1、课时分层作业 三Module 1Period 3. 用所给词的适当形式填空1. From tomorrow to June 17, he will be travelling(travel) along the Yangtze River. 2. Can you imagine what kind of car we will be driving(drive) in 2020? 3. We will be climbing(climb) Yuelu Mountain at ten oclock tomorrow morning. 4. Did you invite Sarah to your
2、 birthday party? Sorry, I forget. I will call(call) her now. 5. I hope he will find(find)a good job one day. . 单句改错1. Daniels family will spending their holiday in Huangshan this time next week. (will后加be)2. If you plant watermelon seeds in spring, you will be eat fresh watermelon in the fall. (eate
3、ating)3. Can I call you back at two oclock this afternoon? Im sorry, but by then I be flying to Beijing. How about five? (be前加will)4. The places of interest in Xian attract my family all the time, and I hope we will be enjoy ourselves this time next year. (enjoyenjoying)5. When he comes to my house
4、tomorrow, I will be written the report. (writtenwriting)6. After you take the medicine, you will be felt much better. (feltfeeling). 完成句子1. 下午五点至六点之间不要给我打电话, 那时我们在吃饭。Dont phone me between 5: 00 p. m. and 6: 00 p. m. We will be having dinner then. 2. 克雷格教授明晚作关于伊特鲁里亚陶器的演讲。Professor Craig will be givin
5、g a lecture on Etruscan pottery tomorrow evening. 3. 我今晚将在办公室里待到很晚。I will be staying late in the office this evening. 4. 明天这个时候你会在做什么呢? What will you be doing this time tomorrow? 5. 今天下午我没空, 我要为一个朋友送行。I wont be free this afternoon. I will be seeing a friend off. . 语法填空If you are looking for a new jo
6、b, here 1. _(be)some job interview tips you should keep in mind when 2. _(meet)with a potential employer. First, be sure to dress 3. _(appropriate) for the situation. If you are interviewing for a teaching job, then you might want to consider 4. _(wear) nice pants and a dress shirt. 5. _, you dont w
7、ant to overdress for the interview either. Next, be sure to do some research on 6. _ company for which you are interviewing. This will help you know if you have the needed 7. _(skill) or experience to work for that company. Finding out something about the company will also help you ask intelligent q
8、uestions about their business to show 8. _(they)you are interested in their company. Finally, be prepared to tell them why you would be the 9. _(good) choice for the position. You dont have to boast about your accomplishments, but you can tell them in a confident and direct way 10. _ you can help th
9、eir company better than other applicants. 1. 【解析】are。考查主谓一致。本句的主语为some job interview tips, 故谓语动词应用are。2. 【解析】meeting。考查分词作状语。本句中动词meet与逻辑主语you构成主动关系, 所以使用现在分词短语在句中作状语。3. 【解析】appropriately。考查副词。副词appropriately修饰动词dress, 意为穿着适当。4. 【解析】wearing。考查分词作宾语。consider 后跟动词的-ing形式, 意为考虑做某事。5. 【解析】However。考查连词。句
10、意: 如果你面试的是一份教师工作, 那么你可能会考虑穿一条漂亮的裤子和一件衬衫。然而, 你也不想为这个面试过度打扮。上下两句为转折关系, 空后有逗号, 故用连词however。6. 【解析】the。考查定冠词。名词company为可数名词, 后面又有定语从句表示特指, 故用定冠词the。7. 【解析】skills。考查名词单复数。skill 为可数名词, 此处意为工作所需的技能与经验。skill 应用复数skills表示泛指。8. 【解析】them。考查代词。此处为固定结构, show sb. sth. , 向某人展示某物, 动词show后应跟宾格, 故填they 的宾格them。9. 【解析
11、】best。考查形容词最高级。形容词前有定冠词the, 应用形容词的最高级。句意为告诉他们你会是这个职位最好的选择。10. 【解析】why。考查宾语从句的连接词。此处为tell sb. sth. 的双宾语结构, why引导的宾语从句表原因。本句意为以一种自信并直接的方式告诉他们为什么你可以比其他申请者更好地帮助他们的公司。A(2019全国卷)As data and identity theft becomes more and more common, the market is growing for biometric(生物测量)technologieslike fingerprint s
12、cansto keep others out of private e-spaces. At present, these technologies are still expensive, though. Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device(装置)that gets around this problem: a smart keyboard. This smart keyboard precisely measures the cadence(节奏)with which
13、 one types and the pressure fingers apply to each key. The keyboard could offer a strong layer of security by analyzing things like the force of a users typing and the time between key presses. These patterns are unique to each person. Thus, the keyboard can determine peoples identities, and by exte
14、nsion, whether they should be given access to the computer its connected toregardless of whether someone gets the password right. It also doesnt require a new type of technology that people arent already familiar with. Everybody uses a keyboard and everybody types differently. In a study describing
15、the technology, the researchers had 100 volunteers type the word “touch” four times using the smart keyboard. Data collected from the device could be used to recognize different participants based on how they typed, with very low error rates. The researchers say that the keyboard should be pretty st
16、raightforward to commercialize and is mostly made of inexpensive, plastic-like parts. The team hopes to make it to market in the near future. 【语篇概述】这是一篇说明文。本文介绍了一种新的科技智能键盘, 它能给e-space用户带来安全, 而且这项技术也不贵。1. Why do the researchers develop the smart keyboard? A. To reduce pressure on keys. B. To improve
17、accuracy in typing. C. To replace the password system. D. To cut the cost of e-space protection. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段的At present, these technologies are still expensive, though. 和第二段的Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device that gets around this problem: a smart
18、keyboard. 可知, 研究者们开发智能键盘是为了降低e-space保护的成本。故选D。2. What makes the invention of the smart keyboard possible? A. Computers are much easier to operate. B. Fingerprint scanning techniques develop fast. C. Typing patterns vary from person to person. D. Data security measures are guaranteed. 【解析】选C。细节理解题。根据
19、第二段的The keyboard could offer. . . the keyboard can determine peoples identities可知, 由于每个人的打字方式不同, 使得智能键盘能够识别人的身份。故选C。3. What do the researchers expect of the smart keyboard? A. Itll be environment-friendly. B. Itll reach consumers soon. C. Itll be made of plastics. D. Itll help speed up typing. 【解析】选
20、B。细节理解题。根据最后一段的The team hopes to make it to market in the near future. 可知, 研究者们希望智能键盘能早日面世。故选B。4. Where is this text most likely from? A. A diary. B. A guidebook. C. A novel. D. A magazine. 【解析】选D。文章出处题。本文介绍了一种新的科技智能键盘, 它能给e-space用户带来安全, 由此可知, 本文是一篇关于科技的文章, 结合所给选项可知, 本文可能来自一本杂志。故选D。BA robot called B
21、ina48 has successfully taken a course in the philosophy of love at Notre Dame de Namur University (NDNU), in California. According to course instructor William Barry, associate professor at NDNU, Bina48 is the worlds first socially advanced robot to complete a college course, a feat he described as
22、“remarkable”. The robot took part in class discussions, gave a presentation with a student partner and participated in a debate with students from another institution. Before becoming a student, Bina48 appeared as a guest speaker in Barrys classes for several years. One day when addressing Barrys cl
23、ass, Bina48 expressed a desire to go to college, a desire that Barry and his students enthusiastically supported. Rather than enroll Bina48 in his Robot Ethics: Philosophy of Emerging Technologies course, Barry suggested that Bina48 should take his course Philosophy of Love instead. “Love is a conce
24、pt, Bina48 doesnt understand, ”said Barry. Therefore the challenge would be for Barry and his students to teach Bina48 what love is. “Some interesting things happened in the class, ” said Barry. He said that his students thought it would be straightforward to teach Bina48 about love, which, after al
25、l, is “fairly simple its a feeling, ” said Barry. But the reality was different. Bina48 ended up learning “31 different versions of love, ” said Barry, highlighting some of the challenges humans may face when working with artificial intelligence in future. Bina48 participated in class discussions vi
26、a Skype and also took part in a class debate about love and conflict with students from West Point. Bina48s contribution to the debate was filmed and posted on YouTube. It was judged that Bina48 and NDNU classmates were the winners of this debate. In the next decade, Barry hopes Bina48 might become
27、complex enough to teach a class, though he says he foresees robots being used to better the teaching and learning experience, rather than replacing instructors completely. 【语篇概述】本文是一篇说明文。主要介绍了机器人Bina48成功地完成爱的哲学这门课程。Bina48参加讨论、作报告、参与辩论, 在课堂上的表现堪称是非凡的。它的表现展示人工智能或许在某种程度上比人类更聪明, 未来它被希望在教学和学习上更好地被利用。5. W
28、hat was Bina48s performance like in class? A. Extraordinary. B. Insignificant. C. Far-reaching. D. Unattractive. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段的句子“Bina48 is the worlds first socially advanced robot to complete a college course, a feat he described as remarkable. The robot took part in class discussions, gave a
29、presentation with a student partner and participated in a debate with students from another institution. ”可知, Bina48在课堂上参与讨论, 与伙伴一起作报告, 参与辩论, 被描绘成为“卓越的”。因此推断它的表现是非凡的。故选A。6. What does the underlined word “addressing” in Paragraph 3 probably mean? A. Dealing with. B. Consulting with. C. Giving a speec
30、h to. D. Sending a letter to. 【解析】选C。词义猜测题。根据上文“Before becoming a student, Bina48 appeared as a guest speaker in Barrys classes for several years. ”可知, 在做学生之前, Bina48在Barry的课堂上担任客座讲师好几年, 因此推断它经常作演讲, 故画线词所在句意为: 一天当Bina48在Barry的课堂上演讲时, 它表达了想要上大学的愿望, Barry和他的学生热情地支持它的这个愿望。故画线词词义与C项“作演讲”意义相近。故选C。7. What
31、 can we learn from the passage? A. It was interesting for Bina48 to learn about love. B. It was quite tough for Bina48 to learn about love. C. Artificial intelligence may somehow be superior to man. D. Humans can launch a challenge to artificial intelligence. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段最后一句“Bina48 ended up l
32、earning 31 different versions of love, said Barry, highlighting some of the challenges humans may face when working with artificial intelligence in future. ”可知, Bina48最终学习了31种不同版本的爱, 强调了人类未来可能会面临的人工智能的挑战。因此推断人工智能或许在某种程度上比人类高级。故选C。8. What does Barry think of the future development of Bina48? A. It wi
33、ll surely be able to serve as a teacher. B. It will be able to promote learning and teaching. C. It will completely take the place of instructors. D. It will be smart enough to control human beings. 【解析】选B。推理判断题。根据最后一段的内容可知, Barry认为未来Bina48可能会变得足够复杂, 可以教授课程, 他预计机器人将被更好地用于教学和学习体验, 而不是完全取代教师。因此推断他认为Bi
34、na48在未来能够促进学习和教学。故选B。阅读理解 How to improve our life? Many people think that they have to accept whatever life throws at them. Theyll say, “This is my destiny. I cannot change it. ”Of course not! You dont have to suffer needlessly. Your life depends on you, not on other factors. I know a woman who says
35、 she just accepts what life gives her because she has done everything she can to improve it. Guess what her lifestyle is? She wakes up in the morning, goes to work, comes back home, relaxes, chats with people, watches TV, and then goes to sleep. Next day, the same routine cycle follows. Huh! Is this
36、 what she calls“doing her best”? She believes she has tried her best and just accepts it in her heart that this is the life that has been intended for her and that her luck can only change if God wills it. She hasnt realized that we have to do our share of making the effort to live the life of our d
37、reams. Remember that you harvest what you sow. You have to get off the sofa, get your eyes off the TV screen, get your hands off the phone (unless its helpful to your success), and get your mind and body to work! Dont expect your luck to change, unless you do something about it. If something goes wr
38、ong, dont just regard it as a temporary (暂时的) problem. Instead, learn your lesson, make the most of the situation, and do something to solve the problem. Its not enough to think positively; you also have to act positively. If someones life is in trouble, do you just hope and pray that things will tu
39、rn out fine? Of course not! You get to do anything you can to save the person. So it is with your own life. It is not enough to hope for the best, but you have to do your best. In other words, dont just stand or sit there, do something to improve your life. 【语篇概述】本文是关于人们对待生活的态度, 要积极地采取行动去改变现状, 而不是被动
40、地接受生活的安排。1. According to the woman mentioned in Paragraph 3, her life _. A. doesnt need improvingB. will be better some dayC. cant improve itselfD. will be worse in the future【解析】选C。推理判断题。根据第三段的描述, 该女性天天都重复这种平稳的生活, 没有去努力改变现状, 故她的生活是得不到改善的。2. What does the author think of the womans life? A. Positive
41、. B. Disturbing. C. Colorful. D. Negative. 【解析】选D。推理判断题。根据第四段最后一句“She hasnt realized that we have to do our share of making the effort to live the life of our dreams. ”可知, 她没有主动去改变现状, 只是被动地接受安排, 故她的生活是被动的。3. Which of the following statements is the authors opinion? A. Your temporary problem is not d
42、iscouraging. B. You should treat yourself in the way you treat friends. C. Your luck can be changed by your own efforts. D. You can only achieve success when God wills it. 【解析】选C。推理判断题。根据第五段“Remember that you harvest what you sow”可知, 种瓜得瓜。即我们付出努力就能改变自己的生活。4. In Paragraph 5, the author emphasized the importance of _. A. positive thinkingB. positive actionC. hope for the bestD. intention to succeed【解析】选B。细节理解题。根据第五段可知, 不要期待着运气降临在你的身上, 而是要主动地采取行动。故积极的态度才是关键所在。