1、第16单元测评(总分:150分时间:120分钟)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:How do you get here?M:I come here by bus.Theres something wrong with my car.1.How does the man come here?A.By taxi.B.By bus.C.By car.答案:BM:Helen isnt
2、 here yet.Did you forget to invite her?W:She was going to come,but then changed her mind.2.Why is Helen absent?A.She forgot to come.B.She wasnt invited.C.She changed her decision.答案:CM:Do you have a temperature?W:I dont know.I havent taken it.Can you take my temperature now,sir?3.Whats the probable
3、relationship between the two speakers?A.Husband and wife.B.Mother and son.C.Doctor and patient.答案:CM:May I help you?W:The collar on this jacket is too small.Can you make it larger?M:Let me look at it.I can do it for twenty dollars.4.How much will the woman pay?A.20 dollars.B.12 dollars.C.2 dollars.答
4、案:AW:Will you go to the cinema this Saturday,Bob?M:Im afraid I cant.Ill have my music lessons then.W:I didnt mean in the morning or afternoon.I meant in the evening.M:Oh,thats quite a different thing.5.What does the man mean?A.He cant go to the cinema.B.He can go to the cinema on Saturday evening.C.
5、He can go to the cinema on Saturday morning.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:When shall I go on holiday?W:When do you want to go?You can go in spring,summer,autumn or winter.M:Win
6、ter?W:You can go to Switzerland or Austria or.South America in December or January.M:No,Id like to go away in spring,in May,to Italy.W:How long will you be away?M:For three weeks.W:Look!Heres a good holiday in Italy.From the 10th of May to the 1st of June.M:All right.Id like to go on that trip.6.Whe
7、n will the man go on holiday?A.In winter.B.In summer.C.In spring.答案:C7.Where is the man going?A.Italy.B.Switzerland.C.Austria.答案:A听第7段材料,回答第8至10题。W:I hope well have a good flight.M:So do I.I dont like flying.W:Are you going on holiday?M:No,I am traveling on business.Im a salesman working for a compu
8、ter company.W:How interesting!M:And you?W:I am a physicist.I am going to give some lectures.M:Really?In English?W:Yes,of course.Scientists all over the world speak English.M:Would you like to have a drink?W:No,thank you.8.What is the man?A.A physicist.B.A scientist.C.A salesman.答案:C9.Where does this
9、 conversation most probably take place?A.On a train.B.On a plane.C.On a bus.答案:B10.Why is the woman traveling?A.She will give some lectures.B.She is on business.C.She is on holiday.答案:A听第8段材料,回答第11至13题。M:Paulanar Restaurant.Head waiter.Good morning.W:Id like to book a table for two.M:And is that for
10、 today,madam?W:Of course.M:At what time,madam?W:Oh,about three oclock,I suppose.M:Im afraid we only serve lunch till 3 pm,madam.W:Oh,well,two oclock then,and it must be by a window.M:Very good,and what name,please?W:White Mrs.Linda White.M:Very good,Mrs.White.A table for two at 2 pm.Today.11.Why is
11、the woman calling?A.To book a table.B.To buy a table.C.To serve lunch.答案:A12.When does this restaurant stop serving lunch?A.1 pm.B.3 pm.C.2 pm.答案:B13.How many people will come with the woman for lunch?A.Four.B.Two.C.One.答案:C听第9段材料,回答第14至17题。M:Hello,Carol.What seems to be the trouble?W:So kind of you
12、 to come to see me.I dont know whats wrong.Three days ago,while planting roses in the garden,it rained and I got completely wet,and since then Ive had a cough since that night.Now I ache all over.M:Well,let me take a look at you.Are you still coughing very much?W:Yes,and my stomach has been upset.In
13、 addition,I always feel sick.M:Hmmm.youre running a high fever,Im afraid.W:Oh,no wonder Ive got a hot face.M:Well,Carol,I think youve got the flu.These days there has been a lot of flu going around.I want you to stay in bed for at least two days,drink plenty of water,and take the medicine three time
14、s a day.Ill look in on you tomorrow morning.W:Very good.Thank you so much.14.What is the man?A.A doctor.B.A nurse.C.A chemist.答案:A15.What is wrong with the woman?A.She is wet all over.B.She has a bad headache.C.She is ill from the rain.答案:C16.What does the man tell the woman to do?A.Go around from t
15、ime to time.B.Stay in bed and take some medicine.C.Go to see him tomorrow morning.答案:B17.Where does this conversation most probably take place?A.In the womans house.B.In the mans office.C.In a garden.答案:A听第10段材料,回答第18至20题。How does television affect our lives?It can be helpful to those who carefully
16、choose the programs that they watch and harmful to those who watch it too much.In China,many people worry that children and young people are watching too much television.A survey of 300 youngsters in Shanghai last year showed that,on average,they spent half of their free time,that is two and a half
17、hours watching television.And two-thirds of an hour reading stories.Another survey of school-age children in Wuhan found that half of them said they read very little.During the Olympic Games,tens of millions of Chinese viewers stayed up late to watch the opening ceremonies and other programs.And tel
18、evision is quickly taking the place of printed material as the major source of news for most Chinese.A recent survey in Beijing found that 63% of those surveyed got their news from television through CCTV and TV stations.18.What is the main topic of the passage?A.The Olympic Games.B.TV programs on C
19、hinese television.C.Influence of television on our lives.答案:C19.Where was the survey of 300 youngsters made?A.In Wuhan.B.In Shanghai.C.In Beijing.答案:B20.What is quickly taking the place of printed material?A.Television.B.Internet.C.Reading.答案:A第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、
20、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ALetterOneDear Editor,After I finish my homework,I often go online and chat with my friends.Sometimes I play computer games.But my parents hate to see me playing games on the computer.Maybe they have heard too much news about how QQ and computer games harm children.Once I went to a
21、 net bar to play games after school.But after that I told my parents that I was playing basketball at school.I said so because I didnt want to make them unhappy.I feel bad about it.However,I need to rest for a while by playing computer games after studying for a long time.I really want my parents to
22、 understand that.Do foreign parents do the same to their children?Please help me.Li Ping,BeijingLetterTwoDear Li Ping,I dont think its strange for parents to keep their children away from anything bad.Foreign parents will do the same as your parents!They may not let their children watch TV for too l
23、ong a time,or like your parents,they dont want their children to play computer games.Talk to your parents and be honest to them,I think.Tell them what you are doing and why you are doing so to make them understand you.Its never good to do things behind your parents.They arent fools as you think some
24、times!Our parents seem to know what is the best for us.Remember:to be honest is the best way.Good luck,Rebecca21.From the passage we can learn that Li Ping often.A.talks with his friends on the InternetB.plays basketball after schoolC.plays computer games at homeD.chats online before homework答案:A解析:
25、细节理解题。由第一段中的“AfterIfinishmyhomework,Ioftengoonlineandchatwithmyfriends.”可知B、D两项错误,又因该段中的“OnceIwenttoanetbartoplaygamesafterschool.”可知C项错误,故选A项。22.The boy goes online.A.to get news on QQB.just to have a restC.to show he hates studyD.to make new friends答案:B解析:细节理解题。由第一部分中的“However,Ineedtorestforawhile
26、byplayingcomputergamesafterstudyingforalongtime.”可知B项正确。23.The underlined sentence in Letter Two means“”.A.You must do everything in front of your parentsB.You must always listen to your parents carefullyC.You should not do anything that makes your parents worry about youD.You should tell your paren
27、ts what you do before or after doing it答案:C解析:推理判断题。画线部分直译为“坦诚是最好的解决之道”。又由该部分第二段的第一句“Talktoyourparentsandbehonesttothem,Ithink.”可知本句的言外之意就是C项。24.The editor thinks.A.children should play computer games in the net bar secretlyB.playing computer games can be very helpful to childrens studiesC.children
28、should be honest and try to make their parents understand themD.foreign parents dont care for their children as much as Chinese parents答案:C解析:推理判断题。作者认为LiPing不应该瞒着父母到网吧玩电脑游戏;外国父母和中国父母一样关心自己的孩子;孩子们应该诚实而且要尽可能使父母理解自己。故选C项。BHere is some news of the future.March 20,2035There was a lot of news around the
29、life extension drugs that hit the market a decade ago.They didnt promise that you would live forever,but they gave you a chance to extend your life an extra five to ten years.Even though the life expectancy rate at birth has increased greatly,the life expectancy for seniors hasnt improved that much.
30、Basically,you have a greater chance to become a senior,but you will not have a much longer lifespan,and this is where the anti-aging drugs intend to kick in.So,do the anti-aging drugs work?Well,it is way too early to tell.But the sales so far are very good.April 19,2035Of the total US population of
31、378 million,people over 65 years old now make up 20% for the first time.The senior ratio was only 4.1% by the year 1900,and 12.4% 30 years ago.The number of people above 65 compared to those of what is considered working ages,between 15 and 64,is currently 33.7%.This is up from 18.5% in the year 200
32、5,which means that for every retired person there are now two workers,compared to four workers 30 years ago.The number of people above the age of 80 has grown to 23.8 million,making them 6.3% of the total population compared to 3.6% in 2005.April 12,2040Although introduced in the market only five ye
33、ars ago,10% of all hydrogen fuel now sold in the US is of the environmentally friendly Re-Hydro label,produced through electrolysis(电解)based on a source of 100% renewable energy.Several producers have turned to producing Re-Hydro,mainly because of lower tax,which also keeps the price of Re-Hydro on
34、the same level as regular hydrogen.Most analysts believe that Re-Hydro will be the dominating fuel in the future.25.According to News 1 we know that the life extension drugs .A.were first sold in the year 2025B.were made to make people live foreverC.should be taken when people are youngD.have greatl
35、y increased the life expectancy rate at birth答案:A解析:细节理解题。根据第一则新闻中的“March20,2035”以及“Therewasalotofnewsaroundthelifeextensiondrugsthathitthemarketadecadeago.”可知答案。26.The sales of the life extension drugs so far clearly show that .A.people have no faith in themB.people want to give them a tryC.they wo
36、rk very well for seniorsD.they have no effect on peoples health答案:B解析:推理判断题。根据第一则新闻中的“Butthesalessofarareverygood.”可知这种药卖得很好,说明人们愿意一试。27.What can we learn from News 2?A.Many Americans will find it hard to find a job.B.Its very hard for seniors to pass the age of 80.C.The US population has been incre
37、asing rapidly since 2005.D.The American population has been aging rapidly since 2005.答案:D解析:推理判断题。根据第二则新闻中的“OfthetotalUSpopulationof378million,peopleover65yearsoldnowmakeup20%forthefirsttime.Theseniorratiowasonly4.1%bytheyear1900,and12.4%30yearsago.”可知美国满65岁的老人在总人口中所占的比例从2005年的12.4%增长到了2035年的20%,这说明
38、美国人口老龄化很快。28.What can we infer from News 3?A.Re-Hydro will not be widely used in the future.B.The government encourages production of Re-Hydro.C.Producers are not interested in producing Re-Hydro.D.Re-Hydro is more expensive than regular hydrogen.答案:B解析:推理判断题。根据第三则新闻中的“Severalproducershaveturnedtopr
39、oducingRe-Hydro,mainlybecauseoflowertax”可知这种能源税收很低,这说明政府支持这种能源的开发使用。CIt was the day before the Bolder Boulder(a 10 kilometers race)when I decided to take and easy run on the beautiful path by my home.At 53,I am trying to accept that slowing down is just a part of life.As I rounded the corner and sta
40、rted up one of the many familiar hills,a pretty girl was jogging toward me.It was one of the nicest meetings I have had on the path on over thirty years.“Hi,Mom,” she said breathlessly.My children have watched my husband and me go running most mornings of their lives.It was so predictable that when
41、my daughter was six years old,I said,“you know honey,not all parents go running every morning.”“Really Mommy,like who?” she asked.My only daughter is my youngest child.I always thought how happy Id be if my children started running.But my daughter never seemed to like it too much when I came in swea
42、ty from a run and was tired.“You smell unpleasant,Mom!” My sons ran the Bolder Boulder once,but after that their running shoes were left to gather dust.Nevertheless,I kept running and racing while my children did not.But meeting my daughter on the path that morning was a beautiful example of what pa
43、renting is all about.Its really so much more about what we do versus what we say.Of course,as a psychologist I always advise people that good parenting should be all about modeling.We now have five pairs of running shoes,since my sons both have also recently found their way to the path.So no matter
44、how fast I run this Memorial,I have already felt the joy of winning.Besides,I am reminded that doing what you love will bring a medal for the whole family.29.Why was the day before the race so special for the author?A.She realized the meaning of life.B.Her family decided to take part in the race.C.H
45、er daughter started running like her.D.She was encouraged to win a gold medal in the race.答案:C解析:推理判断题。根据第一段中的“ItwasoneofthenicestmeetingsIhavehadonthepathonoverthirtyyears.Hi,Mom,shesaidbreathlessly.”可知这一天之所以不同寻常是因为作者的女儿也开始跑步了。30.What can we know about the authors daughter?A.She considered exercisi
46、ng boring.B.She showed no interest on running at first.C.She preferred to see parents running.D.She usually asked her mother simple questions.答案:B解析:细节理解题。根据第三段中的“Butmydaughterneverseemedtolikeittoomuch”和“Ikeptrunningandracingwhilemychildrendidnot”可知作者的女儿一开始不喜欢跑步。31.What led the authors children to
47、start running?A.Their parents positive influence.B.Their friends advice.C.Their desire to win a race.D.Their school requirements.答案:A解析:推理判断题。根据最后一段中的“abeautifulexampleofwhatparentingisallabout”可知选A项。32.How many sons does the author have?A.3.B.2.C.4.D.5.答案:B解析:推理判断题。作者是一个五口之家,除了作者和丈夫以及唯一的女儿,还有两个儿子。D
48、导学号95364006(2017北京卷)It was a cold March day in High Point,North Carolina.The girls on the Wesleyan Academy softball team were waiting for their next turns at bat during practice,stamping their feet to stay warm.Eighth-grader Taylor Bisbee shivered(发抖) a little as she watched her teammate Paris White
49、 play.The two didnt know each other well Taylor had just moved to town a month or so before.Suddenly,Paris fell to the ground,“Pariss eyes rolled back,” Taylor says.“She started shaking.I knew it was an emergency.”It certainly was.Paris had suffered a sudden heart failure.Without immediate medical c
50、are,Paris would die.At first,no one moved.The girls were in shock.Then the softball coach shouted out,“Does anyone know CPR?”CPR is a life-saving technique.To do CPR,you press on the sick persons chest so that blood moves through the body and takes oxygen to organs.Without oxygen,the brain is damage
51、d quickly.Amazingly,Taylor had just taken a CPR course the day before.Still,she hesitated.She didnt think she knew it well enough.But when no one else came forward,Taylor ran to Paris and began doing CPR.“It was scary.I knew it was the difference between life and death,” says Taylor.Taylors swift ac
52、tion helped her teammates calm down.One girl called 911.Two more ran to get the school nurse,who brought a defibrillator,an electronic devices(器械) that can shock the heart back into work.Luck stayed with them:Pariss heartbeat returned.“I know I was really lucky,” Paris says now.“Most people dont sur
53、vive this.My team saved my life.”Experts say Paris is right:For a sudden heart failure,the single best chance for survival is having someone nearby step in and do CPR quickly.Today,Paris is back on the softball team.Taylor will apply to college soon.She wants to be a nurse.“I feel more confident in
54、my actions now,” Taylor says.“I know I can act under pressure in a scary situation.”33.What happened to Paris on a March day?A.She caught a bad cold.B.She had a sudden heart problem.C.She was knocked down by a ball.D.She shivered terribly during practice.答案:B解析:细节理解题。根据第三段第二句“Parishadsufferedasudden
55、heartfailure.”可知,帕里斯在三月的一天突然出现了心力衰竭的症状。34.WhydoesParissayshewaslucky?A.Shemadeaworthyfriend.B.Sherecoveredfromshock.C.ShereceivedimmediateCPR.D.Shecamebackonthesoftballteam.答案:C解析:细节理解题。根据第五、六两段的内容可知,帕里斯的队友泰勒恰好刚学习了心肺复苏课程,她马上对帕里斯施救,所以说帕里斯是幸运的。35.WhichofthefollowingwordscanbestdescribeTaylor?A.Enthusi
56、asticandkind.B.Courageousandcalm.C.Cooperativeandgenerous.D.Ambitiousandprofessional.答案:B解析:推理判断题。根据倒数第四段第一句和最后一段的最后一句可推断出,泰勒是一个勇敢而且镇定的女孩子。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Have you ever managed people who didnt trust one another?If you have,then youll know how challengin
57、g this can be.36 It just means a group of people working together.However,when people trust one another,the group can achieve meaning goals.As a leader,what can you do to create a culture of trust within your team?Lead by example.If you want to build trust within your team,then lead by example,and s
58、how your people that you trust others.37 Never forget that they are always watching you.38 Open communication is important to you if you constantly communicate with the group.The more you communicate with your team members,the more comfortable they will feel trusting you and each other.39 One way to
59、 build trust is to encourage your team members to see their workmates as friends.Think about creating situations that help them share personal stories.Do this by asking about their family,or about their hobbies.Start by sharing some personal information about yourself,and then ask someone else about
60、 a hobby,or a musical interest.Dont place blame.When people work together,mistakes and disappointments happen,and its easy to blame someone who causes these.However,when everyone starts pointing fingers,an unpleasant atmosphere can quickly develop.This lowers morale and undermines trust.40 What can
61、you all do to correct the mistake and move forward?And how can you make sure that this mistake doesnt happen again?A.Communicate openly.B.Show people you care about them.C.However,these groups can weaken trust between group members.D.A team without trust isnt a real team.E.This means that you trust
62、your team and your workmates.F.Know each other personally.G.Instead,encourage everyone to think about the mistake in a wise way.答案:3640 DEAFG第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Back in 2007,I rented a room in Johor Bahru,Malaysia while studying fo
63、r my Masters program in Singapore.I travelld daily by 41 across the Johor-Singapore Causeway for my 42,which were usually in the evening.It was quite 43 by the time I got back to the bus station in Johor Bahru,and I would still need to take another bus home.One night,I 44 the last bus and didnt have
64、 enough money to take a taxi.With no other choice,I decided to 45 the two-kilometer journey home,which would have been fine 46 I were not so tired that day.It also didnt 47 that the route was pretty rough(凹凸不平的)and dark.But I walked forward with 48,with the promise of a nights rest 49me on.After wal
65、king for a few minutes,a car 50 in front of me.The driver,who looked 51,asked where I was headed.“Not many people walk through here,”he said,and 52 me a ride.He really 53 me up as he went out of his way to get me to my apartment.What was more 54,however,was the story behind it.During the ride,the dr
66、iver told me that when he saw me walking,it made him think of his 55 who used to walk to work by the 56 road and though he often saw his uncle on the way,he had 57 offered a ride as he was headed in a different direction.58 his uncle passed away because of an illness,and until today he still feels 5
67、9 for not being kinder to his uncle.So when he 60 me walking that night,he just had to stop and help.41.A.busB.bikeC.carD.train答案:A解析:由下文的busstation,takeanotherbus可知,作者每天乘公交车去上课。42.A.jobB.classesC.tasksD.home答案:B解析:由上文的“studyingformyMastersprogram”可知,作者是去上课。43.A.earlyB.lateC.coldD.hot答案:B解析:作者返回Joho
68、rBahru车站的时候,天已经很晚了。下文的night,dark是提示。44.A.caughtB.tookC.missedD.left答案:C解析:由下文作者步行回家的事实可以判断,作者错过了末班车。45.A.driveB.enjoyC.runD.walk答案:D解析:错过了公交车,又没有足够的钱打车,作者只好步行回家。下文的walked是提示。46.A.ifB.thoughC.becauseD.unless答案:A解析:如果那天“我”不是太累的话,步行回家也未尝不可。47.A.suggestB.helpC.sayD.mean答案:B解析:糟糕的是,道路崎岖不平,且一片漆黑。help此处意为“
69、改善状况,促进”。48.A.pleasureB.hungerC.fearD.difficulty答案:D解析:作者本身很累,加上天黑,路不好走,所以应该是“艰难地(withdifficulty)”往前走。49.A.pushingB.turningC.holdingD.putting答案:A解析:回家休息的想法支撑着“我”,促使“我”往前走。50.A.pulledB.stoppedC.brokeD.went答案:B解析:走了几分钟,一辆车停在“我”面前。51.A.concernedB.disappointedC.excitedD.worried答案:A解析:司机问“我”要去哪里,看起来很关心的样
70、子。concerned“关心的,忧虑的”。52.A.hadB.askedC.offeredD.got答案:C解析:offersb.aride“让某人搭车”。53.A.cheeredB.broughtC.gaveD.picked答案:A解析:司机绕路把作者送回家,这使作者非常高兴。cheer.up“(使)感到振奋,(使)感到高兴”。54.A.worseB.interestingC.upsetD.meaningful答案:D解析:然而,更意味深长的是司机让“我”搭车背后的故事。55.A.grandfatherB.uncleC.fatherD.mother答案:B解析:作者在夜里步行回家的情景使这位
71、司机想起了他的叔叔。下文多次出现的uncle是提示。56.A.busyB.newC.mainD.same答案:D解析:他叔叔以前常走这条路。57.A.sometimesB.alwaysC.oftenD.never答案:D解析:虽然他经常在这条路上看到叔叔,但是他从来没有让叔叔搭过车。下文的“notbeingkindertohisuncle”是提示。58.A.SadlyB.ExactlyC.GraduallyD.Actually答案:A解析:叔叔去世是一件让人难过的事情。59.A.puzzledB.luckyC.guiltyD.grateful答案:C解析:他因未能善待叔叔而自责。guilty“
72、感到内疚的”。60.A.knewB.sawC.recognisedD.followed答案:B解析:有了这种情结,当司机看到作者时,便果断地停下来提供帮助。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。导学号95364007We all learn different things in life.One of the things that 61.(impress)me recently is what I learned from turtles(龟).Turtles could teach people a lot abo
73、ut reaching goals.For example,have you ever watched turtles making their way to a stream?Turtles know 62. they are going.In other words,they have set a goal.Many people 63.(unfortunate)go through life with no specific goal.Turtles,on the other hand,have a 64.(fix)goal in mind.They have only one dire
74、ction.However long it takes them,they will try to reach their goal.Sure,turtles may be slow but they keep 65.(go).They never skip a step 66. break into a run.The other thing about turtles is that they have hard shells,67. function is to help protect them from anything that may attack them.And as tur
75、tles taught me,we also need to develop hard shells against those that would want us 68.(fail).Finally,turtles told me it is perseverance(毅力;坚持不懈)69. is the greatest characteristic.No matter how many times one 70.(stop),there is strength in belief.答案:61.have impressed62.where63.unfortunately64.fixed6
76、5.going66.or67.whose68.to fail69.that70.stops第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。I was asked to see
77、Mr.Smith on last Saturday.I get sick when I arrived,because I couldnt meet him at once.Two days late,when I felt better,I thought of visit him.I called on him but he was always having different meeting.His secretary told me that I would have to wait for at least 5 hours.I gave in meeting him that day.When I returned my hotel,I received a message sending by the secretary.She said that Mr.Smith had gone to London on business.I was sorry that I couldnt see her.