1、Day 7AA: When did you get up yesterday?B: 1 A: What did you do after you got up?B: I washed my hands and face quickly and had my breakfast. A: Were you busy yesterday?B: Yes, I was. I did my homework first.2 We went to the zoo by bus. In the zoo, we saw many animals. And we climbed hills in the park
2、.3 We came back home very late. A: Where did you have your lunch?B: We had our lunch in the park. We had mild and bread for lunch.4 I had a big supper.A: Did you go to bed early or late?B: I went to bed early.5 AAnd after that I went to bed for a rest.BI got up at 6:30 in the morning.CAnd then I wen
3、t to see my friends.DI didnt get up until it was noon.E. I didnt watch TV last night.F. We had a good time.G. When I got home, I was very hungry.【答案】1B2C3F4G5D【分析】这篇对话主要是A和B谈论昨天是怎么度过的。1根据上一句问句“When did you get up yesterday?”可知,回答与起床时间有关,根据下文“had my breakfast”可知,空处应该是起床的时间,结合选项,故选B。2根据上文可知,这里讲的是昨天做的事
4、情,由空前“first”推断,后面会出现“then”之类的词,根据空后“We ”可知,前面会交代第二个人物事实,结合选项,C符合语境,故选C。3根据空前空后,一直讲的是我和朋友在一起的事情,结合选项,只有F是关于两个人的信息,句意符合语境,故选F。4根据空前“We had mild and bread for lunch.”及空后“I had a big supper.”可知,他们午餐吃得少,我晚餐吃得多可能是因为饿了,所以空处的内容可能与“饿”有关,结合选项,故选G。5根据上文可知,因为昨天与朋友爬山很累了,所以早早睡了,结合选项,符合语境的应该是:直到第二天中午才起床,故选D。BA: Li
5、ngling, you look unhappy. Whats up?B: Dad. I have a problem with my best friendA: 6 B: Weve been friends for five years. We went to different schools last term. And she came to study at my school this term. I was very happy at first 7 A: Can you tell me how shes different?B: She doesnt like me to se
6、e my other friendsA: 8 B: Yes. I have. But she refused to listen.A: 9 B: No. I dont know.A: Maybe she doesnt feel sure of herself 10 B: Maybe. What shall I do then?A: You can introduce her to your other friends and encourage her to join in more.B: I see. Thanks, Dad.ADo you know why she treats you l
7、ike that?Bwhats her name?CHave you mentioned this to her?DWhats happened?E. She s very tallF. Or she probably feels lonely without youG. But shes so different【答案】6D7G8C9A10F【解析】6.由上文提示有问题,到下文详细阐述问题,课推导出中间是询问怎么了?故选D。7.由于此处阐述具体问题,前面是一开始很开心,说明后半句是问题所在。故选G。 8.从下文的回答Yes. I have. 可推断答案为C。 9.从下文的回答No. I dont know.可推断答案为A。 10.此处分析出现这种问题的可能性,故选F。3原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!