收藏 分享(赏)

新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc

上传人:a**** 文档编号:347219 上传时间:2025-11-27 格式:DOC 页数:21 大小:177KB
下载 相关 举报
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第1页
第1页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第2页
第2页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第3页
第3页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第4页
第4页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第5页
第5页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第6页
第6页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第7页
第7页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第8页
第8页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第9页
第9页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第10页
第10页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第11页
第11页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第12页
第12页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第13页
第13页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第14页
第14页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第15页
第15页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第16页
第16页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第17页
第17页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第18页
第18页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第19页
第19页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第20页
第20页 / 共21页
新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 3 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc_第21页
第21页 / 共21页
亲,该文档总共21页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Period 4Extended reading & Project. 单句语法填空1. They sought (seek)in vain for somewhere to shelter. 2. They escaped(escape) through an emergency exit and called the police. 3. A good diet is beneficial (benefit)to health. 4. These new shoes

2、are not very comfortable (comfort). 5. The success or failure(fail)of the plan depends on you. 6. That was one of the happiest moments(moment)of my life. 7. The disadvantages of the current system have already been recognised(recognise). 8. We will send the best reporter to cover the accident thorou

3、ghly(thorough). 9. Two children were burnt to death(die)in the fire. 10. She was admiring (admire)my new car. . 用适当的介词或副词填空1. She helped her son to smooth out all the wrinkles. 2. They are unlikely to extract much benefit from the trip. 3. No other organization was able or willing to take on the job

4、. 4. My expectations had been met in full measure. 5. Eating too much sugar can lead to health problems. 6. All artists have part of themselves that they can never share with anyone else. 7. She was a problem child, always in trouble with the police. 8. Many hair problems result from what you eat. 9

5、. The two groups were similar with respect to income and status. 10. Whether we need more food depends on how many people turn up. . 根据汉语提示补全句子1. 条条大路通罗马。(lead to)All roads lead to Rome. 2. 它将使我们原本要经过的岩石路变得平坦。(smooth out, 定语从句, be meant to)It will smooth out the rocky road that we are meant to trave

6、l. 3. 我们未来的繁荣昌盛依赖经济的增长。(depend on)Our future prosperity depends on economic growth. 4. 我们经常发现别人的弱点比我们自己的更容易识别。(find+n. +adj. )We often find it easier to recognise others weaknesses than our own. 5. 只有在朋友的帮助下它才能被实现。(with the help of)It can only be achieved with the help of friends. . 语法填空When I left

7、for the United States to study, I had butterflies in my stomach. I was nervous because I was going to 1 new place with new people and new customs. I couldnt even understand 2(they)language. Everything was different 3 my own country. There was nobody that I could talk to. I just had my husband, 4 was

8、 a new person for me, too. It was a sad moment when I had to say goodbye to my family and friends. I didnt want 5(leave)my hometown because I grew up there and had wonderful 6(memory)of the place. So, 7(think)about all these changes made me nervous and I was 8(worry)about my new life. But studying a

9、broad was a 9(decide)that I made myself. I had to continue and accept the challenge. I looked forward to 10(visit)my family in the summer vacation. 1. a2. their3. from4. who5. to leave6. memories7. thinking8. worried9. decision10. visiting. 阅读理解 话题体裁词数建议用时交换生的经历记叙文2756分钟(2021济南高一检测)Last year, I live

10、d in Chile for half a year as an exchange student with the American Field Service. I lived with a Chilean family and had the responsibilities of any Chilean teenager. I had good days and bad days I didnt understand. Chuquicamata(丘基卡马塔铜矿), my host community, is a mining camp. When I arrived there, I

11、was scared. It was so different from what I was used to. There were lots of dogs on the streets, and there was no downtown, few smoothly paved streets, and little to do for entertainment. Rain was not seen very often, earthquakes and windstorms were frequent. I had studied Spanish for two and a half

12、 years and was always one of the best students in my class. But in my first week in Chile I was only able to communicate and needed one person to whom I could explain my shock. I couldnt speak the thoughts in my head and there were so many. Most exchange students experience this like me. Culture sho

13、ck presents itself in everything from increased aggression towards the people to lack of appetite(食欲). I was required to overcome all difficulties. As time passed, everything changed. I began to forget the words in English and to dream in Spanish and love Chilean food. I got used to not depending on

14、 expensive things for fun. Fun in Chuquicamata was being with people. And I took maths, physics, chemistry, biology, Spanish, art, and philosophy. But the sacrifices were nothing compared to the gain. I learnt how to accept and to succeed in another culture. I now have a deeper understanding of both

15、 myself and others. 【语篇概述】这是一篇记叙文。本文讲述了作者在智利当交换生的经历, 这段经历虽然很困难, 但是却给作者带来了很大的收获。1. The author came to Chile last year with the purpose of _. A. paying a visit to Chile as a touristB. experiencing Chilean life as a teacherC. studying Chilean culture as a college studentD. studying knowledge as an exch

16、ange student【解析】选D。细节理解题。根据第一段第一句“Last year, I lived in Chile for half a year as an exchange student with the American Field Service. ”以及倒数第二段最后一句“And I took maths, physics, chemistry, biology, Spanish, art, and philosophy. ”可知, 作者作为交换生到智利学习, 故选D。2. On arriving in Chile, why did the author feel frig

17、htened? A. Because he did not know how to get along with the local people. B. Because it was full of dangers like earthquakes and windstorms. C. Because the living conditions were worse than what he was familiar with. D. Because it was not convenient for him to shop there. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段第二、三句“Wh

18、en I arrived there, I was scared. It was so different from what I was used to. ”以及下文的描述可知, 这里的生活条件和作者所熟悉的有很大的差距, 故选C。3. In the first week in Chile, the author _. A. couldnt communicate with peopleB. had some friends to have a chat withC. was not used to eating Chilean foodD. couldnt express his thou

19、ghts in English【解析】选A。细节理解题。根据第三段“But in my first week in Chile I was only able to communicate and needed one person to whom I could explain my shock. I couldnt speak the thoughts in my head and there were so many. ”可知, 在最初的一周里, 作者无法与当地人沟通, 故选A。4. What did the author most probably think of his life

20、in Chile? A. Wonderful and worthwhile. B. Difficult but meaningful. C. Difficult and meaningless. D. Boring and disappointing. 【解析】选B。推理判断题。根据文章内容可知, 作者在智利的生活虽然很困难, 但是却让作者收获很多, 所以很有意义, 故选B。. 阅读填句话题体裁词数建议用时睡眠建议说明文2545分钟Recent scientific studies have only underlined the importance of good sleep. But j

21、ust what can a woman(or man)do to get a good nights rest? 1. Silky(丝滑)SmoothFor silky smooth skin, buy some silky smooth cloth without wrinkling(起皱)! 2. _ Silk wont leave impressions on the face, those kind of strange marks that can appear anywhere on the body after sleeping on cotton cloth. Soft cl

22、oth can suit your bodys natural shapes and help keep their proper form. 3. Heres a simple way for people who have a hard time falling asleep: try taking a shower! Showering can relax the body and mind, helping the muscles to let go of daily stress. 4. _ But most importantly, a shower also helps adju

23、st body temperature. To actually fall asleep, our body temperatures need to drop a little bit. Lights OutIn order to ensure quality sleep, make sure all lights are out in the room. Sleeping in the dark helps remove upset and helps our bodies go into deep sleep, during which the body and mind repair

24、themselves. 5. A. Cool DownB. Slow DownC. These three easy tips will help you sleep better at night. D. This kind of cloth dont wrinkle quite as roughly as cotton. E. Sleeping on your back keeps facial skin laying at a natural angle. F. A piece of black cloth covering eyes can help with the process

25、too. G. Even better, it affords an opportunity to remove all makeup before bed. 【语篇概述】本文为说明文。最近的科学研究只是强调了良好睡眠的重要性。但是怎样才能睡个好觉呢? 文章就此问题给出了几点建议。1. 【解析】选C。根据上文“But just what can a woman(or man)do to get a good nights rest? ”及下文对三点建议的描述可知, C项“这三个简单的建议将帮助你晚上睡得更好。”承上启下。2. 【解析】选D。根据上文“For silky smooth skin,

26、 buy some silky smooth cloth without wrinkling! (为了丝绸般光滑的皮肤, 要买一些不起皱的丝绸般光滑的布! )”可知, D项“这种布不像棉布那样皱得那么粗糙。”符合语境, 故选D。3. 【解析】选A。根据本段主要讲述如何放松自己及最后一句“To actually fall asleep, our body temperatures need to drop a little bit. (要真正入睡, 我们的体温需要下降一点。)”可知, A项符合此处语境。故选A。4. 【解析】选G。上文讲“Showering can relax the body

27、and mind, helping the muscles to let go of daily stress. (洗澡可以放松身心, 帮助肌肉释放日常压力。)”, 结合下文中的“most importantly, . . . ”可知, G项“更好的是, 它提供了一个在睡觉前卸妆的机会。”符合语境。G项中的Even better是关键信息。5. 【解析】选F。上文讲到, 在黑暗中睡觉有助于消除烦恼, 帮助我们的身体进入深度睡眠, 在此期间, 身体和大脑自我修复, F项“用一块黑布遮住眼睛也对这个过程有帮助。”符合此处语境。F项中的the process就是指的上文。. 完形填空话题体裁词数建议

28、用时道歉的重要性夹叙夹议文31215分钟Its never easy to admit(承认)you are wrong. We all 1 to know the art of apology. Think how often youve done wrong. Then count how many 2 youve expressed clearly you were 3. You cant go to bed with an easy mind if you do 4 about it. A doctor friend, Mr Lied, told me about a man who

29、came to him with different kinds of signs: headaches, heart 5 and insomnia(失眠). 6 some careful exams, Mr Lied found nothing 7 with him and said, “If you dont tell me whats 8 you, I cant help you. ” The man admitted he was cheating his brother of his inheritance(遗产). Then and there the 9 doctor 10 th

30、e man write to his brother and 11 his money. As soon as the 12 was put into the post box, the man suddenly cried. “Thank you, ” he said to the doctor, “I think Ive got 13. ”An apology can not only save a broken relationship(关系)but also make it 14. If you can think of someone who should be 15 an apol

31、ogy from you, do something about it right now. 【语篇概述】本文是一篇夹叙夹议文。文章讲述了一名医生帮助一个病人通过道歉治好了心理疾病的故事, 从而论述了道歉的重要性。1. A. decide B. have C. need D. try【解析】选C。这里指的是人们有必要了解道歉这门艺术, 所以用need。2. A. mistakesB. peopleC. waysD. times【解析】选D。times在这里表示次数。3. A. sorryB. weakC. sadD. wrong【解析】选A。根据上文可知, 承认错误绝非易事, 道歉更是一门艺术

32、, 此处作者是建议读者计算一下自己有多少次能清楚地表达自己的歉意, 所以用sorry。4. A. somethingB. anythingC. nothingD. everything【解析】选C。如果你对自己的错误什么也不做, 你睡觉也不会睡好, 所以用nothing。5. A. troubleB. matterC. illnessD. problem【解析】选A。这里表示心脏有毛病。6. A. BeforeB. AfterC. TillD. Since【解析】选B。这里指医生给病人检查之后。7. A. wellB. wrongC. goodD. bad【解析】选B。根据下文可知, 这里表示

33、这个人的身体没有任何问题, 故用wrong。8. A. hurlingB. changingC. touchingD. worrying【解析】选D。根据语境可知, 本句表达的意思应为“什么事情烦扰着你”, 所以用worrying。9. A. cleverB. sillyC. goodD. kind【解析】选A。这是一名很聪明的医生, 所以他提出了下面一个方法, 故用clever。10. A. madeB. helpedC. sawD. let【解析】选D。make具有强制性的意思, 故用let sb. do sth. 合适。11. A. returnedB. gaveC. keptD. pa

34、id【解析】选A。根据上文可知, 这个人骗了哥哥的遗产, 所以归还他所欠的钱才能治好他的心病, 故用return。12. A. paperB. boxC. moneyD. letter【解析】选D。根据前文的write to his brother和后面的post box可知, 这里是指寄出了那封信。13. A. betterB. wellC. sickD. worse【解析】选B。这个人其实没有病, 所以在解决了心理问题后, 他一下子觉得好了, 而不是好转, 故用well而不是better。14. A. neverB. worseC. strongerD. harder【解析】选C。道歉不仅

35、可以挽救破碎的人际关系, 还可以增进人与人之间的关系。harder指的是具体事物的“坚硬”, 故排除。15. A. givenB. receivedC. knownD. forgotten【解析】选A。give sb. an apology意为“向某人道歉”。Passage 1(2019全国卷B)主题语境话题体裁词数建议用时人与社会家长对做志愿者的态度的转变记叙文3217分钟“You can use me as a last resort(选择), and if nobody else volunteers, then I will do it. ” This was an actual re

36、ply from a parent after I put out a request for volunteers for my kids lacrosse(长曲棍球)club. I guess that theres probably some demanding work schedule, or social anxiety around stepping up to help for an unknown sport. She may just need a little persuading. So I try again and tug at the heartstrings.

37、I mention the single parent with four kids running the show and I talk about the dad coaching a team that his kids arent even on. . . At this point the unwilling parent speaks up, “Alright. Yes, Ill do it. ”Im secretly relieved because I know theres real power in sharing volunteer responsibilities a

38、mong many. The unwilling parent organizes the meal schedule, sends out emails, and collects money for end-of-season gifts. Somewhere along the way, the same parent ends up becoming an invaluable member of the team. The coach is able to focus on the kids while the other parents are relieved to be off

39、 the hook for another season. Handing out sliced oranges to bloodthirsty kids can be as exciting as watching your own kid score a goal. Still, most of us volunteers breathe a sigh of relief when the season comes to a close. That relief is coupled with a deep understanding of why the same people keep

40、 coming back for more: Connecting to the community(社区)as you freely give your time, money, skills, or services provides a real joy. Volunteering just feels so good. In that sense, Im pretty sure volunteering is more of a selfish act than Id freely like to admit. However, if others benefit in the pro

41、cess, and I get some reward too, does it really matter where my motivation lies? 【语篇概述】文章讲述了有一位家长不愿当志愿者, 当被说服去做志愿者之后, 在工作中慢慢成了队伍中不可或缺的成员, 给别人带来好处, 并从中体会到快乐。1. What can we infer about the parent from her reply in Paragraph 1? A. She knows little about the club. B. She isnt good at sports. C. She just

42、 doesnt want to volunteer. D. Shes unable to meet her schedule. 【解析】选C。推理判断题。根据第一句话句意“如果没人帮你了, 我再帮你。把我当成最后的选择。”可以看出这位家长是不愿意参加志愿活动的, 故选C项。2. What does the underlined phrase “tug at the heartstrings”in Paragraph 2 mean? A. Encourage teamwork. B. Appeal to feelings. C. Promote good deeds. D. Provide ad

43、vice. 【解析】选B。词义猜测题。根据前面一句She may just need a little persuading. 可知家长不愿参加志愿活动, 需要作者去说服她。再根据后文作者向她提到了一个志愿者父亲在自己孩子不在场的情况下依然帮助训练其他的孩子这样的例子来说服她, 一直到最后她同意做志愿者, 可知作者是动之以情, 晓之以理来说服这位家长。故选B项。3. What can we learn about the parent from Paragraph 3? A. She gets interested in lacrosse. B. She is proud of her kid

44、s. C. Shell work for another season. D. She becomes a good helper. 【解析】选D。细节理解题。根据第三段中的Somewhere along the way, the same parent ends up becoming an invaluable member of the team. 可知这位家长已经成为志愿队伍中不可或缺的一员。故选D项。4. Why does the author like doing volunteer work? A. It gives her a sense of duty. B. It make

45、s her very happy. C. It enables her to work hard. D. It brings her material rewards. 【解析】选B。推理判断题。根据倒数第二段中的Connecting to the community as you freely give your time, money, skills, or services provides a real joy. Volunteering just feels so good. 可知自愿帮助别人是一种快乐, 再根据最后一段的内容可知做志愿者可以在帮助别人的同时, 使自己体会到快乐。故选

46、B项。人与社会的关系离不开社会服务与人际沟通。公益事业与志愿服务过程中难免会出现一些问题, 人们需要处理好人际关系, 解决这些问题并达到预期效果。Main idea: The change of parents attitude towards volunteering. Para. 1: A parent just 1. doesnt want to volunteer. Para. 2: The author 2. persuades the parent to volunteer. Paras. 3、4: In the work she 3. has gradually become a

47、n indispensable member of the team. Para. 5: Volunteering brings benefits to 4. others and makes yourself happy. That relief is coupled with a deep understanding of why the same people keep coming back for more: Connecting to the community as you freely give your time, money, skills, or services pro

48、vides a real joy. 分析: of后面是一个why引导的宾语从句。冒号后的句子用来解释a deep understanding, 其中动名词短语Connecting to the community是句子的主语, as引导状语从句。翻译: 和这种宽慰在一起的是深入地理解了为什么同样的人会一直回来做更多的事情: 当你大方地付出你的时间、金钱、技术或服务时, 和社区的联系会提供一种真正的快乐。Passage 2(2020全国卷C)主题语境话题体裁词数建议用时人与自我家庭多代同居说明文3237分钟With the young unable to afford to leave home

49、 and the old at risk of isolation (孤独), more families are choosing to live together. The doorway to peace and quiet, for Nick Bright at least, leads straight to his mother-in-law: she lives on the ground floor, while he lives upstairs with his wife and their two daughters. Four years ago they all mo

50、ved into a three-storey Victorian house in Bristolone of a growing number of multigenerational families in the UK living together under the same roof. They share a front door and a washing machine, but Rita Whitehead has her own kitchen, bathroom, bedroom and living room on the ground floor. “We flo

51、ated the idea to my mum of sharing a house, ” says Kathryn Whitehead. Rita cuts in: “We spoke more with Nick because I think its a big thing for Nick to live with his mother-in-law. ”And what does Nick think? “From my standpoint, it all seems to work very well. Would I recommend it? Yes, I think I w

52、ould. ”Its hard to tell exactly how many people agree with him, but research indicates that the numbers have been rising for some time. Official reports suggest that the number of households with three generations living together had risen from 325, 000 in 2001 to 419, 000 in 2013. Other varieties o

53、f multigenerational family are more common. Some people live with their elderly parents; many more adult children are returning to the family home, if they ever left. It is said that about 20% of 2534-year-olds live with their parents, compared with 16% in 1991. The total number of all multigenerati

54、onal households in Britain is thought to be about 1. 8 million. Stories like that are more common in parts of the world where multigenerational living is more firmly rooted. In India, particularly outside cities, young women are expected to move in with their husbands family when they get married. 【

55、语篇概述】本文主要介绍了英国多代同居问题, 越来越多的英国人选择和父母居住在一起。1. Who mainly uses the ground floor in the Victorian house in Bristol? A. Nick. B. Rita. C. Kathryn. D. The daughters. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段中. . . his mother-in-law: she lives on the ground floor以及第三段中最后一句. . . Rita Whitehead has her own kitchen, bathroom, bedro

56、om and living room on the ground floor. 可知, Rita Whitehead是Nick的岳母, 住在ground floor, 选B。根据第二段“he lives upstairs with his wife and their two daughters”可知, 排除A、C、D。2. What is Nicks attitude towards sharing the house with his mother-in-law? A. Positive. B. Carefree. C. Tolerant. D. Unwilling. 【解析】选A。观点态

57、度题。根据第五段And what does Nick think? “From my standpoint, it all seems to work very well. Would I recommend it? Yes, I think I would. ” 可知, Nick同意和岳母住在一起, 并且推荐这一做法, 所以是positive, 选A。3. What is the authors statement about multigenerational family based on? A. Family traditions. B. Financial reports. C. P

58、ublished statistics. D. Public opinions. 【解析】选C。推理判断题。根据第六段内容可知, 官方报告显示三代人在一起生活的家庭数量已从2001年的325 000个增加到2013年的419 000个。根据第七段内容可知, 2534岁的年轻人中约20%与父母同住, 而1991年为16%。英国所有多代同居家庭的总数约为180万。由这两段的介绍可知, 作者一直都是用调查数据在讲述家庭居住问题, 故选C。4. What is the text mainly about? A. Lifestyles in different countries. B. Conflic

59、ts between generations. C. A housing problem in Britain. D. A rising trend of living in the UK. 【解析】选D。主旨大意题。纵观全文, 文章主要介绍了英国人与父母居住在一起的情况越来越多, 多代同居家庭也日益增多, 所以选D。文章并不是倾向于介绍生活方式, 也没有用太多笔墨去介绍其他国家, 排除A。文章介绍了多代家庭居住的情况, 并没有说他们之间有很多冲突, 排除B。文中没有说住房问题, 排除C。【难句剖析】We spoke more with Nick because I think its a b

60、ig thing for Nick to live with his mother-in-law. 分析: 该句为主从复合句。because引导原因状语从句。翻译: 我们与尼克讨论得更多, 因为我认为对尼克来说和岳母住在一起是一件大事。人际关系指的是人与人在相互交往过程中所形成的心理关系, 人与人交往关系包括亲属关系、朋友关系、学友(同学)关系、师生关系、雇佣关系、战友关系、同事及领导与被领导关系等。人际关系表明人与人相互交往过程中心理关系的亲密性、融洽性和协调性的程度。人际关系由三种心理成分组成: 认知、情感和行为。人际关系是在彼此交往的过程中建立和发展起来的。Main idea: More

61、 families are choosing to live together. Para. 1: The young are unable to afford to leave home and the old are at 1. risk of isolation. Paras. 2、3: The doorway to peace and quiet, for Nick Bright at least, leads straight to his 2. mother-in-law. Paras. 4、5: We 3. floated the idea to my mum of 4. sha

62、ring a house. Paras. 6、7: The number of households with three generations living together had risen from 5. 325, 000 in 2001 to 6. 419, 000 in 2013. Para. 8: Stories like that are more common in parts of the world where 7. multigenerational living is more firmly rooted. 核心词汇试填1. at risk of 有危险2. isolation孤独3. recommend 建议4. varieties of 各种各样的关闭Word文档返回原板块

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1