收藏 分享(赏)

2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc

上传人:a**** 文档编号:429325 上传时间:2025-12-01 格式:DOC 页数:8 大小:87KB
下载 相关 举报
2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc_第1页
第1页 / 共8页
2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc_第2页
第2页 / 共8页
2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc_第3页
第3页 / 共8页
2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc_第4页
第4页 / 共8页
2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc_第5页
第5页 / 共8页
2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc_第6页
第6页 / 共8页
2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc_第7页
第7页 / 共8页
2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 3 COMPUTERS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc_第8页
第8页 / 共8页
亲,该文档总共8页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3ComputersSection Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业. 单句语法填空1You should find a new way to simplify (simplify) your lecture. 2The solution to the problem required many hours. 3Although they come from totally(total) different cultures, they get along well with each other. 4He

2、 spent much of his life exploring (explore) the wildness. 5We should face the reality (real) bravely that we dont have enough money for the project. 6It will be half a year before you graduate from the school. 7As the final examination is drawing (draw) near, we must devote our spare time to study.

3、8Have you filled in the application (apply) form for a new passport?9Im afraid I cant afford the time, but thank you for the invitation anyhow/anyway. 10But personally (personal), I think it was a great success. . 单句改错1His carelessness resulted from the terrible accident. fromin2With time went by, t

4、he weather got colder. WithAs或wentgoing3You may not agree, but personal she is a very good girl. personalpersonally4The Great Wall is such wellknown a tourist attraction that millions of people pour in every year. suchso5Its possible that Im not fit to be a teacher as you, but somehow, Ill have a tr

5、y. somehowanyhow. 阅读理解For many kids, the Internet is at their fingertips. From computers to smartphones, a web of information is open to them. According to a new report from the Pew Research Center, about three out of four kids aged 12 to 13 connect the Internet using a mobile device (移动设备) from tim

6、e to time. Many younger kids are online too. Julian Zeitlinger, 9, from New Jersey, uses his computer to watch videos and play games. To keep him safe online, his parents monitor (监测) his web use and discuss Internet safety with him. “I ask my parents if something is wrong,” Julian says. Mobile devi

7、ces offer more ways than ever to share personal information. The information can be dangerous in the wrong hands. A study found that 62% of children aged 8 to 17 have had an unpleasant online experience. Have you ever had to enter a parents email address when signing up for a website? That safety ne

8、t is there because of the Childrens Online Privacy Protection Act (COPPA). The law says sites for kids under 13 cannot collect personal information, such as a phone number or full name, without a parents permission (允许)This July, the Federal Trade Commission (FTC) will update COPPA for the first tim

9、e since the law was created, in 1998when there were no smartphones. “The nature of the way kids get online has changed,” FTC lawyer Phyllis Marcus said. When the changes take effect, COPPA will apply to (适用于) mobile devices and newer forms of advertising. It will expand what falls under “personal in

10、formation” to include videos, photographs and services that give user location (位置)COPPA doesnt cover everything that can go wrong online. Thats why kids and parents need to know what to look out for and to stop and think before sharing information online. “There is a misunderstanding that if a site

11、 is following COPPA, it is totally safe,” says privacy expert Shai Samet. He runs kidSAFE, which checks whether a site meets kidSAFE standards and is safe. “Its important that kids know how useful the Internet is but that it also can be dangerous if you are not careful,” he adds. 【解题导语】本文是说明文。文章告诫人们

12、应该注意上网安全。1Julians parents check his web use to make sure _. Ahe doesnt watch too many videosBhe doesnt play computer gamesChe stays safe on the InternetDhe controls his online time解析:选C细节理解题。根据第二段中的“To keep him safe online, his parents monitor (监测) his web use”可知,Julian的父母监测他的上网情况是为了确保他的网络安全。2How do

13、es the author explain childrens unpleasant online experiences?ABy describing his own experiences. BBy presenting scientific research. CBy showing differences. DBy using examples. 解析:选B写作手法题。根据第三段中的“A study found that 62% of children aged 8 to 17 have had an unpleasant online experience. ”可知,作者主要是通过引

14、用研究结果来说明孩子们不愉快的上网经历。3People often hold the wrong idea that _. Aformal websites are always safeBthe Internet is becoming safer and saferCCOPPA can ensure their complete safetyDdaily checks prevent future online problems解析:选C推理判断题。根据最后一段中的“There is a misunderstanding that if a site is following COPPA,

15、 it is totally safe”可知,人们认为遵循COPPA法案的网站可以确保他们上网的绝对安全,然而事实表明,这是错误的观念。4Whats the main purpose of the text?ATo ask parents to look out for their kids. BTo tell people to be careful online. CTo offer tips on online safety. DTo introduce an online law. 解析:选B写作意图题。通读全文可知,由于上网的方式在发生改变,因此相应的确保上网安全的法案也要进行更新调

16、整,特别是文章最后一句中的“it also can be dangerous if you are not careful”点明文章主旨,即:告诫人们在上网时应该小心谨慎。故B项符合题意。. 完形填空When my husband Ian died in 2014, ten days after being diagnosed with cancer, I was completely broken up. He was just 54 Wed planned to 1 together and live the years to the fullest. At first, the 2 of

17、 spending the following years of my life without him left me feeling 3 . I was in deep 4 having lost him. But as time passed, I began to 5 that life is so precious, and none of us can 6 whats around the corner. I realized I could sit at home and 7 Ian, 8 I could make the most of every moment of my l

18、ife. Three months 9 he died, a friend mentioned a choir run by a 10 Tenovus Cancer Care, which was for anyone 11 by cancer. Ive 12 loved to sing, so I agreed. That decision really has changed my 13 . We rehearse (排练) once a week and perform 14 to raise money. We sing inspiring songs like Youve Got a

19、 Friend which really 15 all of us. Spending time with the choir, I have not only made a whole new friendship circle, but I feel so 16 , which has been fantastic for my 17 wellbeing. I 18 money for the charity too, including traveling a long way to Machu Picchu, where I scattered (播撒) some of Ians as

20、hes. I know Ian would 19 my decision to look after myself. Living a good life, and finding ways to enjoy my retirement, is the best 20 I can offer him. 【解题导语】本文为一篇记叙文,描述了作者在突然失去丈夫后的迷茫以及走出阴霾、积极面对生活的心路历程。1A. die BretireClive Dsing解析:选B根据上文提到了作者丈夫去世时的年龄为54岁及文章最后一段中的retirement可知,此处指作者与丈夫之前曾计划过一起退休(retir

21、e)后的生活。故选B项。2A. feeling BthoughtCsense Dhope解析:选B丈夫的去世让作者崩溃,由此可以推断,此处指作者对未来生活的担忧, thought意为“想法”更符合语境。3A. lost BtiredCexcited Drelaxed解析:选A根据常识可知,丈夫突然去世作者应是感到迷茫的(lost)。故选A项。4A. trouble BbreathCshock Dregret解析:选C从原来美好的憧憬到突然的失去,让作者备受打击。shock意为“打击,震惊”,符合语境。5A. wonder BunderstandCforget Dremember解析:选B根据设

22、空后的“life is so precious”及下文中对作者参加活动的描述可知,随着时间的推移,作者明白了生命的珍贵。故选B项。6A. change BdoubtCpredict Dleave解析:选C根据设空后的“around the corner”可知,此处指没有人能预测即将发生什么。故选C项。7A. mourn for Bwait forClook after Dtalk with解析:选A作者意识到生命的珍贵,因此此处要作出选择,要么在家哀悼丈夫,要么积极面对生活。mourn for意为“悼念”,符合语境。8A. and BsoCfor Dor解析:选D此处表示作者的不同选择:是待在

23、家中悼念丈夫还是走出去积极面对生活,空前后之间为选择关系。故选D项。9A. before BafterCsince Das解析:选B此处表示在作者丈夫去世三个月之后。故选B项。10A. charity BcompanyCclub Dhospital解析:选A根据第14空后的“to raise money”及第18空后的“the charity”可知,这是一个慈善机构。故选A项。11A. killed BdefeatedCscared Daffected解析:选D作者的丈夫死于癌症,而作者参加这样的活动得以改变人生,由此可推断,这个机构的目的在于帮助像作者这样受癌症影响的人。故选D项。12A.

24、hardly BseldomCalways Doften解析:选C此处表示作者一直喜欢唱歌,所以参加慈善机构的排练活动。故选C项。13A. mind BlifeCdream Dgoal解析:选B根据下文的描述可知,参加慈善演唱的决定改变了作者的生活,使作者从悲伤中走了出来。故选B项。14A. dances BplaysCservices Dconcerts解析:选D根据文中提到的关键信息“rehearse”和“We sing inspiring songs”可知,此处应与歌唱和排练相呼应,指举行音乐会来筹钱。故选D项。15A. amuse BinterestCpush Dimpress解析:选

25、D根据“inspiring songs”可知,这些歌曲给作者他们留下了深刻的印象。故选D项。16A. skillful BcautiousCsecure Dpositive解析:选D根据“I have not only made a whole new friendship circle”可知,作者建立了新的朋友圈,说明这些活动让作者走出阴霾,从而积极面对生活。故选D项。17A. mental BphysicalCsocial Deconomic解析:选A作者通过参加这些活动走出阴霾,说明作者拥有了良好的心理 (mental)状态。故选A项。18A. spend BsaveCraise Dea

26、rn解析:选C作者除了与合唱团一起为慈善尽力,自己也通过个人活动来筹集善款。故选C项。19A. approve of Bcare aboutCbe opposed to Dbe sorry about解析:选A作者走出悲伤,积极乐观地生活,相信丈夫会支持她好好生活。approve of意为“赞成”,符合语境。20A. award BexperienceCcomfort Dhelp解析:选C文章最后是作者的感悟:好好生活便是对丈夫最好的慰藉。故选C项。. 短文改错Chinese is one of the worlds most widely spoken languages. There ar

27、e much different types of Chinese. For example,one type known as Mandarin,had almost a billion speakers. Outside of China,Chinese in some form is spoken Chinese communities worldwide. The different kinds of Chinese language use a same script. While someone from the north of China may need the speech

28、 of someone from the south interpreted,but it is not usually necessary to have written documents translating. In the early twenty century,a government language policy created Modern Standard Chinese,that is now the official language of China. It is one of the official language of the United Nations

29、to develop more effectively communication. 答案:Chinese is one of the worlds most widely spoken languages. There are different types of Chinese. For example,one type known as Mandarin, almost a billion speakers. Outside of China,Chinese in some form is spoken Chinese communities worldwide. The differe

30、nt kinds of Chinese language use same script. While someone from the north of China may need the speech of someone from the south interpreted,but it is not usually necessary to have written documents . In the early century,a government language policy created Modern Standard Chinese, is now the official language of China. It is one of the official of the United Nations to develop more communication. 高考资源网版权所有,侵权必究!

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1