收藏 分享(赏)

2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:6-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc

上传人:a**** 文档编号:430103 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:3 大小:99.50KB
下载 相关 举报
2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:6-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第1页
第1页 / 共3页
2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:6-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第2页
第2页 / 共3页
2019-2020学年英语外研版选修7同步检测:6-4SECTION Ⅳ READING PRACTICE & CULTURAL CORNER WORD版含解析.doc_第3页
第3页 / 共3页
亲,该文档总共3页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Section Reading Practice & Cultural Corner.单句语法填空1Hardly could he get through this amount of work in such a short time.2It was clear that the small grocer was at the mercy of people he owed money to.3The speaker said that he was feeling highly honoured as one of the guests invited to

2、 the press conference.4He hasnt slept at all for three days. It is no wonder he is tired out.5Though the girls are unable to speak, they can make themselves understood by means of body language.6Dare you make a bet on whether hell be able to win the championship?Yes, I bet he wont.7Is there any poss

3、ibility that you could pick me up at the airport?No problem.8Tomorrow is Toms birthday. Have you got any idea where the party is to be held?9Why not find a new job for a change?No, I wont, because I get well paid (pay) for what I am doing.10The suspect was very cunning. He told a lie to the policema

4、n questioned (question) at the scene.短语填空go through, remind. of., add to, in return, at the mercy of, take. off1After going_through all the difficulties, he has developed a habit of facing everything bravely, and is now living a simple but full life.2I bought him a drink in_return for his help.3This

5、 kind of dish has been taken_off the menu.4A 10% service charge was added_to the bill, which I ignored.5These old pictures reminded him of the unforgettable days that we spent on the farm.6It was quite urgent. The ship and its crew were at_the_mercy_of the rough sea.完成句子1They showed_little_mercy_to

6、(对毫不怜悯) the enemies.2Please remind_me_to (提醒我) take the medicine.3He bid_$5_for (出价5美元) an old book.4He undertook_to_finish_the_job_ (保证完成工作) by Friday.5I advocate_banning (主张禁止) motorcycles in our city.阅读理解My first day of school was very interesting and couldnt be easily forgotten. I hurried to my

7、science class in the morning and found a seat in the back. I waited there for 16 minutes before the bell rang. The science teacher told us about some class rules. No one talked to me nor did I talk to anyone else. I was one of those very shy girls. After the science class, I had an English class. I

8、thought it would be boring but it turned out to be very funny. When the classes of the morning ended I went to lunch. I sat outside the dining room with no one to talk to and no food because I was too nervous to join the lunch line. I kept looking around hoping to see someone I knew but I never saw

9、anyone.Lunch ended and I went to have my art class. I was the first one there and not even my teacher was there yet. So I sat at my desk and started drawing some pictures. I didnt notice the rest of the class walking in or the girl that was standing behind me till I was surprised by the voice, “So w

10、hat are you drawing?” It was a girl who had really long hair. She ended up being my best friend and one of the kindest and liveliest girls I know.In the next class meeting, the teacher asked us to talk about the past holiday. I was glad to make some new friends in the class. The first day of high sc

11、hool was hard for me but I got through it.1In science class, the writer _.Awas lateBlearned some class rulesCmade some new friendsDsat beside the teacher答案与解析:B由第一段第四句“The science teacher told us about some class rules.”可知。2What did the writer think of the English class?AInteresting. BBoring.CHard.

12、DHelpful.答案与解析:A由“I had an English class. I thought it would be boring but it turned out to be very funny.”可知。3Why did the writer have no lunch on her first day of school?ABecause she wasnt hungry.BBecause she didnt see anyone she knew.CBecause she missed the lunchtime. DBecause she was afraid to st

13、and in line. 答案与解析:D由第一段倒数第二句“I sat outside the dining room with no one to talk to and no food because I was too nervous to join the lunch line.”可知。4What happened to the writer in her art class?AShe met her old friends.BShe talked about her past holiday.CShe met a lively girl.DShe drew some pictures about her class.答案与解析:C由第二段最后一句“ She ended up being my best friend and one of the kindest and liveliest girls I know.”可知。- 3 - 版权所有高考资源网

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1