收藏 分享(赏)

2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc

上传人:a**** 文档编号:554298 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:8 大小:520.50KB
下载 相关 举报
2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc_第1页
第1页 / 共8页
2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc_第2页
第2页 / 共8页
2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc_第3页
第3页 / 共8页
2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc_第4页
第4页 / 共8页
2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc_第5页
第5页 / 共8页
2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc_第6页
第6页 / 共8页
2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc_第7页
第7页 / 共8页
2022秋高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Period 4 Reading for Writing—Video Time课时作业 新人教版必修第二册.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、UNIT 2Period Four题组A基础练(建议用时:10分钟).单词拼写1Do you know what animal I like? It is a _(海豚)2The vegetables are _(搅拌) into the rice while it is hot.3He lost control of his _(情感)4His _(皮肤) is clear and smooth.5It is _(不寻常的) for you to catch a cold on hot days.6Last year was the warmest year on record,with g

2、lobal temperature 0.68C above the _(平均数)7The children are _(意识到的) of the danger of taking drugs.8Paul Wilson will make sure low-income students in his _(街区) arrive at their college classes on time.9He _(打算) to become a reporter,but gave up the plan after that unpleasant experience.10In ancient time,

3、people who _(生存) in the wild led a hard life.【答案】1.dolphin2.stirred3.emotion(s)4.skin5unusual6.average7.aware8.neighbourhood9intended10.existed.单句语法填空1For the same reason we all have similar _(emotion) expressions like smiling and crying.2They traveled under the _(protect) of a number of soldiers.3I

4、 have searched _ the valuable vase,but I cant find it.4This kind of dolphin is _(usual),because their skin is different from that of other ones.5When _ comes to physics,she is a little weak.6He is such a humorous boy _ we all like him.7He was too tired _ (remove) the stone.8Due _ your help,I got the

5、 position advertised in the newspaper.9She was overcome _ emotion and burst into tears.10It was _(observe) that successful people spend a lot more time reading than they did watching TV.【答案】1.emotional2.protection3.for4.unusual5it6.that7.to remove8.to9.with10observed.完成句子1This activity _ _(激起) my in

6、terest in Chinese Calligraphy.2Scientists are still _ _ a cure to the common cold.科学家仍在寻求治疗感冒的方法。3According to Jack,_ _ global warming _ leads to the extinction of many animals.杰克认为,正是全球变暖导致许多动物灭绝。4After _ _ _ _ _,my mum began to prepare for the evening meal.像平常一样浇完花后,我妈妈开始准备晚饭。5Could you _ _ _ _whi

7、le I have a swim?我游泳的时候你能帮我照看衣服吗?【答案】1.stirred up2.searching for3.it is; that4watering the flowers as usual5watch over my clothes题组B提升练(建议用时:25分钟).阅读理解The Fennec fox is also known as the desert fox since it survives in the Sahara Desert.It is the smallest of the species of foxes,and quite a few peop

8、le wish to raise it as a pet because of its appearance.However,this is very rare,as it needs special care and attention.Lets take a look at the basic information on the Fennec fox,including its physical appearance,natural habitat,and diet.Physical AppearanceThe Fennec fox is the smallest type of fox

9、,with a body length of about 9.516 inches,and 6-inch-long ears.It weighs only around one kilogram.It has a cream-colored,furry body,with a black-tipped tail.Their ears are the largest among all foxes relative to the body size,which not only provide them with great hearing,but also radiate the extrem

10、e desert heat and thus help to keep the body cool.Moreover,in order to walk on the hot sand,a Fennec foxs feet are covered with thick fur.Not only that,the feet also help in digging,as this animal lives under the ground.Habitat and LifestyleThe habitat of this animal is mainly in the Sahara Desert,a

11、nd also in other parts of North Africa.The Fennec fox is usually active during the night.This character helps it deal successfully with the extreme heat in the desert.As an extremely social animal,it often lives in groups of ten and each group has its own land.This animal is,however,aggressive too,r

12、eady to attack,especially in the mating (交配) season,when they all compete with each other for a mate.DietThe Fennec fox is an omnivore (杂食动物)While it can survive on plants,it also needs other items such as insects,rabbits,birds and eggs.Getting used to living in the desert allows it to survive for l

13、ong periods without any water.They are known to take in water when eating food,but will drink water if available.()1.What helps the Fennec fox survive in the desert?AThe small body size.BThe great hearing.CGetting active at night.DLiving in groups.()2.The word “radiate” (Paragraph 3) is closest in m

14、eaning to _.Asend outBtake inCsuffer from Dturn down()3.What can we learn about the Fennec fox in the passage?AIt seldom attacks others.BIts difficult to raise it as a pet.CIt can survive without any water.DIts the smallest animal in the desert.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了耳廓狐的形态特征、栖息环境、生活习性以及食性。1C细节理解题。根据

15、第四段中的可知,耳廓狐通常在晚上活动,这一特点使它可以应对沙漠的酷热,故选C项。2A词义猜测题。根据第三段中的“ radiate the extreme desert heat and thus help to keep the body cool.”可知,耳廓狐通过耳朵调节热量,保持身体凉爽。保持身体凉爽应该是要散发热量,所以radiate的意思与A项接近。send out发出;take in吸收,欺骗,理解;suffer from遭受;turn down调小;拒绝。3B推理判断题。根据第一段中的“However, this is very rare, as it needs special

16、 care and attention.”可知,耳廓狐作为宠物非常少见,因为它需要特殊的护理,由此推断B项正确。阅读加油站habitat n. 栖息地aggressive adj. 好斗的This character helps it deal successfully with the extreme heat in the desert.这个特性有助于它成功应对沙漠中的极端高温。.完形填空Show YourselfOn the course of life, the first step of the lead is likely to mean the final victory, so

17、 the success and failure, or _1_ and loss of your life may lie in whether you dare to show yourself or not.As a student, I was most _2_ to answer questions in class, and I found that the students around were just like me. At the beginning of each class, when the professor asked a question, I always

18、_3_ my head, for fear that the professor saw me.In a foreign language class, an expert from the Commercial Bank delivered a lecture. The speaker always wanted someone to be in communication with him, so he asked how many students in the classroom learned Economics, but no one _4_. The expert said wi

19、th a smile, “Let me tell you a(n) _5_ first.”“When I came to the United States to study, there are often lectures delivered in the _6_. Each time, they invite an expert from Wall Street or a transnational company to make a speech.”“Before the beginning of every lecture, I found a(n) _7_ phenomenon(现

20、象). The students around me always took a cardboard folded in half, wrote their _8_ with the most eye-catching color, and then placed it on the seat. Thus, when the speaker needed the response, he could see and call a listeners name _9_.”“I couldnt _10_ why they did that, so I asked the student in fr

21、ont of me. He told me with a smile, the speakers are all top-ranking people, who _11_ chances. When your answer is to his _12_ or surprise, it is very possible that he will give you more _13_. This is a very simple reason.”“The fact was also like that. I really saw a few students around me went to _

22、14_ in the first class company because of their excellent insights (洞察力). This had a great influence on me. The chance will not find you itself. You must show yourself constantly to _15_ others attention for you to find a chance on the cards.”()1.A.win BbeatCgain Ddefeat()2.A.proud BreadyCexcited Da

23、fraid()3.A.raised BshookClowered Dnodded()4.A.replied BagreedCreported Dadmitted()5.A.idea BfactCtruth Dstory()6.A.company BhospitalCuniversity Dbusiness()7.A.tense BinterestingCattractive Ddull()8.A.addresses BnumbersCnames Dcards()9.A.directly BloudlyCfirstly Drapidly()10.A.make for Bmake upCmake

24、out Dmake sense()11.A.prevent BmeanCremind Dadd()12.A.disappointment BamusementCsatisfaction Dastonishment()13.A.chances BquestionsCresponses Djobs()14.A.agree BprotestCmanage Dwork()15.A.pay BattractCfocus Dfix【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者通过美国学生听讲座写自己名字的故事告诉我们要积极展现自己,吸引别人的注意力,为自己赢得机会。1C根据前文的“success and failur

25、e”可知,此处和loss反义,指得和失,故选C。win赢;beat打败;gain获得;defeat战胜。2D根据后文的“for fear that the professor saw me”可知,作者课上害怕回答问题。proud 自豪的;ready准备好的;excited兴奋的;afraid害怕的。3C根据后文的“for fear that the professor saw me”可知,老师提问时总是低下头,怕老师看见。raised提高;shook摇动;lowered低下;nodded点头。4A与句中“he asked”呼应可知,是没有人回答他的问题,故选A。replied回答;agreed

26、同意;reported报道;admitted承认。5D此处指演讲者先给我们讲一个故事,下文是故事内容。idea主意;fact事实;truth真理;story故事。6C根据前文“I came to the United States to study”和后文的“The students around me”可知,作者是来美国上大学,大学里有许多讲座。company公司;hospital医院;university大学;business商业。7B根据下文“I couldnt _10_ why they did that”可知,作者对这种现象不解,感到有趣。tense紧张的;interesting有趣

27、的;attractive吸引人的;dull迟钝的。8C根据后文“he could see and call a listeners name”可知,学生们在纸板上写上名字方便提问。addresses地址;numbers数字;names名字;cards卡片。9A因为纸板上写了名字,所以演讲者就能直接叫名字。修饰call表示直接地,故选A。directly直接地;loudly大声地;firstly首先;rapidly迅速地。10C此处指“我”不理解他们为什么这样做。make for有助于;make up编造,组成,化妆,占;make out理解,明白;make sense有意义,讲得通。11B此处

28、指这些演讲者都是上流人士,这就意味着机会。指和他们互动就意味着机会。prevent阻止,阻碍;mean意味着;remind提醒,使想起;add增加,补充说。12C当你的回答令他们满意或吃惊时,很可能他会给你更多的机会。disappointment失望;amusement娱乐;satisfaction满足,满意;astonishment惊讶,吃惊。13A与上文“who _11_ chances”呼应,指给更多的机会。chances机会;questions问题;responses回应;jobs工作。14D“我”真的看到一些学生去一流的公司工作。指他们抓住了机会。agree同意;protest抗议,

29、反对;manage管理;work工作。15B你必须不断表现自己来吸引别人的注意,为自己找到机会。attract attention意为“吸引注意力”。pay支付;attract吸引;focus集中;fix修理,安装。.应用文写作某动物保护英文网站向全球征集今年世界动物日(World Animal Day)宣传画,在众多征集到的备选画中你选中了下面这幅编号18的画。请给网站写一封信,推荐你选中的画,内容包括:1描述画面内容;2解析寓意;3说明选中理由。注意:1词数80左右;2开头和结尾已给出,不计入总词数。参考词汇:跷跷板 seesawDear Sir/Madam,I think picture

30、 No.18 is the best choice for this years World Animal Day._Thank you for your patience to read my letter.Hope you can choose the picture for this years World Animal Day.Yours sincerely,Li HuaOne possible version:Dear Sir/Madam,I think Picture No._18_is the best choice for this years World Animal Day

31、. In the picture we can see a bear and a hunter are on the seesaw. The hunter is aiming at the fearful bear. He is ready to shoot. Actually, if the hunter really shoots, not only the bear but the hunter will also fall down, hurting himself.From the picture we can clearly see that both animals and hu

32、man beings are in the same boat. If animals are destroyed, so are the human beings. On the contrary, if human beings and animals can live harmoniously, we will enjoy a peaceful world.The picture is very simple, but the story is shocking. The message is instructive. Once seen, it can never be easily forgotten. It can arouse the publics awareness of animal protection.Thank you for your patience to read my letter._Hope you can choose the picture for this years World Animal Day.Yours sincerely,Li Hua

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1