ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:173.50KB ,
资源ID:430165      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-430165-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2018版高中英语外研版必修2试题:MODULE 4 FINE ARTS PART 2 课时训练 WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2018版高中英语外研版必修2试题:MODULE 4 FINE ARTS PART 2 课时训练 WORD版含答案.doc

1、Part 2课时训练基础巩固.单词拼写1.His house was completely (破坏) in the big fire.2.On the wall is a (肖像) of Chairman Mao.3.To my joy,he has (意识到) his mistake.4.Last week,I went to an art (展览) with my parents.5.If something is (写实主义的),it looks real.6.He bought a lovely (水彩画) by a famous artist.7.At the news,there

2、was a surprised (表情) on his face.8.The two hills with the valley formed a beautiful (山水画).9.He (成功) in passing the exam.10.You can (认出) Mary easily in the crowd.答案:1.destroyed2.portrait3.realised4.exhibition5.realistic6.watercolour7.expression8.landscape9.succeeded10.recognise.完成句子1.因为大雾,这条路上发生了一连串的

3、交通事故。Theres been accidents on this road because of heavy fog.2.由于下雨,运动会被推迟到下周。The sports meeting to next week due to the rain.3.过去我们所期盼的现在都实现了。What we expected has now.4.雄鸟和雌鸟轮流伏窝。The male and female birds in sitting on the eggs.5.我感到说不出的满足和感激。I feel a sense of satisfaction and gratitude .答案:1.a ser

4、ies of2.was put offe true4.take turns5.beyond expression技能提升.单句语法填空1.The artist Hans Holbein was best known for painting (portrait) paintings of persons.2.There was a worried (express) on the mothers face after hearing the shocking news.3.After years of efforts,the young man eventually (realize) his

5、 dream of being a doctor.4.Most buildings in Yushu County were (destroy) in the sudden earthquake.5.There is going to be an art (exhibit) in the museum,where you can see many famous paintings.6.He is a warm-hearted person and is never (tiring) of helping others.7.Were really looking forward to (see)

6、 you again.答案:1.portraits2.expression3.realized4.destroyed5.exhibition6.tired7.seeing.阅读理解(2017江西宜昌一中高一期末)Located in the northeast of Italy,Venice is well-known for its cultural treasures,romantic atmosphere and unusual living-on-water experience.The city spreads out over 118 islands,which are linke

7、d by more than 400 bridges,in the Venetian Lagoon.Venices historical center consists of six regions.San Polo in the middle and San Marco in the south,the busiest main regions,are linked by the Rialto Bridge.The famous stone arch bridge crosses Venices main waterwaythe Grand Canal.When night falls,ma

8、ny tourists enjoy dinner at the outside tables by the Grand Canal while watching colorfully lit boats going by.Near the end of the S-shaped Grand Canal lies St.Marks Basilica,a must-see.Inside,beautiful mosaics tell stories of Bible figures.Nearby are the Doges Palace and the Bridge of Sighs.These w

9、ere made famous by Lord Byron,“I stood in Venice on the Bridge of Sighs,a palace and prison on each hand.”Legend has it that if a couple passes under the bridge,their love will last forever.In the square outside the Basilica,lovers of literature can sit at Caffe Florian,regarded as the oldest coffee

10、 house in Europe.Charles Dickens,Henry James as well as Lord Byron enjoyed the wonderful drink here.Art lovers should buy a museum pass and visit some of the citys unusual museums.They can view works by Venetian masters like Giovanni,Titian and Tintoretto.On five small islands in the Venetian Lagoon

11、,Murano has been home to glass-makers since 1291.Tourists can visit factories,studios and the Glass Museum.Glass artists produce everything from simple souvenir pieces to beautiful works of modern art.Only glassworks made using traditional methods on Murano can be called Murano Glass.The nearby isla

12、nd of Burano is famous for lace making and colorful houses.Looking at the colorful houses and kaleidoscopic streets makes people feel as if they were walking in the fairy tale.The City of Water promises beauty of all kinds,and it definitely lives up to its promise.1.Why does the author mention Lord

13、Byrons words?A.To introduce the famous British poet.B.To explain why the two places are famous.C.To show why St.Marks Basilica is a must-see.D.To compare the Doges Palace and the Bridge of Sighs.2.Where should you go in Venice if you love art?A.Caffe Florian. B.The citys museums.C.St.Marks Basilica.

14、D.The Bridge of Sighs.3.What is Murano well-known for?A.Bridges. B.Lace making.C.Glassworks.D.Colorful houses.4.Whats the text mainly about?A.Venices modern art.B.Venices local customs.C.Venices natural scenery.D.Venices attractions with its beauty.语篇导读:文章介绍了意大利著名水城威尼斯。它建在许多岛上,看上去像建在水上一样。答案及剖析:1.B细节

15、理解题。根据文中“Nearby are the Doges Palace and the Bridge of Sighs.These were made famous by Lord Byron,”可知Lord Byron所说的话使这两个地方变得出名,故 B项正确。2.B细节理解题。根据文中“Art lovers should buy a museum pass and visit some of the citys unusual museums.”可知B项正确。3.C推理判断题。根据第六段,尤其是“Only glassworks made using traditional methods

16、 on Murano can be called Murano Glass”可知C项正确。4.D主旨大意题。文章主要介绍了水城威尼斯的旅游景点,故D项正确。.七选五(2017河北石家庄高一期中)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Eat Slowly to Avoid OvereatingEating slowly can help you to better understand your real hunger signals and recognize reasons for faster eating,such as emot

17、ions or simply liking the taste of food.However,eating slowly is not a decision that you make suddenly.1. Adjust your mind.Do not even attempt to acquire the habit of eating slowly before youre mentally ready.Relax and use your imagination to create mental images that your brain will remember.As par

18、t of this mental process,imagine yourself lean and fit.2. Eating slowly isnt just about slowing down the chewing; its also about slowing down your food choices.As you pick out the processed food,replace it with healthy,unprocessed or less processed choices.Always relax before you start eating.Take a

19、 few deep breaths through the nose,not through the mouth.As you do so,hold your breath briefly and exhale (呼气) slowly by the mouth.3. In this way,you remove any risk of uncomfortable eating.Drink a glass of water or a small bowl of soup before the main dishes.This will give you a sense of fullness.B

20、e aware that not everyone advocates drinking during a meal,as some people believe this can remove the nutrients from your meal.4.Spend at least 20 minutes on your meal.5. Eat your last portion slowly,if you are still hungry after 20 minutes,because it means you are eating too fast!A.Put the forks do

21、wn after putting food in your mouth.B.Get rid of the stress before you start eating.C.Its a habit that you need to acquire with practice.D.However,specialists believe water actually aids in digestion.E.Remove as much processed food from your plate or food storage as possible.F.Have a clock in plain sight from the table to adjust your eating speed.G.It is wise to talk to your doctor about this,if its still a problem for you.答案:15CEBDF

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1