1、Part 2课时训练基础巩固.单词拼写1.His house was completely (破坏) in the big fire.2.On the wall is a (肖像) of Chairman Mao.3.To my joy,he has (意识到) his mistake.4.Last week,I went to an art (展览) with my parents.5.If something is (写实主义的),it looks real.6.He bought a lovely (水彩画) by a famous artist.7.At the news,there
2、was a surprised (表情) on his face.8.The two hills with the valley formed a beautiful (山水画).9.He (成功) in passing the exam.10.You can (认出) Mary easily in the crowd.答案:1.destroyed2.portrait3.realised4.exhibition5.realistic6.watercolour7.expression8.landscape9.succeeded10.recognise.完成句子1.因为大雾,这条路上发生了一连串的
3、交通事故。Theres been accidents on this road because of heavy fog.2.由于下雨,运动会被推迟到下周。The sports meeting to next week due to the rain.3.过去我们所期盼的现在都实现了。What we expected has now.4.雄鸟和雌鸟轮流伏窝。The male and female birds in sitting on the eggs.5.我感到说不出的满足和感激。I feel a sense of satisfaction and gratitude .答案:1.a ser
4、ies of2.was put offe true4.take turns5.beyond expression技能提升.单句语法填空1.The artist Hans Holbein was best known for painting (portrait) paintings of persons.2.There was a worried (express) on the mothers face after hearing the shocking news.3.After years of efforts,the young man eventually (realize) his
5、 dream of being a doctor.4.Most buildings in Yushu County were (destroy) in the sudden earthquake.5.There is going to be an art (exhibit) in the museum,where you can see many famous paintings.6.He is a warm-hearted person and is never (tiring) of helping others.7.Were really looking forward to (see)
6、 you again.答案:1.portraits2.expression3.realized4.destroyed5.exhibition6.tired7.seeing.阅读理解(2017江西宜昌一中高一期末)Located in the northeast of Italy,Venice is well-known for its cultural treasures,romantic atmosphere and unusual living-on-water experience.The city spreads out over 118 islands,which are linke
7、d by more than 400 bridges,in the Venetian Lagoon.Venices historical center consists of six regions.San Polo in the middle and San Marco in the south,the busiest main regions,are linked by the Rialto Bridge.The famous stone arch bridge crosses Venices main waterwaythe Grand Canal.When night falls,ma
8、ny tourists enjoy dinner at the outside tables by the Grand Canal while watching colorfully lit boats going by.Near the end of the S-shaped Grand Canal lies St.Marks Basilica,a must-see.Inside,beautiful mosaics tell stories of Bible figures.Nearby are the Doges Palace and the Bridge of Sighs.These w
9、ere made famous by Lord Byron,“I stood in Venice on the Bridge of Sighs,a palace and prison on each hand.”Legend has it that if a couple passes under the bridge,their love will last forever.In the square outside the Basilica,lovers of literature can sit at Caffe Florian,regarded as the oldest coffee
10、 house in Europe.Charles Dickens,Henry James as well as Lord Byron enjoyed the wonderful drink here.Art lovers should buy a museum pass and visit some of the citys unusual museums.They can view works by Venetian masters like Giovanni,Titian and Tintoretto.On five small islands in the Venetian Lagoon
11、,Murano has been home to glass-makers since 1291.Tourists can visit factories,studios and the Glass Museum.Glass artists produce everything from simple souvenir pieces to beautiful works of modern art.Only glassworks made using traditional methods on Murano can be called Murano Glass.The nearby isla
12、nd of Burano is famous for lace making and colorful houses.Looking at the colorful houses and kaleidoscopic streets makes people feel as if they were walking in the fairy tale.The City of Water promises beauty of all kinds,and it definitely lives up to its promise.1.Why does the author mention Lord
13、Byrons words?A.To introduce the famous British poet.B.To explain why the two places are famous.C.To show why St.Marks Basilica is a must-see.D.To compare the Doges Palace and the Bridge of Sighs.2.Where should you go in Venice if you love art?A.Caffe Florian. B.The citys museums.C.St.Marks Basilica.
14、D.The Bridge of Sighs.3.What is Murano well-known for?A.Bridges. B.Lace making.C.Glassworks.D.Colorful houses.4.Whats the text mainly about?A.Venices modern art.B.Venices local customs.C.Venices natural scenery.D.Venices attractions with its beauty.语篇导读:文章介绍了意大利著名水城威尼斯。它建在许多岛上,看上去像建在水上一样。答案及剖析:1.B细节
15、理解题。根据文中“Nearby are the Doges Palace and the Bridge of Sighs.These were made famous by Lord Byron,”可知Lord Byron所说的话使这两个地方变得出名,故 B项正确。2.B细节理解题。根据文中“Art lovers should buy a museum pass and visit some of the citys unusual museums.”可知B项正确。3.C推理判断题。根据第六段,尤其是“Only glassworks made using traditional methods
16、 on Murano can be called Murano Glass”可知C项正确。4.D主旨大意题。文章主要介绍了水城威尼斯的旅游景点,故D项正确。.七选五(2017河北石家庄高一期中)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Eat Slowly to Avoid OvereatingEating slowly can help you to better understand your real hunger signals and recognize reasons for faster eating,such as emot
17、ions or simply liking the taste of food.However,eating slowly is not a decision that you make suddenly.1. Adjust your mind.Do not even attempt to acquire the habit of eating slowly before youre mentally ready.Relax and use your imagination to create mental images that your brain will remember.As par
18、t of this mental process,imagine yourself lean and fit.2. Eating slowly isnt just about slowing down the chewing; its also about slowing down your food choices.As you pick out the processed food,replace it with healthy,unprocessed or less processed choices.Always relax before you start eating.Take a
19、 few deep breaths through the nose,not through the mouth.As you do so,hold your breath briefly and exhale (呼气) slowly by the mouth.3. In this way,you remove any risk of uncomfortable eating.Drink a glass of water or a small bowl of soup before the main dishes.This will give you a sense of fullness.B
20、e aware that not everyone advocates drinking during a meal,as some people believe this can remove the nutrients from your meal.4.Spend at least 20 minutes on your meal.5. Eat your last portion slowly,if you are still hungry after 20 minutes,because it means you are eating too fast!A.Put the forks do
21、wn after putting food in your mouth.B.Get rid of the stress before you start eating.C.Its a habit that you need to acquire with practice.D.However,specialists believe water actually aids in digestion.E.Remove as much processed food from your plate or food storage as possible.F.Have a clock in plain sight from the table to adjust your eating speed.G.It is wise to talk to your doctor about this,if its still a problem for you.答案:15CEBDF