1、课时分层作业(四).单词拼写1We are becoming one of the market leaders in the fashion(时尚)industry.2All the students began to pose(摆好姿势)for a group photograph.3The old view of Galileo was delightfully uncomplicated(不复杂的).4Grocery(食品杂货店) stores have to offer enough specials to bring people into the store.5In 1944,a
2、t the age of 30,Hersey suddenly became a celebrity(明星).6The girls listened in fascination(入迷)as the story unfolded.7Hydrogen(氢)combines chemically with oxygen to form water.8Water is becoming an increasingly precious(珍稀的)resource.9She studied architecture(建筑设计)and art history at the university.10His
3、 visit is expected to lead to the restoration(修复)of diplomatic relations.阅读理解AIts AOL Jobs Week.Well have many job listings,so settle in and get your resume ready.And be sure to check out the rest of our Jobs Week content:from resume writing and networking to day jobs and time management to getting
4、a new restaurant off the ground.Lastly,dont forget to enter our sweepstakes(抽奖)for a chance to win a personal session with one of our career experts!Customer Service WorkersMedian salary:US$31,547Top cities for hiring:Houston,Texas;Chicago,Illinois;Atlanta,Georgia Weve all dealt with customer servic
5、e representatives,those disembodied voices(不见其人的说话声)helping you over the phone with various company or purchaserelated matters.Love them or hate them,the customer service field is currently blowing up in the United Statesbig time.Warehouse WorkersMedian salary:US$29,357Top cities for hiring:Houston,
6、Texas;Chicago,Illinois;Columbus,OhioWithout warehouse workers,everything weve ever purchased would still be sitting in a building somewhere.The rise of online shopping sites like Amazon have made warehouses a hot spot for hiring.AccountantsMedian salary:US$63,550Top cities for hiring:Chicago,Illinoi
7、s;Houston,Texas;New YorkDeath and taxes may be two reasons for the popularity of accounting jobs,which are frequently in high demand.Youll need to become a CPA(Certified Public Accountant注册会计师)to get started.While some jobs are at the mercy of the economy,the economy itself isnt going away.Neither a
8、re accountants.Human Resources ManagersMedian salary:US$99,720Top cities for hiring:Chicago,Illinois;Houston,Texas;New YorkSpeaking of job security,workers in a companys human resources department are always needed to find and assess new hires,along with countless other tasks essential to keeping a
9、company wellpeopled.CareerCast named it one of the ten best jobs,because it has high income and low stress.【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了四种比较热门的工作、它们的平均薪资以及最热门的招聘城市。1If you are lucky,you can have access to_through the Jobs Week sweepstakes.Aa good jobBa career expertCa wellwritten resumeDsome moneyB细节理解题。根据第一段最
10、后一句“Lastly,dont forget to enter our sweepstakes(抽奖)for a chance to win a personal session with one of our career experts!”可知,如果幸运的话,就有机会通过抽奖获得与职业专家单独交流的机会。故选B项。2If an employee wants to work in Columbus,he can choose to work as a(n)_Acustomer service workerBwarehouse workerCaccountantDhuman resources
11、 managerB细节理解题。根据各招聘信息下的Top cities for hiring部分的信息可知,只有Warehouse Workers处提到了Columbus,由此可知,如果一名雇员想在哥伦布市工作的话,他可以去当一名仓库工人。故选B项。3The job of a human resources manager is considered to be_AdemandingBsecureCstressful DwellpaidD细节理解题。根据最后一段中的“.workers in a companys human resources department are always need
12、ed.CareerCast named it one of the ten best jobs,because it has high income and low stress.”可知,人力资源经理的工资是丰厚的。故选D项。BWalking home from work with a family friend,I found myself in a discussion about her daughters going to college.It started with the mother telling me that she had no money to help her da
13、ughter go through college,which led the mother to push the community college fiercely.She then started to say how she had been pushing“highpaying”fields on her daughterdoctor,engineer,lawyer,etc.When I asked her if that was what her daughter had interest in,she said no.I asked her what the point was
14、 to push her daughter into something that she didnt like,and she responded with,“I just want her to make a good fortune.”After hearing her words,I would like to state that money is not everything.A highpaying job means nothing if you are miserable.I used to do a highpaying job,but it was very tiring
15、 and I had no time of my own.I didnt like it at all.Though the pay was good,I was not happy.So Id like to tell parents,please do not force your children into a major or a career just because you think they are going to make a lot of money.They would feel terrible for taking that major or job just to
16、 comfort you.The worst part is the feeling of guilty when they decide to change that major to something they actually want or when they quit that job.Being a member of a generation who are willing to give absolutely everything to our kids,we know we just hope our children could live happy lives.Plea
17、se do not force a career path on our children just because we think it is good for them.Give our children advice,but dont force them.【语篇解读】本文是对父母的忠告:不要为了让孩子将来多赚钱而逼迫他们学习自己不喜欢的专业或从事他们不喜欢的工作。4What do we know about that mother?AShe thought highly of the community college.BShe got along very well with he
18、r daughter.CShe couldnt afford her daughters college fees.DShe wanted to be a doctor when she was young.C细节理解题。根据第二段第一句可知,那位妈妈没有足够的钱来供女儿上大学。故选C。5The mother chose the fields for her daughter mainly because_Aher daughter really liked those fieldsBshe thought those fields were interestingCthose fields
19、wouldnt cost much at collegeDshe considered them to be highpaying fieldsD细节理解题。根据第二段最后一句可知,这位妈妈之所以让她的女儿学那些专业,是因为那些专业的学生将来挣钱多。6Why did the writer mention her story in Paragraph 3?ATo prove that highpaying jobs mean nothing.BTo show that not all highpaying jobs are satisfying.CTo prove that highpaying
20、 jobs make people miserable.DTo show that lowpaying jobs are better than highpaying jobs.B推理判断题。根据上下文可知,作者通过那位妈妈的故事来引出话题,再用自己的故事表明并不是所有的高薪工作都是令人满意的。故选B。7From the text,we can infer that the writer would most probably advise parents to_Achoose the best major or career for their childrenBavoid giving t
21、heir children advice on their major or careerClet their children make the final decision on their major or careerDgive everything to their kids to make sure theyll have a good futureC推理判断题。根据最后一段内容,尤其是最后两句可推知选C。.阅读七选五What is a big dream?_1_Or,is a big dream something that provides only entertainment
22、? Children dream big dreams,but there are three barriers to realizing dreams.They often kill them before they ever have a chance to grow.The SelfImmediately following the birth of a big dream,a negative selftalk takes over and gives all the reasons why it cant happen.This inside voice is the ego(自我)
23、.It is there for protecting and should be listened to.Sometimes it is right,but more often it is wrong._2_Thats why only a handful of people make their dreams come true._3_Family and friends are a lot like the ego.They want to protect those they love,so they will often list all the reasons why the b
24、ig dreams wont come true.Sometimes,family and friends destroy dreams of those they love most,out of their own fear of being left behind.The WorldIf one gets past the first two barriers,one has to face the world._4_In the past,big dreamers were locked up and sometimes even killed when they were shown
25、 to the world.Fortunately,in most of the world today,big dreamers just get laughed at.The way to realize a big dream is with confidence and action.When children have confidence and then take action,they will be ready to accept any failure.The truth is that every great dreamer whose dreams have never
26、 seen the light of success knows failure well._5_AHow Big Dreams DieBFamily and FriendsCThey simply fail until they succeed.DDoes a big dream show ones future?EMost people are influenced by the inside voice.FIt is the last and the most terrible barrier.GAnd their big dream is to be a rock star or a
27、famous artist.【语篇解读】本文是一篇说明文。主要介绍了什么是伟大的梦想以及实现它可能遇到的三大障碍。1D根据下文的“Or,is a big dream something that provides only entertainment?”可知,此处是一个选择疑问句,分析选项并结合句意可知,D项(伟大的梦想显示一个人的未来吗?)符合题意。故选D。2E该段主要叙述自我带给自己的一些影响,所以E项(大部分人受这种内部声音的影响)符合题意。其中inside voice是线索词,故选E。3B本段第一句“Family and friends are a lot like the ego.”就提到了朋友和家人,而且本段主要讲述了家人和朋友对个人梦想实现的影响,因此B项(家人和朋友)概括准确,故选B。4F上文说“If one gets past the first two barriers,one has to face the world.”(如果一个人已经通过了前两个障碍,将面对的就是外面的世界)与F(那是最后一个也是最糟糕的障碍)语义衔接,故选F。5C上文说“every great dreamer.knows failure well”(每一个伟大的梦想家都很清楚失败)与C项(他们只是失败直到成功)语义衔接,故选C。