收藏 分享(赏)

导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt

上传人:a**** 文档编号:765701 上传时间:2025-12-14 格式:PPT 页数:256 大小:4.97MB
下载 相关 举报
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第1页
第1页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第2页
第2页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第3页
第3页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第4页
第4页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第5页
第5页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第6页
第6页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第7页
第7页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第8页
第8页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第9页
第9页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第10页
第10页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第11页
第11页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第12页
第12页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第13页
第13页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第14页
第14页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第15页
第15页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第16页
第16页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第17页
第17页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第18页
第18页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第19页
第19页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第20页
第20页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第21页
第21页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第22页
第22页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第23页
第23页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第24页
第24页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第25页
第25页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第26页
第26页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第27页
第27页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第28页
第28页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第29页
第29页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第30页
第30页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第31页
第31页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第32页
第32页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第33页
第33页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第34页
第34页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第35页
第35页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第36页
第36页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第37页
第37页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第38页
第38页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第39页
第39页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第40页
第40页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第41页
第41页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第42页
第42页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第43页
第43页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第44页
第44页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第45页
第45页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第46页
第46页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第47页
第47页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第48页
第48页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第49页
第49页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第50页
第50页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第51页
第51页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第52页
第52页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第53页
第53页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第54页
第54页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第55页
第55页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第56页
第56页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第57页
第57页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第58页
第58页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第59页
第59页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第60页
第60页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第61页
第61页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第62页
第62页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第63页
第63页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第64页
第64页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第65页
第65页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第66页
第66页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第67页
第67页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第68页
第68页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第69页
第69页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第70页
第70页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第71页
第71页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第72页
第72页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第73页
第73页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第74页
第74页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第75页
第75页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第76页
第76页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第77页
第77页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第78页
第78页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第79页
第79页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第80页
第80页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第81页
第81页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第82页
第82页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第83页
第83页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第84页
第84页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第85页
第85页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第86页
第86页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第87页
第87页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第88页
第88页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第89页
第89页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第90页
第90页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第91页
第91页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第92页
第92页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第93页
第93页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第94页
第94页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第95页
第95页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第96页
第96页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第97页
第97页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第98页
第98页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第99页
第99页 / 共256页
导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT4 GLOBAL WARMING(新人教版选修6).ppt_第100页
第100页 / 共256页
点击查看更多>>
资源描述

1、.句式填空1.there be no doubt that结构There is no doubt that the earth is becoming warmer(毫无疑问,地球正变得更加暖和).2.现在分词作结果状语It means that more heat energy tends to be trapped in the atmosphere causing the global temperature to go up(引起全球气温上升).3.even if引导让步状语从句Even if we start reducing the amount of carbon dioxide

2、 and other greenhouse gases(即使我们开始减少二氧化碳和其他温室气体的含量),the climate is going to keep on warming for decades or centuries.4.as/so long as的用法It is OK to leave an electrical appliance on so long as you are using it(只要你在用它)if not,turn it off!5.it作形式主语,代指不定式的用法It takes a lot of energy to make things from new

3、 materials(将新材料制成物品),so,if you can,buy things made from recycled materials.教材设题1.It is human activity that has caused this global warming _ a random but natural phenomenon.A.other than B.rather thanC.more than D.less than【解析】选B。句意:全球变暖的原因是人类行为所致而不是一种随意的自然现象。rather than而不是;other than除了;more than不仅仅,多

4、于;less than少于。2.All scientists _ the view that the increase in the earths temperature is due to the burning of fossil fuels like coal,natural gas and oil to produce energy.A.contribute to B.lead toC.object to D.subscribe to【解析】选D。句意:所有科学家都认为,人们为了生产能量而燃烧化石燃料,如煤、天然气和石油等,从而引起了地球温度的升高。subscribe to同意;con

5、tribute to导致,有助于;lead to导致,通向;object to反对。3.The problem begins when we add huge_ extra carbon dioxide into the atmosphere.A.many of B.a plenty ofC.quantities of D.a number of【解析】选C。carbon dioxide为不可数名词,应由quantities of修饰。many of后跟可数名词,且其前应有限定词;a number of修饰可数名词;plenty of前不加a。4.It is the burning of mo

6、re and more fossil fuels _ has resulted in this increase in carbon dioxide.A.what B.that C.which D.不填【解析】选B。考查强调句型。句意:正是由于燃烧的化石燃料越来越多而导致了二氧化碳的增加。该强调句型强调主语。1.Last year the number of students who graduated with a driving licence reached 200,000,a(n)_ of 40,000 per year.2010江西,35A.average B.numberC.amo

7、unt D.quantity【解析】选A。a number of许多;amount of一般加不可数名词,表金额;a quantity of既可以接可数名词也可以接不可数名词,但没有平均的意思。average平均。2.This restaurant has become popular for its wide_ of foods that suit all tastes and pockets.2010湖北,21A.division B.areaC.range D.circle【解析】选C。句意:这家餐馆出名是由于它做的各种各样的食物适应各种类型的人群。“a range of”强调一个系列,

8、而“a wide range of”意为“各种各样的”。正好符合题意。3.The top leaders of the two countries are holding talks in a friendly_.A.atmosphere B.stateC.situation D.phenomenon【解析】选A。句意:两国高层领导在友好的氛围中进行了交谈。atmosphere气氛,氛围;state状态;situation形势;phenomenon现象。4.After a quick_ at the newspaper,the woman went for the meeting.A.star

9、e B.glance C.notice D.sight【解析】选B。句意:快速浏览了一下报纸后,这位女士就去开会了。glance扫视;stare凝视;notice注意;sight视觉,观点。5.完成句子1)Love is opposed to(是对立的)hate.(oppose)2)A large quantity of students are studying(大量学生在学习)in the classroom now.(quantity)1.You may use the room as you like_ you clean it up afterwards.2009北京,22A.so

10、far as B.so long asC.in case D.even if【解析】选B。考查状语从句的用法。句意:只要你(用过)之后把房子打扫干净,你就可以按照你喜欢的方式使用这间房子。as long as=so long as只要。2.When I_ a good article in reading newspapers,I often want to cut and keep it.2011济南模拟A.come about B.come throughC.come to D.come across【解析】选D。句意:当我在报纸上看到一篇好文章时,就想将其剪下,并保留。come acro

11、ss偶遇;come about发生;come to达到;到达。3.Eating too much fat and sugar can_ heart disease and high blood pressure.2011宝鸡模拟A.result from B.attend toC.devote to D.contribute to【解析】选D。句意:吃大量的脂肪与糖会导致心脏病与高血压。contribute to导致,有助于;result from因为;attend to照看;devote to奉献于。4.完成句子1)He was late for work as a result of hi

12、s cars breaking down(因为他的车抛锚了).(result)2)Ill probably go for a walk as/so long as it stays fine(只要天好).(long)3)Tell me how the accident came about(事故是怎样发生的).(come)1.Although most of them have no doubt_ he will pass the exam,I still wonder _ he has really got everything ready.A.whether;that B.that;whe

13、therC.that;that D.whether;whether【解析】选B。句意:虽然他们中的大部分相信他能通过考试,但我依然想知道他是否真正准备好了一切。doubt作名词,用于否定句时,后常接that引导的同位语从句。由句意可知wonder后的宾语从句应用whether引导。2.Kate had paid him in advance,which _ was a mistake.2011宁海模拟A.no more B.no doubtC.no wonder D.no luck【解析】选B。句意:凯特提前付给他钱,这一点无疑是个错误。no doubt无疑;no wonder难怪。There

14、 is a growing _ for people to work at home instead of in office.A.sense B.mustC.point D.tendency【解析】选D。句意:人们喜欢在家工作而不是在办公室,这个趋势在不断增长。tendency趋势;sense感觉;point点。.单词拼写1.In production,we demand not only quantity(数量)but also quality.2.Some people prefer a wider range(范围)of views,and would choose to read m

15、ore.3.What shall I do to make this table steady(平稳的)?4.She refreshed(使振作)herself with a hot bath.5.Prices continue to show an upward tendency(趋势).6.As a consequence(结果),the majority of todays mothers are in the labor market.7.So what do you think is the trend(趋势)of country music?8.On average(平均的),I

16、spend$100 on books each month.完成句子1.What he said was totally opposed to facts(完全与事实不符).(oppose)2.In building fires,smoke is one of the primary factors which result in/resulting in death(导致死亡).(result)3.Then watch carefully and see what will come about(什么会发生).(come)4.No one but mad people would subsc

17、ribe to such views(同意这样的观点).(subscribe)5.You can go out,so long as you promise(只要你答应)to be back before 11 oclock.(long)6.I have no doubt that(毫无疑问)the standard is quite detailed in this area.(doubt)7.At first glance(乍一看),she is just an ordinary woman.(glance)8.How can you put up with(你怎能忍受)so much a

18、dvertising in each program?(put).单项填空1.My mother used to ask me to practise playing the piano _ I finished my homework.2011长春模拟A.now that B.as soon asC.even though D.so long as【解析】选B。句意:过去,我一做完作业,妈妈就让我去练钢琴。as soon as一就;now that既然;even though即使;so long as只要。2.It is obvious that talking about somethin

19、g behind others is what everyone will not _.A.come up with B.put up withC.keep up with D.catch up with【解析】选B。句意:很明显,背后谈论别人是任何人都无法忍受的。put up with忍受;come up with提出;keep up with保持;catch up with赶上。3._ his high social status,it is really hard for us to _his joining us in going west to teach children ther

20、e.2011新乡模拟A.Considering;object to B.Considering;object C.To consider;persuade D.Being considered;oppose【解析】选A。句意:鉴于他的高社会地位,我们很难反对他加入我们一起去西部教育那里的孩子们。considering鉴于;object to反对,相当于oppose。4.It is said that bad living habits as well as dirty surroundings,stuffy rooms and some other factors _ the wide spr

21、ead of H1N1.A.result from B.benefit fromC.devote to D.contribute to【解析】选D。由句意可知许多因素导致了H1N1流感的传播。contribute to导致;result from因为;benefit from受益于;devote to奉献于。5.Shes going to have problems finding a job_ she gets good marks.A.for B.sinceC.so that D.even if【解析】选D。句意:即使她有好成绩,找工作也有困难。even if即使;so that以至于。6

22、.It is a fact that there is a_ towards regional cooperation.2011海口模拟A.attendance B.tendencyC.pretence D.fancy【解析】选B。句意:事实上,这里有一种地区合作的趋势。tendency趋势;attendance出席;pretence假装;fancy想像力;幻想。.7.Do you _the idea of living a low-carbon life?It sounds tough,but it is a tendency.A.correspond to B.apply toC.cate

23、r to D.subscribe to【解析】选D。问句句意:你同意低碳生活这个观点吗?subscribe to同意;correspond to与一致;apply to应用于;cater to满足;迎合。8.Although the children_ in age_ seven to thirteen,they have a lot in common.A.expand;from B.differ;betweenC.range;from D.tell;between【解析】选C。句意:虽然这些孩子从7岁到13岁不等,但他们有许多共同点。range from.to.在范围间变动。9.Dont

24、expect too much of him.After all,he is a child of _ intelligence.A.average B.slightC.strange D.different【解析】选A。本题考查词义辨析。average“平均的,正常的”;slight“轻微的”;strange“陌生的”;different“不同的”。A项符合句意。句意:不要对他期望太高,毕竟他只是一个智力普通的小孩。10.Rose lost her job again.Dont worry.There is _ work for girls of her age.A.too much B.a

25、 number ofC.plenty of D.quantities of【解析】选C。句意:有大量适合她这个年龄的女孩的工作。plenty of可以修饰可数名词与不可数名词。quantities of可以修饰可数名词与不可数名词,谓语动词用复数;too much太多;a number of修饰可数名词。11.His new work The Wedding Ceremony _ last week.Its said to be a comedy.A.came up B.came outC.came to D.came about【解析】选B。come out在此表示“出版”。come up出

26、现,被提出;come to达到,到达;come about发生。12.How do you like your trip to Hainan?_,I enjoyed it very much,although the weather was hot sometimes.A.In addition B.On the wholeC.In other words D.On the other hand【解析】选B。答句句意:虽然有时天气热,但总体我是非常喜欢这次旅行的。on the whole总体上,基本上;in addition此外;in other words换句话说;on the other

27、hand另一方面。13.She let herself get into a_ before the examination began.2011南昌模拟A.condition B.situationC.state D.form【解析】选C。句意:考试开始之前,她先让自己进入了状态。state状态;condition条件;situation形势;form形式。14._ everyone here,Id like to thank our special guest for his entertaining speech.A.In case of B.In favor ofC.Instead o

28、f D.On behalf of【解析】选D。on behalf of代表,这里指“代表在座的每个人”。in case of一旦;in favor of支持;instead of代替,而不是。15.I miss Mary and would hate _ if our friendship is over for good.A.one B.itC.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指if引导的从句。【举一反三】We have made _ clear that we are strongly against smoking in the office.A.one B.i

29、t C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指that引导的从句。.阅读理解(A)Do you know who Stefani Germanotta is?Perhaps not,but youll almost certainly know the star called Lady Gaga,who has been gaining wild popularity.The 24-year-old American,famous for her cutting edge(前 卫 的)pop videos and strange fashion sense,was the

30、 biggest winner at the MTV Europe Music Awards in Madrid on November 7.She won three awards including best female artist and best song,for Bad Romance.Her popularity doesnt end there.The BBC reports that the University of South Carolina has a sociology course dedicated to the life,work and rise to f

31、ame of Lady Gaga.The course is due to start in spring 2011.“Were going to look at Lady Gaga as a social event.”said Professor Mathieu Deflem,who will teach Lady Gaga and the Sociology of Fame.So who is the woman behind the huge wigs(假发)and layers of make-up?Germanotta,in fact,is a college dropout.Sh

32、e learned to play the piano by age 4.At age 17,she was one of only 20 young people to get early admission to New York Universitys Tisch School of the Arts,the well-known music school.Yet after her second semester,she took a big riskshe decided to quit and concentrate on a music career.But how did sh

33、e manage to go from nowhere to super star in just two years?She may well have had a plan for the top.She created“The Ultimate Pop Burlesque(滑稽)Show”with another artist.It was the first of many strange images.The pair gained enough attention to get a spot at a famous music festival in Chicago.Their s

34、et brought down the house and within months,a record company signed Germanotta.While Lady Gaga enjoys popularity,there are critics who accuse her of regularly using crude(粗糙的)language in her lyrics and wearing overly sexy clothing.Famous British music producer Mike Stock told The Guardian that he be

35、lieved todays children were being“sexualized”as a result of images from the pop industry.1.What is Lady Gaga famous for,according to the article?A.Her huge wigs and layers of make-up.B.Her courage to quit school.C.Her musical style and fashion sense.D.Her talent for winning music awards.【解析】选C。细节理解题

36、。由第二段首句可知Lady Gaga主要以她前卫的音乐风格和奇怪的时尚品味出名。2.Give the correct order for the stages of Gagas career.a.She appeared in a music festival in Chicago.b.She enjoyed great popularity.c.She decided to quit school.d.She created a show with another artist.e.She was signed by a record company.f.She learned to pla

37、y the piano.A.f-e-d-c-a-b B.b-a-d-f-c-eC.a-d-f-b-e-c D.f-c-d-a-e-b【解析】选D。细节理解题。由文章第五、六、七、八段的描述可知答案应为D。3.Lady Gaga has been criticized for_.A.strange behavior and dress senseB.becoming famous overnightC.not focusing on musicD.being crazy for fame【解析】选A。细节理解题。由文章最后一段的首句可知有人批评Lady Gaga歌词中经常使用粗糙的语言,穿着过于

38、性感。故A为最佳选项。4.Which of the following statements is TRUE?A.Lady Gaga performed successfully at a music festival in Chicago.B.According to Mike Stock,Lady Gaga sets a good example to the young.C.Lady Gaga has won awards in Europe,but has enjoyed no more success.D.A course has been started for the study

39、 of Lady Gagasmusic.【解析】选A。推理判断题。由倒数第二段可推知A项正确。B项与最后一段不符;C项与原文不符;D项与文章第三段描述不符。(B)BeijingPremier Wen Jiabaohas urged the leadership of all countries to deepen their political will in tackling climate change woes(灾难)as uncertainties mount in the months before the United Nations conference in Cancun,Me

40、xico,at the end of this year.Wen made the remarks on Friday when he met with nearly 20 politicians,climate change and environmental ministers worldwide,who are in Beijing this weekend to attend an international forum on green economy and climate change.Based on the achievements made at the Copenhage

41、n Summit last December,Wen urged the rich countries to further clarify their compulsory carbon reduction targets.“At the same time,we developing countries should make clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.Wen also urged the developed countries to transfer climate change f

42、riendly technologies to the developing countries,especially the poorest countries and island nations.During the meeting,Wen said China will redouble its efforts in reducing carbon emissions and improving energy efficiency during the coming years after it finishes its 2006-2010 goal of cutting energy

43、 consumption per unit of economic output by 20 percent.While praising China for its green efforts,former Australian Prime Minister Robert J.Lee Hawke asked China to share its experiences and lessons on energy savings and pollution reduction to the rest of the world to tackle global environmental woe

44、s and climate change.Wen responded:“China,together with the rest of the world,is willing to make its due contribution in coping with global warming and climate change.”At a banquet for the foreign guests on Friday night,former vice-premier Zeng Peiyan said mounting uncertainties are ahead for the cl

45、imate change negotiations.The world needs more dialogue and cooperation,Zeng said.“Climate change woes are our shared challenges but the root lies in the historical emissions by the developed countries.”said Zeng,as president of the China Center for International Economic Exchanges,which organized t

46、he weekend climate change summit.Zeng expected the forum to work as a platform for different countries to communicate their positions freely before the Bonn climate change negotiation in June and the Cancun conference at the end of this year.这是一篇新闻报道,主要讲述气候变化已提到了国际议事日程。5.Which title suits this passa

47、ge best?A.We must work on climate changeB.We should share our green technologyC.We need to clarify our action targetsD.We ought to cooperate to control the climate【解析】选A。主旨大意题。这是一篇新闻报道,故它的主旨在第一段。主要讲述了气候变化已经影响到了我们的生活,是解决它的时候了。6.Why did Wen Jiabao urge the developed countries to clarify their carbon r

48、eduction targets?A.Because the developed countries are not willing to deal with global environmental woes.B.Because the developing countries have not set any goal of slowing down climate change.C.Because there are mounting uncertainties ahead for the climate change negotiations.D.Because agreements

49、were already made at the Copenhagen Summit last December.【解析】选C。细节理解题。从第一段 Premier Wen Jiabaohas urged the leadership of all countries to deepen their political will in tackling climate change woes as uncertainties mount in the months before the United Nations conference in Cancun,Mexico,at the end

50、of this year.可知。7.What kind of goal should a developing country have to slow down climate change?A.A less important goal.B.A self-assessed goal.C.A negotiation-based goalD.A more compulsory goal.【解析】选B。细节理解题。从第三段最后一句“At the same time,we developing countries should make clear our voluntary goal of sl

51、owing down climate change,”Wen said.可知。8.The underlined part in the last paragraph but one implies_A.air pollution just existed in the developed countries in the pastB.in the past,the developed countries slowed down the development of the worldC.climate change woes were originally caused by the deve

52、loped countriesD.the rich countries should be more responsible since they polluted most【解析】选D。语义猜测题。本句的意思是:污染的根源是发达国家,故他们更应该负起责任。.单词拼写1.In production,we demand not only quantity(数量)but also quality.2.Some people prefer a wider range(范围)of views,and would choose to read more.3.What shall I do to make

53、 this table steady(平稳的)?4.She refreshed(使振作)herself with a hot bath.5.Prices continue to show an upward tendency(趋势).6.As a consequence(结果),the majority of todays mothers are in the labor market.7.So what do you think is the trend(趋势)of country music?8.On average(平均的),I spend$100 on books each month

54、.完成句子1.What he said was totally opposed to facts(完全与事实不符).(oppose)2.In building fires,smoke is one of the primary factors which result in/resulting in death(导致死亡).(result)3.Then watch carefully and see what will come about(什么会发生).(come)4.No one but mad people would subscribe to such views(同意这样的观点).(

55、subscribe)5.You can go out,so long as you promise(只要你答应)to be back before 11 oclock.(long)6.I have no doubt that(毫无疑问)the standard is quite detailed in this area.(doubt)7.At first glance(乍一看),she is just an ordinary woman.(glance)8.How can you put up with(你怎能忍受)so much advertising in each program?(p

56、ut).单项填空1.My mother used to ask me to practise playing the piano _ I finished my homework.A.now that B.as soon asC.even though D.so long as【解析】选B。句意:过去,我一做完作业,妈妈就让我去练钢琴。as soon as一就;now that既然;even though即使;so long as只要。2.It is obvious that talking about something behind others is what everyone will

57、 not _.A.come up with B.put up withC.keep up with D.catch up with【解析】选B。句意:很明显,背后谈论别人是任何人都无法忍受的。put up with忍受;come up with提出;keep up with保持;catch up with赶上。3._ his high social status,it is really hard for us to _ his joining us in going west to teach children there.A.Considering;object toB.Consideri

58、ng;object C.To consider;persuadeD.Being considered;oppose【解析】选A。句意:鉴于他的高社会地位,我们很难反对他加入我们一起去西部教育那里的孩子们。considering鉴于;object to反对,相当于oppose。4.It is said that bad living habits as well as dirty surroundings,stuffy rooms and some other factors _ the wide spread of H1N1.A.result from B.benefit fromC.devo

59、te to D.contribute to【解析】选D。由句意可知许多因素导致了H1N1流感的传播。contribute to导致;result from因为;benefit from受益于;devote to奉献于。5.Shes going to have problems finding a job _ she gets good marks.2011巢湖模拟A.for B.since C.so that D.even if【解析】选D。句意:即使她有好成绩,找工作也有困难。even if即使;so that以至于。6.It is a fact that there is a _ towa

60、rds regional cooperation.A.attendance B.tendencyC.pretence D.fancy【解析】选B。句意:事实上,这里有一种地区合作的趋势。tendency趋势;attendance出席;pretence假装;fancy想像力;幻想。7.Do you _ the idea of living a low-carbon life?It sounds tough,but it is a tendency.2011济宁模拟A.correspond to B.apply toC.cater to D.subscribe to【解析】选D。问句句意:你同意低

61、碳生活这个观点吗?subscribe to同意;correspond to与一致;apply to应用于;cater to满足;迎合。8.Although the children _ in age _ seven to thirteen,they have a lot in common.A.expand;from B.differ;betweenC.range;from D.tell;between【解析】选C。句意:虽然这些孩子从7岁到13岁不等,但他们有许多共同点。range from.to.在范围间变动。9.Dont expect too much of him.After all,

62、he is a child of _ intelligence.A.average B.slightC.strange D.different【解析】选A。本题考查词义辨析。average“平均的,正常的”;slight“轻微的”;strange“陌生的”;different“不同的”。A项符合句意。句意:不要对他期望太高,毕竟他只是一个智力普通的小孩。10.Rose lost her job again.Dont worry.There is _ work for girls of her age.A.too much B.a number ofC.plenty of D.quantitie

63、s of【解析】选C。句意:有大量适合她这个年龄的女孩的工作。plenty of可以修饰可数名词与不可数名词。quantities of可以修饰可数名词与不可数名词,谓语动词用复数;too much太多;a number of修饰可数名词。11.His new work The Wedding Ceremony _ last week.Its said to be a comedy.A.came up B.came outC.came to D.came about【解析】选B。come out在此表示“出版”。come up出现,被提出;come to达到,到达;come about发生。1

64、2.How do you like your trip to Hainan?_,I enjoyed it very much,although the weather was hot sometimes.A.In addition B.On the wholeC.In other words D.On the other hand【解析】选B。答句句意:虽然有时天气热,但总体我是非常喜欢这次旅行的。on the whole总体上,基本上;in addition此外;in other words换句话说;on the other hand另一方面。13.She let herself get i

65、nto a _ before the examination began.2011南昌模拟A.condition B.situationC.state D.form【解析】选C。句意:考试开始之前,她先让自己进入了状态。state状态;condition条件;situation形势;form形式。14._ everyone here,Id like to thank our special guest for his entertaining speech.A.In case of B.In favor ofC.Instead of D.On behalf of【解析】选D。on behalf

66、 of代表,这里指“代表在座的每个人”。in case of一旦;in favor of支持;instead of代替,而不是。15.I miss Mary and would hate _ if our friendship is over for good.A.one B.it C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指if引导的从句。【举一反三】We have made _ clear that we are strongly against smoking in the office.A.one B.it C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语

67、,代指that引导的从句。.阅读理解BeijingPremier Wen Jiabaohas urged the leadership of all countries to deepen their political will in tackling climate change woes(灾难)as uncertainties mount in the months before the United Nations conference in Cancun,Mexico,at the end of this year.Wen made the remarks on Friday whe

68、n he met with nearly 20 politicians,climate change and environmental ministers worldwide,who are in Beijing this weekend to attend an international forum on green economy and climate change.Based on the achievements made at the Copenhagen Summit last December,Wen urged the rich countries to further

69、clarify their compulsory carbon reduction targets.“At the same time,we developing countries should make clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.Wen also urged the developed countries to transfer climate change friendly technologies to the developing countries,especially the

70、 poorest countries and island nations.During the meeting,Wen said China will redouble its efforts in reducing carbon emissions and improving energy efficiency during the coming years after it finishes its 2006-2010 goal of cutting energy consumption per unit of economic output by 20 percent.While pr

71、aising China for its green efforts,former Australian Prime Minister Robert J.Lee Hawke asked China to share its experiences and lessons on energy savings and pollution reduction to the rest of the world to tackle global environmental woes and climate change.Wen responded:“China,together with the res

72、t of the world,is willing to make its due contribution in coping with global warming and climate change.”At a banquet for the foreign guests on Friday night,former vice-premier Zeng Peiyan said mounting uncertainties are ahead for the climate change negotiations.The world needs more dialogue and coo

73、peration,Zeng said.“Climate change woes are our shared challenges but the root lies in the historical emissions by the developed countries.”said Zeng,as president of the China Center for International Economic Exchanges,which organized the weekend climate change summit.Zeng expected the forum to wor

74、k as a platform for different countries to communicate their positions freely before the Bonn climate change negotiation in June and the Cancun conference at the end of this year.这是一篇新闻报道,主要讲述气候变化已提到了国际议事日程。1.Which title suits this passage best?A.We must work on climate changeB.We should share our g

75、reen technologyC.We need to clarify our action targetsD.We ought to cooperate to control the climate【解析】选A。主旨大意题。这是一篇新闻报道,故它的主旨在第一段。主要讲述了气候变化已经影响到了我们的生活,是解决它的时候了。2.Why did Wen Jiabao urge the developed countries to clarify their carbon reduction targets?A.Because the developed countries are not will

76、ing to deal with global environmental woes.B.Because the developing countries have not set any goal of slowing down climate change.C.Because there are mounting uncertainties ahead for the climate change negotiations.D.Because agreements were already made at the Copenhagen Summit last December.【解析】选C

77、。细节理解题。从第一段Premier Wen Jiabaohas urged the leadership of all countries to deepen their political will in tackling climate change woes as uncertainties mount in the months before the United Nations conference in Cancun,Mexico,at the end of this year.可知。3.What kind of goal should a developing country

78、have to slow down climate change?A.A less important goal.B.A self-assessed goal.C.A negotiation-based goal D.A more compulsory goal.【解析】选B。细节理解题。从第三段最后一句“At the same time,we developing countries should make clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.可知。4.The underlined part in

79、 the last paragraph but one implies _.A.air pollution just existed in the developed countries in the pastB.in the past,the developed countries slowed down the development of the worldC.climate change woes were originally caused by the developed countriesD.the rich countries should be more responsibl

80、e since they polluted most【解析】选D。语义猜测题。本句的意思是:污染的根源是发达国家,故他们更应该负起责任。.任务型读写2011合肥模拟阅读下面短文,根据所读内容在表格中的空白处填入恰当的单词。注意:每个空格只填一个单词。Being a good neighbor mattersnot only because it makes life more pleasant,but also because being a good neighbor is part of being a good person.Being a good neighbor has a lot

81、 to do with respecting privacy.Its often best to mind your own business,give neighbors a lot of space and try to sense when its appropriate to back off.But it s just as important to know when the time is right to give a hand.Helping with physical work is one good way to establish trust.If your neigh

82、bor is going to be moving some heavy furniture,or needs help fixing something you know your way around,offer to help out.Once you re getting familiar,this assistance can alsoextend to things like house-sitting or collecting the mail while your neighbor is away.If you have a close relationship with y

83、our neighbors,the day may come when you re asked to take care of their kids.Should you accept,youll probably end up playing with and entertaining these children.It should go without saying that pet owners need to care for their animals properly.This includes cleaning up after them.There are few thin

84、gs more annoying for neighbors than a dog that uses their lawns(草坪)as a toilet,or that barks endlessly while chained up in a backyard.Dont mess aroundbe a kind and responsible pet owner.There are times when a certain level of noise is fine and there are times when it isntand its good to know the dif

85、ference.Turn the music down a bit after sundown,and further reduce the volume as it gets towards 10 pm.Its usually fine to throw an occasional loud party as long as the neighbors are invited or have been informed.单词拼写1.In production,we demand not only quantity(数量)but also quality.2.Some people prefe

86、r a wider range(范围)of views,and would choose to read more.3.What shall I do to make this table steady(平稳的)?4.She refreshed(使振作)herself with a hot bath.5.Prices continue to show an upward tendency(趋势).6.As a consequence(结果),the majority of todays mothers are in the labor market.7.So what do you think

87、 is the trend(趋势)of country music?8.On average(平均的),I spend$100 on books each month.完成句子1.What he said was totally opposed to facts(完全与事实不符).(oppose)2.In building fires,smoke is one of the primary factors which result in/resulting in death(导致死亡).(result)3.Then watch carefully and see what will come

88、about(什么会发生).(come)4.No one but mad people would subscribe to such views(同意这样的观点).(subscribe)5.You can go out,so long as you promise(只要你答应)to be back before 11 oclock.(long)6.I have no doubt that(毫无疑问)the standard is quite detailed in this area.(doubt)7.At first glance(乍一看),she is just an ordinary w

89、oman.(glance)8.How can you put up with(你怎能忍受)so much advertising in each program?(put).单项填空1.My mother used to ask me to practise playing the piano _ I finished my homework.2011厦门模拟A.now that B.as soon asC.even though D.so long as【解析】选B。句意:过去,我一做完作业,妈妈就让我去练钢琴。as soon as一就;now that既然;even though即使;so

90、 long as只要。2.It is obvious that talking about something behind others is what everyone will not _.A.come up with B.put up withC.keep up with D.catch up with【解析】选B。句意:很明显,背后谈论别人是任何人都无法忍受的。put up with忍受;come up with提出;keep up with保持;catch up with赶上。3._ his high social status,it is really hard for us t

91、o _ his joining us in going west to teach children there.A.Considering;object toB.Considering;object C.To consider;persuadeD.Being considered;oppose【解析】选A。句意:鉴于他的高社会地位,我们很难反对他加入我们一起去西部教育那里的孩子们。considering鉴于;object to反对,相当于oppose。4.It is said that bad living habits as well as dirty surroundings,stuff

92、y rooms and some other factors _ the wide spread of H1N1.2011台州模拟A.result from B.benefit fromC.devote to D.contribute to【解析】选D。由句意可知许多因素导致了H1N1流感的传播。contribute to导致;result from因为;benefit from受益于;devote to奉献于。5.Shes going to have problems finding a job _ she gets good marks.A.for B.since C.so that D.

93、even if【解析】选D。句意:即使她有好成绩,找工作也有困难。even if即使;so that以至于。6.It is a fact that there is a _ towards regional cooperation.2011济南模拟A.attendance B.tendencyC.pretence D.fancy【解析】选B。句意:事实上,这里有一种地区合作的趋势。tendency趋势;attendance出席;pretence假装;fancy想像力;幻想。7.Do you _ the idea of living a low-carbon life?It sounds tou

94、gh,but it is a tendency.A.correspond to B.apply toC.cater to D.subscribe to【解析】选D。问句句意:你同意低碳生活这个观点吗?subscribe to同意;correspond to与一致;apply to应用于;cater to满足;迎合。8.Although the children _ in age _ seven to thirteen,they have a lot in common.A.expand;from B.differ;betweenC.range;from D.tell;between【解析】选C

95、。句意:虽然这些孩子从7岁到13岁不等,但他们有许多共同点。range from.to.在范围间变动。9.Dont expect too much of him.After all,he is a child of _ intelligence.A.average B.slightC.strange D.different【解析】选A。本题考查词义辨析。average“平均的,正常的”;slight“轻微的”;strange“陌生的”;different“不同的”。A项符合句意。句意:不要对他期望太高,毕竟他只是一个智力普通的小孩。10.Rose lost her job again.Dont

96、 worry.There is _ work for girls of her age.A.too much B.a number ofC.plenty of D.quantities of【解析】选C。句意:有大量适合她这个年龄的女孩的工作。plenty of可以修饰可数名词与不可数名词。quantities of可以修饰可数名词与不可数名词,谓语动词用复数;too much太多;a number of修饰可数名词。11.His new work The Wedding Ceremony _ last week.Its said to be a comedy.A.came up B.came

97、 outC.came to D.came about【解析】选B。come out在此表示“出版”。come up出现,被提出;come to达到,到达;come about发生。12.How do you like your trip to Hainan?_,I enjoyed it very much,although the weather was hot sometimes.A.In addition B.On the wholeC.In other words D.On the other hand【解析】选B。答句句意:虽然有时天气热,但总体我是非常喜欢这次旅行的。on the w

98、hole总体上,基本上;in addition此外;in other words换句话说;on the other hand另一方面。13.She let herself get into a _ before the examination began.2011南昌模拟A.condition B.situationC.state D.form【解析】选C。句意:考试开始之前,她先让自己进入了状态。state状态;condition条件;situation形势;form形式。14._ everyone here,Id like to thank our special guest for hi

99、s entertaining speech.A.In case of B.In favor ofC.Instead of D.On behalf of【解析】选D。on behalf of代表,这里指“代表在座的每个人”。in case of一旦;in favor of支持;instead of代替,而不是。15.I miss Mary and would hate _ if our friendship is over for good.A.one B.it C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指if引导的从句。【举一反三】We have made _ clear

100、that we are strongly against smoking in the office.A.one B.it C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指that引导的从句。.阅读理解(A)BeijingPremier Wen Jiabao has urged the leadership of all countries to deepen their political will in tackling climate change woes(灾难)as uncertainties mount in the months before the United

101、 Nations conference in Cancun,Mexico,at the end of this year.Wen made the remarks on Friday when he met with nearly 20 politicians,climate change and environmental ministers worldwide,who are in Beijing this weekend to attend an international forum on green economy and climate change.Based on the ac

102、hievements made at the Copenhagen Summit last December,Wen urged the rich countries to further clarify their compulsory carbon reduction targets.“At the same time,we developing countries should make clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.Wen also urged the developed countr

103、ies to transfer climate change friendly technologies to the developing countries,especially the poorest countries and island nations.During the meeting,Wen said China will redouble its efforts in reducing carbon emissions and improving energy efficiency during the coming years after it finishes its

104、2006-2010 goal of cutting energy consumption per unit of economic output by 20 percent.While praising China for its green efforts,former Australian Prime Minister Robert J.Lee Hawke asked China to share its experiences and lessons on energy savings and pollution reduction to the rest of the world to

105、 tackle global environmental woes and climate change.Wen responded:“China,together with the rest of the world,is willing to make its due contribution in coping with global warming and climate change.”At a banquet for the foreign guests on Friday night,former vice-premier Zeng Peiyan said mounting un

106、certainties are ahead for the climate change negotiations.The world needs more dialogue and cooperation,Zeng said.“Climate change woes are our shared challenges but the root lies in the historical emissions by the developed countries.”said Zeng,as president of the China Center for International Econ

107、omic Exchanges,which organized the weekend climate change summit.Zeng expected the forum to work as a platform for different countries to communicate their positions freely before the Bonn climate change negotiation in June and the Cancun conference at the end of this year.这是一篇新闻报道,主要讲述气候变化已提到了国际议事日

108、程。1.Which title suits this passage best?A.We must work on climate changeB.We should share our green technologyC.We need to clarify our action targetsD.We ought to cooperate to control the climate【解析】选A。主旨大意题。这是一篇新闻报道,故它的主旨在第一段。主要讲述了气候变化已经影响到了我们的生活,是解决它的时候了。2.Why did Wen Jiabao urge the developed cou

109、ntries to clarify their carbon reduction targets?A.Because the developed countries are not willing to deal with global environmental woes.B.Because the developing countries have not set any goal of slowing down climate change.C.Because there are mounting uncertainties ahead for the climate change ne

110、gotiations.D.Because agreements were already made at the Copenhagen Summit last December.【解析】选C。细节理解题。从第一段Premier Wen Jiabaohas urged the leadership of all countries to deepen their political will in tackling climate change woes as uncertainties mount in the months before the United Nations conferen

111、ce in Cancun,Mexico,at the end of this year.可知。3.What kind of goal should a developing country have to slow down climate change?A.A less important goal.B.A self-assessed goal.C.A negotiation-based goalD.A more compulsory goal.【解析】选B。细节理解题。从第三段最后一句“At the same time,we developing countries should make

112、 clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.可知。4.The underlined part in the last paragraph but one implies _A.air pollution just existed in the developed countries in the pastB.in the past,the developed countries slowed down the development of the worldC.climate change woes we

113、re originally caused by the developed countriesD.the rich countries should be more responsible since they polluted most【解析】选D。语义猜测题。本句的意思是:污染的根源是发达国家,故他们更应该负起责任。(B)It is commonly known that Japan went from a 19th century national economy to a 20th century global economy in a time span of 30 years be

114、tween 1945 and 1975.What is less known is that Japan,understanding that fast,efficient transport was the key to a global economy,was the first country in the world to introduce the“Bullet Train”.Kawasaki Heavy Industries was duly appointed the manufacturer and the first high speed train went“on line

115、”in 1964.The Shinkansen,as is known in Japan,made its first journey between her capital and Osaka,a distance of 301 miles,at a speed of 132 mph.The next country to introduce high speed trains was France.SNGF,the public rail system in France,was losing passengers to other forms of transport and intro

116、duced the“TGV”(Train Grande Vitesse)to counteract the trend in 1981.As a result of OPEC controlling the oil market in 1974,the train was designed to be powered by gas turbines.It ran on a specially built track between Lyon and Paris.Eight years later another TGV was introduced,this time between the

117、coast and Paris.Soon,France became the most efficient rail country in the world with high speed train connections toBelgium,London,Germany,Switzerland,Spain and the Netherlands.There was another positive element that resulted from the introduction of high speed trains.Between 1964 and 1991,Japans Sh

118、inkansen had transported in excess of three billion passengers without there being a single fatal accident and eleven years after France introduced the TGV,it still had a 100%safety record.This statistic has never been equaled by the traditional slow moving trains in any country.China has become the

119、 fourth country to produce such trains,after France,Germany and Japan.Chinas first domestically produced bullet train with a maximum speed of 350 kilometers per hour has rolled off the production line.Equipped with highly-efficient power system,the currently fastest train in China is also energy eff

120、icient.When the train is running,it can transfer kinetic energy into electricity,so that it can ensure its electricity supply even when it is cut off from the power grids.In all,89 such trains are expected to be in commercial operation by the end of 2010.文章主要介绍高速火车的优点,且越来越多的国家正在使用它。5.It was _ that h

121、elped promote rapid economic growth in 30 years in Japan.A.manufacturersB.ordinary trainsC.InternetD.convenient transportation means【解析】选D。细节理解题。从第一段的第二句What is less known is that Japan,understanding that fast,efficient transport was the key to a global economy,was the first country in the world to

122、introduce the“Bullet Train”.可知。6.France introduced high speed trains to _.A.increase the number of passengersB.fight against OPECC.develop the finance of FranceD.connect other cities【解析】选A。细节理解题。从第二段第二句SNGF,the public rail system in France,was losing passengers to other forms of transport and introd

123、uced the“TGV”(Train Grande Vitesse)to counteract the trend in 1981.可知。7.Which of the following advantages belongs to bullet train?A.Speedy and energy-wasting.B.Slow but secure.C.Fast and safe.D.Crowded and expensive.【解析】选C。细节理解题。根据倒数第一、二段内容可知。8.What is the main idea of this passage?A.Bullet trains a

124、re the most convenient means of transportation compared with others.B.Bullet trains are the only key to developing the economy of a country.C.Bullet trains can save time and energy for people.D.Bullet trains have many advantages and are accepted by more and more countries.【解析】选D。主旨大意题。文章主要介绍bullet t

125、rains的优点,并有越来越多的国家在使用。故选D项。.单词拼写1.In production,we demand not only quantity(数量)but also quality.2.Some people prefer a wider range(范围)of views,and would choose to read more.3.What shall I do to make this table steady(平稳的)?4.She refreshed(使振作)herself with a hot bath.5.Prices continue to show an upwar

126、d tendency (趋势).6.As a consequence (结果),the majority of todays mothers are in the labor market.7.So what do you think is the trend (趋势)of country music?8.On average (平均的),I spend 100 on books each month.完成句子1.What he said was totally opposed to facts(完全与事实不符).(oppose)2.In building fires,smoke is one

127、 of the primary factors which result in/resulting in death(导致死亡).(result)3.Then watch carefully and see what will come about(什么会发生).(come)4.No one but mad people would subscribe to such views(同意这样的观点).(subscribe)5.You can go out,so long as you promise (只要你答应)to be back before 11 oclock.(long)6.I hav

128、e no doubt that (毫无疑问)the standard is quite detailed in this area.(doubt)7.At first glance (乍一看),she is just an ordinary woman.(glance)8.How can you put up with (你怎能忍受)so much advertising in each program?(put).单项填空1.My mother used to ask me to practise playing the piano _ I finished my homework.2011

129、赣州模拟A.now that B.as soon asC.even though D.so long as【解析】选B。句意:过去,我一做完作业,妈妈就让我去练钢琴。as soon as一就;now that既然;even though即使;so long as只要。2.It is obvious that talking about something behind others is what everyone will not _.A.come up with B.put up withC.keep up with D.catch up with【解析】选B。句意:很明显,背后谈论别人是

130、任何人都无法忍受的。put up with忍受;come up with提出;keep up with保持;catch up with赶上。3._ his high social status,it is really hard for us to _ his joining us in going west to teach children there.2011淄博模拟A.Considering;object to B.Considering;object C.To consider;persuade D.Being considered;oppose【解析】选A。句意:鉴于他的高社会地位

131、,我们很难反对他加入我们一起去西部教育那里的孩子们。considering鉴于;object to反对,相当于oppose。4.It is said that bad living habits as well as dirty surroundings,stuffy rooms and some other factors _ the wide spread of H1N1.A.result from B.benefit fromC.devote to D.contribute to【解析】选D。由句意可知许多因素导致了H1N1流感的传播。contribute to导致;result fro

132、m因为;benefit from受益于;devote to奉献于。5.Shes going to have problems finding a job _ she gets good marks.A.for B.since C.so that D.even if【解析】选D。句意:即使她有好成绩,找工作也有困难。even if即使;so that以至于。6.It is a fact that there is a _ towards regional cooperation.2011济南模拟A.attendance B.tendencyC.pretence D.fancy【解析】选B。句意:

133、事实上,这里有一种地区合作的趋势。tendency趋势;attendance出席;pretence假装;fancy想像力;幻想。7.Do you _ the idea of living a low-carbon life?It sounds tough,but it is a tendency.2011新余模拟A.correspond to B.apply toC.cater to D.subscribe to【解析】选D。问句句意:你同意低碳生活这个观点吗?subscribe to同意;correspond to与一致;apply to应用于;cater to满足;迎合。8.Althoug

134、h the children _ in age _ seven to thirteen,they have a lot in common.A.expand;from B.differ;betweenC.range;from D.tell;between【解析】选C。句意:虽然这些孩子从7岁到13岁不等,但他们有许多共同点。range from.to.在范围间变动。9.Dont expect too much of him.After all,he is a child of _ intelligence.A.average B.slight C.strange D.different【解析】

135、选A。本题考查词义辨析。average“平均的,正常的”;slight“轻微的”;strange“陌生的”;different“不同的”。A项符合句意。句意:不要对他期望太高,毕竟他只是一个智力普通的小孩。10.Rose lost her job again.Dont worry.There is _ work for girls of her age.A.too much B.a number ofC.plenty of D.quantities of【解析】选C。句意:有大量适合她这个年龄的女孩的工作。plenty of可以修饰可数名词与不可数名词。quantities of可以修饰可数名

136、词与不可数名词,谓语动词用复数;too much太多;a number of修饰可数名词。11.His new work The Wedding Ceremony _ last week.Its said to be a comedy.A.came up B.came outC.came to D.came about【解析】选B。come out在此表示“出版”。come up出现,被提出;come to达到,到达;come about发生。12.How do you like your trip to Hainan?_,I enjoyed it very much,although the

137、 weather was hot sometimes.A.In addition B.On the wholeC.In other words D.On the other hand【解析】选B。答句句意:虽然有时天气热,但总体我是非常喜欢这次旅行的。on the whole总体上,基本上;in addition此外;in other words换句话说;on the other hand另一方面。13.She let herself get into a _ before the examination began.2011南昌模拟A.condition B.situation C.stat

138、e D.form【解析】选C。句意:考试开始之前,她先让自己进入了状态。state状态;condition条件;situation形势;form形式。14._ everyone here,Id like to thank our special guest for his entertaining speech.A.In case of B.In favor ofC.Instead of D.On behalf of【解析】选D。on behalf of代表,这里指“代表在座的每个人”。in case of一旦;in favor of支持;instead of代替,而不是。15.I miss

139、Mary and would hate _ if our friendship is over for good.A.one B.it C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指if引导的从句。【举一反三】We have made _ clear that we are strongly against smoking in the office.A.one B.it C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指that引导的从句。.阅读理解BeijingPremier Wen Jiabaohas urged the leadership of all

140、 countries to deepen their political will in tackling climate change woes(灾难)as uncertainties mount in the months before the United Nations conference in Cancun,Mexico,at the end of this year.Wen made the remarks on Friday when he met with nearly 20 politicians,climate change and environmental minis

141、ters worldwide,who are in Beijing this weekend to attend an international forum on green economy and climate change.Based on the achievements made at the Copenhagen Summit last December,Wen urged the rich countries to further clarify their compulsory carbon reduction targets.“At the same time,we dev

142、eloping countries should make clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.Wen also urged the developed countries to transfer climate change friendly technologies to the developing countries,especially the poorest countries and island nations.During the meeting,Wen said China wi

143、ll redouble its efforts in reducing carbon emissions and improving energy efficiency during the coming years after it finishes its 2006-2010 goal of cutting energy consumption per unit of economic output by 20 percent.While praising China for its green efforts,former Australian Prime Minister Robert

144、 J.Lee Hawke asked China to share its experiences and lessons on energy savings and pollution reduction to the rest of the world to tackle global environmental woes and climate change.Wen responded:“China,together with the rest of the world,is willing to make its due contribution in coping with glob

145、al warming and climate change.”At a banquet for the foreign guests on Friday night,former vice-premier Zeng Peiyan said mounting uncertainties are ahead for the climate change negotiations.The world needs more dialogue and cooperation,Zeng said.“Climate change woes are our shared challenges but the

146、root lies in the historical emissions by the developed countries.”said Zeng,as president of the China Center for International Economic Exchanges,which organized the weekend climate change summit.Zeng expected the forum to work as a platform for different countries to communicate their positions fre

147、ely before the Bonn climate change negotiation in June and the Cancun conference at the end of this year.这是一篇新闻报道,主要讲述气候变化已提到了国际议事日程。1.Which title suits this passage best?A.We must work on climate changeB.We should share our green technologyC.We need to clarify our action targetsD.We ought to cooper

148、ate to control the climate【解析】选A。主旨大意题。这是一篇新闻报道,故它的主旨在第一段。主要讲述了气候变化已经影响到了我们的生活,是解决它的时候了。2.Why did Wen Jiabao urge the developed countries to clarify their carbon reduction targets?A.Because the developed countries are not willing to deal with global environmental woes.B.Because the developing countr

149、ies have not set any goal of slowing down climate change.C.Because there are mounting uncertainties ahead for the climate change negotiations.D.Because agreements were already made at the Copenhagen Summit last December.【解析】选C。细节理解题。从第一段Premier Wen Jiabaohas urged the leadership of all countries to

150、deepen their political will in tackling climate change woes as uncertainties mount in the months before the United Nations conference in Cancun,Mexico,at the end of this year.可知。3.What kind of goal should a developing country have to slow down climate change?A.A less important goal.B.A self-assessed

151、 goal.C.A negotiation-based goal.D.A more compulsory goal.【解析】选B。细节理解题。从第三段最后一句“At the same time,we developing countries should make clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.可知。4.The underlined part in the last paragraph but one implies _ A.air pollution just existed in the

152、developed countries in the pastB.in the past,the developed countries slowed down the development of the worldC.climate change woes were originally caused by the developed countriesD.the rich countries should be more responsible since they polluted most【解析】选D。语义猜测题。本句的意思是:污染的根源是发达国家,故他们更应该负起责任。5.It c

153、an be inferred from the passage that _.A.the Chinese government intends to be regarded as a developed countryB.the whole world has got the same opinion about the measures to takeC.the developed countries have not found any effective ways to cut their emissionsD.there is still a long way to go before

154、 an agreement can be reached【解析】选D。推理判断题。从最后一段Zeng expected the forum to work as a platform for different countries to communicate their positions freely before the Bonn climate change negotiation in June and the Cancun conference at the end of this year.可推知。.阅读表达阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题(请注意问题后的词数要求)。1 E

155、ver since the beginning of the entertainment business,there have been celebrities(名人)and thousands of us young fans to admire them.But what should we look for in a role model who is a celebrity?And more importantly,what images and ideas are todays hottest celebs representing to teenagers?2Obviously,

156、what we look for in a role model is personal,and the answer will be different for every individual.However,there are still some general qualities,almost requirements that people tend to admire and look for in his or her role models.3 First,we look for confident and independent.Another important feat

157、ure we look for in a role model is hard working.In the real world,not everything is handed to you on a silver plate,and it is important that we understand that to reach our goals we need to work hard.What is the better way to learn this lesson than to look at some of the successful celebrities who k

158、new what they wanted,had a dream,and then worked hard until they reached their goals?4Its easy to give a list of characteristics that would be great for a role model to possess.But _.Then what happens when we find out that our celebrity role model isnt as good as wed like?Do we throw them out of the

159、 window and find another?No.5If we are aware of the negative images and qualities a celebrity has,we can avoid being influenced by them.We can identify with the qualities of people,which are going to help us become a better person in a positive way.We need to set goals,and stay true to ourselves.1.W

160、hat does Paragraph 3 mainly tell us?(no more than 10 words)General qualities people look for in their role models.2.Complete the following statement with proper words(nomore than 4 words)Its necessary for us to have our aims/set goals and work continuously toward them.3.Please fill in the blank in P

161、aragraph 4 with proper words or phrases to complete the sentence.(no more than 10 words)no one is perfect/role models are not angels/all human beings have shortcomings4.Do you have a role model who is a celebrity?What should you do if you find your role model has negative qualities?(no more than 30

162、words)Yes,I do.I will try not to be influenced by his negative qualities./Yes.I know everyone has his own faults and Ill learn from his good qualities instead of bad ones.5.What does the word“them”(line 3,paragraph 5)probably refer to?(no more than 8 words)Negative images and qualities a celebrity h

163、as.单词拼写1.In production,we demand not only quantity(数量)but also quality.2.Some people prefer a wider range(范围)of views,and would choose to read more.3.What shall I do to make this table steady(平稳的)?4.She refreshed(使振作)herself with a hot bath.5.Prices continue to show an upward tendency(趋势).6.As a con

164、sequence(结果),the majority of todays mothers are in the labor market.7.So what do you think is the trend(趋势)of country music?8.On average(平均的),I spend$100 on books each month.完成句子1.What he said was totally opposed to facts(完全与事实不符).(oppose)2.In building fires,smoke is one of the primary factors which

165、 result in/resulting in death(导致死亡).(result)3.Then watch carefully and see what will come about(什么会发生).(come)4.No one but mad people would subscribe to such views(同意这样的观点).(subscribe)5.You can go out,so long as you promise(只要你答应)to be back before 11 oclock.(long)6.I have no doubt that(毫无疑问)the stand

166、ard is quite detailed in this area.(doubt)7.At first glance(乍一看),she is just an ordinary woman.(glance)8.How can you put up with(你怎能忍受)so much advertising in each program?(put).语法和词汇知识1.My mother used to ask me to practise playing the piano _ I finished my homework.2011济南模拟A.now that B.as soon asC.e

167、ven though D.so long as【解析】选B。句意:过去,我一做完作业,妈妈就让我去练钢琴。as soon as一就;now that既然;even though即使;so long as只要。2.It is obvious that talking about something behind others is what everyone will not _.A.come up with B.put up withC.keep up with D.catch up with【解析】选B。句意:很明显,背后谈论别人是任何人都无法忍受的。put up with忍受;come u

168、p with提出;keep up with保持;catch up with赶上。3._ his high social status,it is really hard for us to _ his joining us in going west to teach children there.A.Considering;object to B.Considering;object C.To consider;persuade D.Being considered;oppose【解析】选A。句意:鉴于他的高社会地位,我们很难反对他加入我们一起去西部教育那里的孩子们。considering鉴

169、于;object to反对,相当于oppose。4.It is said that bad living habits as well as dirty surroundings,stuffy rooms and some other factors _ the wide spread of H1N1.2011台州模拟A.result from B.benefit fromC.devote to D.contribute to【解析】选D。由句意可知许多因素导致了H1N1流感的传播。contribute to导致;result from因为;benefit from受益于;devote to奉

170、献于。5.Shes going to have problems finding a job _ she gets good marks.A.for B.since C.so that D.even if【解析】选D。句意:即使她有好成绩,找工作也有困难。even if即使;so that以至于。6.It is a fact that there is a _ towards regional cooperation.2011渭南模拟A.attendance B.tendencyC.pretence D.fancy【解析】选B。句意:事实上,这里有一种地区合作的趋势。tendency趋势;at

171、tendance出席;pretence假装;fancy想像力;幻想。7.Do you _ the idea of living a low-carbon life?It sounds tough,but it is a tendency.A.correspond to B.apply toC.cater to D.subscribe to【解析】选D。问句句意:你同意低碳生活这个观点吗?subscribe to同意;correspond to与一致;apply to应用于;cater to满足;迎合。8.Although the children _ in age _ seven to thi

172、rteen,they have a lot in common.A.expand;from B.differ;betweenC.range;from D.tell;between【解析】选C。句意:虽然这些孩子从7岁到13岁不等,但他们有许多共同点。range from.to.在范围间变动。9.You must get a high income by doing that kind of job.Oh,my incomes rather variable,but I earn 100 yuan a day _.A.on average B.in generalC.in total D.on

173、the whole【解析】选A。根据句意可知,“我”平均每天挣100元。on average“平均”符合题意。in general和on the whole都意为“总体来讲”;in total“总计”。10.Rose lost her job again.Dont worry.There is _ work for girls of her age.A.too much B.a number ofC.plenty of D.quantities of【解析】选C。句意:有大量适合她这个年龄的女孩的工作。plenty of可以修饰可数名词与不可数名词。quantities of可以修饰可数名词与

174、不可数名词,谓语动词用复数;too much太多;a number of修饰可数名词。11.His new work The Wedding Ceremony _ last week.Its said to be a comedy.A.came up B.came outC.came to D.came about【解析】选B。come out在此表示“出版”。come up出现,被提出;come to达到,到达;come about发生。12.How do you like your trip to Hainan?_,I enjoyed it very much,although the w

175、eather was hot sometimes.A.In addition B.On the wholeC.In other words D.On the other hand【解析】选B。答句句意:虽然有时天气热,但总体我是非常喜欢这次旅行的。on the whole总体上,基本上;in addition此外;in other words换句话说;on the other hand另一方面。13.She let herself get into a _ before the examination began.2011南昌模拟A.condition B.situationC.state D

176、.form【解析】选C。句意:考试开始之前,她先让自己进入了状态。state状态;condition条件;situation形势;form形式。14._ everyone here,Id like to thank our special guest for his entertaining speech.A.In case of B.In favor ofC.Instead of D.On behalf of【解析】选D。on behalf of代表,这里指“代表在座的每个人”。in case of一旦;in favor of支持;instead of代替,而不是。15.I miss Mar

177、y and would hate _ if our friendship is over for good.A.one B.it C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指if引导的从句。【举一反三】We have made _ clear that we are strongly against smoking in the office.A.one B.it C.this D.that【解析】选B。it在此作形式宾语,代指that引导的从句。.阅读理解BeijingPremier Wen Jiabaohas urged the leadership of all co

178、untries to deepen their political will in tackling climate change woes(灾难)as uncertainties mount in the months before the United Nations conference in Cancun,Mexico,at the end of this year.Wen made the remarks on Friday when he met with nearly 20 politicians,climate change and environmental minister

179、s worldwide,who are in Beijing this weekend to attend an international forum on green economy and climate change.Based on the achievements made at the Copenhagen Summit last December,Wen urged the rich countries to further clarify their compulsory carbon reduction targets.“At the same time,we develo

180、ping countries should make clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.Wen also urged the developed countries to transfer climate change friendly technologies to the developing countries,especially the poorest countries and island nations.During the meeting,Wen said China will

181、redouble its efforts in reducing carbon emissions and improving energy efficiency during the coming years after it finishes its 2006-2010 goal of cutting energy consumption per unit of economic output by 20 percent.While praising China for its green efforts,former Australian Prime Minister Robert J.

182、Lee Hawke asked China to share its experiences and lessons on energy savings and pollution reduction to the rest of the world to tackle global environmental woes and climate change.Wen responded:“China,together with the rest of the world,is willing to make its due contribution in coping with global

183、warming and climate change.”At a banquet for the foreign guests on Friday night,former vice-premier Zeng Peiyan said mounting uncertainties are ahead for the climate change negotiations.The world needs more dialogue and cooperation,Zeng said.“Climate change woes are our shared challenges but the roo

184、t lies in the historical emissions by the developed countries.”said Zeng,as president of the China Center for International Economic Exchanges,which organized the weekend climate change summit.Zeng expected the forum to work as a platform for different countries to communicate their positions freely

185、 before the Bonn climate change negotiation in June and the Cancun conference at the end of this year.这是一篇新闻报道,主要讲述气候变化已提到了国际议事日程。1.Which title suits this passage best?A.We must work on climate changeB.We should share our green technologyC.We need to clarify our action targetsD.We ought to cooperate

186、 to control the climate【解析】选A。主旨大意题。这是一篇新闻报道,故它的主旨在第一段。主要讲述了气候变化已经影响到了我们的生活,是解决它的时候了。2.Why did Wen Jiabao urge the developed countries to clarify their carbon reduction targets?A.Because the developed countries are not willing to deal with global environmental woes.B.Because the developing countries

187、 have not set any goal of slowing down climate change.C.Because there are mounting uncertainties ahead for the climate change negotiations.D.Because agreements were already made at the Copenhagen Summit last December.【解析】选C。细节理解题。从第一段Premier Wen Jiabaohas urged the leadership of all countries to dee

188、pen their political will in tackling climate change woes as uncertainties mount in the months before the United Nations conference in Cancun,Mexico,at the end of this year.可知。3.What kind of goal should a developing country have to slow down climate change?A.A less important goal.B.A self-assessed go

189、al.C.A negotiation-based goalD.A more compulsory goal.【解析】选B。细节理解题。从第三段最后一句“At the same time,we developing countries should make clear our voluntary goal of slowing down climate change,”Wen said.可知。4.The underlined part in the last paragraph but one implies _ A.air pollution just existed in the deve

190、loped countries in the pastB.in the past,the developed countries slowed down the development of the worldC.climate change woes were originally caused by the developed countriesD.the rich countries should be more responsible since they polluted most【解析】选D。语义猜测题。本句的意思是:污染的根源是发达国家,故他们更应该负起责任。.任务型阅读根据短文

191、内容,从下框的AF选项中选出能概括每一段主题的最佳选项。选项中有一项为多余项。A.Connect with othersB.Express yourselfC.Connect with natureD.Become a relaxation expertE.Think positiveF.Get enough sleep,nutrition and exerciseEveryone has feelings of anxiety,nervousness,tension,and stress from time to time.Here are five ways to help manage

192、them.1We all think we know how to relax.But calming down in front of the TV or computer isnt true relaxation.Depending on what youre watching or doing,it could even make you more tense.The same is true for alcohol,drugs,or tobacco.They may seem to relieve anxiety or stress,but its a false state of r

193、elaxation thats only temporary.What the body really needs is a relaxation techniquelike deep breathing,tai chi,or yogathat has a physical effect on the mind.For example,deep breathing helps to relax a major nerve that runs from the diaphragm to the brain,sending a message to the entire body to let g

194、o and loosen up.2Want your mind and body to feel peaceful and strong enough to handle lifes ups and downs?Get the right amount of sleep for your needsnot too much or too little.Eat wellchoose fruit,vegetables,lean proteins,and whole grains for long-term energy,instead of the short bursts that come f

195、rom too much sugar or caffeine.And exercise to send oxygen to every cell in the body so your brain and body can operate at their best.3Spend time with friends or family.Organized activities are great,but just hanging out works too.Doing things with those we feel close to deepens our bonds,allowing u

196、s to feel supported and secure.And the fun and sharing that go with it allow us to feel happier and less upset about things.If you feel worried or nervous about something,talking about it with someone who listens and cares can help you feel more understood and better able to deal with it.Youll be re

197、minded that everyone has these feelings sometimes.Youre not alone.4.Heading out for a walk in the park or a hike in the woods can help anyone feel peaceful.Choose somewhere you feel safe so you can relax and enjoy your surroundings.Walking,hiking,biking,or snowshoeing can offer the additional benefi

198、t or exercise.Invite a friend or twoor a family memberalong and enjoy feeling connected to people as well.5A great way to keep our minds off the worry track is to focus our thoughts on things that are good,beautiful,and positive.Allow yourself to dream,wish,and imagine the best that could happen.答案:15.DFACE

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1