收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions Section Ⅰ Warming Up .doc

上传人:a**** 文档编号:452802 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:5 大小:59.50KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions Section Ⅰ Warming Up .doc_第1页
第1页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions Section Ⅰ Warming Up .doc_第2页
第2页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions Section Ⅰ Warming Up .doc_第3页
第3页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions Section Ⅰ Warming Up .doc_第4页
第4页 / 共5页
2020-2021学年高中英语 Unit 3 Inventors and inventions Section Ⅰ Warming Up .doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 3 Inventors and inventions课时作业9Warming Up & Reading.单句语法填空1What was it that distinguished her from her classmates?2When you come to school, please visit my office at your convenience (convenient)3Whether or not the secretary will be fired is at the mercy (merciful) of her boss.4We all have an e

2、xpectation (expect) that he can pass the driving test next week.5I have filled in the form and filed (file) my patent application with the Patent Office.6Now it is time for action, seizing (seize) opportunities that others have not found.7On arriving there, they set about doing (do) the experiment.8

3、The boss is cautious about making promises although he is generous and kind.选词填空be convenient for, meet with, set about, distinguish. from, come up to ones expectations, there seemed to be, now and then, call.up1Stick to your efforts and youll surely distinguish yourself from other students.2Now_and

4、_then,_we get together to have a chat, but not often.3Armed with the information you have gathered, you can set_about preparing your business plan.4I usually enjoy his movies, but the latest one didnt come_up_to_my_expectations.5Would it be_convenient_for you to pick me up at four oclock and take me

5、 to the airport?6They often quarreled; there_seemed_to_be a misunderstanding between them.7I will be grateful if you can consider accepting me and calling me up.8In my opinion, when meeting_with difficulties and frustrations, we should say “It is very good!”.课文语法填空When the writer called _1_ her moth

6、er in the countryside on the phone, she learned that snakes came near their house and that they seemed _2_ (make) their home near her house. The writer felt proud and considered it a chance for her to distinguish _3_ (she) by inventing something _4_ would catch snakes but not harm them. She set abou

7、t _5_ (research) the habits of snakes.She decided to cool them so that they could be _6_ (easy) caught. However, her first two plans were not successful. _7_ a result, she had to attempt a _8_ (three) time, which helped her fulfill her aim successfully. She was _9_ delighted that she was determined

8、to send her _10_ (invent) to the Patent Office to get recognition for her successful idea.1up2.to_have_made3.herself4.that5.researching6easily7.As8.third9.so10.invention.串点成篇微表达我与其他人的区别(distinguish)在于我积极参加各项活动。自从我得知你们招聘的消息后,我就着手(set about)申请(apply)成为一名志愿者。志愿者工作对我来说是很合适的,我一定会抓住这次机会(seize the opportun

9、ity)把这项工作做好。如果您能接受我的申请,并给我打电话(call up),我将不胜感激。What_distinguishes_me_from_others_is_that_I_take_an_active_part_in_all_kinds_of_activities;_therefore,_I_have_set_about_applying_to_be_a_volunteer_since_I_learned_the_information_that_some_employees_are_wanted._Im_very_suitable_for_the_voluntary_work_and

10、_I_am_bound_to_seize_the_opportunity_to_do_the_job_well._I_will_be_grateful_if_you_can_consider_accepting_me_and_calling_me_up.阅读理解AThanks to this new handsfree suitcase, carrying around heavy luggage may soon become a thing of the past. Designed by Israeli company NUA Robotics, this “smart” suitcas

11、e can follow you everywhere you go.The carryon suitcase, currently a prototype (雏形), connects to a smartphone app via bluetooth. It has a builtin camera sensor that can “see” you and follow you around on flat surfaces like airport floors. It comes with an antitheft alarm to prevent someone carrying

12、it away when youre not looking, and it has a backup battery that you can use to charge all your devices.“It can follow and carry things for people around while communicating with their smartphone, and avoiding obstacles,” explained Alex Libman, founder of NUA Robotics. “Were combining sensor network

13、, computer vision, and robotics. So if you download our app, press the follow me button, the luggage recognizes its user and knows to follow and communicate.”NUA is still testing the device and trying to improve features like speed and customization(客户定制), but they hope to make the suitcase availabl

14、e to customers in a years time. If it proves successful, they want to use the bluetooth pairing technology to automate lots of other devices, like shopping carts at the supermarket. These devices are especially meant to be useful to the physically disabled and elderly. “Any object can be smart and r

15、obotic,” Libman told Mashable. “We want to bring robots into everyday life.”The Israeli tech company made it clear that the finished product would look just like a regular suitcase. Theyre planning to partner with a carryon luggage maker, since the device that makes it “smart” weighs just 2.5 pounds

16、 and can be fixed on oldfashion luggage.With NUAs smart suitcase, carrying around heavy luggage isnt a burden. But how their invention will handle tough obstacles like stairs? It will be interesting to wait.本文为科技说明文,主要介绍了一款像宠物狗一样走到哪儿跟到哪儿的智能行李箱。1According to the passage the “smart” suitcase _.Acan go

17、 everywhere it would like to goBis on sale now in the marketCcan make our hands free during travelingDwas designed by Alex Libman答案:C解析:细节理解题。根据第一段Thanks to this new handsfree suitcase, carrying around heavy luggage may soon become a thing of the past.可知多亏这种新型智能行李箱解放了人们的双手,搬运沉重的行李箱将很快成为历史,故选C。2If yo

18、u want to use this handsfree suitcase, you must _.Adownload the app Bavoid obstaclesClook at it all the time Dcarry a camera答案:A解析:细节理解题。根据第三段第二、三句可知“我们将传感器网络、计算机视觉和机器人学结合在了一起。所以如果你下载了我们的应用,只需按一下跟我走按钮,行李箱就会识别特定的用户,跟随该用户并与之交流”。故选A。3What can we learn about NUA?AIt was a company which was founded by Ma

19、shable.BIt has improved the features of the device up to now.CIt wants to bring more smart and robotic devices into daily life.DIt will make the suitcase available to customers in a month.答案:C解析:细节理解题。根据第四段“Any object can be smart and robotic,” Libman told Mashable. “We want to bring robots into eve

20、ryday life.”可知Libman在Mashable网站上说:任何物体都可以变得智能化和自动化,我们希望把机器人带进人们的日常生活。故选C。4Where is the article probably from?AA textbook. BA poster.CA biography. DA website.答案:D解析:文章出处题。本文为科技说明文,主要介绍了一款像宠物狗一样走哪跟哪的智能行李箱,这是一种新发明,因此最可能是网络上的一篇新闻稿件,故应选D。BEveryone knew I wanted to be an astronaut. Most people knew that I

21、 was also fascinated by basketball, and I just assumed that if I wanted to be in the NBA, I could. Few people knew that I read every John Grishams novel starting from the age of 12 and wanted to be a lawyer.As a young girl, I used to see Space Camp, the movie shown just after the Challenger Space Sh

22、uttle disaster. Every time I watched it, I got lost in my imagination. I was Katherine, the lead character who wanted to be the first female space shuttle commander. I had a robot friend named Jinx who could cause a major failure and send me into space. Because of that movie, I decided to become an

23、astronaut.All these Hollywood shows have an opportunity to influence kids. I am the living proof that young kids watch the products of Hollywood and are inspired by them or turned away by them. Its a serious responsibility.Even as an adult today, my interests change much more quickly than I wish the

24、y did. I am truly addicted to trying new things! But I am proud of myself for trying. I hope I never lose that desireto try. After all, my greatest achievement isnt actually achieving the final goal but rather that I at least tried. To my joy, I was selected for an interview in the 2013 astronaut se

25、lection. I didnt actually get selected as an astronaut that year, but the experience alone was enough to inspire me never to give up. In the end, if I never make it into space to witness the beauty of this planet with my own eyes, at least I can say I have tried.小时候,作者有很多梦想:当宇航员、球星、律师。受好莱坞电影的影响,她一直想

26、要成为一名宇航员。尽管参加宇航员选拔失败,但使她自豪的是,她从没有放弃尝试。结果不重要,重要的是尝试。5Who was Katherine according to Paragraph 2?AThe author herself.BA female astronaut.CA character of a movie.DAn astronaut of the Challenger.答案:C解析:细节理解题。作者看这部电影着迷,把自己想象成电影中的人物Katherine。由第二段的“Every time I watched it, I got lost in my imagination. I w

27、as Katherine, the lead character”可得出答案。6What did the author think of Hollywood movies about exploring space?AThey are good scientific movies.BThey have a deep effect on children.CThey are made to select new astronauts.DThey frighten children away from space.答案:B解析:细节理解题。作者认为,好莱坞关于太空探索的电影,对儿童影响很大。由第三

28、段“All these Hollywood shows have an opportunity to influence kids.”可得出答案。7The author takes great pride in herself because she _.Ahas many dreams Bkeeps attemptingCnever loses heart Dachieved her final goal答案:B解析:细节理解题。作者很自豪,因为她不断地尝试。由第四段“But I am proud of myself for trying.”可得出答案。8It can be conclude

29、d from the last paragraph that the author _.Awas satisfied with the interviewBgave up the career as an astronautCstill stuck to her astronaut dreamDfelt sorry for her failure in the astronaut selection答案:C解析:推理判断题。尽管作者参加宇航员选拔失败了,但这次经历鼓励作者不放弃争当宇航员的梦想。可由最后一段中的“but the experience alone was enough to inspire me never to give up”得出答案。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1