收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 课时作业(十五)Module 4 Music Born in America Section Ⅲ Integrating Skills Cultural Corner(含解析)外研版选修7.doc

上传人:a**** 文档编号:454098 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:4 大小:47KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 课时作业(十五)Module 4 Music Born in America Section Ⅲ Integrating Skills Cultural Corner(含解析)外研版选修7.doc_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业(十五)Module 4 Music Born in America Section Ⅲ Integrating Skills Cultural Corner(含解析)外研版选修7.doc_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业(十五)Module 4 Music Born in America Section Ⅲ Integrating Skills Cultural Corner(含解析)外研版选修7.doc_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业(十五)Module 4 Music Born in America Section Ⅲ Integrating Skills Cultural Corner(含解析)外研版选修7.doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业(十五)Module 4Section Integrating Skills & Cultural Corner.单句语法填空1Look around us, the disabled make us feel _ (bless) with healthy body.2His _ (devote) to the career really made the people around him admired.3It was obvious that doubts _ (arise) from what he said in the meeting yesterday.4He was o

2、ne of the _ (pioneer) of space rockets in China.5His inspiring speech made a great _ (impress) on everyone present.6There was perfect _ (harmonious) between the two sisters.7In the 1980s, the computer industry was _ (boom)8Hed only gone a few _ (pace) before he stopped again.阅读理解AThomas Hardy, proba

3、bly the most searching and knowledgeable novelist of his time, was born on June 2, 1840, in Dorsetshire, England. He died on January 11, 1928. In his youth, Hardy read much and dreamt of becoming a poet, but he studied and practiced architecture as an assistant to a London architect, winning a prize

4、 for design. The fine descriptions of structure in his novels were probably somewhat due to his architectural training.For five years Hardy worked hard to practice writing poetry, but when he was twentyseven, he turned to fiction. His first novel finished by 1867, but according to the advice of Geor

5、ge Meredith he decided not to publish it. After he abandoned his first novel, his another novel Desperate Remedies, appeared in 1871. During the next twentyfive years he published ten more novels and two collections of short stories.Under the Greenwood Tree (1872) was never surpassed (超越) in happy a

6、nd delicate perfection of art. This and his next novel, A Pair of Blue Eyes (1873), began to show deep irony (讽刺) which is so obvious throughout Hardys writings.Far from the Madding Crowd (1874) was his first popular success. It shows Hardys amazing power of describing nature as symbolic background

7、for his characters, an organic part of the action of his story. This was the earliest of what he called his novels of character and environment, which included The Return of the Native, Tess of the dUrbervilles, his masterpiece, and Jude the Obscure. Not until he was fiftyeight years old was his fir

8、st collection of poems published, and he was sixtyfour when the first part of his drama The Dynasts surprised the literary world.1How did Thomas Hardy benefit from his architectural career?AHe could practice writing while working.BHe made a lot of money to support his writing.CHe found material for

9、his novels and poems.DHe applied architectural knowledge in his novels.2What is Thomas Hardys Under the Greenwood Tree considered to be?AOne of his masterworks.BHis first popular success.CHis best novel in perfection of art.DOne of his best collections of poems.3Which of the following is one of his

10、novels of character and environment?ADesperate Remedies.BA Pair of Blue Eyes.CTess of the dUrbervilles.DThe Dynasts.4What type of writing is this text?AA novel. BA biography.CA book review. DA news report.BMatthew Ames returned to Brisbane from Melbourne at the weekend after experiencing one of many

11、 rounds of surgery, becoming Australias first bionic (仿生学的) man. Matthew Ames was at home on Monday morning, adjusting to national media attention and life with titanium rods (钛杆) in what remains of his arms and legs. If all goes to plan, later in the year he will have more surgery to fix bionic pro

12、sthetics (假肢)It all started 15 months ago, when the Origin Energy engineerwho lived with his wife Diane and four children in Camp Hill in Brisbanes eastbegan feeling like he was coming down with the “man flu”. A week later he was in hospital, senseless and on life support, which was caused by a dead

13、ly form of bacteria.“He had a 99% chance of dying,” Matthews son Luke, 9, said in a program, SundayNight which drew more than 2.12 million viewers nationally.Matthews younger sons Ben, 8, and Will, 7, added:“And only 1% of living.”Proudly Will concluded:“And the 1% won against the 99%.”Matthews fami

14、lies were told Matthews only chance of survival was to have his four limbs removed. For Diane, the choice was easy. She could not allow their children to grow up without a father. Eventually, Matthew came to, only to find he had no arms and legs.On Monday, he is attending a Pride of Australia Medal

15、ceremony for which he has been nominated (被提名) in the courage category. “The 40yearold is slowly getting used to a few more people knowing about his story,” his sister Kate told Fairfax Media. “We told his story so that he was known to the kids, and thus people wouldnt stop and stare,” Kate continue

16、d. “Were not sure what to expect now that his story has aired across Australia. The effect it would have in a positive way on people is beyond our expectation.”5From the first two paragraphs we can learn that Matthew Ames _.Ahas finished all of his operationsBis the first bionic man in the worldCis

17、becoming the focus of the publicDhad his arms and legs cut completely6From what Matthew Ames sons say,we can conclude that _.Ait was a wonder for their father to escape from deathBmost doctors refused to operate on their fatherCthe sons love is the cure of their fathers diseaseDthe sons pray moved G

18、od and saved their father7What was the attitude of Matthews wife when he was advised to cut his legs and arms?ADoubtful. BSupportive.CCautious. DCasual.8What would be the best title for the passage?AA Lucky Father BA Bionic ManCA National Hero DA Reliable Husband.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个恰当的单词或括号内单词的正确形式。

19、When waiting for the train,a young girl playing with her ball suddenly found it out of her hands,1._ (roll) off the platform and landing on the tracks. Not only was she troubled, but the whole family were a bit upset. Overhearing their conversation, I knew that the ball 2._ (give) to her from her gr

20、andfather, 3._ was no longer alive. It was not replaceable as it held precious memories.I told them I could help get it for them. I wasnt sure how, but I was 4._ (create) and felt confident I would figure it out.They were hesitant to give me their contact information. Im a nice lady,but still a stra

21、nger, and it felt odd to them that I would want to take time out of my life 5._ (help) them. My work colleague who was with me convinced them, “She really is good 6._ helping people. You really can trust her.”As always in these 7._ (situation), you have to let one phone call lead to another until yo

22、u can talk to someone who 8._ (have) the magic key to open the door. But 9._ (lucky) it took only 3 calls.A few days later I received a lovely email from the mom, thanking me for my help as they now have 10._ special ball with all its memories back with the little girl.课时作业(十五).单句语法填空1blessed2.devot

23、ion3.arose4.pioneers5.impression6harmony7.booming8.paces.阅读理解A【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲述了作家Thomas Hardy和他的一些作品。1答案与解析:D细节理解题。根据第一段最后一句“The fine descriptions of structure in his novels were probably somewhat due to his architectural training.”可知,在他的小说中细腻的结构描述可能得益于他在建筑方面的学习训练,即他把建筑知识应用到了他的小说中。故选D项。2答案与解析:C细节

24、理解题。根据第三段第一句“Under the Greenwood Tree (1872) was never surpassed (超越) in happy and delicate perfection of art.”可知,绿树林下在艺术的巧妙和熟练方面从未被超越。3答案与解析:C细节理解题。根据第四段第三句“This was the earliest of what he called his novels of character and environment, which included The Return of the Native, Tess of the dUrbervi

25、lles, his masterpiece, and Jude the Obscure.”可知,Tess of the dUrbervilles是性格和环境小说,故选C。4答案与解析:B推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了作家Thomas Hardy和他的一些作品,属于人物传记,故选B。B【语篇解读】澳大利亚人Matthew Ames因病不得不截去四肢以挽救其生命,手术后,Matthew又通过多次手术安装了假肢,他战胜病魔的意志和决心鼓舞了很多人。5答案与解析:C细节理解题。根据第一段中的“adjusting to national media attention”可知,他正成为公众焦点。

26、6答案与解析:A推理判断题。根据第三段中的“He had a 99% chance of dying,”和第五段中的“And the 1% won against the 99%,”可推断出A正确。7答案与解析:B推理判断题。根据第六段中的“For Diane, the choice was easy. She could not allow their children to grow up without a father.”可判断出,他的妻子Diane是支持他截肢保命的。8答案与解析:B标题归纳题。这是一则关于Matthew Ames因病截肢后安装人工假肢的新闻报道,所以用A Bioni

27、c Man作为标题最合适。.语法填空【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述了作者在火车站台偶遇他人有困难并给予帮助的故事。1答案与解析:rolling考查现在分词。一个正在玩球的小女孩在等火车的时候,突然她的球跳到轨道里去了。动词roll与其逻辑主语it之间是主谓关系,故填rolling。2答案与解析:was given/had been given考查动词的时态和语态。give sth.to sb.意思是“给某人某物”,根据语境此处应用被动语态,且文章的基础时态是一般过去时,give这一动作是过去发生的,故填was given;此处也可理解为give这一动作发生在过去的过去,故填had been

28、 given。3答案与解析:who考查定语从句。分析句子结构可知,此处是一个定语从句,先行词是her grandfather,且从句缺少主语,应用指代人的关系代词,非限制性定语从句不能用that引导,故填who。4答案与解析:creative考查形容词。分析句子结构可知,空处应用形容词作表语,且动词create的形容词形式是creative,故填creative。5答案与解析:to help考查不定式作状语。分析句子结构并结合语境可知,此处应用不定式作目的状语,故填to help。6答案与解析:at考查介词。根据空前的形容词“good”和空后的动名词短语“helping people”可知,空处应填介词。be good at意思是“擅长”,为固定短语。故填at。7答案与解析:situations考查名词复数。根据空前的these可知,空处应用名词的复数形式。situation意为“情况,形势”时,是可数名词,故填situations。8答案与解析:has考查主谓一致。空处所在句是定语从句,关系词who指代其前的不定代词someone,不定代词作主语时,谓语动词应用单数,故填has。9答案与解析:luckily考查副词。此处应用副词作状语修饰整个句子,故填luckily。10答案与解析:the考查冠词。根据语境可知,此处表示特指,故填定冠词the。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1