1、单元课堂45分钟小测.单句语法填空1Keep up your courage, since life is made up of joy and _(sad)2Ill never forgive myself _ making such a mistake.3The chair looks rather hard, but in fact it is very comfortable _(sit) on.4We arranged to meet at 7:30, but she never turned _.5Dont handle the vase as if it _(be) made o
2、f steel.6_ was pretty obvious from her voice that she disliked the young man.7They held a party in _(celebrate) of her safe arrival.8Were looking forward to _(reach) our goal of forming our own band.9She apologized _ the shopkeeper _ having no ready cash on her.10Im too busy these days. Please remin
3、d me _(attend) the meeting on Friday.答案1.sadness2.for3.to sit4.up5.were6It7.celebration8.reaching9.to; for10.to attend.短语填空throw away, day and night, forgive oneself, get married, hold ones breath1They _ secretly, and they were very happy.2The whole country _ to see who would win the election.3After
4、 the heavy rain, the machines were kept running _ to pump water from the pool.4I shouldnt have _ the receipt.5I cant _ for not seeing my mother before she died.答案1.got married2.held its breath3.day and night4.thrown away5.forgive myself.完形填空As I was leaving Best Buy one evening, I noticed a man goin
5、g through the garbage can outside. He _1_ in the can and pulled out fast food trash bags and _2_ all that was in the thrown away bags.He never _3_ anyone or tried to beg for _4_. After he went through the _5_ trash can he cleaned up the area _6_ and wrapped up the food he found. My heart hurt for hi
6、m. I am not someone who just hands out money because so many are not _7_ homeless. I dont guess Ive ever seen someone _8_ go through a garbage can to find food to eat.I knew I had to _9_ him. I asked him if I could buy him something to eat. He told me he would _10_ anything I could get him. He follo
7、wed me into a fast food store nearby and I bought him the _11_ meal they had on the menu. The only _12_ he gave me for his order was if I could get him a big glass of sweet tea to _13_ his meal!When I brought him his food, he was so _14_. He told me his name was Steve and hed been _15_ ever since hi
8、s sister died last September. He was trying to get off the streets, but it was so _16_.I then drove to McDonalds and bought him some _17_ and gave him a gift card. He broke out _18_. He told me that he _19_ for me today! I wasnt sure what he _20_. He said,“I prayed that someone would buy me a hot me
9、al today. and here you come!”语篇解读:作者的慷慨施舍让一个在饥饿中挣扎的流浪汉感激涕零。然而,流浪汉的一句话,也让作者感慨万分。1A.threwBpouredCdivedDreached解析这个男子把手“伸入(reach in)”垃圾桶里面寻找食物。答案D2A.inspectedBtastedCrepairedDgrasped解析那个男子把垃圾桶里面的垃圾袋捡起来,仔细“检查(inspect)”里面看是否有尚可以食用的食物。taste意为“品尝”;repair意为“修理”;grasp意为“抓住”。答案A3A.informedBgreetedChuggedDboth
10、ered解析他从不“打扰(bother)”旁边的任何人,也不向人要钱。inform意为“通知”;greet意为“问候”;hug意为“拥抱”,都不符合语境。答案D4A.informationBmoneyCpardonDclothing解析作为一个乞讨者,应该是向人索要钱更符合常理。答案B5A.emptyBuselessCentireDshining解析那个男子翻遍了整个垃圾桶。entire意为“全部的;彻底的”,此词可以说明那个男子在寻找食物时非常认真、仔细。答案C6A.neatlyBcasuallyCsimplyDsteadily解析在翻遍了整个垃圾桶后,那个男子把垃圾桶周围清理得非常干净。由
11、此可以看出他虽然落魄,却是一个很有修养的人。neatly意为“整洁地”;casually意为“漫不经心地”;simply意为“简单地”;steadily意为“坚定地;不断地”。答案A7A.surelyBtrulyCundoubtedlyDfriendly解析作者不是那种很轻易就施舍钱的人,因为他认为很多人并不是“真正地(truly)”无家可归。答案B8A.generallyBactuallyCexactlyDfluently解析实际上,作者以前从未见过在垃圾桶里面捡拾食物的人。actually意为“事实上,实际上”;generally意为“普遍地,广泛地”;exactly意为“精确地”;flu
12、ently意为“流利地”。答案B9A.helpBfollowCguideDprove解析作者此时意识到自己必须用某种方式来“帮助”这个流浪汉。答案A10A.digestBrecogniseCreturnDappreciate解析对一个饥饿的流浪汉而言,作者任何形式的帮助都会让他“感激(appreciate)”。答案D11A.biggestBcheapestCsoftestDfastest解析作者给这个流浪汉购买了饭店里菜单上“最丰盛的”一餐。答案A12A.rewardBrequestCadviceDpraise解析对于作者馈赠的这顿饭,流浪汉唯一的“请求(request)”就是让作者再给他买一
13、大杯甜茶,和这些丰盛的菜肴搭配食用。答案B13A.take alongBgo withCset offDbreak up解析go with是固定短语,意为“同一道;同相搭配”。take along意为“随身携带”;set off意为“出发;引爆”;break up意为“中断”。答案B14A.puzzledBcuriousCthankfulDconcerned解析看到陌生人为自己购买的这份丰盛的饭菜,流浪汉自然是“感激不尽的(thankful)”。答案C15A.drunkBdependentChomelessDdisabled解析自从他的姐姐在去年九月份去世,他就“无家可归(homeless)”
14、了。答案C16A.hardBmovingCfunnyDrude解析他也想努力自食其力,但是对他来说做到这一点“太难(hard)”。答案A17A.medalsBmealsCtoolsDflowers解析在麦当劳店里购买的当然是“食物(meal)”。作者又给这个流浪汉买了几份食物并送给了他一张礼品券。答案B18A.cryingBspeakingClaughingDbending解析作者的这些慷慨帮助,让这个流浪汉感动得“失声痛哭(break out crying)”。答案A19A.searchedBcalledCprayedDapplied解析流浪汉告诉作者,他今天早上为作者做了“祷告(pray)
15、”。答案C20A.choseBallowedCmeantDdemanded解析作者一开始没有理解流浪汉这句话的意思。答案C.七选五阅读填空Celebrating Activities on Thanksgiving DayThe fourth Thursday in November is a national day of thanksgiving in the United States. _1_ It dates back to the 17th century when some of the earliest English settlers arrived in North Ame
16、rica. After their first successful harvest, they paused to celebrate their bounty and give thanks for surviving their first terrible winter in what was then a wilderness.Falling in the autumn, Thanksgiving has much in common with harvest holidays in other nations and cultures, such as Vietnams Trung
17、 Thu celebration and Homowo, the annual yam festival in Ghana. _2_ Together with July 4th, when the US marks its independence from Great Britain, its a truly national holiday that includes all citizens in a common purpose, regardless of religious, political or ethnic persuasion._3_ With our nation d
18、ealing with crises in Eastern Europe, the Middle East and West Africa, the years looming uncertainties likely will be on many minds today. President Abraham Lincoln proclaimed the first official Thanksgiving amid similar serious circumstances, the American Civil War._4_ Surrounded by friends and the
19、ir family, today, as in the past, they will enter into the spirit of the day, giving thanks for lifes blessings and the promise of the future living in a free land._5_AEveryone is happy and thankful on Thanksgiving Day.BStill, with its turkey dinners, family gatherings, football games and parades, t
20、heres something about the day that is distinctively American.CThe tradition is a very old one.DBut like their colonial ancestors, Americans are essentially an optimistic people.EIt also is a time for people to look back on the year, take stock and think about the future.FSome people feel happy on Th
21、anksgiving Day.GOn Thanksgiving Day, people express their thanks for lifes blessings and the bright future.语篇解读:本文介绍了美国的感恩节每年十一月的第四个星期四,并介绍了庆祝活动及与其他国家节日的异同。1解析根据下文“It dates back to the 17th century when some of the earliest English settlers arrived in North America.”可知感恩节起源很早,故选C项。答案C2解析上文中提到“感恩节在秋天
22、,与其他国家收获的节日有许多共同之处”,并列举了越南的中秋节和加纳感恩节,文章接下来会介绍节日的其他活动,故B项符合语境。答案B3解析根据下文的内容可以推断出:本段内容为忆往昔,进行反思,看未来,故E项符合语境。答案E4解析根据本段内容可以推断出:从古至今美国人是很乐观的民族,故选D项。答案D5解析本句总结概括全文内容,A项符合语境。答案A.短文改错Dear Teacher,New Years Day is drawing near. The Students Union is going to hold English evening in the school hall at 7:30 p
23、m. in the 30th of December.And it will last about two hour. Well have an English speech contest but some English teachers and students are going to put on some shortly plays.Also they will sang and dance to music, that is wonderful.Warmly to welcome you to it.And well be very happy and thank if you
24、give us some wonderful performances then. We are looking forward to you coming. Please come on time.Best wishes!The Students Union答案Dear Teacher,New Years Day is drawing near. The Students Union is going to hold English evening in the school hall at 7:30 pm. the 30th of December.And it will last abo
25、ut two . Well have an English speech contest some English teachers and students are going to put on some plays.Also they will and dance to music, is wonderful.Warmly welcome you to it.And well be very happy and if you give us some wonderful performances then. We are looking forward to coming. Please come on time.Best wishes!The Students Union