1、Unit 5 The Value of MoneyListening and Speaking& Reading and Thinking 课后作业1、Only those who have the _ (patient) to do simple things perfectly will gain the skill to do difficult things easily.2、Id prefer to reserve my _ (judge) until I find all the evidence.3、This attractive tour takes you to some o
2、f San Franciscos most cheerful holiday _ (scene).4、I am beginning to feel embarrassed about my complete _ (ignore) of world history.5、He received a formal _ (apologise) from the express company for the wrong product.6、_, I grew frustrated at the long waiting.尽管我很有耐心,但漫长的等待使我变得灰心丧气。7、I dont know whet
3、her they did it _ or _.我不知道他们这样做是偶然地还是故意地。8、As we know, _ the problem was solved.正如我们所知,直到最近这个问题才得到解决。9、这家人不得不贷款以支付占到了整个家庭年收入三分之一的医疗费用。(loan)The family had to _ _ _ _ to pay the hospital bill that amounted to a third of their annual income.10、近年来,学习汉语的外国人越来越多,这表明中国对世界的影响力更大了。(indicate)The number of
4、foreigners learning Chinese has been growing in recent years, _ _ _ _ _ _ _ _ the world.11、用方框内所给短语的适当形式完成下面的句子 by accident, care about, in return, make a bet, set up, show.out, to be honest, take out a loan1.Ihad to_ to buy my car.2.Before the football match, we _ on which team would win.3. _, you
5、are not fit for the position as a salesgirl.4.The film star has_ a fund for charity, which will benefit the orphans with disabilities.5.They got to know each other quite _ at the reception of a company.6.A scientist like Einstein seemed not to _ money. Instead, he or she focused on scientific resear
6、ch.7.The old man donated more than 300,000 yuan to the nearby schools, but never wanted anything_.8.With all the guests_, the hostess could have a moment of rest.12、 William Butler Yeats, a most famous Irish writer, was born in Dublin on June 13, 1865. His childhood lacked the harmony(和睦)that was ty
7、pical of a happy family. Later, Yeats shocked his family by saying that he remembered little of childhood but its pain”. In fact,he inherited(继承Excellent taste in art from his family both his father and his brother were painters. But he finally settled on literature, particularly drama(戏剧)and poetry
8、. Yeats had strong faith in the coming of new artistic movements. He set himself the fresh task in founding an Irish national theatre in the late 1890s. His early theatrical experiments, however, were not received favourably at the beginning. He didnt lose heart,and finally enjoyed success in his po
9、etical drama. Compared with his dramatic works,Yeatss poems attract much admiring notice. The subject matter includes love, nature, history,time and aging. Though Yeats generally relied on very traditional forms, he brought modern sensibility to them. As his literary life progressed, his poetry grew
10、 finer and richer,which led him to worldwide recognition. He had not enjoyed a major public life since winning the Nobel Price in 1923. Yet, he continued writing almost to the end of his life. Had Yeats stopped writing at age 40,probably he would be valued as a manor poet,for there is no other examp
11、le in literary history of a poet who produces his greatest works between the ages of 50 and 75. After Yeatss death in 1939,W. H. Auden wrote,among others,the following lines: Earth, receive an honoured guest : William Yeats is laid to rest. Let the Irish vessel(船)lie Emptied of its poetry.1.Which of
12、 the following can describe Yeatss family?A.It filled Yeatss childhood with laughter.B.It was shocked by Yeatss choice.C.It was a typically wealthy family.D.It had an artistic atmosphere.2.According to the passage, what do we know about Yeatss life?A.Yeats founded the first Irish theatre.B.Yeats stu
13、ck to modern forms in his poetry.C.Yeats began to produce his best works from the 1910s.D.Yeats was not favoured by the public until the 1923 Noble Prize.3.What kind of feeling is expressed in W. H. Audens lines?A.Envy.B.Sympathy.C.Emptiness.D.Admiration.4.What is the passage mainly about?A.Yeatss l
14、iterary achievements.B.Yeatss historical influence.C.Yeatss artistic ambition.D.Yeatss national honour.13、 What might life be like if you looked very different from others? Most of us are lucky to be born with “normal” faces._, the movie Wonder shows us that there is no such thing as being normal an
15、d that beauty is more than skin-deep. _ (base) on a bestselling novel, the movie is about a boy named Auggie. He has a facial deformity(畸形) andhas spent most of his life being home-schooled. But as he enters middle school, his parents decide to send him to a private school. There, Auggie must deal w
16、ith judgmental classmates and learn to accept_ (he) as he is. In the US, most kids_ (teach) that it is OK to be different. Most people in the US celebrate being unique. But some kids have difficulty_ (accept) uniqueness. Its easy to pick on someone whos different,_ (especial) if you have your own pr
17、oblems to deal with. This is anothercentral theme from the movieeven the kids_ pick on Auggie have their own_(person) struggles. As Auggies classmates get to know him better, they come to find that hes a nice kid_ a great sense of humor. They start to change their attitude toward him. In real life,
18、it may take longer to see such changes happen. But if we give people_ chance, their hearts and minds may change in the end. 答案以及解析1答案及解析:答案:patience解析:句意为:只有那些有耐心做好简单的事的人才会有化解困难的能力。设空处作动词have的宾语,且空前有定冠词the, 应用名词形式。故填patience。 2答案及解析:答案:judg(e)ment解析: 3答案及解析:答案:scenes解析: 4答案及解析:答案:ignorance解析:句意为开始为我
19、对世界历史的完全无知感到尴尬。设空处作about的宾语且空前有形容词complete修饰,应用名词形式。故填ignorance。 5答案及解析:答案:apology解析:句意为:因快递公司将物品送错,他收到了快递公司的正式道歉。设空处作动词 received的宾语,且空前有形容词修饰,应用名词形式。故填apology。 6答案及解析:答案:Patient as I was解析: 7答案及解析:答案:by accident;by design解析: 8答案及解析:答案:it was not until recently that解析: 9答案及解析:答案:take out a loan解析: 1
20、0答案及解析:答案:indicating that/which indicates China has a greater impact on解析: 11答案及解析:答案:1.take out a loan; 2.made a bet; 3.To be honest; 4.set up; 5.by accident; 6.care about; 7.in return; 8.showed out解析: 12答案及解析:答案:1.D; 2.C; 3.D; 4.A解析:1.细节理解题。根据文章第一段中的In fact, he inherited excellent taste in art fro
21、m his family both his father and his brother were painters.可知,他家里的艺术氛围比较浓厚。2.细节理解题。根据文章第一段中的was born in Dublin on June 13,1865.以及第四段中的.for there is no other example in literary history of a poet who produces his greatest works between the ages of 50 and 75. 可知选C。3.推理判断题。根据lines部分中的第一句话Earth, receive
22、d an honoured guest中的honoured可知,此处表达的是“钦佩”之意。4.主旨大意题。通读全文可知,文章主要阐述的是William Butler Yeats在文学方面所取得的成就。 13答案及解析:答案:1. However2.Based3.himself4.are taught5.accepting6.especially7.who/that8.personal9.with10.a解析: 作者分享了自己从电影奇迹男孩中得到的启示。1. However句意为:然而,电影奇迹男孩告诉我们,没有“正常”这种是,而且美不仅仅是表面的。根据语境可知,设空处表示转折,且空后有逗号。故
23、填However。2. Based句意为:这部电影是根据一本畅销小说改编的,讲述了一个叫奥吉的男孩的故事。设空处为非谓语动词作状语,与主语之间是逻辑上的被动关系,所以应用过去分词,故填Based。3.himself句意为:学会接受他自己。这里表示接受自己,宾语与主语是个人,因此用反身代词,故填himself。4.are taught句意为:在美国,大多数孩子都被教导可以与众不同。 根据下文可知,时态用一般现在时,主语most kids是复数,并且与teach之间为被动关系,故用一般现在时的被动语态。5.accepting 句意为:但有些孩子很难接受独特性。have difficulty (in
24、) doing sth为固定短语,意为“做某事在困难”,故填accepting。6. especially句意为:特別是如果你有自己的问题要处理。修饰整个从句应用副词作状语,故填especially。7.who/that句意为:即使是故意刁难奥吉的孩子也有他们自己个人挣扎。_ pick on Auggie是限制性定语从句,修饰先行词the kids, 因关系词在从句中作主语,故填who/that。8.personal句意见上一题解析。修饰名词struggles用形容词形式。9.with句意为:他们开始发现奥吉是个很有幽默感的好孩子。 这里用介词with表示“具有,故填with。10.a句中名词chance为可数名词,这里泛指“一个机会”,应用不定冠词,故填a。