1、Unit 5 The Value of Money1、Both factions have broadly agreed that the UN plan is a possible _(基础) for negotiation.2、I _(道歉) if your enjoyment of the movie was spoiled.3、He _(对不予理会)all the “No Smoking” signs and lit up a cigarette.4、A red sky at night often _(暗示) fine weather the next day.5、I made an
2、 _(apologize) to her for stepping on her foot.6、The bank refused to loan (贷款) him any money, so he had to postpone_ a house.A.buy B.to buy C.buying D.bought7、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。But by using a college admissions consultant (咨询员), you can greatlyincrease your chances of getting a
3、ccepted into the first college on your list. These consultantsare people who are expert at getting people just like you into the college of their dreams.They can make a difference in your college admission quest. Help finding schools. Perhaps you dont know where you want to go or only have anunclear
4、 idea as to where you would like to go. Your consultant can give you many ideas as towhich schools would be fit for you and then you can go from there. Help with applications.They will be able to review your application before itis sent off to the college you are applying to and be able to tell you
5、if there is anything thatneeds to be added or taken away. Imagine how terrible it would be to get refused by the collegeof your choice only because of some small mistakes. Help with student loans (贷款). It may be necessary for you to get student loans in yourcollege.Your consultant will know exactly
6、where to look and can even help youdetermine what type of aid you can get. They can even give you some ideas of specific scholarships for you. It is true that it costs money to hire a college admissions consultant. If they can provide you with ideas for your need, the money is good for the value.I t
7、hink it is necessary to get into the school you want with the consultants help. 答案以及解析1答案及解析:答案:basis解析: 2答案及解析:答案:apologise解析: 3答案及解析:答案:ignored解析: 4答案及解析:答案:indicates解析: 5答案及解析:答案:apology解析: 6答案及解析:答案: C解析: 句意:银行拒绝给他贷款,所以他不得不推迟买房子。postpone后接动名词作宾语。 7答案及解析:答案: F; E; G; C; A解析: 本文论述了大学录取咨询员在大学入学征询过程
8、中起重要作用;可以大大的增加被第一志愿录取的机会,并具体介绍了他们的几个作用:帮助找学校,帮助申请和贷款。第1空:空后一句话but转折后的内容you can greatly increase your chances of getting accepted into the first college on your list你可以大大的增加被第一志愿录取的机会,说明空格处内容应该是说进入你第一志愿的学校有难度,故选答案F。第2空:从空后They can make a difference in your college admission quest可知他们在大学入学征询过程中起重要作用,可
9、以推断出空格处说的是原因,故选E,说的是大学录取咨询员了解大学录取的细节。第3空:从本段的小标题Help with applications可判断答案应该从BG两项进行选择,根据文章的层次结构可知本段重点是描述大学录取咨询员的作用,即他们确切的知道,在申请表中哪些是学校会看的,哪些是学校不会看的,故选故选择G.第4空:从空后一句Your consultant will know exactly where to look可推断出是谈有关“到哪搜寻”问题,故与C项吻合。第5空:根据空格前提到,花钱请一个大学录取咨询员是值得的,空后内容提到“在大学录取咨询员的帮助下,进入你理想的学校是有必要”,可以推断出空处的答案为A,上下文之间为因果关系。