收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Unit 4 Public transport(含解析)牛津译林版选修7.doc

上传人:a**** 文档编号:454177 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:5 大小:198.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Unit 4 Public transport(含解析)牛津译林版选修7.doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Unit 4 Public transport(含解析)牛津译林版选修7.doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Unit 4 Public transport(含解析)牛津译林版选修7.doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Unit 4 Public transport(含解析)牛津译林版选修7.doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 课时分层作业10 Unit 4 Public transport(含解析)牛津译林版选修7.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时分层作业(十)语言知识练习固基础.单句语法填空1It may be necessary to stop at intervals and go back over key points in the lesson.2We will hold a big party in honour of the great brave.3Eating too much fat and sugar will contribute to your bad health.4Unfortunately(fortunate),my application was rejected by that company.

2、5Different teachers make different contributions to a students growth(grow)6Believe it or not,the sofa also functions as a bed.7They always look for excuses to postpone doing(do) something.8It was her carelessness that led to the terrible accident that day.9In the end,the group undertook to_carry(ca

3、rry) out the plan.10There were more than 300 people present at the meeting in total that day.完成句子1It_was_unbelievable_that the fans waited outside the gate the whole night.令人难以置信的是,这些粉丝在大门外等了一个晚上。2Its cold today.Why_dont_you/Why_not put your overcoat on?今天很冷,为什么不把你的大衣穿上呢?3There are no buses,so_(that

4、)_youll_have_to_walk.没有公共汽车,所以你只能步行了。4As_he_was_going_out,it began to rain.当他正要出去的时候,天开始下雨了。5If you had taken my advice,you would_not_have_made_such_a_mistake.如果你听了我的建议,就不会犯这样的错误了。高考题型练习提能力.阅读理解Dont drive your kids to school.Let them ride a bike to school.In England 8.3 million children travel to sc

5、hool every day.It is reported that only a small number of pupils cycle to school (under 2%),although one in three children would actually like to.Experts say that to stay healthy,children need at least one hour of moderate exercise every day.But only six out of ten boys and four out of ten girls get

6、 that.One of the reasons is that parents have developed a habit of driving their children to school when they could just walk or ride a bike to school.Teachers often say that children who walk or ride a bike to school are more ready to listen to their classes,ask and answer questions in class than t

7、hose driven by car,and the school journey is a good chance for children to learn about road safety and other life skills.Also,for many children,riding a bike is more fun than going to school by car.Most parents know the benefits.Then whats stopping them from letting their kids ride a bike? Safety is

8、 the number one worry for them.But actually riding a bike is not as dangerous as parents think it is.When you decide to buy a bike,you should be aware that a bike that is too big or too small is dangerous.Dont try to get a bike that your child will “grow into”Get the right size in good working order

9、.Generally,20inch wheels are on bikes for 58 year olds; 24inch wheels are for 911 year olds; 26inch wheels are suitable for those over 11,and some older children should even take bikes with 28inch wheels,but the main thing is that the bike fits your child.【语篇解读】本文介绍了让孩子骑自行车上学的种种好处,鼓励家长让孩子骑自行车去上学。1Wh

10、ich of the following benefits of cycling to school is NOT mentioned in the passage?AIt will help children keep healthy.BIt will make children more active in class.CIt will make children feel freer.DIt will be more fun for children.C推理判断题。根据第三段的第一句话“Experts say that to stay healthy,children need at l

11、east one hour of moderate exercise every day.”和第四段的介绍可知,只有C项没有提及。2Parents dont allow their children to ride a bike to school mainly because _.Atheir children dont want toBthey arent worried about their childrens safetyCthey dont know what size bike to chooseDthey are afraid of their childrens safety

12、D细节理解题。根据第五段最后两句“Safety is the number one worry for them.But actually riding a bike is not as dangerous as parents think it is.”可知答案。3Generally,what size bike is suitable for a 10yearold child?AA bike with 20inch wheels.BA bike with 24inch wheels.CA bike with 26inch wheels.DA bike with 28inch wheels

13、.B细节理解题。根据最后一段中的“24inch wheels are for 911 year olds”可知答案。.阅读七选五Laughing is the farthest from our minds when things are not going good.We consume ourselves in sadness,tears and anger.Laughter is healthy._1_Why cant we learn to laugh? It is okay to do so.Here are some ways to make that happen:Call or

14、 visit your best friend_2_Reminisce(追忆) on funny times together and laugh a hearty laugh.If your best friend is not available,sit in your living room or in your bedroom and remember all the funny things you have experienced throughout your life.Laugh as loud as you can.Surround yourself with positiv

15、e peopleAsk your siblings or closest friends to join you for a comedy night out._3_ If the movie or show turns out disappointing,dont let that turn you down.Make some innocent fun about the movie or show.Your friends or siblings will join the conversation._4_If you have dogs,you know how it feels to

16、 see them run towards you when you come home from work._5_And now that you are back,its play time.That will definitely put a smile on your face.Laughter does not reduce the pain you are experiencing.It lends a hand to deal with the tough times with a more positive outlook.Dont fear laughter.Embrace

17、it.ASpend time with your children.BPlay with your pets.CLaughter keeps us moving forward.DPeople love these pets and regard them as their good friends.EHead out to a movie or a comedy show.FYour friends have waited all dayor just a few minutesfor your return.GTurn to the person with whom you shared

18、humorous moments with.【语篇解读】本文主要介绍的是我们如何才能笑对生活。1C根据后文“Why cant we learn to laugh? It is okay to do so”可知,笑是一样很好的东西,而选项C意为“笑可以帮助我们向前进”,符合语境,故选C。2G根据后文可知,记住和朋友待在一起的美好时光,说明我们要想那些一起分享或快乐的人们求助,比如朋友,而选项G意为“向那些一起经历美好时光的朋友求助”,符合语境,故选G。3E根据前文可知,邀请朋友们一起参与到快乐的夜晚活动中,比如看电影之类的,而选项E意为“去看电影或者戏剧表演”,符合语境,故选E。4B如果有一只宠

19、物在家等你下班的话生活会更加美好,而选项B意为“和你的宠物玩耍”,符合语境,故选B。5F根据后文可知,现在你回来了就要跟他一起玩了,说明他等了你很久了,而选项F意为“你的宠物已经等了你很久了,或者只是几分钟等你一起玩耍”,符合语境,故选F。.语法填空In 2014,I went skiing with some friends.I had 1._ accident and broke about 10 bones,six of 2._ were in my back.I could not get around on my own for several months and 3._ (dep

20、end) on my family and husband to do everything for 4._ (I)Being in that condition was very boring.I spent most of my time 5._(watch) all kinds of shows and movies.But the more I watched,the more bored I felt.That was when I determined 6._ (design)After I had the accident,I was in bed for most 7._ (h

21、our) of the day.My sleepwear became 8._ (comfort)I didnt like the waistband (腰带) and I began researching where I could find 9._ (exact) what I wanted.I also started researching ecofriendly fashion.Thats how my clothing company came to be.I never thought this would turn into a business,but every time

22、 when I explained my idea 10._ others,they would love my thought.They said,“That sounds amazing.Let us know when you have some and we will buy them.” Finally,I succeeded.【语篇解读】作者在一次意外事故中被撞断了好几根骨头,只能躺在床上,她于是开始设计衣服。1an此处表示泛指,故填不定冠词,又因accident是以元音音素开头,故用不定冠词an。2which先行词是物,故用which引导非限制性定语从句。3dependeddep

23、end这个动作发生在过去,故填其一般过去式。4me因为此处用在介词for后面,故用其宾格形式,故填me。5watchingspend time (in) doing sth.花时间做某事。6to designdetermine to do sth.决心做某事。7hours根据most可知,此处需填hour的复数形式。8uncomfortable根据后面的I didnt like the waistband的语境可推测,此处意为作者觉得睡衣不舒服,故填uncomfortable。9exactly副词exactly意为“恰恰正是”,用来加强语气。10toexplain sth.to sb.向某人解释某物,故填介词to。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1