收藏 分享(赏)

新步步高《加练半小时》2017年高考英语(全国)复习练习题:第49练 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:548670 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:6 大小:120KB
下载 相关 举报
新步步高《加练半小时》2017年高考英语(全国)复习练习题:第49练 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共6页
新步步高《加练半小时》2017年高考英语(全国)复习练习题:第49练 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共6页
新步步高《加练半小时》2017年高考英语(全国)复习练习题:第49练 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共6页
新步步高《加练半小时》2017年高考英语(全国)复习练习题:第49练 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共6页
新步步高《加练半小时》2017年高考英语(全国)复习练习题:第49练 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共6页
新步步高《加练半小时》2017年高考英语(全国)复习练习题:第49练 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 单词识记:century form governmentorganizationrulehistoricalcharitycouncilbancampaignfederalroyaladministrationdonatedynastygovernincidentministryoriginrepublic短语扫描:believe in 信任;相信的存在a ban on.的禁令ban sb.from(doing)sth.禁止某人(做)某事the Federal Bureau of Investigation(FBI)联邦调查局beyond belief 难以置信raise money for

2、 为筹款in the form of 以的形式be against the rules 违反规定rule out 排除;取消the World Health Organization(WHO)世界卫生组织跟踪训练在空格处填入适当的词(1 个单词)或所给词的正确形式1She was a woman of high position in the(govern)2I was asked(organize)the trip,but I messed it up.3The book provides some interesting(history)facts.4Darwin came up with

3、 his idea about the(original)of man.5As is known to us all,such(incident)often result in war.6You can believethis girl,and shell never let you down.7He was banneddriving for 6 months.8When she was a child,a TV-set was somethingbelief.9We had to rulethe possibility of increased supplies.10The donatio

4、n are giventhe form of money.阅读理解AWhich comes first,happiness or money?Are richer people happier?And if so,how dopeople get much richer?A recent study could tell you the answer.The study looked into thousands of teenagers and found that those who felt better about lifeas young adults tended to have

5、higher incomes by the time they turned 29.Those who werehappiest earned an average of$8,000 more than those who were the most depressed.The researchers,from University College London and the University of Warwick,say thatvery gloomy teens,no matter how tall or smart they were,earned 10%less than the

6、ir peers,whilethe happier ones earned up to 30%more.Happier teenagers have an easier time getting through school,college and the job interview,chiefly because they always feel better about life.It may also be true that happier people find iteasier to make friends,who are often the key to homework he

7、lp or networking.A report in June suggested that professional respect was more important than dollars in termsof workplace happiness.In August scientists announced that they had found the gene for happinessin women,Alas(the same gene doesnt appear to have the same effect on men)And in Octoberresearc

8、hers in the UK and in the US announced that people who eat seven portions of fruit andvegetables a day report being the happiest.The big question is:if it is really true that happier kids end up being wealthier kids,is itnecessary for parents to get their kids to do the homework?The fact is that no

9、homework willmake kids happy but surely hurt their grades.Studies do show,after all,that more education leadsto better-paid jobs,which may give us a deep thought.“These findings show that the teenagers happiness is important to their future success,”one of the reports authors writes.“But what is the

10、 most important is that we should find a way tohelp children gain more satisfaction from doing schoolwork.”1What conclusion can the researchers draw from the recent study?AHappy teenagers grow up to be wealthier.BMoney can make people become happier.CWealth has nothing to do with happiness at all.DS

11、choolwork can help teens achieve success.2The main reason why happier people have more chances to succeed is that.Athey are easy to communicate with othersBthey are good at doing their schoolworkCthey are hopeful and optimistic about their lifeDthey eat much more fruit and vegetables a day3The under

12、lined word“gloomy”in Paragraph 3 probably means“”AupsetBgloriousChappyDwealthy4What can be the best title for the text?AThe Way to Educate KidsBThe Source of HappinessCHow to Achieve Your GoalDThe Secret of Being WealthierBNowadays many people are concerned about the problem of what to do with elect

13、ronic wastesuch as old televisions,computers,radios,cellular telephones and other electronic equipment.Electronic trash,or e-waste,is piling up faster than ever in American homes andbusinesses.People do not know what to do with old televisions or computers so they throw them inthe trash.National Sol

14、id Waste Management Association(NSWMA)state programs director ChazMiller says the large amount of electronic waste Americans product is not unexpected.The US Environmental Protection Agency(EPA)estimates more than 400 million consumerelectronic items are dumped each year,and there is a push by more

15、states to ban the waste fromlandfills(垃圾填埋场)and create recycling programs.They can be torn apart and sorted foruseable parts.Mike Fannon who runs the plant in Baltimore says,“There are lots of valuablemetals that can be recovered and reused instead of just putting them in the landfill,and in certain

16、components there are some materials that should not really be in the landfill.”Fannon says nearly 20 percent of electronic waste is recycled nationwide.Thirteen years ago,it was only about 6 percent.Recycling rates continue to rise as more communities have bannedelectronics from landfills in order t

17、o keep e-waste poisons like lead(铅)and mercury(汞)out ofgarbage dumps.This year several states like Vermont imposed a ban on electronic waste in landfills.Morethan 25 other states have also adopted bans on e-waste in landfills.Chaz Miller says more can bedone to boost electronic waste recycling.“We c

18、an do much better,”noted Miller,“I think clearly our goal should be to do as well aswe do recycling newspapers.”5Which of the following does NOT belong to e-waste?AOld televisions.BOld computers.COld cell phones.DOld newspapers.6Why is e-waste banned from landfills in many states?ABecause it can not

19、 be recycled.BBecause the landfills are already full.CBecause it might damage the environment.DBecause it can be shipped to other countries.7According to Mike Fannon,what might be the best way of dealing with e-waste?ARecycling it.BSelling it.CBurying it.DBreaking it.8What can we learn from the pass

20、age?AChaz Miller works for EPA.BMiller is optimistic about the future of e-waste.CAt present,less than 10 percent of e-waste is recycled.DAll states in the US have banned e-waste from landfills.七选五(2015全国)Building Trust in a Relationship AgainTrust is a learned behavior that we gain from past experi

21、ences.9Trust is a risk.But youcant be successful when theres a lack of trust in a relationship that results from an actionwhere the wrongdoer takes no responsibility to fix the mistake.Unfortunately,weve all been victims of betrayal.Whether weve been stolen from,liedto,misled,or cheated on,there are

22、 different levels of losing trust.Sometimes people simply canttrust anymore.10Its understandable,but if youre willing to build trust in a relationshipagain,we have some steps you can take to get you there.11Having confidence in yourself will help you make better choices because you cansee what the b

23、est outcome would be for your well-being.12If youve been betrayed,you are the victim of your circumstance.But theres adifference between being a victim and living with a“victim mentality”At some point in all ofour lives,well have our trust tested or violated.You didnt lose“everything”Once trust is l

24、ost,what is left?Instead of looking at thesituation from this hopeless angle,look at everything you still have and be thankful for all of thegood in your life.13Instead,its a healthy way to work through the experience to allowroom for positive growth and forgiveness.ALearn to really trust yourself.B

25、It is putting confidence in someone.CStop regarding yourself as the victim.DRemember that you can expect the best in return.ETheyve been too badly hurt and they cant bear to let it happen again.FThis knowledge carries over in their attitude toward their future relationships.GSeeing the positive side

26、 of things doesnt mean youre ignoring what happened.加练半小时 英语答案精析第 49 练 人文社会类高考高频单词与短语识记排查1government 2.to organize 3.historical 4.origin5incidents 6.in 7.from 8.beyond 9.out 10.in阅读能力专练.1.A 推理判断题。在文章第二、三段中作者通过对几千名青年人的调查发现:越是幸福的人,他们的收入越高。最后一段作者得出了结论,即“These findings show that the teenagers happiness

27、is important to their future success”(青少年的幸福对他们未来的成功很重要)。由此可见,幸福的孩子长大后会更富有,故答案为 A 项。2 C 推 理判 断题。根 据 第四 段第 一句“Happier teenagers have an easier time.they always feel better about life.”可知,感到幸福的青年人更容易完成学业,更容易找到工作,其主要原因是他们总是感到生活是美好的,故答案为 C 项。3A 词义猜测题。画线词后面的“while the happier ones earned up to 30%more”中

28、while 表示对比,根据 while 后的 the happier 可推知画线词“gloomy”的意思应为“not happy”,故答案为 A 项。4D 标题归纳题。本文主要讨论的是幸福能使人更富有,故答案为 D 项。5D 细节理解题。根据题干关键词 e-waste 找到文章第一段的“.with electronic waste such as old televisions,computers,radios,cellular telephones and other electronic equipment”,由此可知 e-waste 中不包括 old newspapers,故选 D。6C

29、 推理判断题。根据题干关键词 e-waste banned from landfills 找到文章对应段落第五段,由其中的“Recycling rates continue to rise as more communities have banned electronics from landfills in order to keep e-waste poisons like lead(铅)and mercury(汞)out of garbage dumps.”可知,废旧电子产品会对环境造成危害。故选 C。7A 细节理解题。根据题干关键词 Mike Fannon 找到文章对应段落第四段,由

30、其中的“There are lots of valuable metals that can be recovered and reused instead of just putting them in the landfill,and in certain components there are some materials that should not really be in the landfill.”可知,回收利用才是处理废旧电子的最佳方法。故选 A。8B 推理判断题。根据最后一段“We can do much better,noted Miller,I think clearly our goal should be to do as well as we do recycling newspapers.”可推知,Miller 对废旧电子的处理持乐观的态度。故选 B。.9.B 10.E 11.A 12.C 13.G

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1