1、综合测验1、Summer Activities Experience the romance of Paris with an unforgettable night out that combines three of the top tours in the City of Lights. Choose from dinner at the Eiffel Towers unique restaurant against the night sky, at Les Ombres restaurant, a particular meal aboard a dining cruise down
2、 the Seine River or cap off the night with a Parisian cabaret show at the Moulin Rouge nightclub.ActivityDescriptionCostEiffel Tower DinnerSettle in to your private table at the modern 58 Tour Eiffel restaurant for a 3-course meal of classic French style accompanied by your choice of wine. The dinin
3、g room are around the first-floor observation deck of the Eiffel Tower 58 meters (190 feet) above ground, so you can enjoy city views through expansive picture windows.$318.10Seine River Cruise DinnerStep into a 3-course dinner aboard the Marina de Paris floating restaurant. While you dine, cruise p
4、ast the famous monuments of Paris, including the Louvre, Notre Dame cathedral(大教堂), the Eiffel Tower and several of the citys historic bridges. At the end of your dinner cruise, visit the twinkling Eiffel Tower for an hour.$313.37Les Ombres restaurant DinnerEnjoy a 3-course meal dinner at Les Ombres
5、 restaurant, all drinks included and a glass of champagne.$282.62Moulin Rouge ShowFollowing your dinner option, travel by air-conditioned coach to the district of Montmartre, the heart of Paris. Head to the Moulin Rouge nightclub and settle in to your seats for the classic Parisian cabaret show whic
6、h features more than 100 talented performers. Be attracted by a parade of bejeweled and feathered costumes as dancers perform.$348.841.Which activity will you choose if you want to see cabaret show?A.Eiffel Tower DinnerB.Seine River Cruise DinnerC.Les Ombres restaurant DinnerD.Moulin Rouge Show2.Wha
7、t will the visitors do at the end of the Seine River dinner cruise?A.visit the LouvreB.visit the Eiffel TowerC.visit the Notre Dame cathedralD.visit the district of Montmartre3.How much does the Les Ombres restaurant Dinner cost?A.$282.62B.$313.37C.$318.10D.$348.842、 Shiloh loved ice cream, and he h
8、ad his ice cream when we had ours, after dinner. One day, I made the mistake of giving Shiloh his ice cream after lunch. After dinner, barking insistently and tugging vigorously on my left sleeve, Shiloh reminded me of my responsibility. “Wouldnt it be nice,” I said to my husband, “if hed remember t
9、hat hes already had his ice cream today?” A few years ago, Joe Hutto recorded his devoted parenting of 16 turkeys from the moment they hatched to their inevitable emergence as independent adults some nine months later. “These turkeys had taught me,” he said, “not to betray the moment for some abstra
10、ction up ahead.” He said he felt that human beings seldom live in the moment, that theyre always relinquishing the presentthe only reality一to think in terms of the future, or even the past. Creatures wake up each morning with such innocent expectancy, ready to go forward, ready to experience what li
11、fe will so naturally present to them. Clearly, they have no consciousness of time. Yet ignorance of time doesnt rule out a very fine-tuned sense of timing, nor even prescience. Nor is this unawareness of time a kind of memory loss that precludes gratitude for the good already experienced. Creatures
12、seem always to rememberin the now those who have been good to them. Shiloh isnt with us anymore, but I am still grateful for the way he perfected my ability to focus on the moment, making me even more careful about what I offered himand when I planned to make good on that offer. If a treat, a ride i
13、n the car, or a walk was mentioned, but wasnt immediately approaching, he tugged with determination on my left sleeve to either pull me in what he felt was the right direction or to keep me from getting away. I determined to do an even better job of adjusting myself to his opinion of life lived in t
14、he nowand consciously adjust my perception so that I lived my own life more in the moment.1.What does the underlined phrase my responsibility refer to?A.To give him an ice cream to eat.B.To have a walk after dinner.C.To prepare lunch for him in time.D.To forgive him for his mistakes.2.What did Joe l
15、earn from the turkeys?A.How to prepare for the future.B.How to live in the moment.C.How to be a careful parent.D.How to become independent.3.What does the writer think of animals?A.They have a good sense of time.B.They make full use of time every day.C.They remember who treat them well.D.They expect
16、 a good future.4.What ability did Shiloh help the writer get?A.To value the time every day.B.To be kind to others in daily life.C.To keep ones promise carefully.D.To pay more attention to the now.3、The Bermuda Triangle (百 慕大三角),also known as the Devils Triangle,is an area of ocean roughly defined (定
17、义)by Bermuda, Puerto Rico and the southernmost tip of Florida. Drawing an imaginary line to link these three places creates the three sides of a triangle. The mystery surrounding the Bermuda Triangle is that the area seems to be extremely dangerous to airplanes and ships. Some people believe that at
18、 least fifty ships and twenty planes have disappeared there during the past one hundred years. The accident that first suggested the danger of the Bermuda Triangle was the disappearance of five American Navy planes in 1945. The planes carried fourteen people on a training flight. They never returned
19、 And a plane sent to search for them also disappeared Newspaper reporters and other writers called the planes the Lost Patrols. They began trying to explain the tragic events. Some of the explanations were strange. One writer said there were powerful forces under the water. These forces interfered w
20、ith communication devices and caused planes to crash and ships to sink Another writer said creatures from outer space guarded the area. These creatures pulled the planes and ships to another planet. Some critics said the Bermuda Triangle stories were false. They said most of the events that tookplac
21、e in the area could be explained scientifically. And they said most of the accidents linked to the Bermuda Triangle did not happen there. Critics said only about five real accidents happened within the triangle s borders. The United States Coast Guard agreed It said the stories about the Bermuda Tri
22、angle were mostly science fictions and should not be taken seriously.1. What made the Bermuda Triangle special?A. Its width.B. Its bad weather.C. Its beautiful scenery.D. Its danger to planes and ships.2. Which of the following has the similar meaning to the underlined word “tragic” in Paragraph 3?A
23、. Interesting.B. Terrible.C. Pleasant.D. Proud.3. What happened to the plane sent to search for the other planes?A. It came back safe and soundB. It landed in the sea.C. It never returned.D. It broke down when flying.4. What can we know from the passage?A. People have found the mysteries of the Berm
24、uda Triangle.B. There are lots of arguments about the mysteries of the Bermuda Triangle.C. The stories about the Bermuda Triangle are real.D. The United States Coast Guard believes the Bermuda Triangle stories are real.4、As the days get shorter and the chilly weather rolls in , we all want to curl u
25、p in a blanket and hibernate until spring rolls around. But making time to get outside in the sun, even when its cold out, could have bigger mood benefits than you might realize.While the link betweensunshine and mental healthis nothing new, new research from Brigham Young University(BYU) has shown
26、that the association may be even stronger than previously realized. It finds that sunlight exposure is by far the greatest weather-related factor determining mental health outcomes. In other words: more sunshine, more happiness.For the study, a psychologist, a physicist and a statistician from BYU t
27、eamed up to compare daily environmental data from the universitys Physics and Astronomy Weather Station with emotional health data archived by day for 16,452 adult therapy patients who were being treated at the BYU Counseling and Psychological Services Center.Exposure to sunlight is a significant fa
28、ctor in seasonal affective disorder. Researchhas shownthat the brain produces more of the feel-good neurotransmitter serotonin on sunny days than it does on darker days. Whats more, lack of sunlight is linked withlower vitamin D levels, which in turn has been correlated with depression and low energ
29、y. If youre getting enough sun, your emotions should remain relatively stable, the researchers found. But as the amount of sunlight in the day is reduced, levels of emotional pain can soar. Other weather variables including temperature, pollution and rain were not found to have an impact on mental h
30、ealth.“We were surprised that many of the weather and pollution variables we included in the study were not significantly correlated with clients scores on the distress measure once we had accounted for suntime,” Dr. Mark Beecher, a professor of psychology at the university and the studys lead autho
31、r, told The Huffington Post. “People tend to associate rainy days, pollution, and other meteorological phenomena with sadness or depression, but we did not find that.”1What does the author suggest we do in Paragraph 1?ARealized the benefits of sunshine BAvoid hibernating in springtimeCCurl up in a b
32、lanket in cold weather DEnjoy sunshine even in cold weather2The underlined word “soar”in Paragraph 5 most probably means “”?Arise sharplyBvary unstablyCdrop slightlyDchange greatly3What does the passage say about the research does by BYU?AIt is done on normal adults of various agesBIt is carried out
33、 by Dr Mark Beecher aloneCIt concludes the sunshine means happinessDIt finds that temperature affects mental health 4What can be inferred from the passage?ALower vitamin D levels are helpful in keeping us energeticBThe research findings are inconsistent with the popular belief CThe more sunshine we
34、get, the less excited we are likely to feelDThe link between sunshine and mental health was unknown before.5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。The seven Cs of a good letterWhat is the secret of writing a good letter? Here are two main ones.Dont try to be fancy. Dont try to impress your reader.
35、 You will be successful if you follow these seven Cs.Clear. Use short, direct sentences. _Talk as if the reader were right there with you. Above all, dont use an introduction. Correct._Dont guess, even for spelling. Refer to your dictionary. If you need to, check a reference(参考) book, too.Complete.
36、Dont scatter (分散,散开) our points._This is good organization too.Courteous(有礼貌的). Be friendly rather than overly(过于) casual. Present your information nicely even if you are complaining about something. In all letters, treat others as you want them to treat you.Concise(简洁的). Make each point as clearly
37、and briefly as you can.Conversational. This is really the secret of good writing._Such a letter has a natural, friendly tone(语气). Let your personality come through naturally. Considerate(体贴的)._Write about what you believe the reader needs or wants to know. Try to be helpful. This will build good fee
38、ling towards you. The seven Cs. are about writing letters. But how about school papers? Use the seven Cs. Write as if you are talking to your teacher or professor. Youll be surprised. Youll almost instantly become a good writer. And you might even enjoy writing from now on.A.Just “talk” to the perso
39、n.B.Think of the readers point of view as you write.C.Make them easy to understand.D.Include long sentences in your letter.E.Make sure what you say is correct.F.Writing should not be taken too seriously.G.Finish one point completely before going on to the next.6、Michel is a young girl who works for
40、the police as a handwriting expert. She has helped 1 many criminals2using her special talents.When she was fourteen, Michel was already so interested in the3in her friends handwriting4she would spend hours5them. After6college she went to France for a special two-year class in7at the School of Police
41、 Science.Michel says that it is8for people to hide their handwriting. She can discover9of what she needs to know simply by looking at the writing with her own 10 ,but she also has machines 11 help her 12 different kinds of paper and ink. This knowledge is often 13 great help to the 14 .Michel believ
42、es that handwriting is a good sign of 15 kind of person the writer 16 .“I wouldnt go out with a fellow (家伙, 人) 17 I didnt like his handwriting,” she says. But she adds she 18 in love with her future husband, a young policeman 19 she studied his handwriting. It is later proved to be all right,20.1.A.
43、searchB.followC.catchD.judge2.A.withB.asC.likeD.by3.A.differencesB.sameC.wayD.method4.A.thatB.asC.as toD.so that5.A.writingB.settingC.uncoveringD.studying6.A.finishingB.attendingC.startingD.finished7.A.booksB.handwritingC.tonguesD.letter8.A.possibleB.safeC.easyD.impossible9.A.mostB.allC.nothingD.lit
44、tle10.A.handsB.mindC.headD.eyes11.A.theyB.thoseC.thatD.with which12.A.carry outB.give outC.look outD.find out13.A.ofB.toC.withD.for14.A.teachersB.peopleC.policeD.students15.A.whatB.allC.whichD.to which16.A.isB.becomesC.belongsD.changes17.A.whetherB.ifC.afterD.unless18.A.feltB.droppedC.caughtD.fell19
45、.A.afterB.whenC.becauseD.before20.A.howeverB.butC.tooD.either7、 People release(放飞)balloons for special occasions like memorial services and grand openings. It is fun and exciting. But it really brings great destruction to the environment and threatens the _(life) of the wildlife. When a balloon _(fl
46、y) into the sky,it doesnt end up _(stay) there. It eventually bursts and returns to the earth as ugly litter. Balloons can travel thousands of miles and pollute the most remote and pure places. More _(sad),they can present a threat to many animals. Birds, whales, turtles and other animals often mist
47、ake balloons _food,which can do damage to them because balloons contain _(harm) chemicals. Balloons can even kill animals. When an animal swallows a balloon,tlie balloon can block its intestinal tract(肠道),resulting in starvation. One reason why releasing balloons _(permit) in so many places is that
48、some balloons do break down eventually. However, it takes about four years _( break) down completely. Watching hundreds of balloons slowly going up into the sky might give you a five-second thrill,_is it worth doing, resulting in a bunch of dead animals and so many places full of rubbish? Absolutely
49、 not! _we should do is to get more creative and come up with alternative ways to celebrate.8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及二个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Dear Jack, Im
50、very happy to know the news you are planning to visit to my city. Im looking forward to your early arrive. Therere a few well-known place of interest in my city. Id like to show you around it when you came here. Time permits, we can watch some live operas. I know youre a fan of Chinese opera. As it
51、is becoming cold day by day, I suggest you wear some warm clothes so you wont catch a cold. Remember to tell me exact the time of the flight. Wish you the pleasant journey!Yours sincerely,Xiao Hong9、近年来,作为一款新兴的应用软件及交流方式,微信(WeChat)正变得越来越受欢迎并被很多人在自己的手机上使用。请根据下列表格提示,写一篇英语短文谈谈微信的利弊以及你的观点,并适当扩展。优点不足1.比打电
52、话便宜1.泄露个人身份信息2.迎合大多数人的口味,功能用途多2.面对面交流减少3.便捷,不受时间地点限制3.分散学习的注意力你的观点:注意:1. 词数:100左右,开头已给出,不计入词数;2. 书写工整、卷面整洁In recent years, Wechat is becoming increasingly popular. Many people express themselves, exchange ideas and deliver information by Wechat._ 答案以及解析1答案及解析:答案:1.D; 2.B; 3.A解析:1.细节理解题。根据第段中的or cap
53、the night with a Parisian cabaret show at the Moulin Rouge nightclub 可知,如果你想看卡巴莱表演,应选择红磨坊歌舞表演这一活动。故选D项。2.细节理解题。根据Seine River Cruise Dinner部分中的At the end of your dinner cruise, visit the twinkling Eiffel Tower for an hour. ”可知, 在塞纳河晚餐巡航之旅的最后,游客们会去参观埃菲尔铁塔。故选B项。3.细节理解题。根据Les Ombres Restaurant Dinner部分中
54、标注的价格可知,应花费282.62美元。故选A项。 2答案及解析:答案:1.A; 2.B; 3.C; 4.D解析:1.细节理解题。根据第一段和第二段的第一句话可知,此处“我的责任”即晚饭后要给Shiloh一个冰淇淋吃。2.推理判断题。根据第四段最后两句话可知,乔明白了应该活在当下的道理。3.推理判断题。根据第五段最后一句话可知,动物似乎总是记得当下那些对它们好的人。4.细节理解题。根据倒数第二段第一句话可知,Shiloh让作者明白了活在当下的重要性。 3答案及解析:答案:1.2.3.4.解析:1. D细节题。根据第2段第1句可知,百慕大三角的特殊 之处在于它对于飞机和轮船而言非常危险。2. B
55、词义推断题2上文提到五架海军飞机和飞机的十四人 都在百慕大三角地区神秘失踪,后面派出了一架搜寻飞机 也失踪了,这些都是悲惨性的事件。由此推断出.该词的 意思相当于“糟糕的”。3. C细节题。根据第3段第4句可知.这架被派来搜寻的 飞机也失踪了。4. B推断题。根据文章最后两段可知.人们对发生在百慕 大三角地区的事故的解释不一致。 4答案及解析:答案:1.D2.A3.C4.B解析:1. D细节题。根据文章第1段最后一句“But making time to get outside in the sun. even when its cold out. could have bigger ment
56、al benefits than you might realize. ”可知. 作者建议我们,即使在寒冷的天气也要出去享受阳光。2. A词义推断题。根据文章第5段的内容可知,研究发 现.如果获得足够的阳光.你的情绪应该会保持相对稳定; 但是当减少了白天的光照量,情绪痛苦水平会增加。结合 上下文可以推测出,画线词soar意为“剧增;猛增”。3. C细节题。根据文章第2段中的“It finds that sunlight exposure is by far the greatest weather-related factor determining mental health outcome
57、s. In other words: more sunshine, more happiness. ”可知答案。4. B推断题。根据文章最后一段最后一句“People tend to associate rainy days, pollution, and other meteorological phenomena with sadness or depression, but we did not find that”可以推断出.由BYU进行的研究发现与大众的 看法不一致。 5答案及解析:答案:C; E; G; A; B解析:文章主要介绍了写信时的注意事项,写作时,不要凭空想象,不要试图给
58、人印象深刻。作者给出了七点建议。根据“Clear. Use short, direct sentences.”可知,写信要做到清晰明白,使读者容易看懂。C“使内容通俗易懂”,故选C。Dont guess, even for spelling.写信时,不要猜,即使是拼写,不确定的要查字典。E“确保你写的是对的”,故选E。Complete. Dont scatter (分散,散开) our points.要完整,不要把要点分散开。G“彻底完成一个观点,再开始下一个”。故选G。根据“Conversational”和“has a natural, friendly tone(语气)”可知,写信就像是和
59、读者在谈话一样,Conversational交流的,故选A。根据“Considerate(体贴的)”和“the reader needs or wants to know”可知,写作时,要为读者着想,B“写作时要考虑读者的观点”。故选B。 6答案及解析:答案:1.C; 2.D; 3.A; 4.A; 5.D; 6.A; 7.B; 8.D; 9.A; 10.D; 11.C; 12.D; 13.A; 14.C; 15.A; 16.A; 17.B; 18.D; 19.D; 20.A解析:1.句意是帮助警察抓罪犯,选C。2.考查介词by“通过”后面接动名词。选D。3.句意是:他对同学笔迹的不同很感兴趣。
60、选A。4.这题考查:so that.句型,that引导结果状语。选A。5.词义辨析:writing写,setting设置,uncovering揭露,studying研究,句意是:花几小时研究。选D。6.考查词组:finish college“上完大学”选A7.和前面的handwriting的照应,表示书法方面的课程。选B。8.句意是:人们是不可能隐藏自己的笔迹的。选D。9.考查词组:most of the“大部分”,选A。10.前面说:looking at the writing 肯定是用eyes。选D。11.这里that引导的定语从句,修饰machines ,选C12.词组辨析:carry
61、out执行,give out分发,look out当心,make out辨认出,句意是:可以帮助她辨认出不同纸和墨水的机器,选D。13.这题考查:of great help“很有帮助的”,选A14.和文章的开头句子照应,选C。15.句意是:她认为笔迹是很好的辨别写字的人是什么样的人的方法。选A。16.解析同上一题。选A。17.if引导的是条件句,意为:如果我不喜欢这个人的笔迹,我是不会和这个人出去的。选B。18.这题考查固定词组:fall in love with“爱上某人”,选D。19.从后面的later 可知是在研究笔迹前认识他的未来丈夫的。选D。20.这两句话是转折关系,表示:然而后来证
62、明还行。选A。 7答案及解析:答案:lives; flies; staying; sadly; for; harmful; is permitted; to break; but; What解析:我们经常看到人们通过放飞气球来庆祝,但是放气球会给环境和野生动植物带来什么影响呢?1.lives考査名词单复数句意:但是这确实会给环境带来巨大的破坏,也会威胁到野生动植物的生命.设空处表示“野生动植物的生命”,要用所给名词life的复数形式lives。2.flies考査动词时态.此处表示“当一个气球飞到空中的时候”。设空处是When引导的时间状语从句的谓语动词,时态为一般现在时, 主语是单数形式,所以
63、谓语动词应该用第三人称单数形式。3.staying考査非谓语动词。句意:它不会最终待在那儿的。end up doing sth.以做某事而结束;最终处于。4.sadly考査副词。句意:更不幸的是,它们会给很多动物带来威胁. 副词修饰后面整个句子。5 for考査介词。鸟、鲸、龟还有其他动物常常误把气球当成食物, mistake A for B 把 A 错当成 B。6.harmful考査词性转换。此处表达:因为气球含有有害的化学物质。 用形容词修饰后面的名词chemicals。7.is permitted考査动词时态和语态及主谓一致此处表达:在如此多的地方允许放气球。关系副词why引导定语从句,设
64、空处是定语从句的谓语动词,与从句主语releasing balloons之问是被动关系,时态为一般现在时,v.-ing形式作主语,谓语动词要用第三人称单数形式,所以答案为 is permitted.8.to break考査非谓语动词。句意:但是,完全分解要花大约四年的时间。“It takes+-段时间+to do sth.”做某事花费多长时间。其中It是形式主语,不定式是真正的主语。9.but考査连词:句意:看着数百只气球慢慢地升到空中可能会给你带来5秒钟的激动,但是这会导致一些动物死亡和很多地方充满垃圾,这样做值得吗?设空处前后是转折关系,且设空处后没有逗号,所以要用连词but。10.Wha
65、t考査名词性从句。句意:我们应该做的就是要更具有创造性,想出可替代的庆祝方式。设空处引导主语从句,引导词在从句中充当do的宾语,所以要用what。 8答案及解析:答案:Dear Jack, Im very happy to know the news you are planning to visit to my city. Im looking forward to your early . Therere a few well-known of interest in my city. Id like to show you around when you here. Time , we
66、can watch some live operas. I know youre a fan of Chinese opera. As it is becoming day by day, I suggest you wear some warm clothes so you wont catch a cold. Remember to tell me the time of the flight. Wish you pleasant journey!Yours sincerely,Xiao Hong解析:1.句意:我得知你要来我们域市访问的消息感到很高兴。根据句意可知the news后面是t
67、hat引导的同位语从句,故在 news后面加that。2.此处visit是及物动词,后面直接跟宾语,故删除visit后的to。3.句意:我正期盼着你早点到来。look forward to sth. /doing sth期盼着某事或做某事。故把arrive改为arrival。4.句意:在我的域市有几个著名的名胜古迹。afew修饰可数名词复数,故把place改为places。5.当你来到这里的时候,我愿意带着你参观它们。故把it改为them。6.当你来到这里的时候,我愿意带着你参观它们。根据句意可知when引导的时间状语从句。故把came改为come。7.句意:时间允许的话,我们将现场观看戏剧。
68、此处是现在分词的独立主格结构,相当于if引导的条件状语从句。故把permits 改为 permitting。8.句意:随着天气一天一天变冷。根据句意可知句子用比较级,故把cold改为colder。9.此处副词修饰动词,故把exact改为exactly。10.句意:祝愿你有一个愉快的旅途。故把the改为a。 9答案及解析:答案: In recent years, Wechat is becoming increasingly popular. Many people express themselves, exchange ideas and deliver information by Wec
69、hat.【要点一,背景知识介绍】There are a number of reasons for Wechat to be known. To begin with, Wechat is a relative cheap way of communication, which cuts down a great deal of the cost of making a phone call【高分句型一,which引导非限制性定语从句】. Next, Wechat is to the taste of the majority of people, its attractive interfa
70、ce and various functions are loved wildly. Furthermore, convenience also accounts for its popularity. It is available everywhere and at any time.【要点二,微信优点】However, problems exist meanwhile. Firstly, our identity can be revealed when we use Wechat. As a result, we can be in trouble. Moreover, it may
71、make communicating with others face to face less. To make the matter worse, relationship could break down【高分句型二,动词不定式to表目的】. Last but not the least, our attention might be drawn too much to focus on study.【要点三,微信缺点】As far as I am concerned, everyone is supposed to exploit Wechat within limits. As a
72、student, I acknowledge that Wechat is not only beneficial but also dangerous. Therefore, I insist that we shouldnt spend too much time on it【高分句型三,that引导宾语从句,insist表坚持要求做某事,从句用虚拟语气】. We should balance lifes competing interests-in a students case, study, health and safety. And its of vital importance
73、 for us to protect ourselves when we use it.【要点四,作者观点】解析:【高分句型一】To begin with, Wechat is a relative cheap way of communication, which cuts down a great deal of the cost of making a phone call.首先,微信是一种相对便宜的通讯方式,它大大降低了打电话的成本which引导非限制性定语从句.【高分句型二】 To make the matter worse, relationship could break down.更糟的是,关系可能会破裂.动词不定式to表目的.【高分句型三】 Therefore, I insist that we shouldnt spend too much time on it.因此,我坚持认为我们不应该花太多时间在这上面.that引导宾语从句,insist表坚持要求做某事,从句用虚拟语气.