收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc

上传人:a**** 文档编号:452400 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:8 大小:160KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc_第1页
第1页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc_第2页
第2页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc_第3页
第3页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc_第4页
第4页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc_第5页
第5页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc_第6页
第6页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc_第7页
第7页 / 共8页
2020-2021学年高中英语 Module 1 Deep South Integrating Skills课时素养评价(含解析)外研版选修8 (2).doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、课时素养评价三Module 1Integrating Skills. 单句语法填空1. Our manager has gone to Paris, so I have to deal with all the letters in his absence. 2. Youd better discourage your father from smoking. Its bad for his health. 3. Leave your key with a neighbour in case you lock yourself out one day. 4. Film has a much s

2、horter history, especially when compared to such art forms as music and painting. 5. One mark of a writers greatness is that different minds can get different inspiration (inspire) from his works. 6. It is a privilege to get (get) a reward and Id like to owe it to all the people who love me. 7. We b

3、ecame trapped (trap) by the rising floodwater. 8. While driving (drive), dont forget the traffic lights. 9. If you meet with any difficulty in your study, dont be discouraged (discourage). 10. She says that shell never forget the time which shes spent working (work) as a secretary in our company. 11

4、. They lived in the house facing(face) the south. 12. It makes sense to eat a reasonably balanced(balance) diet when slimming. 13. It was abnormal(normal). I think it wont happen again. . 完成句子1. The scientists are trying to come up with (想出)a solution to the problem. 2. Some small hills covered with

5、 green trees came into sight(进入视野). 3. There was a danger of the ship breaking up(解体) completely because it hit the iceberg(冰山). 4. In case of failure, they will be trapped into (陷入)danger. 5. In case of (一旦)fire, run quickly to the nearest door. 6. There are many books that discuss those in great d

6、etail(非常详细地). 7. They are unwilling to take a risk (冒险) to learn new skills or to try something new. 8. They set off(出发) at six, and hoped to get there before dark. 9. She lay in the sun all day and got sunburnt(晒伤). 10. My brother is fond of (喜欢)pointing out my mistakes. . 阅读理解AThe number of speake

7、rs of English in Shakespeares time is estimated to have been about five million. Today it is estimated that some 260 million people speak it as a native language, mainly in the United States, Canada, Great Britain, Ireland, South Africa, Australia and New Zealand. In addition to the standard varieti

8、es of English found in these areas, there are a great many regional and social varieties of the language as well as various levels of usage that are employed both in its spoken and written forms. In fact, it is impossible to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate wo

9、rking knowledge of English in addition to their own languages. The purpose for English learning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is difficult to explain and still more difficult to judge what forms an enough working knowledge for each situation. The main re

10、ason for the widespread demand for English is its present-day importance as a world language. Besides serving the various needs of its native speakers, English is a language in which some of important works in science, technology, and other fields are being produced, and not always by native speaker

11、s. It is widely used for such purposes as meteorological (气象学的) and airport communications, international conferences, and the spread of information over the radio and television networks of many nations. It is a language of wider communication for a number of developing countries, especially former

12、 British colonies. Many of these countries have multilingual populations and need a language for internal communication in such matters as government, commerce, industry, law and education as well as for international communication and for entrance to the scientific and technological developments in

13、 the West. 【文章大意】在莎士比亚时代全世界说英语的人数大约是五百万, 如今不但以英语为母语的人数增长了, 而且随着英语成为世界工作语言, 全世界懂得这一工作语言的人数也多得无法估计了。1. Which of the following statements is NOT true? A. It is likely to tell the number of people with an enough working knowledge of English. B. There are some 260 million native speakers of English in th

14、e world. C. Apart from the standard English, there are other forms of English. D. People all around the world learn English for a variety of reasons. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第二段中的第一句“In fact, it is impossible to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate working knowledge of E

15、nglish事实上, 要估计世界上有多少人掌握了足够的英语工作知识是不可能的”可知选A。2. According to the passage, what is the main reason for the widespread use of English? A. It was popular during Shakespeares time. B. It is used in former British colonies. C. It is a world language that is used for international communication. D. It serv

16、es the needs of its native speakers. 【解析】选C。细节理解题。根据文章最后一段中的“The main reason for the widespread demand for English is its present-day importance as a world language. 对英语的广泛需求的主要原因是它现在作为一种世界性语言的重要性。可知, 英语流行的主要原因是: 英语是一门国际语言, 在全世界各地各个领域的交流中被广泛使用。3. What forms an enough working knowledge of English? A.

17、 Being a multilingual speaker. B. Being a native speaker. C. The ability to read a newspaper. D. It is difficult to judge because it differs for each situation. 【解析】选D。推理判断题。根据文章第二段最后一句“英语学习的目的和进行这种学习的情况千差万别, 很难解释, 更难判断是什么构成了适合每种情况的充分的工作知识。”可推断出, 很难判断什么形成了足够的英语工作知识。4. What would be the best title fo

18、r this passage? A. The Difficulties of Learning EnglishB. International CommunicationsC. The Standard Varieties of EnglishD. English as A World Language【解析】选D。主旨大意题。根据第三段第一句“对英语的广泛需求的主要原因是它现在作为一种世界性语言的重要性”, 并结合全文可知, 本文主要介绍了作为世界语言的英语的情况。BEmperor PenguinsEmperor penguins are considered the most beauti

19、ful and the largest of all penguins. They are amazing birds. They are good survivors, excellent swimmers and great parents. Do you know where we can see them? You are absolutely right! Antarctica. Only Antarctica! Antarctica is the continent which is the most southern area of land on the Earth and i

20、s mostly covered with ice. It is colder, drier and windier than any other place on the Earth. The lowest temperature can reach -89. 2. In order to survive the extremely tough environment, emperor penguins have to cooperate. They crowd together to protect themselves from the wind and keep warm. Meanw

21、hile, they take turns to move to the relatively warm inside. Emperor penguins live on a diet which consists of different types of fish and other kinds of sea life. To find food, these birds, which are unable to fly, can dive much deeper than any other kind of penguin. Their dives often reach about 2

22、44 metres, and they can even dive to more than 535 metres when necessary. They can remain under water for almost 18 minutes, longer than any other kind of penguin. Emperor penguins have a very hard time bringing up their babies. They have to go to great lengths to care for their children. After layi

23、ng an egg, the tired female emperor penguin will leave the family behind to feed at sea, while the male is left to take care of the egg. For two months, the father, whose duty is to keep the egg safe and warm, carries his egg around on his feet and will give up eating until the mother returns. He do

24、es not sit on the egg like many other birds, but stands and balances it on his feet. Thus he is at the mercy of the Antarctic weather. When the mother returns from the sea, sometimes up to 6080 kilometres away, she throws up some of the food for the chick and takes the males place to look after it.

25、The father then takes his turn to feed at sea. Cooperative parenting at its finest! By December, during the Antarctic summer, when the ice begins to break up and open water appears, the young emperor penguins are now ready to be excellent survivors, good swimmers and great parents on their own. What

26、 an amazing cycle it is! 【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍生活在南极的帝企鹅。5. The underlined word “cooperate” in the third paragraph means . A. work togetherB. fight against coldC. protect themselvesD. move to warm places【解析】选A。词义猜测题。第三段提到“它们挤在一起防风保暖, 同时, 它们轮流移动到相对温暖的内部”。由此可知, 为了在极其恶劣的环境下生存, 它们必须合作。所以画线词的意思是“合作”。6. Emper

27、or penguins . A. feed on only certain types of fishB. live in the most terrible weather conditionsC. are amazing birds that can both fly and swimD. stay in water 18 minutes longer than other penguins【解析】选B。推理判断题。根据第三段“南极洲是地球上最南部的陆地, 大部分被冰覆盖, 它比地球上任何其他地方都要冷、干燥、多风, 最低温度可达-89. 2C。可知, 帝企鹅生活在最恶劣的天气条件下。7.

28、 From the passage, we know that emperor penguins are . A. great parents who sit on eggs to keep them warmB. the most beautiful and the largest birds in the worldC. good survivors and they move to warm places in winterD. excellent swimmers and they can dive deeper than other penguins【解析】选D。细节理解题。第四段提

29、到“为了寻找食物, 这些不会飞的鸟可以比任何其他种类的企鹅潜得更深”。由此可知, 帝企鹅是优秀的游泳者, 它们可以比其他企鹅潜得更深。8. We can learn from the passage that . A. the chicks break up the eggshells in summerB. an emperor penguin lays several eggs at a timeC. the male emperor penguins hatch the eggs in winterD. the chicks are ready to live on their own

30、one year later【解析】选C。推理判断题。根据倒数第二段可知, 下蛋后, 疲惫不堪的雌帝企鹅会离开家去海上觅食, 而雄帝企鹅会留下来照顾蛋; 以及最后一段中提到, 到了12月, 也就是南极的夏季, 冰层开始破裂, 开阔的水面出现, 年幼的帝企鹅已经准备好成为优秀的幸存者、游泳好手和伟大的父母。由此可以推断出, 雄性帝企鹅在冬天孵蛋。. 短文改错Last Saturday, my family took a train trip to Guangzhou. The train was crowd and slow, but the scenery were just great! O

31、n the day we arrive, we visited several famous buildings. After that we had lunch in an Indian restaurant, which they didnt use plates! We served the food on fresh leaves, and we ate with our hands. In the afternoon, we went for walk in the gardens with a great many of trees and flowers Id never see

32、n. Then, we did some shoppings in the town centre. It wasnt that cheap, so there were a variety of nice things there. How a fantastic day! 答案: 1. 【解析】第二句中crowd改为crowded。句意: 火车拥挤、慢, 但是景色是好的! 形容词作表语。2. 【解析】第二句中were改为was。scenery为不可数名词, 后面的谓语动词用单数形式。3. 【解析】第三句中arrive改为arrived。根据Last Saturday可知句子用一般过去时态。

33、4. 【解析】第四句中which改为where或 which前加in。此处restaurant作先行词, 在后面的非限制性定语从句中作地点状语。5. 【解析】第五句中We改为They。他们把食物放在新鲜叶子上给我们端上来。根据句意可知把We改为They。6. 【解析】第六句中walk前面加a。go for a walk去散步。7. 【解析】第六句中删除of。a great many +名词复数为固定搭配, 故删除of。8. 【解析】第七句中shoppings 改为shopping。do some shopping购物。9. 【解析】第八句中so改为but。句意: 城镇中心的东西不是那么便宜,

34、但是那里有各种各样不错的商品。此处表示转折关系。10. 【解析】第九句中How改为What。day是名词, 所以感叹句应该用what引导。【备选训练】 完成句子1. I was reading the book while working on a ship. 我在船上边工作边看那本书。2. He wont come to the party unless (hes) invited. 除非受到邀请, 否则他不会来参加聚会的。3. He cheated his friends into the belief that he was an honest man. 他哄骗友人相信他是个老实人。4.

35、 Any student cant do the experiment in the lab in the absence of a teacher, in case of danger. 没有老师在的情况下, 任何学生不准在实验室做实验, 以免发生危险。5. They were walking along the river when a flower came into sight. 他们正在河边散步, 突然看到一朵花。6. The bad weather discouraged people from attending the meeting. 坏天气阻止人们参加会议。7. She explained it again and again. In case we should misunderstand her. 她一遍又一遍地解释。以防我们会误解她。8. We still went on doing the work in the absence of Tom. 汤姆不在时, 我们仍继续做那项工作。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1