1、Module 6 War and Peace.完形填空I chose to leave college when I was nineteen.I was told I was very smart, that I was_1_my potential, and that I was simply making the _2_ choice.I was in the Honors College at a wellrespected university,_3_ I didnt think so then.I left college because the _4_tuition (学费) w
2、as hard for my parents to bear.I quit school and went to work.The job _5_was tough.At last I found a job and I threw myself into it.I _6_out of my parents house and I started to build a savings account of my own.As time_7_, I got married, bought a house, and had a child.School was _8_ a thought.Late
3、r I moved on to another job with a better _9_ and insurance.As our life got better I often felt a longing.I found I was _10_ for papers and studying.I wanted to learn.I went home to tell my husband.He _11_ me and watched our son while I immediately got online to do some _12_.I chose a local communit
4、y college with low tuition and flexible _13_ for adult learners.I am now a little over halfway through my Masters degree. People still think its ridiculous that I didnt_14_ school in the first place.They think Im_15_ unnecessary stress when I dont need more stress.Their thought might be _16_.But it
5、is no use _17_what you have done.Now I want to _18_more and better myself.It isnt too late for me to do so.If you dont follow the _19_ path to success like me, dont be _20_: go to school again.I am an adult learner.And Im proud of it!作者19岁时因学费问题放弃了上大学,不少人为她惋惜。后来她结婚有了孩子后重新开始了大学学习,她为自己是个成年学习者而自豪。1A.in
6、creasing Bcreating Cappreciating Dwasting答案:D解析:作者很聪明却要放弃上大学,因此人们为她惋惜,认为她在浪费(wasting)她的潜力。2A.appealing Bcareful Cwrong Ddifficult答案:C解析:人们说作者做了错误的(wrong)选择,但她那时不这样认为。3A.but Bor Cand Dso答案:A解析:参见上题解析。4A.average Bcommon Cnormal Dhigh答案:D解析:因为大学的学费很高(high),父母负担不起,所以作者离开了大学。下文中的“low tuition”与之形成对比。5A.hu
7、nt Bcompetition Cbenefit Dloss答案:A解析:由下文中的“At last I found a job”可知,当时找工作很难。hunt“寻找,搜索”,符合语境。 6.A.ran Bmoved Clooked Dcame答案:B解析:由“out of my parents house”可知,作者搬出了父母家,开始自己攒钱。故选B。 7.A.held on Bgot on Cwent on Dput on答案:C解析:随着时间的流逝,作者结了婚,买了房子,有了小孩。8A.especially Bhardly Cpopularly Doccasionally答案:D解析:由
8、下文中的“As our life got better I often felt a longing”可知,随着他们的生活条件好转,作者经常会渴望(上学),在之前她只偶尔(occasionally)想到学校。9A.task Bpay Clocation Doffice答案:B解析:由下文中的“As our life got better”可知,作者找了一份工资(pay)较高而又有保险的工作。10A.hungering Bbegging Csearching Dpreparing答案:A解析:以前作者是因为付不起学费而放弃了上大学,当生活条件好转后,作者渴望(hungering)上学。11A.d
9、isappointed Bsupported Cpleased Ddoubted答案:B解析:由下文中的watched our son可知,作者的丈夫支持(supported)她。12A.reading Bdiscussion Cresearch Dshopping答案:C解析:由下文中的“I chose a local community college”可知,作者上网对选择学校做了一些调查(research)。13A.tests Bteachers Cmaterials Dcourses答案:D解析:作者找的大学学费低、课程(courses)安排灵活,适合成人学生。14A.respect
10、Bcomplete Center Dcontact答案:B解析:人们认为作者没有先完成(complete)学业很可笑。15A.going through Bsetting about Cmaking up Dleaving out答案:A解析:结合空后的unnecessary stress可知,人们认为作者在经受(going through)原本不必承受的压力。16A.alarming Bexciting Cright Dstrange答案:C解析:作者认为人们的想法也许是对的(right),但是后悔自己曾经所做的事是没用的。17A.repeating Bregretting Cmemoriz
11、ing Dfollowing答案:B解析:参见上题解析。18A.recognise Bearn Covercome Dlearn答案:D解析:现在作者只想多学点东西,使自己更优秀。故选D。19A.familiar Bregular Csimilar Dpopular答案:B解析:作者这里说如果你像她那样没有按照常规(regular)先完成学业,别沮丧,再去上学吧。20A.depressed Bdetermined Crealistic Dterrified答案:A解析:参见上题解析。.阅读理解Women also threw themselves into the American Civil
12、 War.Scores of them even dressed like men so that they could fight.Cubanborn Velazquez dressed herself up and joined the Confederate army.When she was found out for the third time and forced to leave the army, she became a spy for the South.Rose ONeal Greenhow was sent to prison by the North for sup
13、plying information to the South.Elizabeth Bowser, a servant in Confederate President Jefferson Daviss home, and Harriet Tubman both supplied information to the Union from behind enemy lines.Many women served the war as medical workers in the North.Elizabeth Blackwell helped battle the diseases and i
14、nfection(感染) that killed twice as many soldiers as bullets alone.Nearly 3,000 women served as nurses in the Union army.Some, like Clara Barton, treated the wounded on the battlefield.After the war, Barton founded the America Red Cross.Women in the South also offered medical help to soldiers.Sally Lo
15、uisa Tompkins was among the Confederate women who founded small hospitals.Tompkins finally became the only recognized woman officer in the South.1Women serving in the Civil War were mostly_.Adoctors Bnurses Csoldiers Dspies答案:B解析:细节理解题。由第二段可知,妇女在南北战争中主要是护理战士。至于间谍、医生或士兵是一些特殊例子,故应选B项。2We may conclude
16、that during the Civil War_.Aabout 3,000 women served as medical workersBeven many women doctors were hired in medical dutyCHarriet Tubman must have stolen much informationfrom Jefferson DavisDonly onethird of the soldiers were directly killed by bullets答案:D解析:细节理解题。文中第二段第二句提到“因疾病和感染而死去的战士是因中弹死去的两倍”。
17、故选D项。3The examples of these women in the passage aim to show_.Awomen can hold half of the skyBwomen wanted to have the same rights as men in every fieldCwomen played a role in the American Civil WarDthe American Civil War was caused by some women答案:C解析:推理判断题。根据文章第一句可知,本文主要讲了妇女也投入了美国内战,下面举了一些妇女参与美国内战的例子来说明。故选C项。4Which of the following should be the best title for the passage? AWhat Women Did for the American Civil War BWomen and the American Civil War CWomen Served as Civil War Nurses Only DWomen Spies, Doctors, and Nurses in the Civil War答案:B解析:主旨大意题。本文主要讲了妇女与美国内战。故选B项。