收藏 分享(赏)

新教材2021-2022学年人教版英语必修第二册学案:UNIT 5 MUSIC 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:546138 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:3 大小:277KB
下载 相关 举报
新教材2021-2022学年人教版英语必修第二册学案:UNIT 5 MUSIC 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共3页
新教材2021-2022学年人教版英语必修第二册学案:UNIT 5 MUSIC 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共3页
新教材2021-2022学年人教版英语必修第二册学案:UNIT 5 MUSIC 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共3页
亲,该文档总共3页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家速读P52教材课文,完成下列任务.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确,还是错误,还是没有提及1Only ordinary people can take part in a virtual choir.ARight.BWrong. CNot mentioned.2Music makes people become a member of the global community.ARight. BWrong. CNot mentioned.3Whitacres original composition made Whitacre become popular

2、among choirs and singers.ARight. BWrong. CNot mentioned.4Whitacre joined his fans together into one performance team.ARight.BWrong. CNot mentioned.5The virtual choir is a wonderful way for people around the world to sing with many voices.ARight. BWrong. CNot mentioned.答案15BAACB.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句

3、子提供的信息A.began to become quite popularBbegan studying musicCreceived a videoDfell in love with Mozarts classical musicEhad 185 singers from 12 different countriesFreceived a masters degree in musical composition1Whitacre _ at the University of Nevada in 1988.2Eric Whitacre _ when he sang for the univ

4、ersity choir.3Whitacre _ in 1997.4Over the next 10 years,Whitacres original compositions _among choirs and singers.5In 2009,Whitacre _ of a girl who was singing one of his works.6Whitacres first virtual choir _答案16BDFACE.表格填空答案1.accessible2.ordinary3.enables4.to become5.the6.whose7.creation8.wonderf

5、ul9for10.better细读P52教材课文,完成下列任务.主旨匹配段落主旨大意1.Para.12.Para.23.Para.34.Para.4A.The creation and the development of the virtual choir.B.What the virtual choir means and its significance.C.Eric Whitacres life before the creation of the virtual choir.D.The virtual choir is making the world a better place.

6、答案14BCAD.单项选择1What is needed for you to take part in a virtual choir?AA studio.BA local choir.CA video camera.DA small band.2Who is the first man to come up with the idea for a virtual choir?AMozart.BWhitacre.CNevada.DJuilliard.3When did Whitacre graduate from the University of Nevada?AIn 1970.BIn 1

7、988.CIn 1995.DIn 1997.4What is the name of Whitacres first virtual choir?AWhat If.BThe Virtual Youth Choir.CEric Whitacre.DLux Aurumque.5What is the main idea of the text?AIntroduction of the virtual choir.BWays to study musical composition.CPerformances on video and the Internet.DWhitacres works an

8、d performances.答案15CBCDA.读后续写微技能读后续写微技能(五)精选形容词,做到描述精准A:阅读课文中含有形容词的语句,并体会其用法1A virtual choir helps connect ordinary people together.2It has proved to be a positive influence on the lives of many people.3Since then,the virtual choir has become a worldwide phenomenon.B:找出下列语句中使用准确的形容词1Over the next 10

9、 years,Whitacres original compositions began to become quite popular among choirs and singers.original popular2Inspired,he asked his fans to make videos,which he then joined together into one performance.inspired3The virtual choir is a wonderful way for people around the world to sing with one voice and thus make the world a better place.wonderful better- 3 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1