1、高考资源网() 您身边的高考专家宾川四中20152016学年高一年级上学期11月月考英语试卷制卷人:郑继陈考生注意:1、考试时间120分钟,总分150分。 2、所有试题必须在答题卡上作答否则无效。 3、交卷时只交答题卡,请认真填写相关信息。第卷一、听力测试(30分)A)请听下面5段对话。每段对话后有一小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并将其填到答题卷的相应位置。听完每段对话后,你都将有10秒钟的时间回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。(每小题1.5分)1. How does the girl remember English words? A. By listenin
2、g to songs. B. By reading English books.C. By memorizing words of pop songs.2. Why did Tina need to do more exercise? A. Because she likes playing basketball. B. Because she used to be quiet. C. Because she was weak. 3. What did the boy do last week? A. He did some washing. B. He did the homework. C
3、. He cleaned the garden.4. What does the girl want to be when she grows up?A. A nurse B. A teacher C. A doctor5. What does the boy mean? A. He wont do the dishes. B. He will do the dishes at once. C. He will go to school after doing the dishes. B)请听下面3段对话和两段独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并将
4、其填到答题卷的相应位置。听每段对话或独白前你都将有30秒钟的时间阅读各小题。每段对话或独白读两遍。(每小题1.5分)请听第1段对话,回答第6至第7小题。6. How did the boy get food and water? A. By himself. B. From his friends. C. From the farmers.7. What did the boy make the house with? A. Wood. B. Stones. C. Wood and stones.请听第2段对话,回答第8至第10小题。8. Whats the matter with David
5、s uncle? A. He has got a bad cough. B. He has got a headache. C. He has cancer.9. How do Davids parents fee第1页 共10页 第2页 共10页共l?A. They feel worried. B. They feel tired. C. They feel surprised.10. What did David have to do at home?A. He had to clean the house. B. He had to look after his younger brot
6、her. C. He had to buy fast food for his younger brother. 请听第3段对话,回答第11至第13小题。11. What did the doctor say to the man? A. He was in bad health. B. He should stay in bed. C. He needed to lose weight.12. What does the man think of the sports? A. Boring. B. Interesting. C. Exciting.13. What can we learn
7、about the man?A. He likes eating rich food. B. He often does sports in the morning.C. He is afraid to see the doctor.请听第1段独白,回答第14至第16小题。14. Why is Kate going to the supermarket? A. To buy a coat. B. To buy some food. C. To find a job there.15. How much money does she probably need to buy the food?
8、A. $10. B. $15. C. $50.16. Which of the following is true? A. There is enough money in Kates purse.(钱包) B. Kate is going to buy some eggs. C. Kates husband usually goes to work by taxi. 请听第2段独白,回答第17至第20小题。17. Whats the matter with Mark? A. He failed a test. B. He had a fight with a friend. C. He lo
9、st friends.18. Why does everyone think Fred knows more than Mark? A. Because Fred scored two goals in the school football match. B. Because Fred played basketball better than Mark. C. Because Fred could give the correct answer to a question.19. What do you think of Fred? A. Lazy. B. Smart. C. Strang
10、e.20. What can we get from the passage? A. Mark wants to ask Carmen for help. B. Fred doesnt like Mark at all. C. Mark is as good as Fred in his class.评卷人得分一、完形填空:共20题 每题1.5分 共30分It had been a nice and sunny day. I stepped slowly towards the edge of the cliff and looked out. The 21was wonderful. I c
11、ould 22the gentle wind coming from the coast while watching the brilliant sunset.My dad and I used to enjoy the sunset together on that very 23. We would also watch the waves crash into the 24below. My mother would always annoy us how 25it was. I was never worried, 26I always felt safe next to my fa
12、ther, who spent most of his life out 27in his boat.I remember one time on his boat; I had 28off the back and into the cold water accidentally. My dad immediately jumped off to 29me. I would never forget that day, and from that point I knew 30would prevent my dad protecting me if I was in danger.As I
13、 31there on top of the cliff, I remembered the times I spent with my dad. I looked down sorrowfully at the urn(骨灰瓷) 32. My father was my rock, someone I could 33when I needed him most. But now he was gone, and I felt sorrowful and 34.第3页 共12页 第4页 共12页共It had always been my fathers last 35to have his
14、 ashes scattered out at sea. I 36the urn, said a 37farewell (告别). and then slowly twisted off the lid. The wind started to change 38. blowing out towards the sea. I looked last time down at my fathers ashes and then 39for a moment, I scattered the contents out over the cliff.I wiped away a tear, but
15、 it was perfect happiness rather than sadness, because I finally knew the man who40so much to me, my father, was finally at peace.21A.journey B.condition C.view D.food22. A.see B.feel C.hear D.smell23A.spot B.rive C.day D.moment24A.wind B.rubbish C.walls D.rocks25A.embarrassing B.interesting C.famou
16、s D.dangerous第3页 共10页 第4页 共10页共26A.becauseB.whenC.ifD.though27A.at peaceB.at restC.at sunsetD.at sea28A.jumpedB.fallenC.divedD.swam29A.comfortB.protectC.rescueD.follow30A.everythingB.somethingC.nothingD.anything31A.stoodB.layC.hangedD.slept32A.under my armB.in my handsC.on my shoulderD.around my nec
17、k33A.care forB.learn fromC.depend onD.turn down34A.fearlessB.hopelessC.carelessD.shameless35A.chanceB.behaviourC.ambitionD.wish36A.looked back onB.looked out forC.looked down atD.looked up to37A.silentB.shockingC.suddenD.strange38A.speedB.distanceC.forceD.direction39A.screamedB.hesitatedC.laughedD.c
18、omplained40A.helpedB.meantC.owedD.did评卷人得分二、阅读理解:共15题 每题2分 共30分AGrowing up in Philadelphia, Lieberman started cooking with his stay-at-home dad when he was seven. His food-loving family had two kitchens, and he quickly learned what was the best way to bake his cakes. Lieberman improved his kitchen s
19、kills greatly during a year abroad before college, learning from a cook in Italy and studying local specialties(地方特色菜)in Germany, Spain and France. At Yale, he was known for throwing dinner parties, single-handedly frying and baking while mixing drinks for dozens of friends. Just for fun, he and som
20、e friends decided to tape a show named Campus Cuisine about his cooking.Lieberman was a real college student showing his classmates how to do things like making drinks out of dining-hall fruit. That helped the show become very popular among the students. They would stop Lieberman after classes to as
21、k for his advice on cooking. Tapes of the show were passed around, with which his name went beyond the school and finally to the Food Network.Food Network producer Flay hopes the young cook will find a place on the network television. He says Liebermans charisma is key. “Food TV isnt about food anym
22、ore,” says Flay. “Its about your personality(个性)and finding a way to keep peoples eyeballs on your show.”But Lieberman isnt putting all his eggs in one basket. After taping the first season of the new show, Lieberman was back in his own small kitchen preparing sandwiches. An airline company was look
23、ing for someone to come up with a tasteful, inexpensive and easy-to-make menu to serve on its flights, and Lieberman got the job.41We can learn from the text that Liebermans family _.A.have relatives in EuropeB.love cooking at homeC.often hold partiesD.own a restaurant42The Food Network got to know
24、Lieberman _.A.at one of his partiesB.from his teachersC.through his taped showD.on a television program43What does the underlined word “charisma” in the 2nd paragraph refer to?A.A natural ability to attract others.B.A way to show ones achievement.C.Liebermans after-class interest.D.Liebermans fine c
25、ooking skill.44Why did the airline company give Lieberman the job?A.He could prepare meals in a small kitchen.B.He was famous for his shows on Food TV.C.He was good at using eggs to make sandwiches.D.He could cook cheap, delicious and simple meals.BThere once was a little boy who wanted to meet the
26、king. He set off, walking towards the kings castle. After many years of walking, the kings castle came into his view. However, as the boy drew closer to the outside of the castle, the guards noticed him.“Get out of here!” ordered the guards.Well, the little boy didnt have to be told twice. He turned
27、and ran. All he wanted to do was to tell the king wonderful things, and see all the beautiful things in the kings house. But he couldnt even get near the castle! The boy finally stopped running, sat down and cried.A young man happened to be coming down the path at the very moment. He saw the little
28、boy and stopped. “Whats wrong, young man?” he asked.“Sir, I walked and walked just to see the king. But these guards made me scared. I wanted to tell the king how lovely everything is and just tell the king that I just wanted to see him!”The man looked at the little boy thoughtfully. “Look, why dont
29、 you try again. Ill come with you this time.”The little boy got up and took the mans hand. The kings guards spotted them.“Look, mister, we dont have to do thisI dont want you to get hurt. We can just turn around now.”The man held the little boys hand and went on. The boy really thought the man might
30、 be crazy until he looked back up at the guards. They were all smiling now. The little boy was amazed.“Who are you?” asked the little boy in astonishment.“Why, Im the kings son. You can enter the castle and be with the king.” said the man.The little boy broke into a huge smile.45Why did the boy want
31、 to see the king?A.To get some help from the king.B.To invite the king to visit his beautiful village.C.To share wonderful things with the king.D.To ask the king to play with him.46What does the underlined sentence in the paragraph mean?A.The little boy didnt understand the guards words at first.B.T
32、he guards repeated the words to the boy.C.The little boy had been to the castle twice.D.The little boy understood the guards words immediately.47According to the passage, the man is _.A.kindB.stupidC.ambitiousD.mean48Which of the following best suits the storys lesson for us?第7页 共12页 第8页 共12页共A.Neve
33、r judge a book by its cover.B.Anything is possible if one tried hard enough.C.Life can sometimes be unfair.D.Make new friends and keep the old.CCan you remember the first time you learned how to ride a bike or drive a car? Learning these skills changed your life forever and opened up new horizons. L
34、earning about computers can be like learning how to ride a bike or drive a car. Once you have invested the time to master the skills, you will never go back to the old days. The new technology is simply too convenient and too powerful.Technological developments through the years have enabled us to d
35、o more with less effort. We have continuously looked for better ways of doing things. Each invention and new development has allowed us to extend our capabilities(能力). Today we see one of the most dramatic technologies ever developedthe computer. It extends the capabilities of our minds.Computers ha
36、ve saved organizations millions of dollars. Furthermore, these same computer systems have opened up new opportunities that would have gone undiscovered or neglected. The computer can multiply what we can do, and the return on investment(投资)is high. The growth of computer usage is surprising. On the
37、other hand, the computer can do serious damage. Invasion of privacy, fraud(欺诈),and computer-related mistakes are just a few shocking examples.The computer is like a double-edged sword. It has the ability to cut us free from some activities, but it can also cut deeply into profits, personal privacy,
38、and our society in general. How it is used is not a function of the current technology. It is strictly a function of how people decide to use or misuse this new technology. The choice is yours, and only through knowledge of computer systems will you be able to avoid the danger while enjoying the man
39、y, many benefits of the computer age.49The writer thinks learning about computers is like learning how to ride a bike or drive a car because_.A.it is simple and practicalB.it needs a lot of practiceC.it leads people to new life experienceD.it takes much time to master the skills50 According to the p
40、assage, computers bring people the following benefits EXCEPT_.A.avoiding mistakesB.saving moneyC.making moneyD.opening up opportunities51According to the writer, the bad effects of computers can be avoided if we_.A.have sound knowledge of computer systemsB.tell people not to misuse computersC.have s
41、trict rules over the use computersD.make more investments in the technology52This passage is probably written for_.A.computer teachersB.computer producersC.computer learnersD.computer programmersDRecently, weve been talking about how we need better teachers. Theres no doubt that a great teacher can
42、help in a students achievement but heres what some new studies are also showing: We need better parents.Every three years, the organization called O.E.C .D .organizes exams as part of the Program for International Student Assessment (评估), or PISA, which tests 15-year-old on their abilities to solve
43、real problems. Americas 15-year-olds have not done as well as students in Singapore, Finland and Shanghai in the PISA exams.To better understand the reasons, the PISA team, starting with four countries in 2006, and then adding 14 more in 2009, went to the parents of 5,000 students. They interviewed
44、them about how they raised their kids and then compared it with the test results for each of those years. Two weeks ago, the PISA team published the main findings of its study:Fifteen-year-old whose parents often read books with them during their first year of primary school get much higher scores i
45、n PISA 2009 than students whose parents dont often read with them or not at all. Parents concern for their children is strongly connected with better results in PISA .According to Schleicher, the leader of the team, just asking your children how their school day was and showing great interest in the
46、ir learning can help a lot. It is something every parent can do, no matter what their education level.The study found that getting parents concerned about their childrens learning at home is more powerful than parents attending parent-teacher meetings, volunteering in classrooms, taking part in mone
47、y-raising, and showing up at back-to-school nights.To be sure, nothing can replace a good teacher. But lets stop putting the whole responsibility on teachers. We also need better parents. Better parents can make teaching more effective (有效的).53The study was done in_ countries in total in 2009.A.4B.1
48、4C.18D.4054It is suggested in the study that parents should_.A.try to search for better teachersB.put the whole duty on teachersC.care about their childrens school lifeD.ask their children to read more books55Whats the best title for the passage?A.Better Parents Are NeededB.Better Teachers Are Neede
49、dC.A Study by the PISA TeamD.An Interview with Parents评卷人得分二、阅读理解:共5题 每题2分 共10分http:$/w%ww.( 未来脑教学云平台#根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Survive High SchoolHigh school can be a terrible phase if you get it all wrong. Find out how to survive high school with a few easy tips.1. Be Yoursel
50、f.High school is a fun time to make new friends, meet new people, date and socialize. Make friends with all kinds of people and not just a group which you are comfortable with. Most peer pressure cases are because of the weak image created by freshmen. 56 Dont give in to anyones wants.2. 57Choose yo
51、ur friends carefully and make sure you wont get influenced by anyone. Socialize, but by judging who you can connect to. You will find friends, but stay away from the ones who dont want to be your friends as a bad company is tempting, but the good one is true.3. Be Optimistic.There is nothing better
52、than having a smile on your face whenever you can. 58 Dont be afraid to make friends, dont get aggressive or personal with anyone and treat others the way you want to be treated. Respect your teachers and classmates and try to be helpful if you want the same in return.4. Be Confident.When you believ
53、e in yourself, others believe in you. Talk, walk and address people confidently and this will create a strong image about you. 59 Be creative and unique and learn to set trends. Confidence is one quality you grow with, and people respect you for that.5. Love High School. 未来脑教学云平台60 Make the most out
54、 of it, and you will never get those moments back. Come up with frank ideas, get a detention, top your class, make the best friends, drink, go to prom, party, but just make as many memories as you can!With these tips to survive high school, you will surely be proud of graduating as an all-round appr
55、oaching adult carrying the best roots. So, when you throw those hats in the air, feel the freedom and remember every moment you spent in “High School”.A. And always wear your smile.B. Keep Good Company.第9页 共12页 第10页 共12页共C. Just be yourself and create a strong self-image.D. Practice positive thinkin
56、g.E. Do your thing, and dont imitate others.F. Fall in love with it.G. Study as hard as you can in your spare time.第II卷(非选择题)评卷人得分一、语法填空:共10题 每题1.5分 共15分阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。Li Hua: Hi, Li Lei. Long time no see. What did you do during your winter holiday?Li Lei: Hi, Li Hua. I found
57、 a part-time job in a real estate (房地产) company as 61 salesman for twenty days.Li Hua: Really? That must be 62 (extreme) interesting.Li Lei: Yes, interesting 63 tiring. I stood for ten hours a day and introduced the houses to customers that I met. Sometimes I was laughed at, but most of the time, I
58、64 (praise) for my wonderful work by many people.Li Hua: I guess you 65 have ga第9页 共10页 第10页 共10页共ined a lot from this part-time job.Li Lei: Yes, I really have learnt a lot about how to express my opinion, how to communicate 66 different people and how to work in a team.Li Hua: I also took part in a
59、 great many social activities, some of 67 were really impressive. Through these activities, I not only gained a lot of social experience but also improved my practical skills, such as interpersonal skills and organizing ability. As far as Im 68, acquiring practical skills is of great 69 (important)
60、to us students. Besides, the experience 70 (gain) may pave the way for our future career development.评卷人得分二、短文改错:共1题 每题10分 共10分 I am writing to ask for whether you are able to do me a favor. I want to have a pen pal, hopefully a girl in the early twenties, and with interests similarly to mine. In my
61、 mind, he is someone interesting in traveling, swimming, and playing table tennis. Beside, it will be better for her to have a pet dog as I have been keeping one at home for some time. With such pen pal, I hope I can share with her my experiences in traveling, taking care of pets, or whichever we ha
62、ve in common. I believed I will improve my English by doing so and learning more about her country. I am looking forward to hearing from you soon.评卷人得分三、书面表达:共1题 每题25分 共25分如何利用课间10分钟?有些高中学生课间依旧在教室认真学习,也有些高中学生走出教室积极活动。请根据你在班级的观察用英文写一篇短文。你的短文应包含以下内容:1.简要描述学生如何利用课间10分钟;2.结合自身实际,谈谈你的感想: 你更喜欢哪一种方式?简述理由(至
63、少两点)。注意:1. 对所给要点逐一陈述,适当发挥,不要简单翻译。2.词数100左右。开头已经写好,不计入总词数。Breaks between classes are intended to give students a short time to be refreshed in body and mind so that they can go on with their learning energetically and efficiently. Students in class are usually looking forward to the break._高一11月英语 参考
64、答案15 CCCBA 610 AC CAB 1115 CAABC 1620 BCCBA21C【解析】考查名词。句意:我慢慢地站到了悬崖的边缘往外看。那里的风景(view)很美。journey“旅行”;condition“条件”。22B【解析】考查动词。句意:当日落的时候,我能够感受到(feel)微风拂过海岸。23A【解析】考查名词。“the spot”指代的是与父亲一起站在的悬崖边缘。句意:我与父亲过去常常到悬崖边看日落。24D【解析】考查名词。句意:我们常常会看到海浪冲击悬崖下面的岩石(rocks)。25D【解析】考查形容词。句意:我的母亲认为那是很危险的(dangerous)。embarr
65、assing“尴尬的”;famous“著名的”。26A【解析】考查连接词。句意:因为(because)我总是站在父亲的身边,我感到很安全,所以我并不担忧。27D【解析】考查介词短语。句意:父亲的大半生是在海上(at sea)度过的。at peace“平静地”;at rest “休息”;at sunset“日落的时候”。28B【解析】考查动词。句意:我记得有一次在他的船上,我意外地掉进了(fallen)冰冷的水中。29C【解析】考查动词。句意:父亲立即跳下来救(rescue)我。comfort“给某人安慰”;protect“保护”。30C【解析】考查代词。句意:我永远都不会忘记那一天。从那时起,
66、我就知道,当我陷入危险之中时,没有什么(nothing)能够阻止父亲来保护我。31A【解析】考查动词。句意:我站在(stood)悬崖的顶端,我回忆着过去和父亲一起来的时光。hang“挂”。32B【解析】考查介词短语。句意:我伤心地低头看着手中(in my hands)的骨灰盒。33C【解析】考查动词短语。句意:我的父亲就像保护我的大石头,当我最需要的时候,我可以依靠(depend on)。care for“照顾”;learn from“学到”;turn down“拒绝;调低”。34B【解析】考查形容词。句意:但是他现在去世了,我感到伤心和绝望(hopeless)。fearless“无惧的”;s
67、hameless“无耻的”。35D【解析】考查名词。句意:将他的骨灰撒在海面上是他的遗愿(wish)。behavior“行为”;ambition“雄心壮志”。36C【解析】考查短语辨析。句意:我低头看着(looked down at)骨灰盒,做了无声的告别。look back on“回忆”;look out for “搜寻”;look up to“抬头看;尊重”。37A【解析】考查形容词。句意:我低头看着骨灰盒,做了无声的(silent)告别。38D【解析】考查名词。句意:风开始改变它的方向(direction)。distance“距离”;force“迫力”。39B【解析】考查动词。句意:最后
68、一次我低头看他的骨灰盒,并且犹豫(hesitated)了一会儿。scream“尖叫”;complain“抱怨”。40B【解析】考查动词。句意:我最终知道对我来说,谁是具有重要意义(meant)的人;我的父亲得到了安宁。owe“欠;归功于”。【备注】作者的父亲离世让他回忆过去的往事,父亲曾经是他的支柱和保护伞,从而表达了对父亲无限的思念之情。41B【解析】考查细节理解。根据第一段中“Lieberman started cooking with his stay-at-home dad when he was seven. His food-loving family had two kitche
69、ns”可以判断出他的家人喜欢在家里做饭。故选B项。42C【解析】考查细节理解。根据第一段中“Tapes of the show were passed around, with which his name went beyond the school and finally to the Food Network.”可知Food Network是通过他表演的录像带知道Lieberman的。故选C项。43A【解析】词义猜测题。根据第二段中“Its about your personality and finding a way to keep peoples eyeballs on your
70、show.”可知Food Network看中Lieberman的关键是他的魅力,可以推断出charisma有吸引别人的能力。故选A项。44D【解析】考查细节理解。根据最后一段的内容可知“An airline company was looking for someone to come up with a tasteful, inexpensive and easy-to-make menu to serve on its flights, and Lieberman got the job.”可知因为他的食物价格不贵、美味可口而且方便制作。故选D项。【备注】本文主要讲诉Lieberman饮食
71、的特色和受欢迎的原因。45C【解析】考查细节理解。根据第三段“All he wanted to do was to tell the king wonderful things, and see all the beautiful things in the kings house.”和第四段最后一句“I wanted to tell the king how lovely everything is and just tell the king that I just wanted to see him!”可知,小男孩去城堡的目的是想与国王分享一些美好的事情。故选C。46D【解析】考查句意理
72、解。根据第三段“He turnedand ran.”可知,小男孩在被阻止后,转身就跑走了,故划线句的意思是他立即明白了守卫的话。故选D。47A【解析】考查推理判断。根据文章内容可知,这个人帮助小男孩进入了国王的城堡,完成了他的心愿,因此可推出,这个人是个善良的人。故选A。B. stupid “愚蠢的”;C. ambitious“有抱负的”;D. mean“吝啬的”。均不符合题意。48B【解析】考查推理判断。本文讲述了一个小男孩想见国王却被拒之门外,后来再次尝试,最终如愿以偿的故事,因此这个故事告诉我们只要努力尝试一切皆有可能。故选B。A.决不要以貌取人;C.生活有时候可能是不公平的;D.结交新
73、朋友,不要忘记老朋友,均不符合文章意思。【备注】本文是一篇记叙文。讲述了一个想见国王的男孩在去见国王的过程中发生的事情。守卫阻止他进入城堡,但在国王的儿子的帮助下,守卫允许他进入了城堡,小男孩如愿以偿。49C【解析】细节理解题。由第一段中的“Once you have invested the time to master the skills, you will never go back to the old days.”可知,一旦你投入时间学习时,你就会经历新的生活,故C项切题。50A【解析】细节理解题。由第三段中的“Computers have saved organizations
74、millions of dollars.”可知,B项正确;由“these same computer systems have opened up new opportunities”可知,D项正确;由“The computer can multiply what we can do, and the return on investment(投资)is high.”可知,C项正确,故选A。51A【解析】细节理解题。由最后一段中的“only through knowledge of computer systems will you be able to avoid the danger wh
75、ile enjoying the many, many benefits of the computer age”可知,只要我们熟练掌握电脑系统知识,我们就能避免电脑坏的影响,故A项正确。52C【解析】推理判断题。文章主要分析了电脑技术的利与弊,并指出只有当你熟练掌握电脑系统知识时,才能在享受电脑带来的好处的同时,避免其不利的一面,由此可推知,该篇文章应该是写给电脑学习者的,故选C。【备注】文章主要分析了电脑技术的利与弊,并指出只有当你熟练掌握电脑系统知识时,才能在享受电脑带来的好处的同时,避免其不利的一面。53C【解析】考查细节理解题。根据第三段中“To better understand
76、the reasons, the PISA team, starting with four countries in 2006, and then adding 14 more in 2009, went to the parents of 5,000 students.”可知,此次研究活动是在十八个国家举行的。故选C。54C【解析】细节理解题。根据倒数第二段中“The study found that getting parents concerned about their childrens learning at home is more powerful than parents
77、attending parent-teacher meetings, volunteering in classrooms, taking part in money-raising, and showing up at back-to-school nights.”可知,父母多关心孩子在学校的生活对于孩子更有好处。故选C55A【解析】主旨大意题,根据第一段最后一句话与最后一段中“We also need better parents. Better parents can make teaching more effective (有效的).”可知,答案为A。56-6061a【解析】这里初次
78、提到,故用不定冠词。62extremely【解析】修饰形容词要用副词形式。62but【解析】这里是说虽然有趣但是(but)却很繁琐。64was praised【解析】我因为自己的工作而被人称赞,故用被动语态。65must【解析】这里是针对上文进行肯定的推测,故用must。66with【解析】communicate with表示“与.交流”。67which【解析】介词后的定语从句引导词用which指物。68concerned【解析】as far as I am concerned表示“就我个人而言.”。69importance【解析】of great importance相当与greatly i
79、mportant70gained【解析】这里是讲述过去的事情,故用过去时。改错.【解析】第一处:将ask后面的for去掉。因为此处表示作者写信是问对方是否会帮助自己,ask for意为“要”。第二处:将in后面的the改为her。 因为in ones twenties“在某人二十几岁的时候”是固定结构,前面用的是a girl,所以此处应用her。第三处:将similarly改为similar。因为要用形容词修饰前面的名词interests。第四处:将he改为she。因为前面说的是女笔友,而且在此处作主语。第五处:将interesting改为interested。因为be interested
80、in“对感兴趣”是固定短语。第六处:将Beside改为Besides。因为此处表示“除此之外”,beside意为“在旁边”。第七处:在such后面加a。因为pen pal是单数可数名词,而且此处是泛指,pen的第一个音素不是元音,所以此处应加a。第八处:将whichever改为whatever。语境表示,或者是任何共同之处,whatever作have的宾语,意为“无论什么”,符合语境,而whichever意为“无论哪一个”。第九处:将believed改为believe。因为根据语境可判断出,此处应用一般现在时,又因主语是I,所以此处应用believe。第十处:将learning改为learn。
81、因为learn和improve是并列的谓语动词,都放于情态动词will之后。作文 Breaks between classes are intended to give students a short time to be refreshed in body and mind so that they can go on with their learning energetically and efficiently. Students in class are usually looking forward to the break. Some students want to make
82、 use of that period of time hanging out, chatting, playing games or doing some outdoor activities with their classmates. Others want to spend the break reading or reviewing lessons. In a word, school breaks could be either “academic” or “physical”, which is a very interesting phenomenon. For me, I f
83、avor the “physical” way of break. I find it very hard when I have too much work to finish, though I have to deal with my homework during the break. I dont deny some students are really bookworms, absorbing knowledge every minutes. However, I dare say the majority of us students know what we really want and what we really need to do. All work and no play make Jack a dull boy. We are struggling for a balance between work and play.高考资源网版权所有,侵权必究!