收藏 分享(赏)

2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Media Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第二册.doc

上传人:a**** 文档编号:554296 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:6 大小:42.50KB
下载 相关 举报
2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Media Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第二册.doc_第1页
第1页 / 共6页
2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Media Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第二册.doc_第2页
第2页 / 共6页
2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Media Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第二册.doc_第3页
第3页 / 共6页
2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Media Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第二册.doc_第4页
第4页 / 共6页
2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Media Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第二册.doc_第5页
第5页 / 共6页
2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Media Period 1 Topic Talk课时作业 北师大版选择性必修第二册.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、UNIT 6Period One基础练.单词拼写1During his election _(活动) he promised to put the economy back on its feet.2The mayor _ (概述) his plan to clean up the towns image.3Although the country has _ (政治的) independence for over a century, economically it needs the support of its neighbours.4The groupstudy rooms must

2、be booked _ (通过) the website.5Living in the city will put you in touch with people from _ (多样的) cultures.6Tickets may be _ (购买) in advance from the box office.7We produced the best soccer of the _ (锦标赛)Nobody would argue with that.8The situation in Lebanon is very _ (复杂的)9Nobody knows _ (精确地) how ma

3、ny people are still living in the camp.10This is a bad way to construct goals.The _ (可供选择的事) is to focus your resolution on the input.【答案】1.campaign2.outlined3.political4via5.diverse6.purchased7tournamentplicated9precisely10.alternative.单句语法填空1We are having a debate _ this topic.2This football game_

4、 (broadcast) live on TV across Europe yesterday.3They _ (purchase) freedom with their blood in the past.4As is known to us, oil cant mix _ water.5Small cars are _ (economic) of fuel, so they have more appeal for consumers.6Today, well discuss a number of cases _ beginners of English fail to use the

5、language properly.7He told us whether _ (have) a picnic was still under discussion.8Believe it or not, this is the most _ (amaze) experience of my life.【答案】1.about2.was broadcast/broadcasted3purchased4.with5.economical6where7.to have8.amazing.完成句子1You should _ your future plans.你应该和你的父母商量你将来的计划。2. _

6、 sources of nutrition to animal meat.有能替代动物肉类的其他营养来源。3It would be even more helpful if wed publicly _ good manners.如果我们公开承认礼貌的重要性,那将会更有帮助。【答案】1.consult with your parents about2There are alternative3acknowledge the importance of提升练.阅读理解The consumer always has had to be clever, but with the economy wo

7、rse and worse, the stakes(赌注) have been raised.The sharks are out there attracting us in, desperate for our money.You cant believe everything you read, even in a newspaper.I just saw an airline ad for holiday travel, promising me in VERY LARGE type that I could go almost anywhere for $199.Then, when

8、 I looked a little closer, there was a star that referred me to the tiny type at the bottom of the page that the $199 was a oneway fare.But I couldnt make a oneway trip.I had to buy a roundtrip ticket.I dont have a clue why they didnt just say the roundtrip ticket was $398.In fact,I think its a much

9、 more powerful selling point.For just under $400 youre able to return home from a holiday.Who in their right mind would want a oneway ticket?But perhaps the cruelest marketing trick done on us is the “calories per serving(一份食物的热量)” on food packaging.For years, I lived happily with the belief that ea

10、ch package was a serving.I didnt realise that each box or bag had a number of servings in it.So I ate.Who ever believed a whole bag of potato chips could have only 150 calories?Me.And yes, Im a fool.But once I learned the trick that had been played on me, I became bored.I would multiply the number o

11、f servings in the bag with the calories per serving, quickly realising millions of calories were hiding in those containers.I finally calmed myself down and now dont even look at the calories per serving.It makes life easier.Thats why my recent purchase of the first box of holiday eggnog(蛋奶酒) was su

12、ch a pleasure.Santa can count the servings.Ill drink till I sleep.If only that mattress(床垫) were on sale.()1.Consumers always have had to be clever because _.Amost people are lacking moneyBnewspapers always tell false storiesCthere are many attractive salesmen aroundDthey are easily cheated by ads o

13、r something()2.In the authors opinion, the price of $199 was _.Atoo high to acceptBreasonable to payCequal to $400 in realityDnot practical at all()3.Why does the author think of himself as a fool?AHe ate a lot of food poor in calories.BHe believed potato chips were healthy food.CHe thought each ser

14、ving had few calories.DHe mistook calories of per serving for each bags.()4.Whats the main idea of the text?AGoods on sale are usually bad.BAds today are hard to understand.CBuyers should beware of marketing tricks.DForgetting the calories makes life easier.【语篇解读】本文通过举例告诉我们:不要被商家的虚假信息所迷惑。1D细节理解题。由第一

15、段可知,随着经济的萧条,消费者买东西要更加小心,因为到处都充斥着虚假信息,消费者很容易受骗。2D推理判断题。由第二段可知,作者认为199美元只是单程票的费用,而顾客所需要的一般是双程票,因此,此项优惠并不实用。3D细节理解题。作者长时间以来认为一份食物所含的热量就是一包食物所含的热量,殊不知,一包食物并不只是一份食物的量,因此作者认为自己是个傻子。4C主旨大意题。作者通过举例告诉读者:不要被商家的虚假信息迷惑。.完形填空Several days ago, I went to visit a nursing home with my friends for the first time.Our

16、_1_ was to keep the elderly company, so we made them cards and cookies, and prepared _2_ to keep them entertained such as songs and talk shows.To be honest, I didnt know what to _3_.It was hard to imagine the difference we could make to their life, as we were just a group of strangers giving them a

17、visit. But now I know we shouldnt underestimate a strangers ability to _4_ anothers life because the effects can be great.I would have never known how _5_ the effects of my visit to the nursing home would be if I hadnt experienced it myself.After _6_ the elderly and speaking to them oneonone, I was

18、amazed by how much they _7_ our visit.Perhaps they felt lonely or abandoned before, but now tears of _8_ could be seen in their eyes.Maybe all that people need is to know they are cared for, even by a stranger.Moreover, I was _9_ by the optimism they had for their future, even at an old age.They wer

19、e so active in spirit, regardless of their weak _10_.They were selfless enough to tell me to _11_ myself, even if they were the ones in wheelchairs.It taught me that happiness could exist even at an old age, regardless of discouraging circumstances or health that is getting _12_.I _13_ that the rewa

20、rds of volunteering are a twoway street.Volunteers can also _14_ a lot when they give their time to help others, whether a new opinion towards life, or a warm smile.Volunteer when you have time because it _15_ is a beauty.()1.A.habitBdreamCrewardDtask()2.A.giftsBperformancesCsuggestionsDnews()3.A.be

21、lieveBaskCexpectDstudy()4.A.influenceBprotectCsaveDrecreate()5.A.vividBunbearableCinterativeDamazing()6.A.teachingBgreetingCguidingDcleaning()7.A.hatedBmisunderstoodCappreciatedDmissed()8.A.painBsadnessCworryDjoy()9.A.disappointedBpuzzledCboredDsurprised()10.A.bodiesBdesiresCbreathesDactivities()11.

22、A.get tired ofBtake care ofCget in touch withDlook down upon()12.A.largerBcloserCgreaterDworse()13.A.hopedBlearnedCexplainedDimagined()14.A.loseBsufferCrememberDbenefit()15.A.trulyBstrangelyCunluckilyDhardly【语篇解读】作者去敬老院参与志愿者活动,老人们“身弱志犹坚”的快乐精神感染了他。1D“keep the elderly company” 是作者他们去敬老院的“任务”。2B根据“such

23、 as songs and talk shows”可知,作者他们还准备了一些“表演”。3C根据“for the first time” 可知作者是第一次去,又根据“It was hard to imagine the difference we could make” 可知,他不知道会发生什么。4A根据后文可知作者给那些老人的生活带来了一定的影响,故可知他在这里是说不要低估陌生人“影响”他人的能力。5D作者去了那所敬老院,故可知这里,表示如果没去,就不可能知道那种影响有多神奇(amazing)。6B作者他们到了敬老院后,首先应该是跟那里的老人们“打招呼”。7C根据后文的描述可知,老人们很“感激

24、”作者他们能来。8D老人们很欣喜作者他们能来看他们,他们流下了“喜悦”的泪水。9D根据“even at an old age”可知,作者对他们的乐观感到“惊讶”。10A老人们都很老了,“身体”应该不会很好。11Bget tired of厌烦,厌倦;take care of照顾,照料;get in touch with和保持联系;look down upon轻视,瞧不起。句意:虽然老人们才是行动不便的人,可他们却叮嘱作者要好好“照顾”自己。12D老人们都很老了,健康状况应该是每况愈下,故选D。13B这里是指作者参加这次志愿者活动后所学到的东西。14D根据“a new opinion towards life, or a warm smile”可知,志愿者通过帮助他人也可以“受益”颇多。15A作者认为,当志愿者“确实”是件美丽的事情。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1