收藏 分享(赏)

2018版高中英语人教版必修1试题:UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD PART 2 课时训练 WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:430031 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:5 大小:35KB
下载 相关 举报
2018版高中英语人教版必修1试题:UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD PART 2 课时训练 WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共5页
2018版高中英语人教版必修1试题:UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD PART 2 课时训练 WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共5页
2018版高中英语人教版必修1试题:UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD PART 2 课时训练 WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共5页
2018版高中英语人教版必修1试题:UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD PART 2 课时训练 WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共5页
2018版高中英语人教版必修1试题:UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD PART 2 课时训练 WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共5页
亲,该文档总共5页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Part 2课时训练基础巩固.单词拼写1.There was an (表情)of anger on her face.2.Some times Beth did not even (辨认)her sisters.3.He has developed a slight southern (口音).4.Go (笔直地)on until you come to a bus stop.5.He is famous for having a good (掌握) of French.6.He played this song by the (请求) of the audience.7.Generally

2、speaking, the (东部的)part of China is more developed than the west.8.The railway station is only two (街区) away from the bank,so you can go there on foot.9.The expensive camera was damaged by wrong (使用).10.Most parts of (非洲的) countries have suffered from drought in recent years.答案:1.expression2.recogni

3、ze3.accent4.straight mand6.request7.eastern8.blocks9.usage10.African.完成句子1.She has (起了重要作用) in carrying out the whole plan.2.No matter how I tried to read it,the sentence didnt (讲得通,有意义) to me.3.I didnt (辨认出他的声音)on the phone last night.4.The company offered (同样的机会) he had got to Miss Liu.5. (信不信由你),

4、 they will not carry out their promise.答案:1.played an important role/part2.make sense 3.recognize his voice4.the same chance as5.Believe it or not技能提升.单句语法填空1.He is a commander and he (command) the soldiers to go to the front yesterday.2.The students are ordered to remember all the words and (expres

5、s) of the text.3.Do you realize the part the Internet has played our daily life?4.He uses the same book you do.5.His handwriting is so careless that even he himself can not (recognize) it.6.That is a new (use) of the important word,which we should remember.7.It is easy for the student to walk to sch

6、ool,for his school is only two (block) away.8.He has good command of English and he can speak it like an Englishman.9.Jiangsu Province lies in the (east) part of China.10.As I know,there is no student in this school.答案:manded2.expressions3.in4.as5.recognize6.usage7.blocks8.a9.eastern 10.such.阅读理解(20

7、17辽宁实验中学高一期末检测) My favorite English teacher could draw humor out of the driest material.It wasnt forced on us either.He took Samuel Johnsons dictionary,Addisons essays,and many other literary wonders from the eighteenth century and made them hilarious,even at eight oclock in the morning.The thing th

8、at amazed me most was that the first time I read these works on my own some of them seemed dead,but the second time,after his explanation,I couldnt believe that I hadnt seen the humor.The stories and poems and plays were suddenly filled with allusions(典故) and irony(讽刺) and hilarious moments.I learne

9、d more from him than from any other teacher.My least favorite English teacher also made people laugh.Some students found him to be wonderfully funny.Many others did not.He assigned journals over a six-week period,to be written every day.At the end of the six weeks I had a notebook full of bits and p

10、ieces about my ideas,short stories,reactions to what we had read,and so on.Our teacher announced that we would be grading each others journals.Mine was passed to Joe,that class clown,who always behaved in a funny or silly way.He saw it fit to make a joke of and said,“This writing isnt fit to line th

11、e bottom of a birdcage.” Our teacher laughed at that funny remark.It hurt me so much that the anger from it has driven my writing and teaching ever since.So what makes the difference?Humor is one of the most powerful tools teachers or writers have.It can build up students and classes and make them e

12、xcited about literature and writing,or it can tear them apart.It is true that humor is either productive or counter-productive and self-defeating.1.The passage mainly discusses .A.teaching B.literatureC.humor D.knowledge2.The underlined word “hilarious” in Paragraph 1 probably means .A.funny B.tirin

13、gC.inspiring D.brilliant3.With his favorite English teacher,the writer found it most amazing that .A.his teacher was very learnedB.his teacher was very humorousC.the works by Johnson and Addison were very humorousD.few were able to find humor in works by Johnson and others4.The English teacher the w

14、riter disliked most .A.was not able to make students laughB.hurt his students feelingsC.didnt let his students do the gradingD.had no sense of humor语篇导读:作者通过自身的经历说明幽默是老师或者作家的有力工具,它可以激发学生的文学热情,也会摧毁这一热情。答案及剖析:1.C主旨大意题。文章通过两位老师的不同的幽默方式对作者的影响介绍了幽默的作用。因此C项是正确答案。2.A词义猜测题。根据第一段中I couldnt believe that I had

15、nt seen the humor.The stories and poems and plays were suddenly filled with allusions(典故) and irony(讽刺) and hilarious moments可知,画线单词表示“滑稽的”,因此A项正确。3.C推理判断题。根据第一段中的The thing that amazed me most was that the first time I read these works on my own some of them seemed dead,but the second time,after his

16、 explanation,I couldnt believe that I hadnt seen the humor.可知,作者在老师的指导下发现这些著作竟然充满了幽默,因此C项是正确答案。4.B推理判断题。根据倒数第二段中的Our teacher laughed at that funny remark.It hurt me so much that the anger from it has driven my writing and teaching ever since.可知,老师的嘲笑伤害了作者,致使他不愿意写作、教书。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项

17、,选项中有两项为多余选项。You may think that English dictionaries have been used for many,many centuries.The spelling of English has always been a problem.1. Then people could spell words in different ways which you might find interesting.But it made reading English much more difficult.So dictionaries were inven

18、ted to encourage everybody to spell the same.In fact,an English dictionary like the kind you use today wasnt made until the time of the late Qing dynasty.2. They are Samuel Johnson,Noah Webster,and James Murray.These men spent nearly all of their lives trying to collect words for their dictionaries.

19、For them,it was not only a job,but it was a wonderful journey of discovery.The largest dictionary in the world is the Oxford English Dictionary,or OED for short.3.At the age of fourteen,he left his village school in Scotland and taught himself while working in a bank.Later he became a great teacher.

20、After Oxford gave him the job,Murray had a small house built in the garden behind his house to do his work.Part of it was one meter underground.4. He had to wear a heavy coat and put his feet in a box to keep warm.Every morning,Murray got out of bed at five oclock and worked several hours before bre

21、akfast.5. Murray hoped to finish the new dictionary in ten years.But after five years,he was still adding words for the letter A! Forty-four years later,in 1928,other editors finished the dictionary.A.In winter it felt like a barn.B.Murray had never been to college.C.He worked on the dictionary until he was very old.D.Often he would work by candle light into the evening.E.But it was more of a problem in the days before a dictionary.F.Three men did most of the important early work on dictionaries.G.The idea of this dictionary came from an important meeting in Britain in 1857.答案:1-5EFBAD

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1