收藏 分享(赏)

2020秋高中英语外研版必修5课时作业15 MODULE 5 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.DOC

上传人:a**** 文档编号:448512 上传时间:2025-12-06 格式:DOC 页数:6 大小:104KB
下载 相关 举报
2020秋高中英语外研版必修5课时作业15 MODULE 5 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.DOC_第1页
第1页 / 共6页
2020秋高中英语外研版必修5课时作业15 MODULE 5 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.DOC_第2页
第2页 / 共6页
2020秋高中英语外研版必修5课时作业15 MODULE 5 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.DOC_第3页
第3页 / 共6页
2020秋高中英语外研版必修5课时作业15 MODULE 5 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.DOC_第4页
第4页 / 共6页
2020秋高中英语外研版必修5课时作业15 MODULE 5 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.DOC_第5页
第5页 / 共6页
2020秋高中英语外研版必修5课时作业15 MODULE 5 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.DOC_第6页
第6页 / 共6页
亲,该文档总共6页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家.完形填空My daughter saw a colorful rainbow the other day after a thunderstorm. She called to me to look out of the window and _1_ it as well. Looking at it I was _2_ at how its beauty could still fill my middleaged heart with excitement. As I looked at it, I also _3_ the very first time

2、 I ever saw a rainbow as a boy.I had been sitting in the house for an hour waiting _4_ for the rain to stop so I could go out and _5_. It had been raining hard and I thought it would never _6_. When it finally did stop I raced outside and was _7_ by the glorious sight of a rainbow curving across the

3、 sky. I had just recently heard the old story of leprechauns _8_ a pot of gold at the end of a rainbow. _9_, I looked at where the rainbow seemed to be _10_ the ground in the far distance. I started to _11_ run down the railroad tracks near our house _12_ that treasure. The quicker I ran, though, th

4、e more the rainbow began to _13_. Finally,I found myself running as fast as I possibly could,but it was too _14_. By the time I got there the rainbow and its pot of gold were _15_.Sadly, that wasnt the last time I found myself running after false _16_. Over the years I ran after fame,success, money,

5、 and even relationships that I thought would bring me the _17_ I always wanted. None of them did, however. It took me a long time to _18_ the true treasure that doesnt break,fade,or flee. That treasure is the love of God and it is _19_ to all. I welcomed this treasure into my heart,soul, and life an

6、d shared it with others as well. And the more love I _20_, the more love I had within me.儿时的作者曾经追赶彩虹寻找财宝,现实生活中作者也经常追求名利、成功、钱财等。那么人世间真正的财富应该是什么呢?1A.see Bhear Cfeel Dsmell答案:A解析:女儿看到了多彩的彩虹后招呼作者也往窗外看,目的当然是希望父亲也能看得到。2A.concerned Bamazed Cdisappointed Dworried答案:B解析:这彩虹竟然能让作者这位中年人也兴奋起来,这真是让作者惊讶不已。3A.expe

7、rienced Bchose Cremembered Denjoyed答案:C解析:看到彩虹使作者想起了自己童年第一次看到彩虹时的情形。下文都是作者回忆的内容,所以选择C项。4A.lazily Bhappily Cimpatiently Dbravely答案:C解析:作者坐在那里等了一个小时了,所以他等得有些不耐烦了。5A.study Bplay Cwork Dsearch答案:B解析:孩子的天性是贪玩,年少的作者当然是等雨停下来出去玩。6A.recover Bdry Cstop Dchange答案:C解析:雨下得很大,作者自然会以为这雨会下个不停。后一句中的did stop是提示。7A.eq

8、uipped Bfilled Ccovered Dgreeted答案:D解析:等雨一停下来作者便冲出去,迎接他的是七色的彩虹。8A.selling Bstealing Chiding Dsharing答案:C解析:此空的宾语是a pot of gold“一罐金子”,这是作者儿时听到的一个传说,应该是leprechauns把一罐金子藏在彩虹的尽头。作者下文去找金子也是暗示。9A.Upset BExcited CConcerned DPuzzled答案:B解析:看到了彩虹,联想起前文的故事,作者当然非常兴奋,因为自己有可能找到金子!10A.touching Bmissing Cflooding D

9、cleaning答案:A解析:结合前文的at the end of.这一细节可知,应该选择A项,即作者向远处彩虹接触地面的那个方向看去。 11A.heavily Bhardly Cquickly Dcalmly答案:C解析:既然是要找到金子,作者当然需要快速跑到藏金子的彩虹那边。12A.in need of Bin honor of Cin charge of Din search of答案:D解析:作者飞快地跑自然是为了找到那些财宝,即前文所提到的金子。13A.fade Bshow Cask Dneed答案:A解析:正常情况下作者跑得越快离彩虹就越近,就会越清楚,但是空前面出现了though

10、一词,所以应该选择与“清晰”相反的词语,即彩虹却变得越加模糊,越来越淡了。14A.bright Bweak Chigh Dlate答案:D解析:此句的it应该指时间,最后作者尽可能快地奔跑,但是为时已晚。15A.broken Bgone Cshining Dready答案:B解析:等到作者到达那里的时候彩虹已经消散,当然那罐所谓的金子也就不见了。16A.railroad Bhouse Ctreasure Dcolour答案:C解析:他由自己找金子一事联想开来,想到了生活中自己对一些虚假事物的追求,所以只能选择C项。这里的false treasure用来指代虚假的财富。17A.happiness

11、 Bknowledge Clove Dinterest答案:A解析:定语从句中的that指代的是前文提到的fame,success,money和relationships这些词,作者认为这些东西会给他带来快乐。18A.find Bdig Cjudge Dpack答案:A解析:联系前文的in search of等关键词,此处应该是说作者花了很长的时间才找到真正的财宝。19A.empty Bfree Cuseless Dcheap答案:B解析:这种财宝是上帝的爱,对于所有人来说都是免费的。20A.asked for Bran after Cdreamed about Dgave away答案:D解

12、析:与前一句联系起来考虑可知,应该是给予的爱越多内心的爱才会越多。.阅读理解Its not easy being a teenagernor is it easy being the parent of a teenager.You can make your child feel angry, hurt, or misunderstood by what you say without realizing it yourself.It is important to give your child the space he needs to grow while gently letting

13、 him know that you youll still be there for him when he needs you.Expect a lot from your child, just not everything.Except for health and safety problems, such as drug use or careless driving,consider everything else open to discussion.If your child is unwilling to discuss something, dont insist he

14、tell you whats on his mind.The more you insist, the more likely that hell clam_up.Instead, let him attempt to solve things by himself.At the same time, remind him that youre always there for him should he seek advice or help.Show respect for your teenagers privacy (隐私)Never read his mail or listen i

15、n on personal conversations.Teach your teenager that the family phone is for the whole family.If your child talks on the familys telephone for too long, tell him he can talk for 15 minutes, but then he must stay off the phone for at least an equal period of time.This not only frees up the line so th

16、at other family members can make and receive calls, but teaches your teenager moderation (节制)Or if you are open to the idea, allow your teenager his own phone that he pays for with his own pocket money or a parttime job.本文为议论文。文章谈论了父母亲在孩子成长过程中应该如何帮助孩子。1The main purpose of the text is to tell parents

17、 _.Ahow to help a teenager grow upBhow to respect a teenagerChow to understand a teenagerDhow to get along with a teenager答案:A解析:主旨大意题。整篇文章主要谈论了父母亲在孩子成长过程中应该如何帮助孩子。故A选项正确。2What does the phrase “clam up” in Paragraph 2 probably mean?ABecome excited. BShow respect.CRefuse to talk. DSeek help.答案:C解析:词义

18、猜测题。根据句意“你越是坚持,孩子们也就越容易产生逆反心理,从而抵触与你交流”可知,clam up意为“拒不开口”。故应选C。3The last paragraph is about how to teach a teenager _.Ato answer the phone quickly Bto pay for his own telephoneCto share the phone quickly Dto use the phone in a sensible way答案:D解析:段落大意题。最后一段主要谈论了如何教导青少年以合理的方式使用电话。故D选项正确。高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1