收藏 分享(赏)

外研版高中英语必修一练习:Module 2 My New Teachers 单元小测(二)  .docx

上传人:a**** 文档编号:961249 上传时间:2025-12-19 格式:DOCX 页数:5 大小:24.13KB
下载 相关 举报
外研版高中英语必修一练习:Module 2 My New Teachers 单元小测(二)  .docx_第1页
第1页 / 共5页
外研版高中英语必修一练习:Module 2 My New Teachers 单元小测(二)  .docx_第2页
第2页 / 共5页
外研版高中英语必修一练习:Module 2 My New Teachers 单元小测(二)  .docx_第3页
第3页 / 共5页
外研版高中英语必修一练习:Module 2 My New Teachers 单元小测(二)  .docx_第4页
第4页 / 共5页
外研版高中英语必修一练习:Module 2 My New Teachers 单元小测(二)  .docx_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、单元小测(二). 单句填空1When he heard the news, a _(surprise) look appeared on his face. 2Dont keep _(ask) such silly questions please. 3There was a queue of people waiting with _(patient) for the bus to arrive.4English is _ interesting a subject that everyone enjoys learning it.5In Britain, students and teac

2、hers are quite relaxed with each other. This is true _ America. 6I couldnt do my homework with all that noise _(go) on. 7Running is a good way to keep fit._(similar),riding a bicycle is good for our health.8I really appreciate your _(lend) me the money to help me out.9My dream is to be admitted _ Zh

3、ejiang University. 10I will go hillwalking for _(relax) this weekend. .阅读理解For me, my great moment came when I actually decided to accept an opportunity to teach English in Shanghai. There were times when I almost gave up because of fear. But in the end I came here.Last summer, a CanadianChinese wom

4、an who teaches in Shanghai just happened to come to the place where I was working in the Seattle area. We talked and I said I had always wanted to teach abroad. She said, “Come to our school.” “Okay,” I replied, but I wasnt sure if I meant it. We met later for coffee. She answered all of my question

5、s about the school, and gave me the website address and the email address of the person to contact. It took six months for me to finally decide on the job.First of all, in Shanghai there are many Western places to eat Western food and lots of interesting things to do. Also, there is a great subway s

6、ystem with directions and stops posted in English. Finding your way around is a challenge in a new place. But that isnt hard here. Taxis are very cheap; you can always jump in one and get home. There are also a lot of Westerners in Shanghai, so it is fairly easy to ask for directions. Young Chinese

7、people are much more likely to speak English and they are wonderfully helpful.I earn almost $1,000 per month and live in a nice rentfree apartment. My biggest expense (开销) has been food as I am a vegetarian (素食者) and also on a diet. I still have not got used to the traditional Chinese food, but if y

8、ou like it, youll be in heaven.Here I have a good place to live in, new friends, a high salary, and a good job. In the US, getting a job at my age has been next to impossible for a woman. 1We can infer that at first the writer _Awasnt interested in teaching abroad at allBwasnt sure whether to accept

9、 the job to teach in ChinaCknew she would be popular as a teacher in ChinaDthought the CanadianChinese woman was joking2According to the passage, it seems that _Athere are no good restaurants for the writer in ShanghaiBthe writer sometimes feels lonely in ShanghaiCthe writer doesnt like travelling i

10、n ShanghaiDthe writer likes her life in Shanghai3What does the underlined word “that” in Paragraph 4 refer to?ALiving in a new place.BDealing with a challenge.CFinding your way around.来源:1ZXXKDTaking a taxi.4According to the last but one paragraph, the writer _Ais satisfied with her weightBdoesnt ha

11、ve to pay for rentCdoesnt like eating vegetablesDis crazy about the traditional Chinese food.完形填空A couple of weeks ago, my friend offered to sell some of our things for us. I thought it was a good opportunity(机会) to_1_my 7yearold sons room and_2_ some toys that were no longer suitable for him to pla

12、y with. We_3_that all the money we got from selling the toys would be his money. The night before the_4_,we loaded up the truck with toys and a little bike that was too_5_for him. In the yard he_6_the bike for the last time and then happily put it onto the truck. We_7_ this little bike had at least

13、two previous owners. It wasnt in the best _8_ and was certainly not new, but the tyres(车胎) were_9_good. We put a price of $10 on it, but it didnt sell. So, after the sale was_10_, my friend put it on the sidewalk with a sign that_11_ “FREE BIKE”. Within five minutes her doorbell rang. A little boy w

14、as_12_there. In poor English he asked whether the bike was_13_free. She said yes and that he could have it for_14_. He smiled, got on the bike and rode away. Later that evening when I told my son how much money he had made at the sale, he was very_15_, shouting happily. He asked about a few of his t

15、hings, wondering_16_ they had been sold. When he asked about the bike, I told him about the little boy and that made him_17_. He was much happier than when I told him how much he had_18_. He was so happy to_19_that someone else would make good_20_of that little bike! 1A. clean B. check C. display D.

16、 build2A. look for B. go over C. show around D. deal with3A. refused B. agreed C. wrote D. lied4A. trip B. show C. sale D. decision5A. weak B. small C. new D. thin6A. rode B. found C. watched D. felt7A. found B. knew C. told D. decided8A. time B. chanceC. place D. shape9A. also B. never C. still D.

17、hardly10A. ahead B. on C. near D. over11A. said B. repeated C. copied D. expressed 12A. jumping B. standing C. walking D. shouting13A. barely B. usually C. really D. always14A. something B. anything C. everything D. nothing15A. calm B. scaredC. excited D. disappointed16A. when B. if C. why D. how17A

18、. smile B. worry C. leave D. cry18A. enjoyed B. lost C. bought D. made19A. hear B. understand C. remember D. think20A. interest B. money C. use D. price.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。For many students, the most important 1._ (decide) they must make at school is choosing a career.But choosing t

19、he right career 2._ (be) not easy. So how do you find one that you will enjoy?Before you choose a career, think about your interests and your talents, and then think about jobs 3._ fit them. Ask yourself: What do I enjoy doing? What can I do well?Next, learn about your career choices. See if the lib

20、rary has books 4._ (describe) different kinds of work. Also, try out careers by taking parttime jobs.Then consider 5._ is important to you. Perhaps you like working facetoface with people. If so, a job as 6._ computer programmer may not be the best choice. 7._ you like getting a monthly salary, then

21、 starting your own business probably is not for you.8_ (final), remember that you can always change your mind. Most people change jobs several times during 9._ (they) working life. Your first job right after college probably will not be your career thirty years from now. Allow yourself to change if

22、you are not 10._ (satisfy) with your chosen career.来源:Z|xx|k.Com来源:Z,xx,k.Com单元小测(二).1. surprised2. asking3.patience4. so5. of/for6.going7. Similarly8.lending9. to/into10. relaxation.【文章大意】 作者讲述了她在中国上海的任教经历。作者很喜欢这份工作。来源:1ZXXK1B推理判断题。根据第一段第二句的“There were times when I almost gave up because of fear.”以

23、及第三段的最后一句“It took six months for me to finally decide on the job.”可知,一开始作者不是很确定是否要去上海教学。2D推理判断题。作者在第四段描述了在上海生活的便利,故可推断她很喜欢在上海的生活。3C推理判断题。根据第四段第三句的“Finding your way around is a challenge in a new place.”以及转折的语境可知,画线词指代的是前面“找路”的事。4B细节理解题。根据第五段的“I earn almost $1,000 per month and live in a nice rentfre

24、e apartment.”可知作者不用付房租。.【文章大意】 文章讲述了作者的朋友帮忙卖掉作者家的旧东西,作者儿子使用过的那辆自行车没有被卖掉,最后一个男孩免费骑走了这辆自行车。那个男孩非常高兴,作者的儿子知道有人继续“使用”他的自行车,也非常高兴。1Aclean打扫; check检查; display展示; build建造。作者的一位朋友主动要给他们卖一些旧东西,作者正好借此机会清理一下儿子的房间。2Dlook for 寻找;go over复习;show around带领参观;deal with处理。根据后文可知,作者卖掉了儿子的一些玩具,故选D。3Brefuse拒绝;agree同意;wri

25、te写;lie撒谎。作者答应卖玩具的钱都归儿子,故选B。4Ctrip旅行;show展示;sale出售;销售;decision决定。这里是指出售东西的前一天晚上,故选C。5Bweak虚弱的;small小的;new新的;thin瘦的。卖掉自行车是因为那辆自行车对孩子来说太小了。选B。6Aride骑车;find发现;watch观察;feel感觉。作者的儿子应该是对自行车还有所眷恋,故在拿去卖前,在院子里最后骑了一次。选A。7Bfind发现;know知道;tell告诉;decide决定。这里是指根据作者他们所“知道”的,在他们之前这辆自行车至少已经有两个人拥有过。8Dtime时间;chance机会;p

26、lace地方;shape形状,状况。因为自行车已经几次易主,故“外形”已经不是很好了。9Calso也;never从不;still仍然;hardly几乎不。根据but的语境可知,虽然外形不怎么样,但轮胎仍然很好,故选C。10Dahead在前面;on在上面;near在附近;over结束。当整个销售活动结束后,作者的朋友把没有卖掉的自行车放在了路边。11Asay标示,写着;repeat重复;copy复制;express表达。作者的朋友在自行车上放了一个写有“免费自行车”的牌子。这里选say,表示“写着”。12Bjump跳;stand站;walk走;shout大声叫喊。门开后,那个男孩应该是站在门前。

27、13Cbarely仅仅,勉强可能,几乎不;usually通常地;really真实地,真正地;always总是。小男孩问自行车是不是真的免费。14Dsomething某些事;anything任何事;everything每件事;nothing没有事情。作者的朋友回答说是真的,他可以不用给任何东西就能把自行车取走。15Ccalm冷静的;scared害怕的;excited兴奋的;disappointed失望的。根据“shouting happily.”的语境可知,作者的儿子很兴奋。16Bwhen当时候; if如果;why为什么; how怎样。根据语境可知,作者的儿子想知道那些东西是否已经卖掉了,故选B

28、。17Asmile微笑;worry担心;leave离开; cry哭。根据“He was much happier”的语境可知,作者告诉了儿子关于那个小男孩的事后,作者的儿子笑了。来源:118Denjoy享受;lose失去;buy买;make赚钱。这时儿子比作者告诉他一共卖了多少钱时还要开心。19Ahear听说;understand理解;remember记住;think想。这里是作者的儿子听到了相关的情况,故选A。20Cinterest兴趣; money钱;use使用;price价格。当作者的儿子听说别人将会继续很好地“使用”他那辆旧自行车时,他感到十分高兴。make use of sth为固定搭配,意为“使用某物”。.1. decision2.is3. that/which4. describing5. what6.a7. If8. Finally9. their10. satisfied

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1