收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 课时作业(二)Unit 1 Living Well Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc

上传人:a**** 文档编号:454016 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:3 大小:39KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 课时作业(二)Unit 1 Living Well Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc_第1页
第1页 / 共3页
2020-2021学年高中英语 课时作业(二)Unit 1 Living Well Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc_第2页
第2页 / 共3页
2020-2021学年高中英语 课时作业(二)Unit 1 Living Well Section Ⅱ(含解析)新人教版选修7.doc_第3页
第3页 / 共3页
亲,该文档总共3页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时作业(二)Unit 1Section Warming Up & ReadingLanguage Points.单句语法填空1The young man has an _ (ambition) plan in his mind and he is working hard to realize it.2Mr. Brown had both of his legs cut off last year and has been _ (disable) ever since.3The famous musician, as well as his students, _ (be) invited

2、to perform at the opening ceremony of the Taipei Flower Expo.4With months and days going by, the old man is gradually losing his _ (hear)5The film is too violent and I dont think it is _ (suit) for children.6The concert _ (conduct) by your cousin last night was really a great success.7The classroom

3、was so _ (noise) that I couldnt concentrate on my study.8The teacher demanded an explanation for his _ (absent) from class this morning.9He was beginning to get very _ (annoy) with me about my carelessness.10Cycling is highly _ (benefit) to health and the environment, so the government should call o

4、n more citizens to ride a bike.阅读理解It was about seven years ago. I had just picked up my threeyearold daughter from nursery. I was weighed down with shopping, and with my daughters things. We arrived at a pedestrian crossing and she pressed the button. In the distance, I heard alarms, told my daught

5、er to wait and watched the police car approach.Little did I know, as the_green_man flashed, that my daughter had begun to run into the road. I watched the police car speed towards usthats when you sounded your horn (喇叭) and waved wildly to me. My daughter was about a meter from the path of the polic

6、e car, hidden from their view by your car.I screamed her name and ran towards her.She stopped and was shocked by the rush of the police car as it sped past. She wondered why you had blown your horn, asking, “Why was that woman so rude?” not realizing that you had saved her life.She wondered why I pi

7、cked her up, and burst into tears. My legs gave way as I reached the other side of the road. I should have followed up my “wait” with a hand on her shoulder, or an explanation of why we were ignoring the green man this time, especially as I had in effect conditioned her to cross the road on the sigh

8、t of the green flash.I beat myself up for months, and still do, with flashbacks and horrible assumption about what might have been. But for you sounding your horn, seeing what I hadnt seen, I would have been left a mother on the other side of the road, totally broken. I apologize for putting you in

9、that positionI can imagine that it upset you, too. You saved her life and I am so very, very grateful.1The underlined part “the green man” in Paragraph 2 refers to _.Aa pedestrianBa policemanCa traffic sign Da button2Why did the woman sound her horn?ATo stop the police car.BTo show her impatience.CT

10、o greet passing pedestrians.DTo draw the mothers attention.3What can we infer from the incident?AThe mother didnt regret what had happened.BThe daughter didnt follow the traffic rules.CThe woman responded quickly and properly.DThe police drove beyond the speed limit.4How did the mother feel when tak

11、ing hold of her daughter?AAngry and shocked. BScared but relieved.CGuilty and confused. DGrateful but sad.阅读七选五How To Cultivate Your ConfidenceSelfconfidence, the combination of selfefficacy and selfesteem, is an essential part of humanity.A person with selfconfidence generally is willing to take ri

12、sks to achieve his personal goals.Someone who lacks selfconfidence, however, is less likely to feel that he can achieve his goals. _1_Identify your negative thoughts.Your negative thoughts might sound like this:“I cant do that,” “I will surely fail”. This inner voice is pessimistic and unhelpful and

13、 will hold you back from achieving high selfesteem and greater selfconfidence.Turn your negative thoughts to positive thoughts._2_ This may take the form of positive affirmations, such as “I am going to try it,” “I can be successful if I work at it, ”or “people will listen to me”. Start with just a

14、few positive thoughts a day.Refuse to allow negative thoughts to occur more often than positive thoughts.Eventually, your positive thoughts should be given more “brain space” than your negative thoughts. _3_4_ Avoid spending time around things that can make you feel bad about yourself again. These m

15、ight be reminders from the past, clothing that no longer fits, or places that dont fit with your new goals of gaining confidence. Though you may not be able to get rid of every negative source in your life, you can certainly think about how to cut your losses. _5_AGet away from your past.BRid remind

16、ers of your negativity.CThis will go a long way in building up your selfconfidence.DThis means that you can have an abundance of selfconfidence.EThe more your positive thoughts get ,the less your negative thoughts get.FAs you pay attention to your negative thoughts, turn them around to positive thou

17、ghts.GThe good news is that selfconfidence is something that you can build on your own.课时作业(二).单句语法填空1ambitious2.disabled3.was4.hearing5.suitable6conducted7.noisy8.absence9.annoyed10.beneficial.阅读理解1答案与解析:C“the green man”可以flashed“闪”,并且它一闪光,警车便加速驶向我们。由此推知,the green man指的是“绿灯”。从第四段中的“ignoring the gre

18、en man”和“to cross the road on the sight of the green flash”也可知答案。C项正确。2答案与解析:D从第二段中的“my daughter had begun to run into the road”和第三段中的“not realizing that you had saved her life”可知,这名女士按喇叭是为了警示作者和她女儿注意急速驶来的警车。D项正确。3答案与解析:C从第三段中的“I screamed her name and ran towards her. She stopped.”和“you had saved he

19、r life”可知,这名女士的迅速反应使作者女儿避开了急速驶来的警车。她的反应及时得当,避免了事故的发生。C项正确。4答案与解析:B从第四段中的“burst into tears. My legs gave way”可知,作者当时吓坏了。女儿平安无事,她感到宽慰。B项正确。.阅读七选五1答案与解析:G下文讲了一些建立自信的方法,所以G项“好消息是自信是你自己可以建立的一些东西。”符合语境。2答案与解析:F这里讲的是把自己消极的想法转到积极的想法上。F项与此话题一致。3答案与解析:E这里提到了要给积极的想法更多的空间,故E项“积极的想法越多,消极的想法就越少。”符合语境。4答案与解析:B这里讲的是要避免那些消极的想法,B项概括准确。5答案与解析:C尽管你不能摆脱你生活中的每一个消极根源,但是你一定会思考怎样减少你的损失,这对建立你的自信大有帮助。C项正确。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1