ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:24.13KB ,
资源ID:961249      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-961249-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版高中英语必修一练习:Module 2 My New Teachers 单元小测(二)  .docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版高中英语必修一练习:Module 2 My New Teachers 单元小测(二)  .docx

1、单元小测(二). 单句填空1When he heard the news, a _(surprise) look appeared on his face. 2Dont keep _(ask) such silly questions please. 3There was a queue of people waiting with _(patient) for the bus to arrive.4English is _ interesting a subject that everyone enjoys learning it.5In Britain, students and teac

2、hers are quite relaxed with each other. This is true _ America. 6I couldnt do my homework with all that noise _(go) on. 7Running is a good way to keep fit._(similar),riding a bicycle is good for our health.8I really appreciate your _(lend) me the money to help me out.9My dream is to be admitted _ Zh

3、ejiang University. 10I will go hillwalking for _(relax) this weekend. .阅读理解For me, my great moment came when I actually decided to accept an opportunity to teach English in Shanghai. There were times when I almost gave up because of fear. But in the end I came here.Last summer, a CanadianChinese wom

4、an who teaches in Shanghai just happened to come to the place where I was working in the Seattle area. We talked and I said I had always wanted to teach abroad. She said, “Come to our school.” “Okay,” I replied, but I wasnt sure if I meant it. We met later for coffee. She answered all of my question

5、s about the school, and gave me the website address and the email address of the person to contact. It took six months for me to finally decide on the job.First of all, in Shanghai there are many Western places to eat Western food and lots of interesting things to do. Also, there is a great subway s

6、ystem with directions and stops posted in English. Finding your way around is a challenge in a new place. But that isnt hard here. Taxis are very cheap; you can always jump in one and get home. There are also a lot of Westerners in Shanghai, so it is fairly easy to ask for directions. Young Chinese

7、people are much more likely to speak English and they are wonderfully helpful.I earn almost $1,000 per month and live in a nice rentfree apartment. My biggest expense (开销) has been food as I am a vegetarian (素食者) and also on a diet. I still have not got used to the traditional Chinese food, but if y

8、ou like it, youll be in heaven.Here I have a good place to live in, new friends, a high salary, and a good job. In the US, getting a job at my age has been next to impossible for a woman. 1We can infer that at first the writer _Awasnt interested in teaching abroad at allBwasnt sure whether to accept

9、 the job to teach in ChinaCknew she would be popular as a teacher in ChinaDthought the CanadianChinese woman was joking2According to the passage, it seems that _Athere are no good restaurants for the writer in ShanghaiBthe writer sometimes feels lonely in ShanghaiCthe writer doesnt like travelling i

10、n ShanghaiDthe writer likes her life in Shanghai3What does the underlined word “that” in Paragraph 4 refer to?ALiving in a new place.BDealing with a challenge.CFinding your way around.来源:1ZXXKDTaking a taxi.4According to the last but one paragraph, the writer _Ais satisfied with her weightBdoesnt ha

11、ve to pay for rentCdoesnt like eating vegetablesDis crazy about the traditional Chinese food.完形填空A couple of weeks ago, my friend offered to sell some of our things for us. I thought it was a good opportunity(机会) to_1_my 7yearold sons room and_2_ some toys that were no longer suitable for him to pla

12、y with. We_3_that all the money we got from selling the toys would be his money. The night before the_4_,we loaded up the truck with toys and a little bike that was too_5_for him. In the yard he_6_the bike for the last time and then happily put it onto the truck. We_7_ this little bike had at least

13、two previous owners. It wasnt in the best _8_ and was certainly not new, but the tyres(车胎) were_9_good. We put a price of $10 on it, but it didnt sell. So, after the sale was_10_, my friend put it on the sidewalk with a sign that_11_ “FREE BIKE”. Within five minutes her doorbell rang. A little boy w

14、as_12_there. In poor English he asked whether the bike was_13_free. She said yes and that he could have it for_14_. He smiled, got on the bike and rode away. Later that evening when I told my son how much money he had made at the sale, he was very_15_, shouting happily. He asked about a few of his t

15、hings, wondering_16_ they had been sold. When he asked about the bike, I told him about the little boy and that made him_17_. He was much happier than when I told him how much he had_18_. He was so happy to_19_that someone else would make good_20_of that little bike! 1A. clean B. check C. display D.

16、 build2A. look for B. go over C. show around D. deal with3A. refused B. agreed C. wrote D. lied4A. trip B. show C. sale D. decision5A. weak B. small C. new D. thin6A. rode B. found C. watched D. felt7A. found B. knew C. told D. decided8A. time B. chanceC. place D. shape9A. also B. never C. still D.

17、hardly10A. ahead B. on C. near D. over11A. said B. repeated C. copied D. expressed 12A. jumping B. standing C. walking D. shouting13A. barely B. usually C. really D. always14A. something B. anything C. everything D. nothing15A. calm B. scaredC. excited D. disappointed16A. when B. if C. why D. how17A

18、. smile B. worry C. leave D. cry18A. enjoyed B. lost C. bought D. made19A. hear B. understand C. remember D. think20A. interest B. money C. use D. price.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。For many students, the most important 1._ (decide) they must make at school is choosing a career.But choosing t

19、he right career 2._ (be) not easy. So how do you find one that you will enjoy?Before you choose a career, think about your interests and your talents, and then think about jobs 3._ fit them. Ask yourself: What do I enjoy doing? What can I do well?Next, learn about your career choices. See if the lib

20、rary has books 4._ (describe) different kinds of work. Also, try out careers by taking parttime jobs.Then consider 5._ is important to you. Perhaps you like working facetoface with people. If so, a job as 6._ computer programmer may not be the best choice. 7._ you like getting a monthly salary, then

21、 starting your own business probably is not for you.8_ (final), remember that you can always change your mind. Most people change jobs several times during 9._ (they) working life. Your first job right after college probably will not be your career thirty years from now. Allow yourself to change if

22、you are not 10._ (satisfy) with your chosen career.来源:Z|xx|k.Com来源:Z,xx,k.Com单元小测(二).1. surprised2. asking3.patience4. so5. of/for6.going7. Similarly8.lending9. to/into10. relaxation.【文章大意】 作者讲述了她在中国上海的任教经历。作者很喜欢这份工作。来源:1ZXXK1B推理判断题。根据第一段第二句的“There were times when I almost gave up because of fear.”以

23、及第三段的最后一句“It took six months for me to finally decide on the job.”可知,一开始作者不是很确定是否要去上海教学。2D推理判断题。作者在第四段描述了在上海生活的便利,故可推断她很喜欢在上海的生活。3C推理判断题。根据第四段第三句的“Finding your way around is a challenge in a new place.”以及转折的语境可知,画线词指代的是前面“找路”的事。4B细节理解题。根据第五段的“I earn almost $1,000 per month and live in a nice rentfre

24、e apartment.”可知作者不用付房租。.【文章大意】 文章讲述了作者的朋友帮忙卖掉作者家的旧东西,作者儿子使用过的那辆自行车没有被卖掉,最后一个男孩免费骑走了这辆自行车。那个男孩非常高兴,作者的儿子知道有人继续“使用”他的自行车,也非常高兴。1Aclean打扫; check检查; display展示; build建造。作者的一位朋友主动要给他们卖一些旧东西,作者正好借此机会清理一下儿子的房间。2Dlook for 寻找;go over复习;show around带领参观;deal with处理。根据后文可知,作者卖掉了儿子的一些玩具,故选D。3Brefuse拒绝;agree同意;wri

25、te写;lie撒谎。作者答应卖玩具的钱都归儿子,故选B。4Ctrip旅行;show展示;sale出售;销售;decision决定。这里是指出售东西的前一天晚上,故选C。5Bweak虚弱的;small小的;new新的;thin瘦的。卖掉自行车是因为那辆自行车对孩子来说太小了。选B。6Aride骑车;find发现;watch观察;feel感觉。作者的儿子应该是对自行车还有所眷恋,故在拿去卖前,在院子里最后骑了一次。选A。7Bfind发现;know知道;tell告诉;decide决定。这里是指根据作者他们所“知道”的,在他们之前这辆自行车至少已经有两个人拥有过。8Dtime时间;chance机会;p

26、lace地方;shape形状,状况。因为自行车已经几次易主,故“外形”已经不是很好了。9Calso也;never从不;still仍然;hardly几乎不。根据but的语境可知,虽然外形不怎么样,但轮胎仍然很好,故选C。10Dahead在前面;on在上面;near在附近;over结束。当整个销售活动结束后,作者的朋友把没有卖掉的自行车放在了路边。11Asay标示,写着;repeat重复;copy复制;express表达。作者的朋友在自行车上放了一个写有“免费自行车”的牌子。这里选say,表示“写着”。12Bjump跳;stand站;walk走;shout大声叫喊。门开后,那个男孩应该是站在门前。

27、13Cbarely仅仅,勉强可能,几乎不;usually通常地;really真实地,真正地;always总是。小男孩问自行车是不是真的免费。14Dsomething某些事;anything任何事;everything每件事;nothing没有事情。作者的朋友回答说是真的,他可以不用给任何东西就能把自行车取走。15Ccalm冷静的;scared害怕的;excited兴奋的;disappointed失望的。根据“shouting happily.”的语境可知,作者的儿子很兴奋。16Bwhen当时候; if如果;why为什么; how怎样。根据语境可知,作者的儿子想知道那些东西是否已经卖掉了,故选B

28、。17Asmile微笑;worry担心;leave离开; cry哭。根据“He was much happier”的语境可知,作者告诉了儿子关于那个小男孩的事后,作者的儿子笑了。来源:118Denjoy享受;lose失去;buy买;make赚钱。这时儿子比作者告诉他一共卖了多少钱时还要开心。19Ahear听说;understand理解;remember记住;think想。这里是作者的儿子听到了相关的情况,故选A。20Cinterest兴趣; money钱;use使用;price价格。当作者的儿子听说别人将会继续很好地“使用”他那辆旧自行车时,他感到十分高兴。make use of sth为固定搭配,意为“使用某物”。.1. decision2.is3. that/which4. describing5. what6.a7. If8. Finally9. their10. satisfied

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1