1、任务型阅读安徽人教版七年级下123答案呈现Because she saw her dead pet dog.They are singing and dancing.In our life,we need to open the right window./In our life,its important to open the right window.(A)提示:点击进入习题123答案呈现At six/6:00.By bus.She always does her homework first.(B)123答案呈现He lived in the countryside.They were
2、 clean and tidy.Some fruit trees and a vegetable garden.(C)123答案呈现His/Her grandparents.He/She went fishing or washed clothes.He/She lives in Guangzhou.(D)A1.Why does Linda cry?(不超过10个词)_请同学们看点拨训练第99页原文。【点拨】根据原文中句子She finds her grandpa He is burying(埋葬)her pet dog.Her pet dog lost its life this Frida
3、y.It is her favorite pet dog.After seeing this,Linda cries.可知答案。Because she saw her dead pet dog.2.What are Lindas best friends doing?(不超过5个词)_【点拨】根据原文中句子Linda sees there is also a big tree outside.Her best friends Nancy and Wendy are singing and dancing under the tree.可知答案。They are singing and danc
4、ing.【点拨】根据原文中句子Her grandma says,“Dear,you need to open the right window”.可知答案。3.What can we learn from the passage(文章)?(不超过10个词)_In our life,we need to open the right window./In our life,its important to open the right window.B请同学们看点拨训练第99页原文。1.When does Cindy get up in the morning?(不超过5 个词)_At six/
5、6:00.【点拨】根据原文中句子I always get up at six in the morning.可知答案。2.How does Cindy go to school?(不超过5 个词)_By bus.【点拨】根据原文中句子At seven twenty,I take a bus to go to school.可知答案。3.What does Cindy do first after school?(不超过10 个词)_She always does her homework first.【点拨】根据原文中句子After school,I always do my homework
6、 first and then play tennis with my friends.可知答案。C请同学们看点拨训练第100页原文。1.Where did Jim live?(不超过5 个词)_He lived in the countryside.【点拨】根据原文中句子My uncle Jim lived in the countryside.可知答案。2.How were the living room and the kitchen?(不超过10个词)_They were clean and tidy.【点拨】根据原文中句子He had a big house with a livin
7、g room and a kitchen.They were clean and tidy.可知答案。3.What was behind Jims house?(不超过10 个词)_Some fruit trees and a vegetable garden.【点拨】根据原文中句子There were some fruit trees and a vegetable garden(菜园)behind his house.可知答案。D请同学们看点拨训练第100页原文。1.Who did the writer live with when he/she was a child?(不超过5 个词)
8、_His/Her grandparents.【点拨】根据原文第二段中句子When I was a child,my parents went to work in Guangzhou.And I lived with my grandparents.可知答案。2.What did the writer do in the river?(不超过10 个词)_He/She went fishing or washed clothes.【点拨】根据原文第三段中句子Behind my grandparents house,there was a river.Sometimes Grandpa and I went fishing in it.Sometimes Grandma and I washed clothes in it.可知答案。3.Where does the writer live now?(不超过5 个词)_He/She lives in Guangzhou.【点拨】根据原文最后一段中句子Now,I live in Guangzhou with my parents.可知答案。