收藏 分享(赏)

云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc

上传人:a**** 文档编号:432002 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:18 大小:90.50KB
下载 相关 举报
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第1页
第1页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第2页
第2页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第3页
第3页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第4页
第4页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第5页
第5页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第6页
第6页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第7页
第7页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第8页
第8页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第9页
第9页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第10页
第10页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第11页
第11页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第12页
第12页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第13页
第13页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第14页
第14页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第15页
第15页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第16页
第16页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第17页
第17页 / 共18页
云南省云天化中学2017_2018学年高一英语上学期第一次月考试题2018090302222.doc_第18页
第18页 / 共18页
亲,该文档总共18页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、云天化中学20172018学年度阶段测试(一)高一年级英语试卷第卷 选择题第一部分:听力理解 ( 共两节,满分30分)第一节(共5小题;每题1. 5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Where will the girl go next month?A. London B. Tokyo. C. New York.2. What does the woman advise the man to do?A. Apolog

2、ize to his boss. B. Listen to some music.C. Do some sports.3. Why does the man visit the woman?A. To say sorry. B. To ask her to help cook dinner. C. To borrow some oil.4. What was the weather like on Tuesday afternoon?A. Sunny. B. Rainy. C. Windy.5. What is the conversation mainly about?A. The mans

3、 job interview. B. The mans new boss. C. The mans fingers.第二节(共15小题;每题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6和第7题6. Whats the weather like today?A. It is fine. B. It is cold. C. It is hot.7. What

4、s the weather like in Beijing according to the man?A. Much colder. B. Much drier. C. Much hotter. 听第7段材料,回答第8和第9题8. Whats the probable relationship between the speakers?A. Boss and secretary. B. Customer and saleswoman.C. Husband and wife.9. What kind of mobile phone does the man buy?A. iphone. B. S

5、amsung. C. Nokia. 听第8段材料,回答第10-12题10. Where is the man going to stay this evening?A. At the school. B. At home. C. At the office.11. What exam will the man take?A. The entrance exam. B. The midterm exam. C. The final exam.12. What does the man think of his present job?A. It is not the best one. B. I

6、ts a badly-paid job. C. Its the worst one in the world. 听第9段材料,回答第13-16题13. What will the two speakers do first?A. Go to the cinema. B. Have dinner together.C. Buy two film tickets.14. When will the speakers go to the cinema?A. On Sunday. B. On Saturday. C. On Friday.15. What do we know about the tw

7、o speakers?A. They are talking on the phone. B. They will meet at the restaurant.C. They will meet at 7:30 pm.16. How long will the film last?A. For 60 minutes. B. For 80 minutes. C. For 100 minutes.听第10段材料,回答第17-20题17. When will they listen to TV music?A. On Mondays. B. On Wednesdays. C. On Fridays

8、.18. How many times will the members meet each week?A. Once. B. Three times. C. Five times.19. What will the members do on Thursdays?A. Listen to CDs. B. Sing songs. C. Play instruments in the club.20. What is the speaker doing?A. Holding a meeting. B. Planning for next week.C. Introducing different

9、 kinds of music. 第二部分 阅读理解(共20小题; 每小题2分,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 ATrip 1 Black Bear CountThere have been fires in this area in the last few years and the Office of the National Park is not sure how many black bears are still living. Some bears have

10、been seen since the fires, and the office has asked for young people to help count them. The entire trip will last three hours. Booking is necessary.Cost: Free When: May 8Trip2 Garland ValleyBring your drink and lunch for this walk in a beautiful area of the Blue Mountains. Garland Valley is close t

11、o the town of Garland but is part of the National Park. Many wild animals live in this area, including many rare birds. This is a great walk for bird-lovers. The trip lasts four hours. Booking is necessary.Cost: $ 15 When: May 8, May 15Trip 3 Flashlight AdventurePut on your warm clothes, bring a fla

12、shlight and a pair of glasses, and come for a night walk along the Dungog Valley. A guide will lead the tour. You will see many of the animals on this trip. The guide will tell you about the lives of the animals you see. Numbers are strictly limited on night trips, so be sure to book early. This wal

13、k lasts two and a half hours.Cost: $ 12 When: May 8, May 15, May 22Equipment to be needed: Please bring enough water and food for all walks Wear good walking shoes-no high heels. Wear a hat for day walks. Dress warmly for night walks. Children must be with an adult. Make sure your flashlight works w

14、ell and bring extra batteries for night walks. Follow all instructions from guides during the walks. The mountains are a dangerous place.Bookings:Booking for the above trips can be made by telephone (893-4847) or on the Internet at www.B.21. Where are these trips? A. In a large city. B. In a park in

15、 the mountains. C. In a special kind of zoo. D. In three different countries.22. What is the best title for the passage? A. Adventure Travel in America. B. Hunting around the Great Mountains. C. Discovery Trips in the Blue Mountains. D. Interesting Trips in the East of the USA.23. Which of the follo

16、wing is NOT necessary for the three trips? A. Good walking shoes. B. a flashlight.C. Food and water. D. A sleeping-bag. B We walked in so quietly that the nurse at the desk didnt even lift her eyes from the book. Mum pointed at a big chair by the door and I knew she wanted me to sit down. Then, Mum

17、took off her hat and coat and gave them to me to hold. She walked quietly to the small room by the lift and took out a wet mop. She pushed the mop past the desk and as the nurse looked up, Mum nodded and said, “Very dirty floors.” The nurse answered. She looked at Mum strangely and said, “But arent

18、you working late?”Mum just pushed harder, each swipe of the mop taking her farther and farther down the hall. I watched until she was out of sight and the nurse had turned back to writing in the big book. After a long time Mum came back. Her eyes were shining.She quickly put the mop back and took my

19、 hand. As we turned to go out of the door, Mum bowed politely to the nurse and said, “Thank you.”Outside, Mum told me, “Grandma is fine. No fever.”“You saw her, Mum?”“Of course. I told her about the hospital rules, and she will not expect us until tomorrow. Dad will stop worrying as well. Its a fine

20、 hospital. But such floors! A mop is not good. You need a brush.”24. When she took a mop from the small room what Mum really wanted to do was _.A. to see a patient B. to please the nurseC. to clean the floor D. to surprise the story-teller25. When the nurse talked to Mum she thought Mum was a _.A. n

21、urse B. visitor C. cleaner D. patient26 After reading the story what can we infer about the hospital?A. It is a childrens hospital B. The nurses and doctors there dont work hardC. The conditions there arent very good D. It has strict rules about visiting hours27. Which of the following words best de

22、scribes Mum?A. Strange B. Warm-hearted C. Clever D. Hardworking C The arts, especially music, should be part of every schools lessons at every grade level. Students would be much smarter if they had musical experience. They could improve their classroom skills, like paying attention and following di

23、rections. People develop all these skills when they learn music. Making music also lets children use their imagination. It provides students with a chance to try out their own ideas.Music not only makes children better students, but also gives them something positive to do. In a music program, child

24、ren can be part of a band instead of joining a gang(团伙). Parents can enjoy listening to their childrens music instead of seeing them glued to a computer or TV screen. In a school band, students get to be part of a team. They can get along well with old friends and make new friends through music.Musi

25、c builds self-confidence, too. It gives children a sense of achievement and success. Making music is something for them to be proud of. And it lets kids practice performing in front of an audience. Music gives children an opportunity for self-expression, and that helps develop their self-confidence.

26、Once again, music is important because it can make children better students, give them something positive to do, and build their character. That is why music should be offered in every single grade in every school.28. According to the passage, music could make students smarter by _.A. improving thei

27、r classroom skills and paying attentionB. improving their classroom skills and imaginationC. improving their attention, direction and imaginationD. learning music, making music and trying out their own ideas29. What does the underlined phrase “glued to” in the second paragraph mean?A. Unwilling to t

28、urn on. B. Always looking. C. Unwilling to leave. D. Always playing.30. The third paragraph mainly tells us that music could_.A. give children self-expression and self-confidence B. bring to children achievement and success C. give children something to be proud of D. develop childrens self-confiden

29、ce31. Whats the best title for this passage?A. Music is a must as a course at school B. Music builds childrens self-confidenceC. Music makes students much smarter D. Learning music and making music D February 14th is Valentines Day! In China, it is only a day for boyfriends and girlfriends. But my t

30、eacher and my friends in America told me that Valentines Day is a public day.This was my first Valentines Day in America. I didnt understand the customs clearly. Maybe I didnt need to send any gifts. I watched others to see what they did, so next time I can understand.On that day, when we began the

31、reading class, Mr. Peters gave every student some chocolates and said, “Happy Valentines Day!” I was very happy. The teacher gave his students gifts and blessings! I never saw that in China. Maybe American teachers are very different. I didnt buy a gift for the teacher, so I owed a gift to the teach

32、er. Anyway, I want to say, “Thank you teacher, and Im sorry.”When we had a break, one of my classmates gave me a Pokemon card. It was very funny. I felt we were children. I thought I owed a gift again, but I felt thankful. It was another gift, but it was from my new classmate.When we were moving to

33、our grammar class, suddenly I heard someone calling me, “Shelly!” I stopped. Another classmate who had only been in our class one day gave me some chocolates. She said, “These for you and your friends. Have a good day!” I was looking at her leaving and thinking she spoke Arabic. We were in the same

34、class only one day, but now we are friends. Thats very good, but I owed a gift again.When I came home, my Chinese friend sent some roses and chocolates. I was surprised and happy because I had never received roses in my past life, but I hoped it was the last gift. I didnt want to owe more gifts.32.

35、By saying “I never saw that in China”, the author wants to tell us that on Valentines Day in China_.A. the students gave gifts to the teachers. B. the teachers didnt like the students at all.C. the students never received any gifts and blessings. D. the teachers wouldnt give their students any gifts

36、. 33. The author felt sorry probably because he _. A. made a mistake in class B. didnt like chocolate C. had no gift for Mr. Peter in return D. had no money to buy gifts34. What was the first gift the author received from his classmates? A. A toy. B. A card. C. A chocolate. D. A rose. 35. We can lea

37、rn from this text that the author _. A. enjoyed his travel B. was happy to have made many friendsC. didnt give any gifts to others D. regretted not having bought roses.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Everyone wants to perform well at school. Add these tips to your life

38、 and you should be on your way to being a top student! 36 I cannot stress how important it is to pay attention to what your teacher is teaching you. Take part in class discussions if you have something worth adding. Pay attention during class, especially during lectures.Taking notes is important. Yo

39、u dont need to write down every single word your teacher says but write down what he or she writes on the board, or any special fact you think you might need for a test. 37 In this way, it will help you learn more effectively by actually thinking about what you are writing.Dont skip school. You will

40、 be missing some knowledge. 38 However, you will have more work. Also, try not to be late for class. Its most likely that your teacher wont appreciate it and you will get yourself behind. 39 If you have an “I dont care about school or this class” attitude, then teachers will be less willing to help

41、you with problems or offer you extra credit(学分). The same goes for lazy attitude. Have a respectful attitude to the teacher and other students. Try not to laugh when other students make mistakes.Always ask questions. 40 If you dont understand, ask someone. Read your textbook and notes, and then if t

42、hat fails, seek help. Ask a teacher, friend, classmate, parent, etc. Get a tutor(家教) if you need one.A. Be prepared.B. Write in your own words.C. Pay attention to everything the teacher says.D. Staying organized will be helpful.E. There is no shame in needing some help.F. It is true that you could m

43、ake up the work.G. Keep a good attitude towards things. 第三部分 英语知识运用 (共两节,满分45分)第一节 完形填空 (共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。It happened when I was in Grade 4. My teacher Ms Orange asked us to bring cards, candy and other 41 to class. She wanted us to celeb

44、rate Thanksgiving Day as a class. I 42 this activity and thought it would be fun, 43 I asked my mom to help me make some nice cookies. I 44 bought some Thanksgiving cards. I couldnt wait to give them to my classmates.When the day finally 45 , things went very well. People gave each other cards and c

45、andy. Everyone seemed very 46 . I gave out all of the things I took to school to my classmates. However, I received 47 . I was surprised at what was happening. Ms Orange then asked us to 48 what we received and say whom it came 49 . When my name was called, I couldnt hold back my 50 because I didnt

46、get anything from anyone. I was 51 by the people who said that they were my 52 .It was surely a 53 Thanksgiving Day for me. I was angry. But I didnt want to 54 my classmates. I kept being kind to them and 55 hard. And what I did paid off. I became one of the 56 students in my class. My teachers and

47、classmates were proud of me. Now I have many good friends by my side. The_57 from them alone will always be the best gift I will value forever. I 58 that the best gifts in life dont come from stores. Its the things that we value in our 59 that count. Im glad that I made the right decision and 60 my

48、classmates friendship in the end.41. A. ideas B. books C. bags D. gifts42. A. paid for B. looked forward to C. made use of D. looked at43. A. though B. as C. so D. but44. A. also B. never C. sometimes D. hardly45. A. joined B. arrived C. lasted D. changed46. A. worried B. funny C. happy D. upset47.

49、A. everything B. anything C. something D. nothing48. A. show B. eat C. sell D. paint49. A. to B. from C. for D. by50. A. aims B. plans C. tears D. words51. A. loved B. replied C. preferred D. forgotten52. A. friends B. teachers C. helpers D. students53. A. short B. sad C. beautiful D. great54. A. pl

50、ease B. remember C. surprise D. hate55. A. asked B. moved C. studied D. cried56. A. best B. laziest C. tallest D. prettiest57. A. advice B. friendship C. candy D. card58. A. hope B. lie C. explain D. believe59. A. hearts B. hands C. wishes D. classrooms60. A. finished B. heard C. won D. understood第I

51、I卷注意:将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题; 每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。When I was in the seventh grade, I was shy, quiet and a target of bullies. I used to get very upset about it, and would often cry 61 my way home.In 62 art lesson, one of the bullies stole my pe

52、ncil case, threw 63 across the room and sat back down, 64 (watch) me as I went to pick it up. Later on, he 65 (catch) my school tie and pulled it toward him, causing me to fall. I stood up for 66 (me) the first time, snatched(抢)the tie from his hand and pushed him away. I sat back down, shaking all

53、over, 67 couldnt focus for the rest of the lesson. I was the last to leave the classroom, for fear of the bully having another go at me outside, when my teacher asked me, “John, are you OK?” “Yes,” I answered. “No, you are not,” he said. We had a chat. He taught me some life lessons, saying,” Rememb

54、er you are stronger inside, and once the bullies see the courage 68 is existing in your heart, they 69 _ (stop). Believe in yourself.”These 70 (word) stuck in my mind. As I walked to school, holding my head high, the bullying soon stopped.第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换

55、修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处,每处仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下面画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Dear Mary,Ive received your e-mail. Dont worry about me. Im get on well with my classmate in the new school. But to my surpr

56、ise, you say you will give up learn English. The reason is because you have not done well in it and you have lost interest. Im afraid that I cant agree you. I know it is not easy to learn English, and English is wide used in the world today and it is becoming more and more important in my daily life

57、. I believe if you study hard, you will success. Do remember that where there is a will there is a way. Im looking forward to hearing a good news from you! Yours, Lily 第二节 书面表达(满分25分) 假如你叫李华, 你的美国朋友Tom发来e-mail求助。上周他和好朋友发生了争吵,现在很难过,想表达歉意又不知道怎么办。你现在回复安慰并提出建议帮他解决问题。要点:1. 珍惜朋友,有必要表达歉意;2. 提出至少两条建议;3. 期望和

58、祝愿。注意: 1. 字数:100字左右;邮件开头结尾已给出,不计入字数。 (道歉:apologize v. apology n.) Dear Tom, I am sorry to know that. yours, Li Hua 云天化中学20172018学年度上学期阶段测试(一)高一年级英语试卷答案分析一、听力 BCCBA ABBAB CABBA BBCCA二、 阅读理解 A 篇 本文是一篇应用文。主要介绍了一些旅行的安排,涉及时间、地点、需要的设备等。21.B 考查细节理解。 根据第一段“and the Office has asked for young people to help c

59、ount them”和第二段及倒数第二段的内容可知, 这些旅行都是在国家公园里进行的。22.C 主旨大意。根据文章第三段“Some bears have been seen”可知,这三次旅行都是野外发现之旅,游客可能会遇到黑熊、稀有鸟类等野生动物。23.D 考查细节理解。根据注意事项“please bring enough water.”可知,游客需要带足食物和水,穿运动鞋,参加第三种旅行的游客需要准备手电筒。 B 篇 这是一篇记叙文。主要描述了作者母亲假装医院的清洁工,和作者成功探视了生病的奶奶的故事。24. A 考查细节理解。 根据第四段中“Outside, Mum told me”可知M

60、um拿出一把拖把,是为了不让值班护士起疑心,方便去看病人。25. C 考查细节理解。结合第一段“Yes, Im glad theyve finally decided.But arent you working late?”可知答案。26. D 考查推理判断。 根据最后一段“Of course, I told her about the hospital”可以推出答案。27. C 考查细节理解。 从全文看出, Mum 选择拿把拖把装作清洁工,躲过了护士的怀疑,最终看望了Granny并回来,不难看出,Mum 是很聪明,机智的,淡定的。 C 篇这是一篇说明文,音乐在学生成长中其作用不容忽视,是学校

61、必不可少的一门课程。28. B 考查细节理解。根据第一段“Students would be much smarter”和“Making music also”29. C 词义猜测。根据上文,父母能够享受听他们的小孩玩音乐的乐趣而不是看见他们不乐意离开(unwilling to leave)电脑或电视屏幕。30. D 考查段落大意。根据第三段首句“Music builds self-confidence, too.”31. A 标题归纳。根据文章第一段“The art, especially music, should be part of every schools”可知。 D 篇 本文是一

62、篇记叙文,作者回忆了自己在美国度过的第一个情人节。在美国作者感受到了朋友和老师的热情,也察觉到美国和中国的情人节的存在着不同。32. D 考查推理判断。根据该句所在的语境可知,在中国,作者从没有在情人节这天老师会给学生送礼物。33. C 考查推理判断。 根据文章第三段倒数第二句可知,作者感到不好意思是因为自己没有准备礼物回送。34. B 考查细节理解。 根据第四段可知,作者从同学那里收到的第一份礼物是卡片。35 C 考查细节理解。 根据第三段至最后一段中都出现的owe 可知,作者在收到每一份礼物的同时,都感觉自己又欠了对方一份礼物,即作者在情人节当天没有给任何人礼物。七选五本文是说明文,介绍了

63、相关的几条学习策略,使学习者学有成效。36.C 考查学生根据段意选段首关键句。 根据后文“I can not stress how important it is to pay attention to what your teacher is teaching you.Pay attention during class,”概括出此段意。37.B 考查学生根据段首句段落大意可得答案。 38. F 考查学生根据上下文逻辑关系,做出推理判断。 根据段首句“Dont skip school.”,结合空格后“However,”转折可知,此处是指缺了课没事儿,可以补上。39. G 考查学生根据段落内容

64、,概括段落主旨大意的能力 根据本段主题句即空格后内容,“If you have an I dont care about schoolattitude”及后面两次提到关键词“attitude”G是本段的概括。40. E 考查学生根据上文具体信息,得出的观点。 根据本段首句“Always ask questions.”和空格后“If you dont understand, ask someone.”第三部分: 完形填空 作者在感恩节那天没有收到同学们的礼物,通过自己的努力,他最终收获了同学们的友谊。41. D 根据cards和candy可知老师让作者带些感恩节要用的“礼物”来学校。42. B

65、根据thought it would be fun 可知作者很“期盼”这次活动。43. C 作者很期盼这次活动,“所以”他让妈妈准备了一些小甜点。44. A 除了他妈妈做了一些小甜点之外,作者“也”买了一些感恩节卡片。45. B 这里指感恩节终于“到”了。46. C 根据things went very well 可知每个人都看起来很“高兴”。47. D 根据However的语境,可知作者什么也没收到,故选D。48. A 礼物交换结束后,老师让同学们“展示”他们所收到的礼物。49. B 除了要展示他们所收到的礼物外,还要说出礼物是从谁那里来的,故选B。50. C 根据because I did

66、nt get anything from anyone 可知作者很伤心,忍不住流下了“眼泪”。51. D 作者没有收到礼物,感觉自己被人“忘记”了。52. A 作者应该是没有收到“朋友们”的礼物才那么伤心。53. B 对于作者来说,这是一个让人“伤心的”感恩节。54. D 作者虽然很生气,但根据转折的语境,可知他并不想去“恨”他的同学们。55. C 作者决定继续对他的同学们好,并且努力“学习”。56. A 作者努力学习,他的付出得到了回报,他成了班里“最好的”学生之一。57. B 根据Now I have many good friends by my side. 可知作者从同学那里收获了“友

67、谊”。58. D 根据 the best gifts in life dont come from stores 是作者所“相信”的道理。59. A 作者认为,珍贵的礼物不是商店里买来的,而是我们在“心里”所珍惜的。60. C 作者认为自己做出了一个正确的决定“赢得”了同学们的友谊而感到高兴。语法填空 本文是一篇记叙文。作者上学时经常被人欺负。有一次,他又受到欺负了,这一次他反抗了,但是放学后却不敢回家。老师告诉他保持内心的勇气,就不会再受到别人的随意欺凌。61. on考查介词 62. an 考查冠词 63. it 考查人称代词64. watching 考查非谓语动词的现在分词65. caug

68、ht考察一般过去时66. myself考查反身代词67. and考查连词68. that 考查定语从句69. will stop考查一般将来时70. words考查名词变复数短文改错 这是一篇建议信。试题考查了冠词,代词,动词的时态,非谓语动词,连词,名词,副词以及介词。 第三句:考查时态结构 get -getting 第三句:考查名词 classmate -classmates 第四句:考查动名词 learn-learning 第五句:考查连词 because-that 第六句:考查动词搭配 agree后插词 with 第七句:考查语义逻辑,连词 and-but 第七句: 考查副词 wide

69、-widely第七句: 考察代词 my-our 第八句: 考查动词 success-succeed 第十句: 考查冠词及不可数名词 删除冠词a书面表达Dear Tom, I am sorry to know that you quarreled with your good friend last week. Now you feel upset and want to express your apology to him, but dont know how. Dont worry. Here are some suggestions to help you out.As we know,

70、 friends mean a lot to us. They surely play important roles in our lives. So its really necessary to make an apology to your friend for the quarrel. Actually, its not so hard to find some effective ways to apologize. For example, you can call him or just send an e-mail to say sorry. Besides, sending a card or a gift to him on his birthday or some other special days is also a good idea. If possible, you can turn to his parents or your teachers for help.I do hope my suggestions can give you some help, and Im looking forward to your good news. Yours, LiHua

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1