收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 课时作业1 Unit 1 A land of diversity Warming Up .doc

上传人:a**** 文档编号:453707 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:4 大小:66KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 课时作业1 Unit 1 A land of diversity Warming Up .doc_第1页
第1页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业1 Unit 1 A land of diversity Warming Up .doc_第2页
第2页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业1 Unit 1 A land of diversity Warming Up .doc_第3页
第3页 / 共4页
2020-2021学年高中英语 课时作业1 Unit 1 A land of diversity Warming Up .doc_第4页
第4页 / 共4页
亲,该文档总共4页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 A land of diversity阅读理解AGriffith Observatory (天文台) is a national leader in public astronomy, and one of the most popular attractions in Los Angeles. It is located on the southern slope (山坡) of Mount Hollywood in Griffith Park at 1,134 feet above sea level.Visitors may drive to the observatory

2、 and park in its parking lot or on nearby roads. No reservation (预订) is required to visit. Parking is limited, and the busiest time is weekends. Buses, taxis, and car pools are welcome. LADOT provides weekend public bus service from the Sunset/Vermont Metro Red Line Station.Griffith Observatory is o

3、pen six days a week. Admission and parking are free.Hours of OperationTuesday Friday12 noon 10 pmSaturday Sunday 10 am 10 pmMonday Closed Thanksgiving Day and Christmas DayClosedSamuel Oschin PlanetariumThe Samuel Oschin Planetarium theater offers 8 to 10 live, halfhour presentations each day. There

4、 are usually four different shows from which to choose.Shows are presented every 60 to 90 minutes. Check the website, information desks, or the box office for each days show time. Being seated late is not permitted.Samuel Oschin Planetarium tickets must be purchased at the observatory and are only a

5、vailable on the day of the show. The ticket prices for shows are:Adults ( 13 59 years old)$ 7.00Children (5 12 years old) $ 3.00Seniors (60 years and older) $ 5.00Students $ 5.00Children under 5 years old will be admitted only to the first show each day. Hearing assist devices are available on reque

6、st.Public TelescopesFree public telescopes are available each evening the observatory is open and skies are clear. The Zeiss telescope on the roof is generally open by 7 pm. All observing must be completed by 9:45 pm.本文是一篇应用文,文章主要介绍了美国的著名景点格里菲斯天文台的相关信息。1. What can we learn about Griffith Observatory

7、 according to the passage?AIt is open all the year around.BIt is mostly visited at weekends.CIt becomes famous because of Hollywood.DIt is the most attractive place in Los Angeles.答案:B解析:细节理解题。根据文章第二段中的“and the busiest time is weekends”可知,周末是格里菲斯天文台最繁忙的时间,故选B项。2Which of the following best describes

8、the Samuel Oschin Planetarium theater?AHearing assist devices are provided to seniors.BThe shows there generally last 60 to 90 minutes.CVisitors are required to be seated before the show starts.DThe tickets for the shows can be bought through the website.答案:C解析:细节理解题。根据Samuel Oschin Planetarium下的“Be

9、ing seated late is not permitted”可知,每场剧开场之前,要提前入场就座,迟到了就不能进剧场了。故C项正确。3To watch the show, a young couple with a 7yearold son should pay _.A$13.00B$15.00C$17.00 D$20.00答案:C解析:推理判断题。根据文章所提供的票价“Adults(1359 years old) $7.00”“Children(512 years old) $3.00”可知,一对夫妇和一个7岁男孩共需要17美元,故选C项。BThe Louvre, in Paris,

10、France, has almost 275,000 works of art.It contains some of the most famous works of art in the history of the world, including the Mona Lisa by Leonardo da Vinci. The Louvre was originally a fort (a strong building used by soldiers for defending a place) built by King Philip sometime around AD 1200

11、.In the 1300s, it became a royal house for Charles , who had it renovated (翻新)While he did have his own collection of art there, everything disappeared when he died.This impressive building remained empty until 1527, when Francois decided that he wanted it for his private palace.Francois was a colle

12、ctor of early Italian Renaissance art at the time, and already owned the Mona Lisa.However, he would not move into the Louvre until it was completely renovated and made even more splendid than it had been during the rule of Charles .Unfortunately, Francois died before the work was completed, but the

13、 work continued until the death of the head architect.Afterwards, several generations of French royalty lived in the palace until Louis , the last of the French rulers to call the Louvre home, left in 1682.The Louvre, however, was far from abandoned.For about 30 years after Louis s death in 1715, th

14、e Louvre became the home of artists and scholars.Its art collection grew from about 200 paintings in 1643 to about 2,500 works of art in 1715. It was a center of creativity, until the public began to be admitted in 1793.Throughout the French Revolution and the years ruled by Napoleon , the art colle

15、ction in the Louvre grew greatly. Napoleon robbed art from all over the world and added it to the Louvres collection.After Napoleons death in 1821, the original owners reclaimed (要求归还) many of the robbed artworks.Over the last 100 years, art colleges have been set up at the Louvre, and it has become

16、 one of the largest museums in the world.本文是一篇说明文。文章主要介绍了法国卢浮宫悠久而不寻常的历史。 4What do we learn about the Louvre? AIt became an art college in 1821. BIt was first constructed as a royal house. CIt was abandoned in the fourteenth century. DIt became a meeting place for culture after 1715.答案:D解析:细节理解题。由第四段

17、中的“For about 30 years after Louis s death in 1715, the Louvre became the home of artists and scholars.”可知,在1715年之后,卢浮宫一度成为艺术家和学者们的集会地点。5According to the text, Francois _. Ahad never lived in the Louvre Bled a simple life during his life Clost all his collection on his death Dreceived all artworks fr

18、om Charles 答案:A解析:推理判断题。由第三段中的“However, he would not.the rule of Charles .”和第四段中的“Unfortunately, Francois died.the head architect.”可知,法兰西斯一世没有在卢浮宫里住过。6When was the Louvre open to the public? AIn 1643.BIn 1682. CIn 1715. DIn 1793.答案:D解析:细节理解题。由第五段中的“It was a center of creativity, until the public beg

19、an to be admitted in 1793.”可知,从1793年开始,卢浮宫开始对公众开放。7Who brought the huge increase in the amount of artwork in the Louvre? ACharles . BFrancois .CNapoleon .DLouis .答案:C解析:细节理解题。由第五段中的“Throughout the French Revolution and the years ruled by Napoleon , the art collection in the Louvre grew greatly.”可知,拿破仑一世让卢浮宫的藏品数量巨幅增长。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1