收藏 分享(赏)

2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:436958 上传时间:2025-12-02 格式:DOC 页数:8 大小:533.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共8页
2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共8页
2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共8页
2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共8页
2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共8页
2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共8页
2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共8页
2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 3 FOREIGN FOOD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、 品句填词1Bob and Lisa entertained (款待) us to dinner last night, during which Bob told us many jokes.2They chatted casually (随意地) for a few seconds and then began to do their work.3Shops were crowded with customers (顾客) looking over the colourful displays.4What leads to the transformation (转变) of one ec

2、onomic system to another?5It was raining, but altogether (总的来说) it was a good trip.6If you dont listen to me, the consequence (后果) will be quite serious.7Im sure that Chinese people consume (消费) the largest amount of rice in the world.8Our abundant (丰富的) resources and stable policy provide foreigner

3、s with the advantages of developing their businesses.9The moment I came into the room,artificial (人造的) flowers on the table attracted my attention.10(2019广东中山一中高二统测)Some sharp remarks (评论), though they are eyecatching, may have misleading effects on the youth. 单句改错1After months of work, the new book

4、 is gradual taking shape.gradualgradually2Stop emptying your pipe into the wastepaper basket; youll set the house to fire.toon3Were just trying to reach a point that both sides will sit down together and talk.thatwhere4Im not having you make remark like that on what others do.remarkremarks或在remark前加

5、a5The two countries are on close term with each other now.It is five years since they were at war.termterms 课文语篇改错Ken Hom is a ChineseAmerican cook who is very wellknown in all Britain and America. He was born in Tucson, Arizona, where his Cantonese parents lived after moved to America in the 1920s.

6、 As he grew up, he found American food terribly compared to his mothers cooking. But she sent him to school with a box in which she put hot rice and vegetables much good than the sandwiches that his friends had for lunch. At age 11, Ken went to work in his uncles Chinese restaurant and learned how t

7、o cook the everything. At university he gave cooking lesson to earn money. Ken Hom, his first book was about Chinese cooking techniques, is now a famous cook. He writes an article for a newspaper and from there, he got his first TV programme, which was big success.答案:Ken Hom is a ChineseAmerican coo

8、k who is very wellknown in Britain and America. He was born in Tucson, Arizona, where his Cantonese parents lived after to America in the 1920s. As he grew up, he found American food compared to his mothers cooking. she sent him to school with a box in which she put hot rice and vegetables much than

9、 the sandwiches that his friends had for lunch. At age 11, Ken went to work in his uncles Chinese restaurant and learned how to cook everything. At university he gave cooking to earn money. Ken Hom, first book was about Chinese cooking techniques, is now a famous cook. He an article for a newspaper

10、and from there, he got his first TV programme, which was big success. 单句语法填空1What do you think of teaching, Bob?I find it fun and challenging.It is a job where you are doing something serious but interesting.2I like all the activities as long as theyre entertaining (entertain) and interesting.3As a

11、consequence of being late for the conference,the secretary was dismissed from the company.4Its a surprise that the faraway village has been transformed (transform) into a famous tourist city in only ten years.5When Jane opened the door, she found surprisingly her twoyearold son dressed (dress) up as

12、 policemen and enjoying himself.6To her delight, her parents have approved of her going abroad for further study.7Based (base) on the careful plan and preparation, his experiment was a complete success.8Learning to play basketball calls for perseverance, strength, time and skill. In short, its not a

13、 simple thing.9(2019山东德州一中高二月考)Its said that the young man was sentenced to five years in prison for setting fire to a grocery.10The young singer is quite popular with the public. Shes made a remarkable (remark) achievement as a girl of her age. 阅读理解(2019济南高二针对性训练)The modern pizza was originally inv

14、ented in Naples,Italy,but the word pizza is Greek in origin,derived from the Greek word pktos meaning solid or clotted. The ancient Greeks covered their bread with oils,herbs and cheese. The first major innovation that led to flatbread pizza was the use of tomato as a topping. It was common for the

15、poor of the area around Naples to add tomatoes to their yeastbased flatbread,and so the pizza began.While it is difficult to say for sure who invented the pizza,it is however believed that modern pizza was first made by baker Raffaele Esposito of Naples. In fact,a popular urban legend holds that the

16、 archetypal (原型的) pizza,Pizza Margherita,was invented in 1890,when the Royal Palace of Capodimonte asked the Neapolitan pizzaiolo Raffaele Esposito to create a pizza in honor of the visiting Queen Margherita. Of the three different pizzas he created,the Queen strongly preferred a pie wrapped in the

17、colors of the Italian flag:red (tomato), green (basil),and white (mozzarella)Supposedly, this kind of pizza was then named after the Queen as Pizza Margherita.Later, the dish has become popular in many parts of the world:The first pizzeria,Antica Pizzeria PortAlba,was opened in 1830 in Naples.In Nor

18、th America,the first pizzeria was opened in 1905 by Gennaro Lombardi at 53 Spring Street in New York City.The first Pizza Hut,the chain of pizza restaurants appeared in the United States in 1958.Nowadays, many varieties of pizza exist worldwide,along with several dish variants based upon pizza.【解题导语

19、】本文主要介绍了比萨的历史起源。1Whats mainly talked about in the text?AWays of making pizza.BThe history of pizza.CVarieties of pizza. DStories about pizza.B解析:主旨大意题。根据第一段中的“The modern pizza was originally invented in Naples,Italy,but the word pizza is Greek in origin”以及文章的整体内容可知,本文主要介绍了比萨的历史起源。2Which can replace

20、the underlined word“derived”in Paragraph 1?ASeparated. BAdapted.COriginated. DTransformed.C解析:词义猜测题。根据第一段中的“but the word pizza.or clotted”可知,此处说的是比萨起源于希腊单词“pktos”,故画线词意为“发源,开始”,故选C。3How was pizza first started?AAncient Greeks covered their bread with oils,herbs and cheese.BPeople in Naples added tom

21、atoes to their bread as a topping.CRaffaele Esposito wrapped a pie in the colors of the Italian flag.DQueen Margherita awarded her name to pizza in the Royal Palace.B解析:细节理解题。根据第一段最后两句可知,那不勒斯人先在面包上用西红柿作为配料,由此开创了比萨这种食品,故选B。4What can be learned from the text?APizza remains popular around the world.BTh

22、e first Pizza Hut was opened in Naples.CThe taste of pizza stays the same over time.DGennaro Lombardi was the first to make pizza.A解析:细节理解题。根据文中的“Later, the dish has become popular in many parts of the world”和“Nowadays,many varieties of pizza exist worldwide,along with several dish variants based up

23、on pizza.”可知,比萨现在在全世界依然很受欢迎,故选A。 完形填空A couple of years ago, there were billboards about the achievements of Boston Athletic Association. Beside the photos were some 1 words, expressing the reasons for running. Each had different words, but one really 2 . It was simple:“Because I can.”As kids, many t

24、ales told us about the spirit of determination, of believing in ourselves. As 3 , we dont always have tales to teach us these valuable lessons. As a result, we start making 4 “Because I can”removes these excuses. It gives us a lesson to do things that we think we 5 . And, it enables us to believe in

25、 ourselves.Practising “can”thinking is important to keeping us young, to having a (n) 6 outlook, to staying active and to 7 our goals. Further, it can help us 8 richer and fuller lives. The fact that you have the ability to do something gives you the power to do it, 9 the task might be. How can you

26、use the power of “Because I can”? Here are three ways:Be more active. 10 it is to get to the store or work, or if it is climbing the 11 instead of taking the lift, holding a“Because I can” 12 is an easy way to include more activities in your life. Break the “Im tired” or “It is too hard” or “It is t

27、oo far” cycle. Increasing your activity level will 13 a lot of benefits.Try something new. It is easy for us to make excuses for why we shouldnt try new things. Maybe you think it is 14 your comfort zone. Maybe it seems too difficult. Telling 15 that “You can” try something new will help you to 16 p

28、ast these roadblocks and 17 new things about yourself and possible new interests.Increase your willpower. Saying “No” to our favorite things is not easy. 18 , developing strong willpower is something that is good for you. 19 time you want to do something you think you might 20 , try telling yourself

29、 that you can say no. You have the power.【解题导语】本文是一篇夹叙夹议文,主要讲述了“Because I can”这句话的影响力以及我们该怎样利用它的力量。1A.disappointing BpuzzlingCsatisfying DencouragingD解析:根据下文的“Because I can”可知,照片旁边是一些鼓舞人心的话。disappointing“令人失望的”;puzzling“令人迷惑的”;satisfying“令人满意的”。2A.stood out Bturned outCheld out Dpicked outA解析:但是有一句话

30、真的很显眼。stand out“突出,显眼”;turn out“结果是,证明是”;hold out“伸出,坚持”;pick out“挑出,挑选”。3A.teachers BrunnersCadults DaudienceC解析:作为孩子,很多故事告诉我们坚定和相信自己的决心。作为成年人,我们却并不总是有教给我们这些宝贵教训的故事。空处与上文的kids形成对比,故选adults。audience“观众,听众”。4A.differences BexcusesCadjustments DpreparationsB解析:根据空后的“Because I can removes these excuses

31、”以及第五段第二句中的“make excuses.”可知,结果我们开始编一些借口。make a difference“有作用,有影响”;adjustment“调整,调节”;make preparations“做准备工作”。5A.cant BmustntCshouldnt DneedntA解析:本句表示:它 (“Because I can”这句话)给了我们一个教训,让我们去做我们认为做不了的事情。故选A。6A.sensitive BpositiveCimaginative DobjectiveB解析:根据语境可知,此处表示“积极”的人生观。此处表示:练习“能够”思维对于使我们保持年轻、拥有积极的

32、人生观、保持积极向上和实现我们的目标都是重要的。sensitive“敏感的”;imaginative“富有想象力的”;objective“客观的”。7A.developing BmakingCsetting DreachingD解析:参见上题解析。develop“开发,发展”;make“制订”;set“确定,确立”。8A.arrange BbuildClead DchangeC解析:更进一步,它能帮助我们过更丰富、更充实的生活。lead/live a (n).life或者lead/live.lives是固定搭配,意为“过着的生活”。9A.whichever BwheneverCwherever

33、 DwhateverD解析:你有能力做某件事情的事实会给你去做这件事的力量,不管这件事情可能是什么。分析句子结构可知,此处应用whatever引导让步状语从句,意为“无论什么,不管什么”。whichever“无论哪一个”;whenever“无论何时”;wherever“无论在哪里”。10A.Whether BIfCThough DSinceA解析:根据空后的“or if it is climbing the _ instead of taking the lift”可知,本处考查whether.or.,意为“是还是”,故选A。11A.wall BstairsCladder DhillB解析:根

34、据下文的“taking the lift”可知,此处应为“爬楼梯”,故选B。12A.motto BactivityCattitude DpositionC解析:保持一个“Because I can”的态度是一种很容易在生活中参与更多活动的方法。motto“格言,箴言”;activity“活动”;attitude“态度”;position“职位,位置”。13A.preserve BprovideCpossess DprotectB解析:增加你的活动水平将提供很多的好处。故选provide。preserve“保护,保存”;possess“拥有”;protect“保护”。14A.beside Bwi

35、thoutCbeyond DwithinC解析:根据上下文可知,也许你认为尝试新事物超出了你的舒适区。beyond“超越,超出”,符合语境。15A.him BhimselfCyou DyourselfD解析:根据下文中的“You can try something new will help you to.about yourself and possible new interests”可知,此处是指“告诉你自己”。故选D。16A.move BjumpCovercome DdefeatA解析:move past these roadblocks“通过这些路障”。move在此处为不及物动词,后

36、面跟past表示“通过”;jump“跳,跳跃”,不符合语境;overcome“克服,战胜”,是及物动词,后不跟介词past;defeat“打败”,也是及物动词。17A.consult BinformCdiscover DexperienceC解析:告诉你自己“你可以”尝试一些新的事情将帮助你通过这些路障,并且发现新的自己和可能产生的新兴趣。consult“咨询,请教”;inform“通知,告知”;experience“经历,体验”。18A.Moreover BHoweverCTherefore DOtherwiseB解析:根据语境可知,此处与上文是转折关系。虽然对我们最喜欢的事情说“不”是不容易的,但是,培养坚强的意志力对你是有好处的。moreover“而且”;therefore“因此,所以”;otherwise“否则”。19A.Every BEachCLast DNextD解析:根据语境可知,此处表示:下一次你想做你认为可能会后悔的事情时,尝试着告诉自己你可以说不。你有这样的能力。故选D。20A.regret BrequestCrecommend DremindA解析:参见上题解析。regret“后悔”;request“要求”;recommend“推荐,建议”;remind“提醒,让 (某人)想起 (必须做的事)”。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1