文是一则广告。文章介绍四个旅游景点,提供给“赶在高峰之前到达的游客”。答案及剖析:1.C细节理解题。根据Vatican Museums:Vatican City中The Vatican draws more than five million people each year,and queues can reach four hours during peak season.Christie Hudson,senior communications manager at Expe

9、dia,recommends,choosing a skip-the-line tour.可知,Christie Hudson在Vatican Museums中推荐Taking a skip-the-line tour.故答案为C。2.B推理判断题。根据Bamboo Forest:Kyoto,Japan中Kyoto Arashiyama Travel Guide recommends hitting the famous Bamboo Grove Path as early in the morning as possible和Chichen Itza:Yucatn,Mexico中Want t

10、o beat the rush?Schedule an early tour that takes place before a site opens to the public.可知,为避免高峰Chichen Itza 和Bamboo Forest是为早期游客提供的。故选B。3.D推理判断题。根据第一段中If you follow these insider tips,your photos will look like you had the place to yourself at the popular tourist attractions.可知,这篇文章可能是写给“为赶在高峰之前到

11、达的游客”。故选D。.七选五(2019湖南衡阳高三模拟)The world is a colorful landscape of different languages,skin colors,and different cultures.1.A way to develop this appreciation is to try to learn about other cultures around the world.There are several ways to become knowledgeable about different cultures.2.Reading work

12、s by authors who have a close relationship with a particular culture allows people to gain an accurate glimpse into the food,music,language,religion,and way of a life of a particular group of people.For example,3.,she will often read them stories based on a cultures folktale.Another way to learn abo

13、ut different cultures is to try to learn a foreign language.A variety of language- learning books,software,and audio programs are available at the public library or bookstores.4.Making contact with people who are native speakers of the language allows her to gain firsthand knowledge of a particular

14、culture as she struggles to learn the language.5.Whether a person wants to learn more about regions in Japan,the Middle East,Africa,or any other world culture,becoming familiar with its food is a giant step in the right direction.Food is an important part of different cultures and allows people to g

15、ain insight into a particular cultural groups way of life.A.when a student wants to learn more about a different cultureB.when a teacher wishes to expose her students to a different cultureC.One way is to read books written by authors from a particular cultureD.Learn about different cultures by eati

16、ng food from a specific cultural groupE.Gaining an understanding of other cultures benefits both you and other peopleF.A person can choose a language to learn and locate learning programs to help her master the languageG.Its important to develop an appreciation for different cultures to become a wel

17、l-rounded person答案:1-5GCBFD.完形填空“Four eleven-year-old boys,Wow!”Standing sleepily in the stores entrance,I 1 this strange sight.My dad had just dropped me off to shop for Christmas 2 but my brother and his friends had a more noble reason for shopping.“Do you think Caitlin will like this?” one of the

18、 boys asked.And my brother,looking rather 3,was standing in front of a shelf of socks.“Okay.The pink one would be a good idea,” I 4.He picked up one and presented it to me for 5.They used up all their 6,some of which they had saved up over the course of the year for Christmas gifts.But,they had all

19、7 to spend it on Caitlin.Just nine days before Christmas,Caitlins house had been 8 to the ground.By chance Caitlin and her parents had all escaped.9,everything in the house was engulfed(吞噬)in flames,including the Christmas presents 10 to be wrapped(包装).The school was 11 their books and uniforms.And

20、all the 12 in Caitlins class were taking her shopping for clothes while the boys were shopping for things like scarves and socks.When we got home,my brother brought everything he had 13 for Caitlin to my room to make sure I thought shed like everything one last time.“I think she ll love everything,”

21、I said,and hugged him,even though he tried to push me away.I was so 14 of him at that moment.He 15 all his savings for a new skateboard selflessly for a friend who needed a Christmas present more than he did.He had,through this act of a pure heart,captured the true spirit of Christmas.1.A.exchangedB

22、.observedC.repeated D.shared2.A.dreams B.wishesC.gifts D.secrets3.A.ashamed B.confusedC.scared D.relieved4.A.warned B.agreedC.doubted D.advised5.A.approvalB.relax C.change D.pity6.A.energy B.time C.money D.patience7.A.decided B.regrettedC.failed D.happened8.A.burned B.fallenC.moved D.exposed9.A.Othe

23、rwiseB.InsteadC.However D.Therefore10.A.waitingB.pretendC.turning D.proving11.A.designingB.choosingC.studying D.replacing12.A.friendsB.girls C.colleaguesD.parents13.A.bowed B.acceptedC.purchased D.earned14.A.tired B.proud C.careful D.aware15.A.looked upB.turned upC.gave upD.made up语篇解读:本文为记叙文。作者哥哥的同

24、学凯特琳家中失火,烧毁了一切。作者的哥哥及凯特琳的所有同学都积极帮助了凯特琳。他们用纯净的心灵,诠释了真正的圣诞精神。答案及剖析:1.B根据语境和this strange sight可知,是作者注意到了这个奇怪的景象。故B选项正确。2.C根据第四段第一句中的“Christmas gifts”以及第五段中的“Christmas presents”可知,作者的爸爸刚刚送她来买的是圣诞礼物。故C选项正确。3.B根据下文“Okay.The pink one would be a good idea,” I 4.可知,作者的哥哥在一架子袜子前相当困惑,不知道选哪一个。故B选项正确。4.D结合语境可知,作

25、者在给哥哥提建议。故D选项正确。5.A他拿起一双,递给我,征求我的意见。故A选项正确。6.C根据下文some of which they had saved up over the course of the year for Christmas gifts可知,他们花光了所有的钱,其中一些是他们在过去一年里为圣诞礼物积攒下来的。故C选项正确。7.A但是,此处是他们都决定(decided to)把钱花在凯特琳身上。故A选项正确。8.A根据下文everything in the house was engulfed(吞噬)in flames可知,凯特琳的家被烧毁(burned)了。故A选项正确。

26、9.C此处前后是对比关系,需要表转折的词,However合适,故C选项正确。10.A房子里的一切都被大火吞没了,包括正在等待包装的圣诞礼物。故A选项正确。11.D根据句意:学校正在更换他们的课本和校服,故D选项正确。12.B根据下文while the boys were shopping for things like scarves and socks.可知,凯特琳班上所有的女孩都带她去买衣服,而男孩们则去买围巾和袜子。故B选项正确。13.C根据上文while the boys were shopping for things like scarves and socks.可知,哥哥把他为凯特琳买的(purchased)所有东西都带到我的房间。故C选项正确。14.B根据语境,此处指在那一刻作者为哥哥感到骄傲,be proud of为某人骄傲,故B选项正确。15.C作者的哥哥放弃了买新滑板的所有积蓄。故C选项正确。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1