收藏 分享(赏)

2020-2021学年新教材高中英语 课时作业3 UNIT 1 Teenage life Listening and Speaking .doc

上传人:a**** 文档编号:446053 上传时间:2025-12-06 格式:DOC 页数:3 大小:58KB
下载 相关 举报
2020-2021学年新教材高中英语 课时作业3 UNIT 1 Teenage life Listening and Speaking .doc_第1页
第1页 / 共3页
2020-2021学年新教材高中英语 课时作业3 UNIT 1 Teenage life Listening and Speaking .doc_第2页
第2页 / 共3页
2020-2021学年新教材高中英语 课时作业3 UNIT 1 Teenage life Listening and Speaking .doc_第3页
第3页 / 共3页
亲,该文档总共3页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 Teenage life.阅读理解When were young we are taught that its wrong to lie and we should always tell the truth.Unfortunately,most children lie even if theyre told not to.Research carried out at the Institute of Child Study at Toronto University has shown that this might not be such a bad thing.Appa

2、rently(显然地), children who tell lies when theyre two years old have a good chance of becoming successful adults(成年人) According to the research, at the age of two, 20 percent of children lie.At the age of three, 50 percent lie,and at four almost 90 percent lie.By the age of 12 almost every child tells

3、 lies. Lying needs much brain work, and the better the lie is, the more work the brain has to do.By training the brain early, researchers believe children will be able to think more clearly when they are adults. Recent research, carried out by the Science Museum in London, has shown some interesting

4、 facts about the way we lie as adults.According to the research, the average British man tells three lies every day;thats over 1,000 lies a year.However,the average woman apparently only lies twice a day. Most people think women are better liars(说谎者)than men although in fact they tell fewer lies.Pop

5、ular womens lies include “Nothings wrong,Im fine”,“I dont know where it is,I havent touched it” ,and “It wasnt that expensive” Some people say you can lie as long as its a white lie.A white lie is a lie told to avoid hurting someones feelings.One of the most common lies for both men and women is “It

6、s_just_what_Ive_always_wanted”, said after opening a present from their partner.本文是说明文。文章主要是有关谎言的调查研究。1What will happen to young children who lie?AThey will possibly do wrong later.BTheyre likely to succeed in the future.CThey will keep lying when they grow up.DThey may have a good chance of losing

7、others trust.答案:B解析:细节理解题。根据第一段中的“children who tell lies when theyre two years old have a good chance of becoming successful adults(成年人)”可知,撒谎的小孩在以后很可能会取得成功。2What do the numbers in Para.2 show about children?AOlder children tell bigger lies than younger ones.BAs they grow,they often lie about their

8、age.CThe older they are, the more likely they lie.DIts quite natural for them to tell lies.答案:C解析:推理判断题。第二段的研究结果主要表明,随着孩子年龄的增长,其说谎的概率也在增长。3What did the research by the Science Museum find out?AMen lie more than women.BWomen are better liars than men.CWomens lies are usually not serious. DMen sometim

9、es have to lie to women.答案:A解析:细节理解题。根据第四段中的“According to the research,the average British man tells three lies every day”和“the average woman apparently only lies twice a day”可知,男性比女性说的谎多。4Whats the true feeling behind the underlined part in the last paragraph?AYou know me so well. BI dont like the

10、present.CYou are good at picking presents. DI havent received a present I really like.答案:B解析:句意猜测题。画线部分是上一句“A white lie is a lie told to avoid hurting someones feelings”的举例,由此可知,画线部分是一句善意的谎言,其实说话者并不喜欢这件礼物。.七选五Do you know that over ten million American kids go to camp every summer? _1_ Back then, bef

11、ore the air conditioner was invented, hot city summers were uncomfortable and even unhealthy for children, so escaping to the country for a few weeks became a popular trend (趋向)Today,kids have different reasons for making camp a part of their lives, such as:To meet new peopleCamp might give you a ch

12、ance to be with people from different states, or even different countries.Its a great way to make new friends and learn about different places and cultures.Michiko, 13 ,put it like this: “I loved camp.I met this girl named Manny who lives in New York (I live in New Jersey) and she is cool._2_ We tau

13、ght each other words.We liked to swim in the pool a lot.”To challenge yourself_3_ Fresh challengeslike trying new sports,learning new crafts and games, or pushing yourself to achieve somethingcan be very rewarding.Take it from Arabella, 13,who told us:“I went to summer camp and I passed my swimming

14、test! I could hardly swim,so it was a big accomplishment._4_”To appreciate natureTheres a great big natural world out there, and going to camp helps you learn how beautiful and important it really is._5_ Getting out into the woods or mountains can give you a better understanding of how the web of li

15、fe works.ANot all the things that kids do at camp are easy.BShe speaks Spanish and I speak Japanese.CI felt great afterwards.DIts also a great way to learn about teamwork and tolerance(包容)ESummer camp has been a US tradition for over 150 years.FWhen you get right down to it, going to camp is all abo

16、ut having a good time.GWithout trees, soil, water, and wildlife, the Earth couldnt survive.本文主要讲述的是参加夏令营的诸多好处,建议人们多让孩子去参加各类夏令营。1E解析:根据下文“Back then”可知前文提及夏令营的历史,E项指出夏令营作为美国的一项传统已经延续150多年了,开启下文。故选E。2B解析:前文指出作者在夏令营遇到一位来自纽约的女孩,由后文“we taught each other words.”可知他们互相学习语言。B项说明他们的语言存在差异,符合语境。故选B。3A解析:该段主旨为“To challenge yourself”,可知参加夏令营的一部分原因是挑战自我,A项说明孩子在夏令营中也会遇到困难,需要面对挑战,符合语境。故选A。4C解析:根据上文“I went to summer camp and I passed my swimming test!I could hardly swim,so it was a big accomplishment.”可知他在夏令营里学会了游泳,很有成就感。说明他后来感觉很棒。故选C。5G解析:该段主旨为“To appreciate nature”,强调应该接触大自然并心怀感恩,G项指出了大自然对于人类的重要性,符合语境,故选G。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1