收藏 分享(赏)

(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt

上传人:a**** 文档编号:356217 上传时间:2025-11-28 格式:PPT 页数:24 大小:3.28MB
下载 相关 举报
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第1页
第1页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第2页
第2页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第3页
第3页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第4页
第4页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第5页
第5页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第6页
第6页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第7页
第7页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第8页
第8页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第9页
第9页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第10页
第10页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第11页
第11页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第12页
第12页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第13页
第13页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第14页
第14页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第15页
第15页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第16页
第16页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第17页
第17页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第18页
第18页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第19页
第19页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第20页
第20页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第21页
第21页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第22页
第22页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第23页
第23页 / 共24页
(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 6 An old man tried to move the mountains Period 5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt_第24页
第24页 / 共24页
亲,该文档总共24页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Period 5 Section B(2a-2e)Unit 6 An old man tried to move the mountains.12345shiningbravelywivesbraveryledsoofitdidnt up678910小试牛刀基础练答 案 呈 现温馨提示:点击进入讲评111213BBCDB1415答 案 呈 现融会贯通提升练1617181920212223CAEBtherebuttomoreout2425D一、用括号内所给词的适当形式填空1.Its sunny today.The sun is _(shine)bright.2.We should fight w

2、ith bad people _(brave).3.There is an increase in the number of working _(wife)in that country.shiningbravelywives4.He deserves the highest praise for his _(brave).5.The young man _(lead)us out into the thick forest yesterday.braveryled二、根据句意用适当的词填空6.I am _ busy that I have no time to go to the movi

3、es.7.Who broke the table made _ glass?soof8.The family had to stay at home because _ rained hard yesterday.9.She _ go home until it was ten oclock last night.itdidnt 10.The Monkey King keeps fighting to help the weak and never gives _.up三、阅读理解根据材料内容选择最佳答案。11.The old man didnt know about _.A.his deat

4、h B.his destinationC.his partners D.his partners death【点拨】推理判断题。根据第一段中的“he suddenly remembered dying,and realized that the dog beside him had been dead for years,as had his horse”可知,他意识到他以及随行的狗和马都已经死过了,A、C、D 都是他知道的,故选 B,即他不知道自己的目的地是哪儿。请同学们看典中点第61页短文。B12.The old man thought for a moment and continued

5、 riding because _.A.he didnt like ice water served hereB.he was unwilling to be separated from his friendsC.he believed he would find the real HeavenD.he disliked the rule of forbidding keeping pets here【点拨】推理判断题。根据短文内容可知,骑马人遇到的第一个人不允许他带着狗和马一起喝水,所以他继续前行,目的是不想抛弃随行的同伴。故选 B。B13.What does the underlined

6、 word“pump”mean in Chinese?_A.水井B.水池C.水泵D.水缸C14.Which of the following is TRUE about the man in Heaven?_A.He enjoyed having pets around.B.He was angry with the man in Hell.C.He wasnt used to keeping open houses for travelers.D.He thought only people who wouldnt leave their friends behind could go to

7、 Heaven.D15.What is the best title for the text?_A.long journey B.Heaven and HellC.Friends in Heaven D.Honest animals【点拨】标题归纳题。文章讲述了一个关于天堂和地狱的小故事,故选 B。B四、任务型阅读根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。请同学们看典中点第62页短文。【点拨】根据下一句“她的外婆住在村子外面的森林里”可知,C 项“有一天,她拿着一个篮子,篮子里装着一块蛋糕,去看望生病的外婆”与之意思衔接,符合此空。Little

8、Red Riding Hood lived in a village with her mother._16 Her granny lived in the forest outside the village.COn her way Little Red Riding Hood met a wolf.The wolf wanted to eat her but he was afraid of the woodcutters nearby._17“Hello!”said the wolf.“Where are you going?”【点拨】狼想吃小红帽,但是担心附近的樵夫,忽然他想了一个好主

9、意。故 A 项符合语境,与下文内容衔接。AThe wolf heard this and then ran to the grannys house and ate her._18【点拨】上一句提到狼跑到了小红帽外婆家并吃了外婆,E 项“在那之后他装扮成外婆的样子躺在床上”与之意思衔接,故选 E。E“_19”“To smell you!”said the wolf.“Granny,what big teeth you have!”“To eat you!”shouted the wolf.Then the wolf ate Little Red Riding Hood.【点拨】根据下一句狼的回

10、答:“为了闻到你的味儿啊!”可知 B 项“外婆,你的鼻子真大呀!”符合语境,故选 B。B_20 Little Red Riding Hood and her granny jumped out.The wolf ran away and Little Red Riding Hood never saw him again.【点拨】上一句提到樵夫打中了狼的头部,下一句提到小红帽和外婆跳了出来,D 项“狼张开了嘴巴大叫着”符合语境,故选 D。D五、语篇填空阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。When I was seven,I was sure that _21 wer

11、e aliens in the world.I remembered that one evening when I was lying in bed,I heard some noise near my bed.thereI was excited and thought it must be aliens talking.I began to shout,and then my parents came into my bedroom quickly.We looked almost everywhere,_22 we couldnt find anything.Then I tried

12、to go to sleep,but the noise began again.At last,we found an old radio outside my window.The noise was just from it.butAfter that,I was always looking forward _23 seeing UFOs and aliens.Every night,I looked out of my bedroom window for a long time.However,I never saw one.toWhen I grew up,I became _24 and more interested in UFOs and aliens.I even wrote a book called How to Catch a Flying Saucer.moreYou can find _25 how to be a ufologist in this book.And it tells you that a ufologists most important work is to ask questions to know exactly what a person has ever seen.out

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1