ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:38KB ,
资源ID:357704      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-357704-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021版高考英语增分大一轮人教版精练:选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021版高考英语增分大一轮人教版精练:选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc

1、Unit 5Travelling abroad.阅读(2019山东临沂模拟)If you follow these insider tips,your photos will look like you had the place to yourself at the popular tourist attractions.Vatican Museums:Vatican CityThe Vatican draws more than five million people each year,and queues can reach four hours during peak season.

2、Christie Hudson,senior communications manager at Expedia,recommends,choosing a skip-the-line tour.“This not only lets you avoid the ticket counter,but also includes the use of a private partner entrance.” Extra time to visit the Sistine Chapel?Yes!Bamboo Forest:Kyoto,JapanBamboo Forest is the most w

3、orthy sight in Kyoto.If youre longing to enjoy the pathways and take pictures in total quietness,Kyoto Arashiyama Travel Guide recommends hitting the famous Bamboo Grove Path as early in the morning as possiblethink 7 a.m.if youre up for it.Dont miss these hidden treasures you can only witness in Ja

4、pan.Chichen Itza:Yucatn,MexicoHome to El Castillo and the Temple of the Warriors,Chichen Itza is a must-see.Want to beat the rush?Schedule an early tour that takes place before a site opens to the public.Led by an archaeologist guide,its full of fascinating insights and factswithout tons of pack-wea

5、ring tourists.Louvre Museum:Paris,FranceThe Louvre is one of the most popular museums on the planet.If waiting around in line to get in isnt the way you prefer to spend your time in Paris,consider purchasing a reserved ticket.This will give you entry to the pyramid within a half-hour window.The Louv

6、re is also open until 9:45 p.m.on Wednesdays and Fridays,if youre up for some late-night art visits.1.What is recommended at Vatican Museums by Christie Hudson?A.Queuing four hours.B.Jumping the waiting line.C.Taking a skip-the-line tour.D.Visiting the Sistine Chapel.2.Which of the following are ava

7、ilable for early tourists to avoid the rush?A.Vatican Museums and Bamboo Forest.B.Chichen Itza and Bamboo Forest.C.Bamboo Forest and Louvre Museum. D.Chichen Itza and Louvre Museum.3.Who might this passage be intended for?A.Visitors interested in museums.B.Guides at the tourist attractions.C.People

8、at the ticket counter. D.Tourists to beat the rush.语篇解读:本文是一则广告。文章介绍四个旅游景点,提供给“赶在高峰之前到达的游客”。答案及剖析:1.C细节理解题。根据Vatican Museums:Vatican City中The Vatican draws more than five million people each year,and queues can reach four hours during peak season.Christie Hudson,senior communications manager at Expe

9、dia,recommends,choosing a skip-the-line tour.可知,Christie Hudson在Vatican Museums中推荐Taking a skip-the-line tour.故答案为C。2.B推理判断题。根据Bamboo Forest:Kyoto,Japan中Kyoto Arashiyama Travel Guide recommends hitting the famous Bamboo Grove Path as early in the morning as possible和Chichen Itza:Yucatn,Mexico中Want t

10、o beat the rush?Schedule an early tour that takes place before a site opens to the public.可知,为避免高峰Chichen Itza 和Bamboo Forest是为早期游客提供的。故选B。3.D推理判断题。根据第一段中If you follow these insider tips,your photos will look like you had the place to yourself at the popular tourist attractions.可知,这篇文章可能是写给“为赶在高峰之前到

11、达的游客”。故选D。.七选五(2019湖南衡阳高三模拟)The world is a colorful landscape of different languages,skin colors,and different cultures.1.A way to develop this appreciation is to try to learn about other cultures around the world.There are several ways to become knowledgeable about different cultures.2.Reading work

12、s by authors who have a close relationship with a particular culture allows people to gain an accurate glimpse into the food,music,language,religion,and way of a life of a particular group of people.For example,3.,she will often read them stories based on a cultures folktale.Another way to learn abo

13、ut different cultures is to try to learn a foreign language.A variety of language- learning books,software,and audio programs are available at the public library or bookstores.4.Making contact with people who are native speakers of the language allows her to gain firsthand knowledge of a particular

14、culture as she struggles to learn the language.5.Whether a person wants to learn more about regions in Japan,the Middle East,Africa,or any other world culture,becoming familiar with its food is a giant step in the right direction.Food is an important part of different cultures and allows people to g

15、ain insight into a particular cultural groups way of life.A.when a student wants to learn more about a different cultureB.when a teacher wishes to expose her students to a different cultureC.One way is to read books written by authors from a particular cultureD.Learn about different cultures by eati

16、ng food from a specific cultural groupE.Gaining an understanding of other cultures benefits both you and other peopleF.A person can choose a language to learn and locate learning programs to help her master the languageG.Its important to develop an appreciation for different cultures to become a wel

17、l-rounded person答案:1-5GCBFD.完形填空“Four eleven-year-old boys,Wow!”Standing sleepily in the stores entrance,I 1 this strange sight.My dad had just dropped me off to shop for Christmas 2 but my brother and his friends had a more noble reason for shopping.“Do you think Caitlin will like this?” one of the

18、 boys asked.And my brother,looking rather 3,was standing in front of a shelf of socks.“Okay.The pink one would be a good idea,” I 4.He picked up one and presented it to me for 5.They used up all their 6,some of which they had saved up over the course of the year for Christmas gifts.But,they had all

19、7 to spend it on Caitlin.Just nine days before Christmas,Caitlins house had been 8 to the ground.By chance Caitlin and her parents had all escaped.9,everything in the house was engulfed(吞噬)in flames,including the Christmas presents 10 to be wrapped(包装).The school was 11 their books and uniforms.And

20、all the 12 in Caitlins class were taking her shopping for clothes while the boys were shopping for things like scarves and socks.When we got home,my brother brought everything he had 13 for Caitlin to my room to make sure I thought shed like everything one last time.“I think she ll love everything,”

21、I said,and hugged him,even though he tried to push me away.I was so 14 of him at that moment.He 15 all his savings for a new skateboard selflessly for a friend who needed a Christmas present more than he did.He had,through this act of a pure heart,captured the true spirit of Christmas.1.A.exchangedB

22、.observedC.repeated D.shared2.A.dreams B.wishesC.gifts D.secrets3.A.ashamed B.confusedC.scared D.relieved4.A.warned B.agreedC.doubted D.advised5.A.approvalB.relax C.change D.pity6.A.energy B.time C.money D.patience7.A.decided B.regrettedC.failed D.happened8.A.burned B.fallenC.moved D.exposed9.A.Othe

23、rwiseB.InsteadC.However D.Therefore10.A.waitingB.pretendC.turning D.proving11.A.designingB.choosingC.studying D.replacing12.A.friendsB.girls C.colleaguesD.parents13.A.bowed B.acceptedC.purchased D.earned14.A.tired B.proud C.careful D.aware15.A.looked upB.turned upC.gave upD.made up语篇解读:本文为记叙文。作者哥哥的同

24、学凯特琳家中失火,烧毁了一切。作者的哥哥及凯特琳的所有同学都积极帮助了凯特琳。他们用纯净的心灵,诠释了真正的圣诞精神。答案及剖析:1.B根据语境和this strange sight可知,是作者注意到了这个奇怪的景象。故B选项正确。2.C根据第四段第一句中的“Christmas gifts”以及第五段中的“Christmas presents”可知,作者的爸爸刚刚送她来买的是圣诞礼物。故C选项正确。3.B根据下文“Okay.The pink one would be a good idea,” I 4.可知,作者的哥哥在一架子袜子前相当困惑,不知道选哪一个。故B选项正确。4.D结合语境可知,作

25、者在给哥哥提建议。故D选项正确。5.A他拿起一双,递给我,征求我的意见。故A选项正确。6.C根据下文some of which they had saved up over the course of the year for Christmas gifts可知,他们花光了所有的钱,其中一些是他们在过去一年里为圣诞礼物积攒下来的。故C选项正确。7.A但是,此处是他们都决定(decided to)把钱花在凯特琳身上。故A选项正确。8.A根据下文everything in the house was engulfed(吞噬)in flames可知,凯特琳的家被烧毁(burned)了。故A选项正确。

26、9.C此处前后是对比关系,需要表转折的词,However合适,故C选项正确。10.A房子里的一切都被大火吞没了,包括正在等待包装的圣诞礼物。故A选项正确。11.D根据句意:学校正在更换他们的课本和校服,故D选项正确。12.B根据下文while the boys were shopping for things like scarves and socks.可知,凯特琳班上所有的女孩都带她去买衣服,而男孩们则去买围巾和袜子。故B选项正确。13.C根据上文while the boys were shopping for things like scarves and socks.可知,哥哥把他为凯特琳买的(purchased)所有东西都带到我的房间。故C选项正确。14.B根据语境,此处指在那一刻作者为哥哥感到骄傲,be proud of为某人骄傲,故B选项正确。15.C作者的哥哥放弃了买新滑板的所有积蓄。故C选项正确。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1