收藏 分享(赏)

河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc

上传人:a**** 文档编号:545669 上传时间:2025-12-10 格式:DOC 页数:29 大小:126.50KB
下载 相关 举报
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第1页
第1页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第2页
第2页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第3页
第3页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第4页
第4页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第5页
第5页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第6页
第6页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第7页
第7页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第8页
第8页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第9页
第9页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第10页
第10页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第11页
第11页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第12页
第12页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第13页
第13页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第14页
第14页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第15页
第15页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第16页
第16页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第17页
第17页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第18页
第18页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第19页
第19页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第20页
第20页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第21页
第21页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第22页
第22页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第23页
第23页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第24页
第24页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第25页
第25页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第26页
第26页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第27页
第27页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第28页
第28页 / 共29页
河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析).doc_第29页
第29页 / 共29页
亲,该文档总共29页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、河北省邯郸市2021届高三英语上学期期末考试质量检测试题(含解析)注意事项:1. 考试时间120分钟,总共150分。2. 答卷前,考生务必将自己的姓名、班级和考场填写在答题卡上,并把条形码贴在答题卡 的指定位置。3. 回答选择题时,选出每小题答案后,用213铅笔把答题卡对应题目的答案标号涂黑。如 需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写 在本试卷上无效。4. 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)听下面5段对话。. 每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选

2、项中选出最佳选项。听完每段对话后你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读 一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What do we know about the man?A. He is a smoker.B. He is an anti-smoker.C. He is a manager.【答案】A【解析】【原文】M: Bad news! The new manager is an anti-smoker.W: Oh really then you mean he wont allow us to smoke.2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Whe

3、n should the man attend the meeting?A. At 2:20.B. At 2:40.C. At 3:40.【答案】A【解析】【原文】M: Its 3 oclock already! Im late for the meeting!W: How late are you?M: About 40 minutes.W: Oh, Thats really terrible.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Why does the man stop eating bread?A. Because he has had enough.B. Because he w

4、ants to lose weight.C. Because he doesnt like bread。.【答案】B【解析】【原文】M: Ive stopped eating bread.W: But I dont think it is enough if you want to lose weight.M: I know, but its only a beginning.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the probable relationship between the speakers?A. Teacher and student.B. Mother a

5、nd son.C. Sister and brother.【答案】B【解析】【原文】W: Why are you studying in the living room?M: The lamp in my room isnt working.W: Then we will ask your father to look at it when he comes home.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the womans problem?A. She was tired.B. She didnt feel well.C. She didnt sleep well.【答

6、案】C【解析】【原文】M: You look tired. Did you sleep well last night?W: Well, actually I was able to sleep only a little bit.M: What was the problem?W: I was disturbed by the noisy traffic.第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项 中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各 小题将给出5秒钟

7、的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】6. What do the speakers agree about the film?A. The actors are good.B. The story is good.C. The action is good.7. What kind of movies does the woman like?A. Movies with good actors.B. Movies with wonderful actions.C. Movies with a good story.【答案】6.

8、 A 7. C【解析】【原文】M: What did you think of the movie?W: To be honest, I didnt like it very much.M: Why not? I like it a lot! The actors were so good!W: They were, but the story didnt make any sense.M: But there was a lot of action!W: True. But I like a good story. I dont like to watch one action scene

9、after another.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. What is the woman in the dialogue?A. A waitress.B. A sales girl.C. A guest.9. What will the man have for drink?A. Coffee.B. Tea.C. Coke.10. Where does the conversation probably take place?A. In an office.B. At a restaurant.C. At an airport.【答案】8. A

10、 9. C 10. B【解析】【原文】W: Hi. How are you doing this afternoon?M: Fine, thank you. Can I see a menu, please?W: Certainly, here you are.M: Thank you. Whats todays special?W: Fried chicken and cheese.M: That sounds good. Ill have that.W: Would you like something to drink, coffee, tea or coke cola?M: Coffe

11、e will make me sleepless and I have never have tea, so bring me a coke please.W: Thank youHere you are. Enjoy your meal!M: Thank you.W: Can I get you anything else?M: No thanks. Id like the check, please.W: Thatll be $14. 95.M: Here you are. Keep the change!W: Thank you! Have a good day!M: Goodbye.听

12、下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】11. What does the woman think a smart speaker will do?A. Spy on people.B. Misunderstand people.C. Give no response.12. Which of the following can best describe a smart speaker?A. It listens all the time.B. It pays attention to everything.C. It starts when a command

13、is made.13. How does the woman feel after the mans explanation?A. She is satisfied.B. She is still puzzled.C. She is excited.【答案】11. A 12. C 13. B【解析】【原文】W: Smart speakers seem to be getting more and more popular.M: Yes, they are! I think they will be in every home one day.W: Thats what Im worried a

14、bout! Smart speakers are always listening.M: Well, they do listen and respond to commands. But thats not a problem.W: Matt, those smart speakers could be spying on people!M: Companies that sell them say theyre not.W: How can you be so sure?M: Susie, smart speakers dont pay attention to everything yo

15、u say.W: So they only listen when a command is directed at the device?M: Yes! You have to use certain words, such as Alexa or Hey, Google. W: And it will start listening as soon as you say those words?M: Yes. But only for about eight seconds. Thats not spying.W: I dont know听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音

16、频,请去附件查看】14. What is the woman doing now?A. Working at a clinic.B. Shopping in a supermarket.C. Buying medicines in a drug store.15. When should the woman take the pills?A. Before going to bed.B. After meals.C. At noon.16. What is forbidden after taking the pills?A. Having a meal.B. Taking a walk,C.

17、 Driving a car.17. How does the woman pay at last?A. By cardB. In cash.C. By E-payment.【答案】14. C 15. A 16. C 17. B【解析】【原文】M: Good morning. How can I help you?W: Good morning, I have this prescription.M: Let me see. Okay, I think we have it. Let me get that for you.W: Thank you, and can you tell me h

18、ow I should use it?M: Certainly! You need to take these pills once a day before you go to sleep.W: Okay, how long do I need to take them for?M: Ten days. Its important that you finish all the package, if you forget to take it at night, you need to take two in the morning.W: Okay, are there any side

19、effects?M: Rare but possible, dizziness, upset stomach, nervousness. . . It is recommended that you avoid physically demanding activities after taking this; also no driving.W: Oh, now I see why I should take it before I go to sleep.M: Exactly!W: Well, okay then. Can I pay with my card?M: Sorry, youd

20、 better pay in cash. That will be $14. Is there anything else I can help you with?W: No, that would be all, thank you.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】18. Who is this speech intended for?A. Professional swimmers.B. Pool managers.C. General people.19. What does the speaker suggest doing if you cant s

21、wim?A. Swimming with another person.B. Taking a swimming class.C. Going to a pool with lifeguards.20. What does the speaker mainly talk about?A. Swimming rules.B. Swimming skills.C. Swimming places.【答案】18. C 19. B 20. A【解析】【原文】When the weather gets warm, people love to play in the water. Many like t

22、o swim in pools, lakes and rivers. Others like to swim in the ocean. But water can be dangerous. About 10 people die from drowning each day in the USA. These simple rules will help you enjoy the water safely this summer.Learn to swimIf you cant swim, dont go into the water. And take a swimming class

23、. Swimming is much easier than you may think. Classes are available at pools, schools and sports centers.Dont swim aloneWhen you do swim, always swim with another person. The two of you can watch out for each other. If something happens, one of you can go and get help.Be carefulChoose to swim in are

24、as with lifeguards. If you need help, the lifeguard can help you. When you play in the water, dont push or jump on others.Enjoy the water, but remember to do it safely.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2. 5分,满分37. 5分)阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AReading has been on the decline for years. One of t

25、he reasons for the decline in book sales is the leaps and bounds in technology. Why do you buy a book when you can conveniently buy audiobooks (有声读物)instead? Here are 4 of the best audio books you can find.The Power of NowPublished in 2000. The Power of Now explains a journey-a journey that encourag

26、es you to dismiss your analytical (分析白勺)mind and set aside yourself as well. The author, Eckhart Tolle, guides you through these transitions with easy words and phrases. The purpose of this book is to help you pay more attention io the current momentthe “ now”.The AlchemistIt talks about the journey

27、 of a boy named Santiago who travels from Spain to Egypt in search of riches. Along the way, he meets three characters, a woman, a man who thinks hes a king? and the alchemist(练金术士). These characters help guide Santiago to his goal, but over time that goal changes. It moves away from worldly riches

28、to something deeper and more meaningful.The Power of HabitWritten by Charles Duhigg, 77ie Power of Habit- talks all about the power behind habits using various cases and plots to present Duhiggs points. In the book. Duhigg turns complex systems and methods into easily digestible stories that people

29、and businesses can relate to.OutliersWritten by Malcolm Gladwell, this book has popularized the idea that practicing 10,000 hours in total will make you an expert in that area. It also covers other aspects about what many of todays great people do in their daily life and how they have become success

30、ful in their own field.21. Why did Eckhart Tolle write The Power of Now?A. To encourage people to travel.B. To tell people to focus on the present.C. To meet different peoples curiosity.D. To give advice to the business man.22. What did Santiago pursue during his journey at first?A. Wealth.B. Fame.C

31、. Wisdom.D. Friendship.23. Which of the books talks about the power of practice?A. The Power of NowB. OutliersC. The Power of HabitD. The Alchemist【答案】21. B 22. A 23. B【解析】【分析】这是一篇应用文。本文介绍了4本有声读物。【详解】1.细节理解题。根据第二段的最后一句“The purpose of this book is to help you pay more attention to the current moment-

32、the now”(这本书的目的是帮助你更加关注当下“现在”)可知,本书的目的是帮助人们关注当下。故选B。2.细节理解题。根据第三段的第一句“It talks about the journey of a boy named Santiago who travels from Spain to Egypt in search of riches. ”(它讲述了一个名叫圣地亚哥的男孩从西班牙到埃及寻找财富的旅程。)和最后一句中的“moves away from worldly riches to something deeper and more meaningful. ”(从世俗的财富转向更深刻

33、更有意义的东西。)可知,一开始Santiago追求的是财富。故选A。3.细节理解题。根据最后一段的第一句“Written by Malcolm Gladwell, this book has popularized the idea that practicing 10. 000 hours in total will make you an expert in that area. ”(这本书由马尔科姆格拉德威尔(Malcolm Gladwell)所写,它推广了这样一种理念:实践总计10000小时将使你成为该领域的专家。)可知,Outliers讲述了实践的力量。故选B。BEmily Bonf

34、im Camargo, a 10-yeiir-old girl, has cerebral palsy (大脑性瘫痪). Because of her condition, her involuntary movements prevent her from freely holding objects with her hands or standing up. Shes never been able to walk, but that doesnt mean she doesnt have the same dreams and hopes as other children. In p

35、articular, shes always wanted to ride a bicycle.“That was her dream, and I had 10 do something to help,” her grandfather. Clovis Urias dos Santos, a 69-year-old former construction worker? said. First he tried to make his granddaughter dream come true by buying her a tricycle (三轮车). Unfortunately, s

36、he was unable to hold the handlebars to guide the vehicle, and she couldnt keep her balance on the seat. Her grandfather, however, isnt a man who is easily discouraged.In his home workshop, he started to think of how he could make a more stable tricycle for her. He started to take things apart and p

37、ut the useful pieces back together. “ I fixed the pedals (踏板)with brakes, and I didnt put on handlebars,” he told Sempre Familia a local news medium.This vehicle isnt just fun; its also practical. Clovis added a basket behind the seat, so that Emily can carry her backpack for school, or some groceri

38、es, because she likes to go to the supermarket and bakery with him. Emilys special tricycle is also stylish. After the tricycle was ready, I painted it pink and purple because Emily chose those colors. She was very happy, and I was even happier, Clovis said.Theres no cure for cerebral palsy, althoug

39、h there is medicine to decrease involuntary muscle movements. So what does the future hold for Emily? Only time will tell, but the support of her family will fill her future with hope.24. What do we know about Emily from paragraph 1?A. She cant afford a new bike.B. She has set up a home workshop.C.

40、She hasnt been able io walk since 10.D. She shares common dreams with others.25. Which of the following word can best describe Clovis?A. Courageous and calmB. Determined and loving.C. Cooperative and generous.D. Ambitious and professional.26. How would Emily control the tricycle her grandfather made

41、?A. By holding the handlebars.B. By keeping her balance on the seat.C. By putting her hand on the brakes.D. By pressing the brakes on the pedals27. Whats the main idea of the text?A. A family that is full of love.B. A tricycle made of useful pieces.C. A girl got a present from her grandfather.D. A g

42、randfather creates a tricycle for his granddaughter.【答案】24. D 25. B 26. D 27. D【解析】【分析】这是一篇记叙文。本文讲述了一位爷爷为了让自己患有脑瘫的孙女圆梦骑车,而改造三轮车的故事。【详解】1.细节理解题。根据第一段的“but that doesnt mean she doesnt have the same dreams and hopes as other children. In particular, shes always wanted to ride a bicycle. ”(但这并不意味着她没有和其他

43、孩子一样的梦想和希望。特别是,她一直想骑自行车。)可知,Emily也跟其他人一样有自己的梦想。故选D。2.推理判断题。根据第二段最后一句话“Her grandfather, however, isnt a man who is easily discouraged.”(然而,她的祖父并不是一个容易气馁的人。)可知爷爷是个不轻言放弃的人。同时他不辞辛苦地为孙女改造自行车,说明他是一个心中充满爱的人。故选B。3.细节理解题。根据第三段第三句“I fixed the pedals(踏板)with brakes,and I didnt put on handlebars,”(我在踏板上安装了刹车闸,没

44、有把车把装上)可知,爷爷在踏板上安装了刹车闸,所以小女孩可以通过脚踩踏板上的刹车闸控制三轮车。故选D。4.主旨大意题。通读全文,文章第一段讲述了一个十岁小女孩患有大脑性瘫痪,但是她有一个骑自行车的梦想,第二段到倒第二段讲述了小女孩的爷爷通过不懈努力改装出一辆可以让小女孩骑的自行车,最后一段表明家人的支持会让小女孩的未来充满希望。所以本文讲述了一位爷爷为了让自己患有脑瘫的孙女圆梦骑车,而改造三轮车的故事。故选D。CThanks to a program called Hunger: Not Impossible (HNI), hungry people could have access to

45、fresh, healthy food in their neighborhood by texting one simple word: Hungry. On one hand. people in charge of the program learn that each year 42 million Americans go hungry including 15. 9 million children. On the other hand, grocery stores, restaurants, and food providers throw out 60 million ton

46、s of unused food. HNI had a solutionconnectivity.HNI started fundraising and developing partnerships. Then they make plans with organizations and charities to help locate people who suffer from food insecurity. And they reached out to technical experts at Salesforce who developed an easy-to-use text

47、-driven platform using a chat box. With all the elements in place, a simple text started the goodwill rolling.When a needy person types in “Hungry” and sends the text message to HNI. they receive a message, back showing the closest locations that are offering free food. They also get a text displayi

48、ng different menu options. They simply select a restaurant, choose the meal, then heads to the takeout counter where they pick up their free meal alongside paying customers. No questions are asked and dignity is preserved. The pilot project began in Venice Beach, California, providing over 250 meals

49、 to more than 50 youth in three weeks. HNI then grew to Bentonville. Arkansas, Klamath Falls Oregon? and St; Louis. Missouri.Providing food is the first step in transforming lives for the best. ” Michelle DiBattiste, operations and volunteer manager at Safe Place for Youth said in the press release,

50、 By satisfying that initial survived instinct of finding food. Hunger: Not Impossible provides necessary space for personal growth, self-realization and finding stability. If there were less hungry people in the world, the crime rate would be reduced? there would be fewer homeless people, and the co

51、st of healthcare would cut down. ”28. What does HNI do to help hungry people?A. Make a link between hungry people and food providers.B. Offer hungry people fresh and healthy food.C. Ask some restaurants to donate moneyD. Text a message to a grocery store.29. What does the underlined word “elements”

52、refer to in paragraph 2?A. Fund, restaurants, technical experts and the number of hungry people.B. Text messages, location of the stores, menu options and the takeout counter.C. The pilot project, people suffering from food insecurity, a chat box and plans.D. Fund, partnership, locating hungry peopl

53、e, and an easy-to-use text-driven platform.30. What can we infer from what Michelle DiBattiste said?A. Hungry people will live a better life.B. HNI is good at helping hungry people.C. HNI is good for the people and society.D. Personal growth is extremely important.31. What can be the best title for

54、the text?A. A Programme Connects Hungry People with FoodB. Feeding the Needy Is Necessary for Social StabilityC. A Simple Word Helps People in Need of FoodD. Hungry People Are Grateful to Restaurants【答案】28. A 29. D 30. C 31. A【解析】这是一篇新闻报道。这是一篇新闻报道。面对人们的饥饱问题,和一些餐馆的浪费现象,一种新的项目HNI提出了新的解决方法,把饥饿人群和食物联系起来

55、。【28题详解】细节理解题。根据第一段的最后一句话“HNI had a solutionconnectivity.,”可知,HNI提出了解决办法“connectivity”,即把饥饿人群和餐馆或者提供食物的地方结合起来。故选A。【29题详解】词义猜测题。根据第二段划线词前的描述“HNI started fundraising and developing partnerships. Then they make plans with organizations and charities to help locate people who suffer from food insecurity

56、. And they reached out to technical experts at Salesforce who developed an easy-to-use text-driven platform using a chat box. (HNI开始筹集资金并发展伙伴关系。然后他们与组织和慈善机构一起制定计划,帮助寻找那些遭受食品不安全之苦的人。他们联系了Salesforce的技术专家,后者利用聊天框开发了一个易于使用的文本驱动平台。)”可知,HNI需要有资金的支持,有合作伙伴,知道如何定位人群,如何利用平台收发信息等,所以此处的“elements”指代前文的“Fund, par

57、tnership, locating hungry people, and an easy-to-use text-driven platform.(资金,合作人,定位饥饿的人,以及一个易于使用的文本驱动平台。)故选D。【30题详解】推理判断题。根据Michelle DiBattiste 所说的“If there were less hungry people in the world, the crime rate would be reduced, there would be fewer homeless people, and the cost of healthcare would

58、cut down(如果世界上挨饿的人少一些,犯罪率就会降低,无家可归的人就会少一些,医疗费用就会降低)”可知,这个计划将使很多饥饿的人满足基本需求,这样一来就会降低犯罪率,同时减少医疗保健费用。显然这个计划对个人和社会都有好处。故选C。【31题详解】主旨大意题。阅读文章,并根据第一段“Thanks to a program called Hunger: Not Impossible (HNI), hungry people could have access to fresh, healthy food in their neighborhood by texting one simple w

59、ord: Hungry. On one hand. people in charge of the program learn that each year 42 million Americans go hungry including 15. 9 million children. On the other hand, grocery stores, restaurants, and food providers throw out 60 million tons of unused food. HNI had a solutionconnectivity. 多亏了一个名为“饥饿:并非不可

60、能”(Hunger: Not Impossible, HNI)的项目,饥饿的人们可以通过发短信一个简单的词:饥饿,就能在他们的社区获得新鲜、健康的食物。一方面。负责这个项目的人了解到,每年有4200万美国人挨饿,其中包括159万名儿童。另一方面,杂货店、餐馆和食品供应商会扔掉6000万吨未吃的食物。HNI有一个解决方案把他们联系起来。)”可知,短文的最佳标题为“一个项目将饥饿的人们与食物联系起来”。故选A。DMost of the wind available on land is too gentle to push commercial wind turbine(涡轮机),but now

61、researchers in China have designed a kind of tiny wind turbine, that can use wind energy from breezes as little as those created by a quick walk. The new device is not technically a turbine. It is a nanogenerator made of two plastic strips in a tube that clap together when there is airflow. Like rub

62、bing a balloon to your hair, the two plastics become electrically charged after being separated from contact, a phenomenon called the triboelectric effect. But instead of making your hair stand up like Einsteins, the electricity generated by the two plastic strips is captured and stored.Our intentio

63、n isnt to replace existing wind power generation technology. Our goal is to solve the issues that the traditional wind turbines cant solve? says Ya Yang, a researcher from Beijing Institute of Nanoenergy and Nanosystems. Unlike wind turbines that use coils and magnets (磁石) where the costs are fixed,

64、 we can pick and choose low-cost materials for our device. Our device can also be safely applied to nature reserves or cities because it doesnt have the rotating (旋转)structures.Yang says he has a small vision and a big vision for the projects next steps. In the past, Yang and his colleagues have des

65、igned a nanogenerator as small as a coin, but he wants to make it even tinier and more compact with higher efficiency. Yang is also looking to make the device bigger and more powerful. Im hoping to scale up the device to produce 1,000 watts. We can place these devices where traditional wind turbines

66、 cant reach. We can put it in the mountains or on the top of buildings for sustainable energy.32. What do we know about the new device in paragraph 1?A. It is called tiny wind turbine.B. It can help you walk quickly.C. It consists of a tube and two plastic strips.D. It is a turbine used to store the

67、 electricity.33. What advantage does the new device have?A. Its cost is fixed because of materials used in it;B. It has solved the problems the old device cant.C It creates a cheap and secure way of making electricity.D. It can take the place of the present wind generators.34. What does Yang mean by

68、 saying he has a big vision for the projects next steps?A. He intends to make the device much smaller.B. He plans to apply the device to nature reserves and cities.C. He means to make the device more powerful and widely used.D. He wants to make the device the biggest one in the country.35. In which

69、section of a website can you find this text?A. Science.B. Culture.C. Fashion.D. Business.【答案】32. C 33. C 34. C 35. A【解析】这是一篇科技数明文。本文主要讲述中国的研究人员发明了一个小型风力涡轮机,可以把微乎其微的风力利用起来。【32题详解】细节理解题。根据第一段中“The new device is not technically a turbine. It is a nanogenerator made of two plastic strips in a tube that

70、clap together when there is airflow.(从技术上讲,新装置不是涡轮。它是一种纳米发电机,由管中的两个塑料条组成,当有气流时,塑料条会拍打在一起。) ”可知,这种新设备是由两个塑料带和一个管子组成。故选C。【33题详解】细节理解题。根据第二段中“Unlike wind turbines that use coils and magnets (磁石) where the costs are fixed, we can pick and choose low-cost materials for our device. Our device can also be

71、safely applied to nature reserves or cities because it doesnt have the rotating (旋转)structures. ”(不像使用固定成本的线圈和磁铁的涡轮机,我们可以为设备选择低成本的材料设备。我们的设备还可以安全地在自然保护区或城市使用,因为它没有旋转结构)可知,这种新的装置,可以选择低成本的材料,而且使用时也不需要旋转装置,所以可以安全地投入使用,即它创造了一个便宜且安全的发电方式。故选C。【34题详解】推理判断题。根据最后一段中“Im hoping to scale up the device to produc

72、e 1, 000 watts. We can place these devices where traditional wind turbines cant reach. We can put it in the mountains or on the top of buildings for sustainable energy.(我希望把这个装置的功率放大到1000瓦。我们可以把这些设备放在传统风力涡轮机够不着的地方。我们可以把它放在山上或建筑物的顶部,以获得可持续能源。) ”可知,他的雄伟蓝图是要这种装置发电量更大,并且可以在目前的风力发电机不能工作的地方使用。故选C。【35题详解】推

73、理判断题。通读全文,并根据第一段“but now researchers in China have designed a kind of tiny wind turbine, that can use wind energy from breezes as little as those created by a quick walk. (但现在中国的研究人员已经设计出一种“微型风力涡轮机”,它可以利用微风产生的风能,和快速行走产生的风能一样少。)”可知,本文主要介绍了中国研究人员发明了一个小型风力涡轮机,以及该涡轮机的工作原理、优势等内容。该涡轮机是一项科学发明,由此推知本文很可能出现在网

74、站的科学部分。故选A。第二节(共5小题;每小题2. 5分,满分12. 5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Working during the summer when school is out of session is a great opportunity for teenagers to make money and build up their independence.As a high schooler, you may feel as though you lack the necessary experience to ob

75、tain a perfect position. _36_. Starting your job search early isnt the only thing you can do to increase your chances, so here are a few more tips:1. Ask AroundFriends, neighbors, and other parents are going to be your most valuable means of finding gainful employment during the summer. They know yo

76、u. you know them, and they may have an inside track to a position you otherwise wouldnt have had access to. _37_. And check the bulletin board at your local community center for job listings.2. Prepare ReferencesPrepare a list of names and phone numbers of people who can vouch for you. either person

77、ally or professionally. _38_ . References are usually provided in the form of a letter of recommendation, and you should get them from previous employers, teachers, or anywhere you may have volunteered in the past.3. _39_You want to be taken seriously, so dress appropriately for the job for which yo

78、u are applying. Be on time (a few minutes early to be safe) ? and bring with you any information you think an employer may want to see? such as your reference letters and a resume.4. Find Specialized Job Search SitesCheck out websites such as Snagajob and Groove job, which specialize in jobs for tee

79、ns and high school students. You can search for jobs by location, interest. age range, and employer. _40_ .A. Market YourselfB. Dress Appropriately for InterviewsC. You may be asked to provide a few references to a potential employerD. However, there are plenty of jobs you are qualified for that pay

80、 rather wellE. You can also ask your favorite teachers and your school guidance adviser for helpF. Usually the sites offer advice on writing resumes, interview tips, and many other aspectsG. Having a summer job can help you earn spending money, pay for college? and gain practical experience【答案】36. D

81、 37. E 38. C 39. B 40. F【解析】这是一篇说明文。文章主要介绍了青少年如何在夏季找到合适的兼职。【36题详解】根据第二段第一句“As a high schooler, you may feel as though you lack the necessary experience to obtain a perfect position.(作为高中生,你可能会觉得缺少获得不错的职位的相关经验。)”D选项However, there are plenty of jobs you are qualified for that pay rather well (然而有很多工作岗

82、位适合你),与上文构成转折关系,表示虽然工作经验不足但是仍然可以找到合适自己的工作。故选D。【37题详解】根据段落标题“Ask Around(问问周围的人)”可知此空应该为多向周围的人询问。而E 选项You can also ask your favorite teachers and your school guidance adviser for help(你也可以向你最喜欢的老师和学校指导顾问寻求帮助)中your favorite teachers and your school guidance adviser你最喜欢的老师和你学校的指导顾问就是你周围的人。故选E。【38题详解】根据段

83、落小标题“Prepare References(准备推荐信)”以及下文“References are usually provided in the form of a letter of recommendation,(推荐内容通常情况下是以推荐信的格式)”可知此处应该与reference相关。C选项You may be asked to provide a few references to a potential employer(你可能会被要求提供一些推荐信给潜在的雇主。)故选C。【39题详解】根据下文第一句话“You want to be taken seriously, so dr

84、ess appropriately for the job for which you are applying.(你想要被重视,那么你的穿着要适合你申请的这份工作。)”可知小标题应为穿着得体。B选项“Dress Appropriately for Interviews”适合作段落小标题。故选B。【40题详解】根据小标题“Find Specialized Job Search Sites(找一些专门的招聘网站)”以及空格前一句“You can search for jobs by location, interest. age range, and employer.(你可以按照地点,兴趣,年

85、龄范围,雇主来搜索工作。)”可知该空与网站有关。F选项“Usually the sites offer advice on writing resumes, interview tips, and many other aspects”(通常这些网站会提供写简历、面试技巧等方面的建议)中的“the sites网站”与小标题和前一句衔接。故选F。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。.Sometimes in life, a small event can mak

86、e us realize that kindness still rules the world and I had an opportunity to _41_ the kindness of people from a strong and total stranger: a _42_ named Afolabi.In October 2007, I was working as a sales manager in Lagos. One night when Afolabi was returning me to my house, the car broke down. Afolabi

87、 _43_ to pull over the taxi and went off to find a mechanic (机械工). As soon as he left, at least 7 to 8 local boys _44_suddenly from the deep dark of the night and surrounded our car, _45_me to hand over whatever money I had.To my relief, Afolabi returned in time. For start, he tried to quietly _46_

88、with them. When that didnt _47_ , he raised his voice and showed that he was _48_ for a fist fight. His _49_ actions and muscular frame finally forced the boys to abandon their _50_and they ran away into the same darkness from where they came.Afolabi neednt have done that. In the darkness of the nig

89、ht. people will not _51_take risks to save their own possessions. The boys could have been carrying weapons with them, but this loyal driver did not _52_any “its” or buts”. His main _53_was to save me from getting robbed.Though it has passed many years, those few moments are enough to register the d

90、rivers _54_into the deepest corner of my heart._55_off to Afolabi? The loyal driver who helped me.41. A. sacrificeB. expressC. experienceD. provide42. A. teacherB. doctorC. librarianD. driver43. A. expectedB. attemptedC. managedD. happened44. A. escapedB. returnedC. ranD. appeared45. A. forcingB. wi

91、shingC. holdingD. forbidding46. A. argueB. bargainC. fightD. reason47. A. matchB. workC. endD. happen48. A. eagerB. sorryC. readyD. famous49. A. braveB. properC. busyD. sensitive50. A. conceptB. intentionC. dreamD. rule51. A. completelyB. generallyC. apparentlyD. extremely52. A. agree withB. think o

92、fC. get inD. talk about53. A. aimB. courseC. actionD. job54. A. serviceB. supportC. kindnessD. encouragement55. A. GlovesB. HandsC. ArmsD. Hats【答案】41. C 42. D 43. C 44. D 45. A 46. D 47. B 48. C 49. A 50. B 51. B 52. B 53. A 54. C 55. D【解析】这是一篇记叙文。本文讲述了作者深夜回家,路遇劫匪,其司机Afolabi没有逃离,反而奋力救作者的故事。【41题详解】考查

93、动词词义辨析。句意:我有机会从一个强壮而完全陌生的人那里体验到人们的善良:一个名叫Afolabi的司机。A. sacrifice牺牲;B. express表达;C. experience经历;D. provide提供。通过下文讲述的故事可知,作者亲身经历过陌生人所给予的善良举动。故选C。【42题详解】考查名词词义辨析。句意同上。A. teacher老师;B. doctor医生;C. librarian图书管理员;D. driver司机。根据第二段第三句中的taxi以及本文最后一句中的driver和12空前的loyal driver可知,Afolabi是一位司机。故选D。【43题详解】考查动词词

94、义辨析。句意:Afolabi设法把出租车停在路边,出去找了个修理工。 A. expected期待;B, attempted尝试;C. managed设法;D. happened发生。通过后文提到Afolabi下车去找机械工可知,此处应该是成功地把车停靠在了路边。故选C。【44题详解】考查动词词义辨析。句意:他一离开,至少有7到8个当地男孩从深夜的漆黑中突然出现,包围了我们的车,逼我交出身上所有的钱。A. escaped逃跑;B. returned返回;C. ran奔跑;D. appeared出现。根据后文“Suddenly from the deep dark of the night and

95、 surrounded our car”可知,此处表示出现了7到8个当地男孩从深夜的漆黑中突然出现。故选D。【45题详解】考查动词词义辨析。句意同上。A. forcing强迫;B. wishing希望;C. holding举着;D. forbidding禁止。根据前后文语境可知,因为在黑夜中出现了7到8个男孩,他们要抢劫作者,所以此处表示逼迫我交出手里的钱。故选A。【46题详解】考查动词词义辨析。句意:首先,他试图安静地跟他们讲道理。 A. argue争论;B. bargain讨价还价;C. fight打架;D. reason解释,讲道理。根据下文的“he raised his voice a

96、nd showed that he was 8 for a fist fight. ”可知,一开始Afolabi跟他们讲道理,reason with someone“跟某人理论;跟某人讲道理”。故选D。【47题详解】考查动词词义辨析。句意:当这招不管用的时候,他提高了嗓门,表示他已经准备好要打一架了。A. match匹配;B. work奏效,起作用;C. end结束;D. happen发生。根据后文“ he raised his voice”可知,Afolabi开始的方式没有起到作用。故选B。【48题详解】考查形容词词义辨析。句意同上。A. eager渴望的;B. sorry抱歉的;C. re

97、ady准备的;D. famous著名的;因为讲道理行不通,接下来也准备好了武力解决,be ready for“为做好准备”,固定短语。故选C。【49题详解】考查形容词词义辨析。句意:他勇敢的行动和肌肉发达的体格最终迫使男孩们放弃了他们的意图,他们消失在黑暗中。A. brave勇敢的;B proper合适的;C. busy忙碌的;D. sensitive敏感的。根据“ he was 8 for a fist fight.”可知,Afolabi的这种敢于跟劫匪作斗争的行为是勇敢的。故选A。【50题详解】考查名词词义辨析。句意同上。A. concept概念;B. intention意图;C. dre

98、am梦想;D. rule规则。Afolabi的勇敢行为和矫健的身躯吓跑了孩子们,迫使他们放弃了最初想要劫财的意图。故选B。【51题详解】考查副词词义辨析。句意:在黑暗的夜晚,人们一般不会冒险去保存自己的财产。A. completely完全地;B. generally一般地;C. apparently明显地;D. extremely很,非常。根据“The boys could have been carrying weapons with them”可知,虽然Afolabi很强壮,但在一般情况下,在深夜里人们也不会为了财产而和别人打架。因为男孩们可能带着武器。故选B。【52题详解】考查动词短语词

99、义辨析。句意:男孩们可能带着武器,但这个忠诚的司机没想过什么“是”或“但是”。A. agree with同意;B. think of想起;C. get in(火车、公共汽车或飞机)到达;D. talk about谈论。根据上文司机勇敢表现可知,但这位忠诚的司机并没有去想任何的“果”或“但是”。故选B。【53题详解】考查名词词义辨析。句意:他的主要目的是防止我被抢劫。A. aim目的; B. course课程;C. action行动;D. job工作。根据后文“to save me from getting robbed”可知,此处指目的是防止我被抢劫。故选A。【54题详解】考查名词词义辨析。句

100、意:虽然已经过了许多年,但那几个瞬间足以将司机的善意铭记于心。A. service服务;B. support支持;C. kindness善意;D. encouragement鼓励。根据第一段“Sometimes in life, a small event can make us realize that kindness still rules the world”可知,此处指司机的善意。故选C。【55题详解】考查名词词义辨析。句意:向Afolabi脱帽致敬? A. Gloves手套; B. Hands手;C. Arms武装,装备; D. Hats帽子。根据后一句“The loyal dri

101、ver who helped me.”可知,因为司机Afolabi帮助了自己,所以我想脱帽致敬。hats off表达敬意(俚语)。故选D。第二节(共10小题;每小题1. 5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Deng Yu, a 44-year-old artist from Shenyang. Liaoning province, _56_(create) a painting of the Monkey King using a bamboo brush last month. Instead of a pencil, Deng Yu draws

102、 most of his pain tings with a bamboo brush. _57_ (inspire) by Chinese writing brushes, he uses bamboo branches as his brushes, which represents his latest attempt to create unpredictability in splatter effects.After trying _58_ (variety) materials, including paper, plastic and other things,I found

103、the handmade bamboo brush handles the heavy and thick paint_59_(successfu1). On canvas (画布),its effect is close _60_ the art of Chinese calligraphy, the artist said.Through Western color and Chinese painting techniques, Deng has been looking for _61_crossing between Eastern and Western art _62_ (sty

104、le). With the unpredictable painting effects of these tools, he also wants _63_ (defend) the art field in the expansion of artificial intelligence. His painting technique has gone viral on short video platform Douyin since this month. His breakout video, _64_his process of painting Qi tian Dasheng (

105、Monkey King) is shown,has won more than 408,000. likes, _65_ (make) him popular on the platform.【答案】56. created 57. Inspired 58. various 59. successfully 60. to 61. a 62. styles 63. to defend 64. where 65. making【解析】本文是一篇记叙文。讲述了辽宁沈阳的一位艺术家用竹刷作画,他努力寻找中西方艺术的交汇点,在人工智能如此发达的现代,他致力于捍卫艺术领域。【56题详解】考查时态。句意:来自

106、辽宁沈阳的44岁艺术家邓宇上个月用竹刷作画创作了一幅美猴王的画。分析句子结构可知,句子缺少谓语动词,根据last month可知用一般过去时,且create和主语构成主动的关系。故填created。【57题详解】考查非谓语动词。句意:邓宇没有用铅笔,而是用“竹笔”来画他大部分的苦乐,“他受中国毛笔的启发,用竹枝作为毛笔,这是他最新的尝试,以飞溅的效果来创造不可预测的效果。”根据句子结构可知,本句已有谓语动词draws,且空处没有连词,所以此空应填非谓语动词,he和inspire构成被动关系,所以空处需用过去分词作后置定语,位于句首,单词首字母需大写。故填Inspired。【58题详解】考查形容

107、词。句意:在尝试了各种材料,包括纸张、塑料和其他东西后,我发现手工制作的竹刷能够成功地处理厚重的油漆。空后为名词,应用形容词形式修饰空后的materials。故填 various。【59题详解】考查副词。句意:在尝试了各种材料,包括纸张、塑料和其他东西后,我发现手工制作的竹刷能够成功地处理厚重的油漆。空处需用副词作状语修饰动词 handles。故填successfully。【60题详解】考查固定短语。句意:在画布上,其效果接近中国书法艺术。be close to“靠近;接近”,固定短语。故填to。【61题详解】考查冠词。句意:通过西方色彩和中国绘画技法,邓一直在寻找一种东西方艺术风格的交叉。分

108、析句意可知,他要寻找中西方艺术形式的一个交叉点,此处表示泛指。故填a。【62题详解】考查名词的数。句意:通过西方色彩和中国绘画技法,邓文迪一直在寻找一种东西方艺术风格的交叉。表示中西方的艺术形式,名词需用复数。故填styles。【63题详解】考查动词不定式。句意:凭借这些工具不可预知的绘画效果,他也想在人工智能的扩张中捍卫艺术领域。 want to do sth.想要做某事,固定搭配。故填to defend。【64题详解】考查定语从句。句意:他创作齐天大圣(美猴王)的视频获得了超过40.8万的赞,使他在平台上大受欢迎。分析句子结构可知,空处需用关系词引导非限制性定语从句,先行词是breakou

109、t video,关系词在定语从句中作地点状语,所以空处需用关系副词where引导定语从句。故填where。【65题详解】考查非谓语动词。句意同上。分析句子结构可知,本句已有谓语动词has won,所以空处需用非谓语动词作状语,空处动词make与主句之间是主动关系,所以空处需用现在分词短语作结果状语,表示顺承的结果。故填making。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)66. 假定你是李华,你的美国朋友Peter得知你所在的城市有家餐馆推出“大人放下手机,为 儿童免单”的服务。对此他很感兴趣,想了解具体情况,请回信告知。内容包括:1. 为何推出这样的服务:2. 如何免单。注意

110、:1. 词数80左右;2. 开头、结尾已经给出。Dear Peter,_Yours,Li Hua【答案】Dear Peter,Knowing that you are interested in the new service of the restaurant in my city, I am writing to give you some information. Seeing many diners lost in their own smartphones rather than talking with their family, the boss of the restauran

111、t feels sad and wants to solve the problem. During lunch time, when people come to the restaurant, the diners will be given the chance to put their phones inside a no phone zone box. As a reward for giving up their devices, the children can eat for free.This is the new service. Next time you come he

112、re, we will go there to experience it in person.Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生给美国朋友Peter写信,告诉他“大人放下手机,为 儿童免单”的服务的详细情况。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态主要为一般现在时和一般将来时。结构:总分法总分法指把主题句作为总说,把支持句作为分说,并以这种方式安排所写内容。要求:1.介绍为何推出这样的服务:2. 讲述如何免单。第二步:列提纲 (重点词组)be interested in; rather than;come to;for free;in per

113、son第三步:连词成句1.Knowing that you are interested in the new service of the restaurant in my city, I am writing to give you some information. 2.Seeing many diners lost in their own smartphones rather than talking with their family, the boss of the restaurant feels sad and wants to solve the problem. 3.Du

114、ring lunch time, when people come to the restaurant, the diners will be given the chance to put their phones inside a no phone zone box. 4.As a reward for giving up their devices, the children can eat for free.5.This is the new service. 6.Next time you come here, we will go there to experience it in

115、 person.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇(衔接词)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second And then, Finally, In the end, At last(供参考)2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition As well as, not onlybut (also), including,(供参考)3.表转折对比关系:However, On the contrary,

116、but, Although+clause(从句), In spite of+n/doing,On the one hand,On the other hand Some,while others,as for, sothat(供参考)4.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result (供参考)连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰,【点睛】高分句型1 Knowing that you are interested in the new service of the restaurant in my ci

117、ty, I am writing to give you some information. (现在分词作状语,that引导宾语从句)高分句型2 During lunch time, when people come to the restaurant, the diners will be given the chance to put their phones inside a no phone zone box.(when引导时间状语从句)第二节(满分 25 分)67. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Sam and I had been pai

118、red up through a mentoring (辅导)program when he was a first grader. As a former teacher, I missed making an impact on young people, so as soon as I heard of this program for at-risk school kids, I signed up.At first, if didnt seem as if the two of us were a good match. Sam hardly looked at me; he bar

119、ely spoke or smiled. I tried everything to engage him. Nothing worked. Week after week. Id drive 30 minutes to the school. only to sit with a little boy who didnt seem to care whether I was there or not. I was so frustrated.One day. I noticed Sam wearing an Iron Man shirt. The next week, I brought a

120、 board game (棋盘游戏)featuring Iron Man characters. When I opened the box, his eyes lit up. He dove right in and played the game with me. As I was leaving that day, he looked up at me and said, See you next week. ”He and I built our relationship from there. I would spend his Friday lunch period with hi

121、m. talking, playing games and just being a friend. Little by little, he opened up to me about his home life. His dad wasnt around. His mother supported the family by working nights at a local factory, so Sams older sibling took care of him most of the time.Right then and there, I wished to make sure

122、 the two of us always kept in toucheven after the program ended. Now it would be our last Friday lunch together. How could I make sure we had a great meal and he would still remember me?So I looked for some inspiration for the perfect gift for him. A gift Sam would enjoy holding on to. On Wednesday,

123、 I was watching TV and a fast-food restaurant commercial came on, advertising the toy that came in the kids mealsa small Iron Man toy.注意:1. 续写词数应为150左右:2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Suddenly it hit me: Here was the idea Id looked for!_At the school, I sat down with Sam and handed him the bag._【答案】Suddenly it

124、 hit me: Here was the idea Id looked for! I decided to purchase the food as a treat for our final lunch and give him a gift that he could remember. So that Friday, I left my house early and stopped by the near fast-food place to buy the meal with the Iron Man toy. But that restaurant had no Iron Man

125、 toys. My heart sank as I heard this. After trying my luck at several other restaurants, finally I placed my order and got what I wanted.At the school, I sat down with Sam and handed him the bag. Sam opened the bag, pulled out the food and then the toyan Iron Man toy. His eyes became watery. You kno

126、w, no one knows that my favorite is Iron Man except you, he said, You got me this so I would always remember you. He hugged me and added, Im going to keep this forever! And I know he has. Its been more than a year since that day, and Sam still texts me every week.【解析】【分析】本文以人物为线索展开,讲述了作者在做老师期间和Sam之间

127、建立起来的深厚友谊。在和Sam相处的过程中,作者知道Sam喜欢Iron Man,作者决定送给Sam一个玩具。一次在看电视,一家快餐店的广告中出现了一个Iron Man玩具。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“我突然想到:这就是我一直在寻找的想法!”可知,第一段可描写作者买Iron Man玩具的过程。由第二段首句内容“到了学校,我和Sam坐在一起,把包递给了他。”可知,第二段可描写Sam打开包后发现礼物的表现。2.续写线索:作者有了买礼物的想法作者买到礼物送给SamSam感动一直和作者保持联系3.词汇激活行为类购买:purchase /buy 打开:open /unfold情绪类感动:eyes became watery/ moved/touched【点睛】 高分句型1 I decided to purchase the food as a treat for our final lunch and give him a gift that he could remember.(that引导定语从句)高分句型2 You know, no one knows that my favorite is Iron Man except you(that引导宾语从句)

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1