收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:454902 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:11 大小:78.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第4页
第4页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第5页
第5页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第6页
第6页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第7页
第7页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第8页
第8页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第9页
第9页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第10页
第10页 / 共11页
2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 4 -SECTION Ⅴ WORD版含解析.doc_第11页
第11页 / 共11页
亲,该文档总共11页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Section Assessing Your Progress & Video Time基础测评. 根据句意及汉语提示写出单词1. All units and (个人) shall have a sense of duty to protect the environment.2. Laziness was the (最重要的) reason for his failure in his career. 3. He often buys some local products in the (附近的) village.4. The (军事的) force is a sign of the po

2、wer of a country.5. (合法的) private firms are encouraged in China.6. There is (证据) to show that exercise can help prevent the brain from aging.7. The teacher (宣布) that we would visit Qufu this weekend.8. His new (方法) to teaching grammar is suitable for English beginners.9. Her parents always (确保) that

3、 she is well provided for in the foreign country.10. It was (慷慨的) of the villagers to accommodate us and provide us with delicious food.答案:1. individuals2. chief3. nearby4. military 5. Legal6. evidence7. announced8. approach 9. ensure10. generous. 用所给短语的正确形式填空1. With more water (add to ) the liquid,

4、 more changes occurred.2. The fashion of stars usually (have an influence on) young people.3. Hong Kong and Macao (join to ) Zhuhai by the Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge.4. Usually, an egg, as well as a slice of bread and a glass of milk(make up) her breakfast.5. My father always tells me never to to

5、uch things (belong to) others without permission.6. You may find the top of the mountain (surround with ) white clouds. 7. You must (keep your eyes open) if you are going to make your trip to the United Kingdom worthwhile!8. He (break away from) our company last year. Since then I have seen him no m

6、ore.9. He (take over) his fathers factory after he graduated.10. He (refer to as ) the protector of the kids in the community in the past.答案:1. added to2. has an influence on3. are joined to4. makes up5. belonging to6. surrounded with7. keep your eyes open8. broke away from9. took over10. was referr

7、ed to as. 语法专练1. I found a lot of (move) students, who were deeply touched by the moving story.2. The (surprise) expression on his face suggested that he knew nothing about the matter.3. The suggestion (make) by the foreign expert was adopted by the manager.4. He didnt turn up at the meeting (hold)

8、in our school yesterday.5. We carried some (boil) water for our outing.6. It is hard to understand the English (speak) by the local villagers.7. He had his hat (blow) away on his way back home.8. With many flowers (plant) around the building, his house looks like a beautiful garden.9. People find th

9、e underground water (pollute).10. You should speak louder to make yourself (hear) by others.答案:1. moved2. surprised3. made4. held5. boiled6. spoken7. blown8. planted9. polluted10. heard提升测评. 阅读理解AThe state of Hawaii derives(获得) its name from the name of its largest island, Hawaii. A common Hawaiian

10、explanation of the name of Hawaii is that it was named after Hawiioa, a legendary figure from Hawaiian myth. He is said to have discovered the islands when first settled.There are some special traditions in Hawaii. People are very friendly and always welcome visitors. They give visitors a long neckl

11、ace of beautiful fresh flowers. Men wear bright flowered shirts, and women often wear long flowered dresses. There are traditional Chinese, Japanese and Filipino holidays and all the holidays from the United States. They call Hawaii the Aloha State. Aloha means both hello and goodbye. It also means

12、“I love you”.Usually when people from different countries, races, and traditions live together, there are serious problems. There are a few problems in Hawaii, but in general, people have learned to live together in peace.Hawaiians earn most of their money from travellers, most of whom come from the

13、 US mainland and from Japan. There are many people living in Hawaii now so there are residential areas where there used to be farms. Some of the big sugar and pineapple companies have moved to the Philippines, where they do not have to pay workers so much money. The families of the first people who

14、came from the US mainland own the important banks and companies. Japanese are also buying or starting businesses here.1. What can be the best title of the text?A. Hawaii, the Aloha StateB. Living in Peace TogetherC. The Flowers of HawaiiD. The Problems of Hawaii解析:主旨大意题。根据文章内容和第一段可以总结文章从多个方面介绍了夏威夷,其

15、他几个选项都是单方面的细节内容。故选A。答案:A2. What does the author want to show in Paragraph 3?A. Hawaii is a most peaceful place.B. It is possible to learn to live together in peace.C. It is not possible to live together in peace.D. Hawaii is the only place where there is peace.解析:推理判断题。第三段提到多个民族生活在一起时通常会出现严重的问题。而在夏威

16、夷问题非常少,而且大家都已学会和平相处。从而推知作者想告知读者夏威夷是一个非常和平的地方。故选A。答案:A3. Which of the following plays an important part in the development of Hawaii?A. Modern industry.B. Agriculture.C. The airline.D. Business in tourism.解析:细节理解题。根据文章最后一段第一句“Hawaiians earn most of their money from travellers, most of whom come from

17、the US mainland and from Japan.”可知,夏威夷主要依靠旅游业发展。故选D。答案:DBEurope is home to a variety of cultural treasures. Lonely Planet, the worlds largest travel guide publisher, has offered pairs of cities for culture hungry but time poor travellers.London and ParisIt takes you about two hours to travel from Lo

18、ndon to Paris by Eurostar, a high-speed railway service. The two capital cities have been competing in fashion, art and nightlife for decadesbut each secretly looks up to the other.No one can doubt the grand and impressive beauty of Paris Louvre Museum, but if you want to save money, you cannot skip

19、 the British Museum free to visit. Compared with London, Paris has more outdoor attractions such as the beautiful green walkway La Promenade Plantee.In Paris, youll see diners linger over red wine. While in London, you can try some afternoon tea, eat fish and chips or salted cake.Vienna and Bratisla

20、vaVienna, capital of Austria, and Bratislava, a city of Slovakia, are an hour apart by train. But since they are linked by the Danube River, the best way to travel is by ship. A tour of the two cities is the perfect way to experience everything from 17th centurys Habsburg dynasty splendour to sci-fi

21、 restaurants.Vienna is famous for Mozart and imperial palaces. You can appreciate the perfect blending of architecture and nature in the grand Schonbrunn Palace, and reward yourself with a cup of Vienna coffee, which has made its way to the worlds cultural heritage list.Bratislava is best known for

22、its fine diningthe remarkable UFO restaurant. You can enjoy a meat-laden dinner here in an amazing setting.4. Whats the relationship between London and Paris according to the text? A. They help each other.B. They attack each other.C. They admire each other.D. They dont like each other.解析:细节理解题。 根据第二

23、段中的“but each secretly looks up to the other”可知,这两个城市相互钦佩,故选 C。答案:C5. What are the advantages of Paris mentioned in the text? a. The Louvre Museumb. Free access to museumsc. More outdoor attractionsd. Better wines and perfumesA. acB. cd C. acd D. bcd 解析:细节理解题。 根据第三段中的“No one can doubt the grand and i

24、mpressive beauty of Paris Louvre Museum”可知 a 被提及了; 根据本段中的“Paris has more outdoor attractions”可知 c 被提及了。而文中关于巴黎的优点并没有提到b 和d中的香水,故选A。答案:A6. Which of the cities should you choose if you are interested in sci-fi restaurants? A. London.B. Paris.C. Glasgow.D. Bratislava. 解析:细节理解题。 根据倒数第三段中的“A tour of the

25、two cities is the perfect way to experience everything from to sci-fi restaurants.”和最后一段中的“Bratislava is best known for its fine diningthe remarkable UFO restaurant.”可知,D 项正确。答案:D7. Why does Lonely Planet recommend these two pairs of cities? A. They are not expensive to visit. B. They are best known

26、 to the world. C. They are always enemies between each other. D. They are close but different in many aspects.解析:推理判断题。根据文章第一段中的“Lonely Planet,the worlds largest travel guide publisher,has offered pairs of cities for culture hungry but time poor travellers.”并结合下文的内容可知,每组中的两个城市相距不远,可以节约时间,而且它们有着不同的丰富

27、的文化,因此才推荐给旅游者。故选D。答案:DCDear Boris,8 After I had spent a week with my English family, I slowly began to understand their English a little better. 9 Students in my group are from different cities of Britain and their dialects are different too! Some of their accents are quite strong and they also have

28、 their own words and expressions. 10 Before I came to England, I had thought that fish and chips were eaten every day. Thats quite wrong! I get rather annoyed now when I hear all the foolish words about typical English food. I had expected to see “London fog”. Do you remember our texts about it? We

29、had no idea that most of this “thick fog” disappeared many years ago when people stopped using coal in their homes. But the idea to speak about weather was very helpful. 11 On the other hand, habits are different. People tell me what is typically British here in London is not always typical in Wales

30、 or Scotland. 12But what is ordinary for all the British is that they follow traditions. Probably Britain has more living signs of its past than many other countries. And people have always been proud of having ancient buildings in capitals, big cities and the countryside. I will tell you more about

31、 Britain in my other letters.Love from Britain,PeterA. The weather in London is really changeable.B. I have difficulty in understanding my classmates.C. Thanks for your nice letter.D. The family I live with is friendly.E. Its very different from what I learned at school.F. Local habits and tradition

32、s are not the same as what we knew.G. But its not the language thats different and surprising.答案:8. C9. E10. G11. A12. F. 微写作用本单元所学词汇和句型翻译句子并连句成篇。1. 英国属于欧洲。2. 英国有许多古代遗迹可以探寻,也取得了许多成就。3. 从网上收集信息和读书都是了解英国的好途径。4. 然而,到那里旅游更有可能增加你的乐趣,尤其是在你注意周围的环境的时候。提示:黑体字部分用本单元词汇表达,并且使用be likely to do 结构。【连句成篇】(将以上句子连成一篇

33、50词左右的英语短文)_答案:The UK belongs to Europe. The UK has a lot of ancient relics to explore and also has many achievements. Collecting information on the Internet, as well as reading books is a good approach to learning about the UK. However, travelling there is more likely to add to your pleasure, especially when you keep your eyes open for the surroundings.

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1